Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Kim Larsen

Kim Melius Flyvholm Larsen – bedre kendt som Kim Larsen – var en af Danmarks mest folkekære musikere. Den højtelskede sanger, sangskriver, forfatter og guitarist forstod at samle mennesker, som kun få kan det. I midten af 60’erne startede han og tre andre musikere rockbandet, Gasolin, som blev kendt for deres satiriske tekster og rabaldermusik blandt andet med hits som "Rabalderstræde" og "Strengelegen". Da gruppen gik i opløsning, gik Kim Larsen solo og blev sidenhen kendt som "Danmarks nationalskjald". I det sidste halve år før sin død arbejdede Kim Larsen på en erindringsbog, som skulle blive til i samarbejde med forfatteren Jens Andersen. Selvom de to aldrig fik færdiggjort alle interviews, er det alligevel lykkedes at få erindringsbogen færdiggjort, og alle Kim Larsens seks børn støtter og bakker op om udgivelsen af historien om deres far.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Jan Egesborg, Kim Larsen & Ulrich Busk Hoff
    67,95 - 197,95 kr.

    “Nogle gange så hader jeg dig”siger André til sin mor. De er netop flyttetud på en vintertom ø, hvor moren prøverat genstarte sit liv efter et voldsomt brudmed drengensfar - men André passerslet ikke ind. I takt med at moren livermere og mere op, bliver André mere ogmere mørk og indelukket.

  • af Kim Larsen
    244,95 - 287,95 kr.

    Under en videnskabelig ekspedition i Amazonas, bliver Dr. Hans Bilthoven, en utilpasset og fordrukken belgisk forsker, bortført af nogle store mærkelige væsner fra en fremmed planet. Væsner, der hverken har øre, næse eller mund og da slet ikke nogen forståelse for den menneskelige behovspyramide.Gennem adskillige års fangenskab må Bilthoven og andre bortførte mennesker undergå torturlignende undersøgelser og voldelige eksperimenter. Situationen bliver ikke bedre af, at forholdet imellem de bortførte mennesker hurtigt synker ned i et kaos, hvor kun jungleloven gælder. Da Bilthoven opdager, at han har en vis evne til at kommunikere telepatisk med sine fangevogtere, begynder han at planlægge et flugtforsøg. Ved hjælp af svig og bedrag, lykkedes det ham at komme hjem og tilbyde Jorden ny og revolutionerende teknologi. Den desillusionerede Bilthoven er dog i tvivl om, hvilken hjemkomst han kan forvente sig og tager sig sine forholdsregler.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.