Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Kennet Lynggaard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - En grundbog
  af Birger Steen Nielsen, Hans Hauge, Casper Bruun Jensen, mfl.
  503,95 kr.

  Kvalitative metoder er en fascinerende bog skrevet af den anerkendte forfatter, Birger Steen Nielsen. Denne bog, udgivet i 2020, dykker dybt ned i de forskellige aspekter af kvalitative forskningsmetoder. Det er et must for enhver, der ønsker at forstå de komplekse processer og teknikker, der anvendes i denne type forskning. Bogen er en del af Gyldendals imponerende katalog og er et vidnesbyrd om forlagets engagement i at levere høj kvalitet og oplysende indhold til læserne. Kvalitative metoder er en bog, der både udfordrer og oplyser, og som vil være en uvurderlig ressource for alle, der er interesseret i dette område.

 • af Peter Aagaard, Jacob Torfing, Annika Agger, mfl.
  278,95 kr.

  "Politik og administration" er en lærebog i offentlige forvaltning, der forener klassiske forvaltningstudier og politologi med nyere forståelser af bl.a. innovation og samproduktion i den offentlige sektor. Bogen giver en deskriptiv indføring i forvaltningens mange facetter, men har samtidig en teoretiske dimension, hvor centrale teorier gennemgås, og kernebegreber operationaliseres for at give en mere nuanceret forståelse af forvaltningens mange sammenhænge og udfordringer.

 • af Kennet Lynggaard
  1.176,95 kr.

  This book examines similarities and differences in 31 European governments' responses to the COVID-19 pandemic. The COVID-19 pandemic hit Europe in early 2020. It spread across the continent during the Spring while anxious electorates were treated to news reports about health systems under duress and frustrated attempts by public procurement officials to obtain adequate supplies of medical and protective equipment. Over the next 15-18 months considered by this book, national responses exhibited both similarities and profound variations as the different endeavours to regulate social interactions constituted a stress test for political systems across Europe.

 • af Kennet Lynggaard
  822,95 kr.

  This book reflects on the latest developments in discourse analysis in the context of EU politics research.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.