Udvidet returret til d. 31. januar 2024
Lars Kepler

Bøger af Lars Kepler

Leder du efter bøger af Lars Kepler? Her finder du alle Lars Keplers bøger, som byder på spændende krimibøger af Lars Kepler. Vidste du at Lars Kepler er et pseudonym for det svenske ægtepar Alexander og Alexandra Coelho Ahndoril? De har sammen 3 børn, og er begge født i slutningen af 60’erne. De ønskede faktisk at være anonyme, for at få arbejdsro med deres værker. Men eftersom den svenske avis Aftonbladet fik mistanke om den lille hemmelighed, måtte makkerparret stå frem og fortælle omverdenen, at de er forfatterne bag Lars Kepler. Ideen om at gå sammen som Lars Kepler, skete på baggrund af en kæmpe lyst om at skrive noget sammen. Begge forfattere skriver nemlig også bøger hver for sig, hvilket til tider kunne blive en smule ensomt.

Bøger af Lars Kepler er udgivet i mere end 40 forskellige lande og har solgt utallige millioner eksemplarer verden over. Så hvis du også ønsker at læse fortællinger som for alvor hitter, så kan Lars Keplers bøger helt sikkert være et godt bud. Det er blandt andet blevet til bestseller-krimiserien Joona Linna, som omhandler kriminalkommissæren, hvis navn er det samme som seriens titel. Serien har solgt over 14 millioner eksemplarer på mere end 30 sprog. Lars Kepler debuterede med romanen ”Hypnotisøren” i 2009, som blev starten på den fantastiske serie. Find alle Lars Keplers bøger i udvalget nedenfor.

Foto af: Thron Ullberg
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lars Kepler
  147,95 - 266,95 kr.

  Sveriges værste seriemorder er død, men det onde som er trådt i stedet for, kan vise sig at blive umuligt at overvinde.En sen aften bliver Joona Linnas chef, Margot Silverman, skudt i ryggen på klos hold. Inden alt bliver sort, når hun at opfatte, at hun i raslende kæder bliver slæbt hen mod en bil.En chokeret og dybt berørt Joona Linna bliver sat på sagen og indleder en hektisk eftersøgning efter sin overordnede, som måske stadig kan være i live. Men da der kort efter dukker en gummiforet, puppelignende sæk op på en nedlagt kolerakirkegård i skærgården, viser den sig at indeholde det syreopløste lig af Margot Silverman.Få dage efter finder man en ny puppe med endnu et opløst lig, og denne gang følger en ledetråd med, som både varsler flere mord og indeholder en direkte trussel mod Joona selv. Sagen begynder at vække uhyggelige minder om Jurek Walter, seriemorderen, som Joona satte en stopper for, men som stadig kaster lange og uafrystelige skygger over hans liv. NETSPINDEREN er niende bind i Lars Keplers serie om kriminalkommissær Joona Linna.

 • af Lars Kepler
  72,95 - 266,95 kr.

  Han har lovet aldrig nogensinde at hypnotisere igen. Nu bryder han sit løfte for at redde liv, og pludselig står hele hans eget liv på spil ...Erik Maria Bark er læge med speciale i at behandle stærkt traumatiserede personer, tidligere også med hypnose. En nat i begyndelsen af december kaldes han til Karolinska Sygehus, hvor en 15-årig dreng ligger hårdt såret - tilsyneladende den eneste overlevende i en familiemassakre i et rækkehus i en forstad til Stockholm.Det viser sig, at der også er en ældre søster. Hende vil man finde, før morderen gør det, og kriminalkommissær Joona Linna beslutter sig for at bruge utraditionelle metoder: Han vil have Bark til at forhøre drengen under hypnose for at få et signalement af morderen. Men da Bark giver efter for politimandens bøn om hjælp, og dermed bryder sit gamle løfte, sættes en skræmmende handlingskæde i gang ...Sammen med Joona Linna må Bark i løbet af nogle nerveopslidende decemberdage i et Stockholm, der er ved at lukke ned i sne og sjap og forskanse sig i julehygge indendørs, konfrontere sig selv med fortrængte kapitler af sin egen historie og med de mørkeste kapitler af sine medmenneskers fortid.Det bliver en intens og chokerende tour de force gennem - i mere en én forstand - øde og kuldslåede egne. I jagten på en forbryder, der tilsyneladende er besat af det stærkeste og mest sårbare menneskelige punkt: relationen mellem forældre og børn.Hypnotisøren er første bind i serien om kriminalkommissær Joona Linna.

 • af Lars Kepler
  72,95 - 266,95 kr.

  En efterårsnat finder et blodigt dobbeltmord sted på Birgittagården, et hjem for stærkt adfærdsvanskelige teenagepiger. Ingen har set noget, men samme nat flygter en af de unge piger.I Stockholm brænder jorden under kriminalkommissær Joona Linna. Han er suspenderet fra jobbet og på vej nordpå, jaget afsin egen fortids dæmoner. Mordene på Birgittagården får ham til at vende om, men alle spor i sagen ender blindt.  Joona står over for sin karrieres hidtil mest lukkede mordgåde.Samtidig begynder en kvinde at ringe til politiet med anonyme tips. Først er hun ude efter en dusør, men efterhånden forsøger hun bare desperat at få politiet til at lytte.Ildvidnet er tredje bog i serien om kriminalkommissær Joona Linna. 

 • af Lars Kepler
  72,95 - 266,95 kr.

  En nærmest spøgelsesagtig bleg og udmattet ung mand kommer en kold vinternat syd for Stockholm gående på en høj jernbanebro.På sygehuset konstateres at den stærkt afkræftede og nedkølede mand har legionærsyge.Man finder også ud af han blev erklæret død for syv år siden. Efter sammen med sin yngre søstre at have været sporløst forsvundet i tre år. Manden og hans søster var et af Jurek Walters sidste ofre. Den gådefulde seriemorder der blev fanget af kommisær Joona Linna og dømt til retspsykiatrisk forvaring og total isolering. Men som på uhyggeligste vis kaster lange og truende skygger ind over Joonas liv.Hvor har den unge mand opholdt sig i al den tid? Hans uventede opdukkern og uhyggelige vidneudsagn gør, at den gamle sag må tages op igen. Det haster, det haster meget. Saga Bauer kommer på den i enhver forstand grænseoverskridende mission.Ingen kan gemme sig for Sandmanden. Lyt ikke til ham, tal ikke med ham, fald ikke i søvn. Mareridtet er først lige begyndt.

 • af Lars Kepler
  72,95 - 266,95 kr.

  Der er mennesker, du ville ønske, du aldrig havde mødt.For din største drøm kan blive dit værste mareridt.Og visse kontrakter kan ikke brydes.Ikke engang med din egen død … En smuk sommerdag findes en ung kvinde død, druknet i brakvand, om bord på en sejlbåd drivende i Stockholms skærgård. Senere samme dag findes en mand hængt i sin herskabslejlighed på Östermalm. Det ligner selvmord, men rummet er fuldstændig bart, hvordan er han kommet op i løkken? De to dødsfald var forblevet en gåde, hvis ikke kriminalkommissær Joona Linna havde været så forfærdeligt stædig ...  

 • af Lars Kepler
  72,95 - 266,95 kr.

  Rikskrim modtager mystiske links til You Tube filmklip af kvinder, filmet ind gennem deres vinduer, mens de klæder sig af. Ikke noget man tager så alvorligt. Ikke før kvinderne findes myrdet en efter en. Jonna Linna er forsvundet, og alle tror, han er død. Alle, undtagen Saga Bauer, som ikke holder op med at lede efter ham. I mellem tiden har en ny kvindelig kriminalkommissær, ekspert i seriemordere, spree killers og stalkere overtaget Joonas kontor. Og hun kalder Erik Maria Bark, hypnotisøren, ind for at hjælpe politiet med efterforskningen. Hurtigt står det klart, at man står med en sag med vidtstrakte forgreninger. Og en gåde, man ikke kan løse uden Joona Linna."Stalker" er en klassisk Lars Kepler krimi: åndeløst spændende plot, komplicerede skæbner - skrevet med hjerte og passion.Indlæst af Esben Hansen i 2014. 

 • af Lars Kepler
  72,95 - 256,95 kr.

  Ny Kepler-krimi! Joona Linna har tilbragt to år i et højsikret fængsel, da han bliver ført væk for at deltage i et hemmeligt møde. Politiet har brug for hans hjælp til at stoppe en gådefuld morder, der kaldes Kaninjægeren. Den eneste sammenhæng mellem hans ofre er, at de alle hører et barn sige et rim om kaniner, inden morderen kommer. Tilfældigt havner tv-kokken Rex Müller midt i begivenhedernes centrum. For første gang skal han være alene med sin søn, men i stedet for tre afslappende uger bliver det en skræmmende kamp for overlevelse. Joona Linna og Saga Bauer er tvunget til at arbejde sammen i hemmelighed for at få stoppet Kaninjægeren, før det er for sent.

 • af Lars Kepler
  117,95 - 256,95 kr.

  En mand bliver fundet død i en lejlighed i Oslo, og det er ikke en hvilken som helst mand. Ofret viser sig nemlig at være en gravskænder og trofæsamler, og han er nøje placeret i køkkenets fryser. Et helt andet sted er den tyske kommissær Joona Linna igang med at undersøge en mordsag på en campingplads uden for Rostock. Det er en krævende sag, så Joona beder om ekstra hjælp. Langsomt tegnes et mønster, som er så langt ude og virker fuldstændig vanvittigt, men som samtidig er helt umuligt at ignorere. Er det et mirakel, når nogen genopstår fra de døde, eller er det blot et sandt mareridt? Den længe savnede  Joona Linna er tilbage, og med sit syvende bind i serien om kriminalkommissæren, får Lars Kepler endnu en gang vist, hvorfor han med rette kaldes thrillermesteren!

 • af Lars Kepler
  117,95 - 256,95 kr.

  Hypnotisøren er tilbage! I Spejlmanden, der er ottende bog i Lars Keplers serie om Joona Linna, forsvinder en ung pige ved højlys dag. I jagten på den uhyggelige bortfører opsøger Joona Linna sin gamle bekendt, hypnotisøren Erik Maria Bark, for at få tilgang til afgørende informationer. Opklaringen af sagen bliver en dybt fascinerende - og skræmmende - nedstigning i det menneskelige sind. Enegængeren Joona Linnas lynende intelligente efterforskning fører ind i det mest uhyggelige psykologiske mørke. Men han møder også en næsten overmenneskelig offervilje og overlevelsesdrift, der byder dette mørke trods.Med andre ord: Spejlmanden er en ægte Kepler-krimi. Den svenske krimikonge er tilbage i topform.

 • af Lars Kepler
  79,95 - 112,95 kr.

 • af Lars Kepler
  112,95 kr.

  From the bestselling author of The Hypnotist and Stalker comes the second high-octane thriller featuring Detective Inspector Joona Linna

 • af Lars Kepler
  81,95 - 127,95 kr.

  It begins with a nursery rhyme. Nineteen minutes later you die... The sixth gripping thriller in Lars Kepler's bestselling series featuring Joona Linna. Perfect for fans of Stieg Larsson and Jo Nesbo. There's a face at the window. A masked stranger stands in the shadow of a garden, watching his first victim through the window. He will kill him slowly - play him a nursery rhyme - make him pay. A killer in your house. The police offer ex-Detective Joona Linna a chance to clear his name: help Superintendent Saga Bauer track down the vicious killer terrorising Stockholm, before he strikes again. Only one man can stop him. Now Joona stands between a disturbed predator and its prey. He must catch a killer who hunts in the shadows and who is dangerously close to losing control...

 • af Lars Kepler
  112,95 kr.

  You thought you were alone. Think again. The groundbreaking fifth thriller in Lars Kepler's bestselling series featuring Joona Linna. Perfect for fans of Stieg Larsson and Jo Nesbo.

 • af Lars Kepler
  112,95 kr.

  WAKE UP TO TRUE EVIL The third gripping thriller in Lars Kepler's bestselling series featuring Joona Linna. Perfect for fans of Stieg Larsson and Jo Nesbo.

 • af Lars Kepler
  112,95 kr.

  HE'LL STEAL YOU IN YOUR SLEEP The fourth gripping serial killer thriller in the No.1 bestselling Joona Linna series. Perfect for fans of Jo Nesbo.

 • af Lars Kepler
  97,95 - 149,95 kr.

 • af Lars Kepler
  137,95 kr.

 • af Lars Kepler
  192,95 kr.

  INTERNATIONAL BESTSELLER - ONE OF THE NEW YORK TIMES TOP TEN CRIME NOVELS OF THE YEAR - Another shocking thriller in the Killer Instinct series: It's up to Detectives Joona Linna and Saga Bauer to untangle one of the most complex cases of their career, and follow a killer's trail of destruction back to one horrific night of violence. It begins with a nursery rhyme. Nineteen minutes later you die. Ten little rabbits, all dressed in white Tried to get to heaven on the end of a kite. Kite string got broken, down they all fell, Instead of going to heaven, they all went to...A masked stranger stands in the shadows. He watches his victim through the window. He will kill him slowly--make him pay. Soon the Rabbit Hunter has claimed another three victims. This predator will stop at nothing to reap his ultimate revenge.

 • af Lars Kepler
  145,95 kr.

 • af Lars Kepler
  135,95 kr.

 • af Lars Kepler
  112,95 kr.

  HE WILL TRAP YOU IN A WORLD OF TERROR The groundbreaking first novel in the bestselling Joona Linna thriller series. Perfect for fans of Jo Nesbo.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.