Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Kim Larsen

Kim Melius Flyvholm Larsen – bedre kendt som Kim Larsen – var en af Danmarks mest folkekære musikere. Den højtelskede sanger, sangskriver, forfatter og guitarist forstod at samle mennesker, som kun få kan det. I midten af 60’erne startede han og tre andre musikere rockbandet, Gasolin, som blev kendt for deres satiriske tekster og rabaldermusik blandt andet med hits som "Rabalderstræde" og "Strengelegen". Da gruppen gik i opløsning, gik Kim Larsen solo og blev sidenhen kendt som "Danmarks nationalskjald". I det sidste halve år før sin død arbejdede Kim Larsen på en erindringsbog, som skulle blive til i samarbejde med forfatteren Jens Andersen. Selvom de to aldrig fik færdiggjort alle interviews, er det alligevel lykkedes at få erindringsbogen færdiggjort, og alle Kim Larsens seks børn støtter og bakker op om udgivelsen af historien om deres far.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Jan Egesborg, Kim Larsen & Ulrich Busk Hoff
    162,95 kr.

    Efter et voldsomt brud med sin mand flytter Lene med deres fælles teenagesøn André til Lyngø for at starte på en frisk. Lene finder ro i at surfe, skaber kontakt med de lokale og gør alt for, at de skal falde til på den lille ø. Men André er vred på sin mor over det, der er hændt, og lukker sig mere og mere inde i sig selv. Gradvis går det op for Lene, at nogle af de valg, vi træffer i livet, kan have fatale konsekvenser. "Havet" er inspireret af en af de mest ejendommelige love inden for fysikken - nemlig Termodynamikkens 2. lov, som fortæller, at uorden bare vokser og vokser i universet. Ulrich Hoff fra Danmarks Tekniske Universitet sætter det i den rette sammenhæng i sit efterskrift.

  • af Kim Larsen
    77,95 - 270,95 kr.

    Under en videnskabelig ekspedition i Amazonas, bliver Dr. Hans Bilthoven, en utilpasset og fordrukken belgisk forsker, bortført af nogle store mærkelige væsner fra en fremmed planet. Væsner, der hverken har øre, næse eller mund og da slet ikke nogen forståelse for den menneskelige behovspyramide.Gennem adskillige års fangenskab må Bilthoven og andre bortførte mennesker undergå torturlignende undersøgelser og voldelige eksperimenter. Situationen bliver ikke bedre af, at forholdet imellem de bortførte mennesker hurtigt synker ned i et kaos, hvor kun jungleloven gælder. Da Bilthoven opdager, at han har en vis evne til at kommunikere telepatisk med sine fangevogtere, begynder han at planlægge et flugtforsøg. Ved hjælp af svig og bedrag, lykkedes det ham at komme hjem og tilbyde Jorden ny og revolutionerende teknologi. Den desillusionerede Bilthoven er dog i tvivl om, hvilken hjemkomst han kan forvente sig og tager sig sine forholdsregler.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.