Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Kirsten Nørgaard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - - sygdom, behandling og organisation
  af Kirsten Nørgaard, Niels Møller, Bjarne Bruun Jensen, mfl.
  330,95 - 414,95 kr.

  Diabetes - sygdom, behandling og organisation henvender sig til alle inden for sundhedsvæsnet - specielt læger, sygeplejersker og terapeuter - der har brug for en overskuelig og opdateret viden inden for diabetologi. Bogen er skrevet med vægt på de specielle forhold, der kan gøre sig gældende i dansk diabetologi og med fokus på de specielle tværfaglige og tværsektionelle samarbejdsrelationer, som er vigtige i moderne diabetologi. Dansk diabetologi har traditioner på det kliniske og især det forskningsmæssige område, og planlægningen af behandlingen af diabetespatienter indtager en fremtrædende plads i det danske sundhedsvæsen. Denne bog har derfor fokus på de seneste forskningsresultater og resultater fra store kontrollerede kliniske undersøgelser.

 • af Kirsten Nørgaard
  74,95 - 122,95 kr.

  Karl og Emma tager lillejuleaften med mor i indkøbscentret for at finde en gave til farmor. Børnene kunne også godt tænke sig en lille gave inden den store dag i morgen, men det synes mor ikke er en god idé. Men så er det, at de møder julemanden … Om forfatteren Kirsten Nørgaard (f. 1940) er uddannet i sprog og senere faglærer i fransk. Da interessen for sprog og især det skrevne sprog var stor, resulterede det i et forløb over flere sæsoner på et forfatterværksted i København, hvor hun skrev essays, digte og små fortællinger, bl.a. Lillejuleaften med Karl og Emma.

 • af Kirsten Nørgaard & Lilian Hindborg
  725,95 kr.

  Bogen om afgift ved tinglysning af registrering af ejer- og panterettigheder m.v. er blevet til i et samarbejde mellem Lilian Hindborg og Kirsten Nørgaard. Kirsten Nørgaard er hovedansvarlig for afsnittet om selskaber m.v., jf. § 7, note 2-6, og Lilian Hindborg er hovedansvarlig for afsnittet om matrikulære ændringer m.v., jf. § 5, note 18 og § 7, note 1. Lilian Hindborg er dommer i Sønderborg. Hun har været medlem af flere udvalg i forbindelse med den papirløse tinglysning og afgifter og er med i dommerforeningens fagudvalg vedrørende tinglysning. Lilian Hindborg har undervist i mange år, herunder ved Århus Universitet, ligesom hun har været en efterspurgt underviser i afgiftsloven. Lilian Hindborg er herudover forfatter til bøger om gældssanering. Kirsten Nørgaard er fuldmægtig i Skatteministeriet. Hun har været sekretær for stempeludvalget, ligesom hun i forbindelse med sin tid i Skattedepartementet har arbejdet med de lovforslag, der blev til tinglysningsafgiftsloven og ændringen af stempelloven til en forsikringsaftalelov. Kirsten Nørgaard har undervist i tinglysningsafgiftsloven. Begge forfattere er medarbejdere ved Karnovs lovsamling.Bogen er 3. udgave af bogen om emnet, der blev udgivet i 2000. Den første bog blev til på grundlag af forarbejderne til loven, bekendtgørelsen og cirkulæret. Da der ingen praksis forelå, var 1. udgaven i det væsentlige baseret på eksempler og oversigter. Begge de nye udgave er derimod i stort omfang baseret på afgørelser og kendelser fra afgiftsmyndigheden og Landsskatteretten. Bogens målgruppe er alle, der beskæftiger sig med dokumenter, der skal tinglyses eller registreres.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.