Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lars Gejl

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lars Gejl
  269,95 kr.

  Bogen omhandler samtlige 40 ynglende rovfugle i Europa, idet den vha. over 500 fotos og udførlig tekster indeholder afsnittene:Generel indledning om rovfuglenes topografi og generelle biologi.Hver art inden for slægterne: Gribbe, Glenter, Våger, Høge, Kærhøge, Ørne og Falke er beskrevet og illustreret mht. jizz; forekomst og udbredelse; fældning, dragter og racer; forvekslingsmuligheder; træk og biologi samt flugtopslag medf fritlagte individer og pilehenvisninger.12 sammenligningstavler, hvor arter, der er svære at skelne fra hinanden, er vist sammen

 • af Lars Gejl
  269,95 kr.

  NORDEUROPAS FUGLE beskriver samtlige ynglefugle og almindelige trækgæster samt over 130 sjældne strejfgæster. I alt 420 arter illustreret med over 1200 farvefotos, udbredelseskort og QR-koder med 340 fuglestemmer, som kan scannes med smartphone i felten.For første gang i en felthåndbog kan du via silhuetter på bogens forsats hurtigt finde din fugls familie eller slægt. Herfra guides du med sidehenvisning til oversigtstavler med de enkelte arter og de vigtigste feltkendetegn samt sidehenvisning til den fyldige artbeskrivelse. En ny, nem og sikker metode til korrekt identifikation.Rovfugle, vadefugle og måger er desuden sat op i 23 sammenligningstavler, der ud over vigtige feltkendetegn også viser  dragtforskelle.NORDEUROPAS FUGLE  er den seriøse felthåndbog for både begynderen og den erfarne feltbisse.

 • af Lars Gejl
  308,95 kr.

  En ny, omfattende og rigt illustreret udgivelse om de 83 vadefuglearter, der yngler, optræder regelmæssigt eller blot er sjældne trækfugle og gæster i Europa.Bogen indeholder: Sammenligningstavler der peger på vigtige detaljer, der karakteriserer den enkelte art i forhold til de andre; en rigt illustreret gennemgang af hver af de 83 arter, deres forekomst, økologi, adfærd, ynglebiologi, stemme og udbredelse; en generel beskrivelse af vadefuglenes topografi, træk, fældningsfaser mv.Bogen indeholder desuden silhuetter af alle arter stående såvel som flyvende for hurtig identifikation.

 • af Lars Gejl
  182,95 kr.

  Er den første fuglebog, som lærer digfuglen at kende , før du ser den. Bogen er inddelt i 3 afsnit. Første del fortæller og viser dig, hvad du skal lægge mærke til for at kunne bestemme hvilken art, du iagttager. Anden del udgøres af forskellige nyudviklede plancher af de fleste europæiske arter, opsat efter størrelse og lighed. Tredje del beskriver de europæiske fugleordener, familier og slægter ud fra jizz, flugt, adfærd, biotop, stemme og føde. • silhuetter af 500 europæiske fugle i størrelse fra XS til XL • karakteristiske hoved og næbformer • Look-a-likes (lignende arter) • arter med unikke silhuetter

 • - En feltguide
  af Lars Gejl
  160,95 kr.

  En felthåndbog i stil med ”Nordeuropas fugle”, der gør det muligt at identificere de 40 forskellige rovfuglearter og 13 uglearter i flugt.Uglerne tages med som noget helt nyt i guide-sammenhæng – ugler tilhører ikke rent systematisk rovfuglene, men mange arter ligner rovfuglene også i flugt.Rovfuglene hører til de fuglearter, der kan være vanskelige at artsbestemme, særligt fordi man oftest ser dem flyvende på stor afstand. Denne bog gør det nemmere at identificere de 40 forskellige, europæiske arter fra hinanden, fordi bogens udgangspunkt og vægt lægges på deres flugtsilhuetter, form - og når man med kikkert tydeligere kan se deres fjerdragt - mønstre og farver. Silhuetterne for de enkelte arter ledsages af det foto, silhuetterne er dannet ud fra.For første gang inkluderer bogen desuden de 13 europæiske ugler, dels da de også lever af rov, og dels fordi en del af dem også er dagaktive og derfor kan forveksles med nogle af de rovfuglearter, bogen omhandler.  Bogen indeholder i alt over 400 illustrationer samt QR-koder med arternes kald, skrig og sang.Bogen er tænkt som supplement til Lars Gejls Rovfugleguiden, da denne er for stor og omfattende til at kunne fungere som decideret feltguide. Desuden er quick-guide systemet i den nye bog væsentligt udbygget, idet silhuetterne er måden, hvorpå brugeren lettere kan identificere de enkelte arter fra hinanden.  Bogen er således uundværlig for fugleinteresserede, som anser rovfuglene som det ypperste.De forskellige rovfugle- og uglearter er ret vanskelige at kende forskel på i flugt – hvorfor en decideret guide er yderst relevant at have med i lommen/rygsækken.Når det gælder mere indgående beskrivelser og illustrationer af arterne, henvises der i denne felthåndbog til ”Rovfugleguiden” af samme forfatter.  Dette er især nyttigt, når det gælder arternes forskellige aldre og dragter samt informationer om deres biologi m.m.

 • af Lars Gejl & Ger Meesters
  43,94 - 160,95 kr.

  FUGLE VED KYSTEN er til alle fugle og naturinteresserede – og til dem, der blot nyder at gå ture langs den danske (og nordeuropæiske) kyst og gerne vil vide, hvilke fugle de møder på turen. Bogen er let at have med og let at anvende. Den indeholder en miniguide i fuglekikning og silhuetter for let identifikation af de mest karakteristiske arter. Med 500 billeder introduceres og beskrives 161 fuglearter, der kan ses ved kysten i de skandinaviske farvande og langs den europæiske atlanterhavskyst året rundt.

 • af Lars Gejl
  103,95 - 165,95 kr.

  Et højtryk pumper kvælende hede ind over det østlige Danmark. Alt søger skygge, men for den, der søger mørket, ligger det uventede på lur.
En død og bizart anrettet kok introducerer efterforskerne Zangenberg og hans nye, påtvungne makker Zorn for et råt og mandschauvinistisk køkkenmiljø på en gourmetrestaurant i Københavns centrum. Det står hurtigt klart, at den døde kok, hvis død ingen begræder, blot er en mindre detalje i en langt større sag med forbindelser til kartelvirksomhed i ’kødbranchen’, ambassadekvarteret, Østeuropa og en organisation, der alt for længe har lukreret på en begærlig kundeskare til deres specielle ydelser.
Sagen blotlægger en kynisme, som ryster opklaringsteamet og konfronterer de to erfarne efterforskere med deres egen angst. En fejlbedømmelse af ondskaben truer med at standse opklaringen, mens Zangenberg og Zorn bevæger sig ud i mørket.
I forårsnattens varme mørke er en budbringer på støt kurs. Atropos, dødningehoved-sværmeren, opkaldt efter skæbnegudinden, der klipper menneskets livstråd og bestemmer dødsmåden. Når Atropos lander, varsler den ondskab og død. Spørgsmålet er hvor?Atropos er første selvstændige del af en planlagt trilogi om den passionerede sommerfuglesamler og intuitive efterforsker kriminalkommissær Ernst Zangenberg og hans makker Christian Zorn, der har en arret fortid som jægersoldat.Lars Gejl (f, 1962) 
En kokkeuddannelse var den hurtigste omvej til eventyret, som startede i Grønland, hvor grydeskeen hurtigt blev lagt til fordel for nye titler som handyman, marinesoldat, slædekusk og sondeassistent på en vejrstation. Herefter var det modpolen Afrika, der trak, og satte ham på sporet af en 11 måneders offroad tur i Land Rover på langs af det mørke kontinent. Eventyret har desuden budt på jobs som safariguide, højskolelærer, dørmand og en lang karriere som naturfotograf, foredragsholder, fotounderviser og fagbogsforfatter.
Atropos er hans skønlitterære debut.

 • af Lars Gejl
  200,95 kr.

  "Et højtryk pumper kvælende hede ind over det østlige Danmark. En død og bizart anrettet kok introducerer efterforskerne Zangenberg og hans nye, påtvungne makker Zorn for et råt og mandschauvinistisk køkkenmiljø på en gourmetrestaurant i Københavns centrum. Det står hurtigt klart, at den døde kok blot er en mindre detalje i en langt større sag med forbindelser til kartelvirksomhed i ’kødbranchen’, ambassadekvarteret, Østeuropa og en organisation, der alt for længe har lukreret på en begærlig kundeskare til deres specielle ydelser.Sagen blotlægger en kynisme, som ryster opklaringsteamet og konfronterer de to erfarne efterforskere med deres egen angst. En fejlbedømmelse af ondskaben truer med at standse opklaringen, mens Zangenberg og Zorn bevæger sig ud i mørket.I forårsnattens varme er en budbringer på støt kurs. Atropos, dødningehoved-sværmeren, opkaldt efter skæbnegudinden, der klipper menneskets livstråd og bestemmer dødsmåden. Når Atropos lander, varsler den ondskab og død. Spørgsmålet er hvor?Atropos er første selvstændige del af en planlagt trilogi om den passionerede sommerfuglesamler og intuitive efterforsker kriminalkommissær Ernst Zangenberg og hans makker Christian Zorn, der har en arret fortid som jægersoldat."

 • af Lars Gejl
  229,95 kr.

  Vandrefalken er en rovfugl. Den lever i Danmark. Den er det hurtigste dyr i verden. Læs mere om vandrefalken her i bogen.Lix: 15Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.