Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lars Muhl

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Energi Lyd og Bevidsthed
  af Lars Muhl & Githa Ben-David
  201,95 kr.

  ”Terapeuternes Mysterieskole” er Muhl/Ben-Davids andet fællesprojekt efter den succesfulde udgivelse af cd’en ”To Heal The Space Between Us”, som udkom sensommeren 2011 og på fire måneder nærmer sig 6000 solgte eksemplarer. Begge udgivelser er nært tilknyttet parrets Mysterieskole, som nu kører på tredje år med over 300 deltagere.Hvorfor er ”Terapeuternes Mysterieskole” aktuel i dag?- Fordi mange mennesker i dag har forladt kirken og søger et nyt spirituelt ståsted.- Fordi fundene af de såkaldte apokryfe skrifter bringer os nærmere den filosofi, som Jesus prædikede.I år 325 udvalgte en gruppe gejstlige de tekster, som i dag udgør Det Ny Testamente. Samtidig udelukkede man nøje de skrifter, som gav menigmand nøglen til personlig udvikling, og som understregede vigtigheden af ligeværdighed mellem blandt andet kønnene. Magtsyge biskopper og paver har i århundreder præget vores kultur med skyld og skam, hekseafbrændinger, blodige korstogter og dæmoniseringer. I fortrængningen af det kvindelige element er kirken blevet gold. Derfor har størstedelen af den danske befolkning i dag ikke noget reelt eller dybere forhold til kirken, og søger i øst og vest efter et spirituelt ståsted uden at vide, at Essenernes og de alexandrinske terapeuters tradition, i hvilken Jesus Nazaræeren og Maria Magdalenen blev uddannet, stadig er aktiv og tilgængelig. Det er en tradition, der bygger på nogle meget enkle principper, hvis mål er at åbne hjertet og højne bevidstheden gennem teoretisk, praktisk og meditativt arbejde med etik, åndedræt, lyd, medfølelse, healing, humor, taknemmelighed og en grundlæggende fornemmelse for tilværelsens under.I ”Terapeuternes Mysterieskole” indføres læseren i ældgamle og højaktuelle mysterier som: Brudekammermystik · Ildvognsmystik · Gralsystemet · Komplementaritet · Ligestemthed · Smertekrop · Tonen fra Himlen · T-Korsets Vej · Myten om Miriams Brønd og Elias’ Bjerg · Lyd, healing og transformation · Det Guddommelige Sprog · Gralsang Githa Ben-David er lydterapeut, sanger, komponist og forfatter. Hun har skabt sit eget lydterapeutiske system og står bag en omfattende trilogi om lydterapi. I januar 2012 startede hun en to årig Certificeret Uddannelse i Vokal Lydterapi.Lars Muhl har et utal af cd’er bag sig og er kendt som en af landets fremmeste sangskrivere. De seneste 16 år har han helliget sig en tilværelse som foredragsholder og forfatter og har bl.a. skrevet Gralstrilogien. Flere af hans bøger er udkommet på russisk, norsk, engelsk og tysk. Privat er de to gift og har sammen skabt Gilalai – Institut for Energi og Bevidsthed.

 • - Zoé - Taxo Luma - Lyset i et menneskes hjerte
  af Lars Muhl
  305,95 kr.

  LYSTRILOGIEN, der indeholder de tre udgivelser: ZOE, TAXO LUMA og LYSET I ET MENNESKES HJERTE, alle i let reviderede udgaver og med et nyt samlende forord. Lystrilogien og Gralstrilogien kan betragtes som parallelle universer. Lars Muhl selv forklarer: Da jeg i starten af 90’erne færdiggjorde min første bog, den selvbiografiske Sjæl i Flammer, var jeg mig ikke bevidst, at jeg samtidig havde åbnet op til et bevidsthedsfelt, en uudslukkelig kilde af arketypisk materiale, der ikke blot afventede at blive taget alvorligt, men ligefrem insisterede på at blive det. Og det i sådan en grad, at jeg umiddelbart efter den første bogs udgivelse, overgav mig og, nærmest med ført hånd, begyndte at nedskrive det materiale, der to måneder senere materialiserede sig som min anden bog, Zoé. Det var midt i dette arbejde, at jeg fra den ene dag til den anden, blev ramt af en udiagnosticerbar lidelse, som bandt mig til sengen i de følgende tre år, fra 1995, hvor Zoé udkom, til 1998, hvor jeg ved seeren, Calle de Montségurs hjælp, som en genfødt kunne rejse mig fra sygesengen og påbegynde et helt nyt liv. Hvad jeg ikke vidste var, at det netop var Zoé, der var den direkte årsag til, at Calle de Montségur et halvt år efter min genfødsel, accepterede mig som sin elev. Calle, som ellers var mere optaget af praksis end af at læse bøger, havde fået Zoé foræret af vores fællesven Pia Raug, og bogen havde gjort så stærkt et indtryk på ham, at den var et gennemgående samtaleemne mellem os, i de ni år min tid med ham varede. At der skulle gå atten år inden andet bind, og toogtyve år inden tredje bind i den trilogi, som du kære læser lige nu holder i hånden, var jeg selvfølgelig heller ikke klar over, da jeg dykkede ned i den stream of consciousness, som udgør Zoé. På mange måder udgør den foreliggende trilogi en parallel til Gralstrilogien, som var der tale om to forskellige, men sideløbende universer.

 • af Lars Muhl
  145,95 - 236,95 kr.

  Lyset i et menneskes hjerte LYSET I ET MENNESKES HJERTE er en åndsvidenskabelig bog, baseret på forfatterens egne erfaringer. Med udgangspunkt i en filmoptagelse i Israel følger vi de hændelser, der fører Lars Muhl til en hule  nær Qumran, hvor Dødehavsskrifterne blev fundet i 1946. Her finder Muhl et manuskript, Asaphs Bog, der fungerer som et spejl for enhver, der læser den. Med denne bog træder Lars Muhl ud af seer-mytens skygge, og viser, hvordan mennesket aktiverer sit skjulte potentiale. Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvad er meningen med os? Hvor er vi på vej hen? Der er en ydre verden, som er spændende og fascinerende, men der findes en uendelighed af multidimensionelle muligheder i hvert enkelt menneske, en helt anden virkelighed, som blot venter på at blive åbnet. Om LYSET I ET MENNESKES HJERTE udtaler Muhl: ”Bogen er den vigtigste, jeg har skrevet, og måske nogensinde kommer til at skrive. Jeg betragter den som værende mit åndelige testamente.”  

 • - Kristendommen ifølge
  af Lars Muhl
  123,95 kr.

  For forfatter, mystiker og musiker Lars Muhl er kristendommen ikke afgrænset af institutioner, dogmer og historie. Hans tro er resultatet af både indre og ydre rejser, og folkekirken er blot et af mange steder, hvor spiritualiteten udfoldes.Det var lillesøsterens død, der ledte den dengang niårige Lars Muhl ind i religiøsiteten. Den ulykkelige hændelse kaldte på svar og mening og blev åbningen til troens univers – med dens musik, ord, skikkelser og tanker. Troen har fulgt ham lige siden, og han skriver selv, at det meste af hans liv har været dedikeret til at finde vejen tilbage til der, hvor han kom fra, tilbage til det sted, han hører til.Lars Muhls tro er uden institutionelle grænser og formelle sandheder, og den henter sin kraft både i Mellemøsten for 2000 år og i verden i dag. Den er spirituel i ordets sandeste betydning, men samtidig konkret og jordnær. Den er resultatet af intense studier og af religiøse oplevelser.

 • af Lars Muhl
  66,95 - 95,95 kr.

  Beretningen om forfatterens møde med et ekstrauniverselt menneske, seeren C de M. Et sjældent forsøg på at skildre det, som ikke kan skildres, og som derfor kun få har forsøgt at beskrive: Den mystiske oplevelse. En førstehåndsberetning om en moderne mysterieindvielse.Revideret udgave af Seeren fra Andalusien, som er første selvstændige bind i Lars Muhls Gralstrilogi, der også indeholder Maria Magdalena og Gral."En af de mest usædvanlige bøger jeg har læst i mine 35 år som forlægger" - Michael Mann, Watkins Publishing"Jeg anbefaler denne forunderlige bog til alle, der søger en vej til oplysning" - Al Jardine, The Beach Boys"Sådan blinker Gud med øjet" - John Cleese, komiker"En ekstraordinær bog, skrevet af et ekstraordinært menneske" - Henry Lincoln, forfatter til "Helligt Blod, Hellig Gral""En af de vigtigste bøger du nogensinde vil komme til at læse" - Lyndall Demere, PhD Msc.D. International Association of Metaphysicians"En af vor tids oplevelses-religiøse klassikere" - Anders Laugesen, Kristeligt Dagblad"Velsigner læseren med et lys, der varer ved" - Gail Swanson, forfatter til "Mary Magdalene Speaks"

 • af Lars Muhl
  139,95 kr.

  Grals-trilogien er den samlede udgivelse af:Seeren fra Andalusien, Magdalene og Gral"En af de mest usædvanlige bøger jeghar læst i mine 35 år som forlægger" - Michael Mann, Forlægger, Watkins Publishing"Sådan blinker Gud med øjet" - John Cleese, Komiker"En ekstraordinær bog, skrevet af et ekstraordinært menneske" - Henry Lincoln, Forfatter til "Helligt Blod, Hellig Gral""Denne bog er en dør til en ny verden og et bedre liv" - Par Heidi Kay, Costes"En af vor tids oplevelses-religiøse klassikere" - Anders Laugesen, Kristeligt Dagblad"Kompliceret, ja, men tankevækkende" - Lasse Jensen, Journalist og producent"... et hovedværk i moderne spirituel og esoterisk litteratur. (...) en sand fornøjelse" - Berlingske

 • - Volume II of the O Manucript
  af Lars Muhl
  98,95 kr.

  ';A story that, for too long, has been crying out to be told' Henry Lincoln, author ofHoly Blood, Holy Grail';The heights that the climb may lead you to are in proportion to the depths to which you are willing to delve' Mary Magdalene is arguably one of Jesus' best-known disciples and yet we know very little about her. From the writing of the New Testament to the filming ofThe Da Vinci Code, her image has been repeatedly conscripted, contorted and contradicted. Mary is considered by many as an outcast, underserving of Jesus's love. In this follow up book toThe Seer,we join Lars Muhl as he seeks to find out more about the intimate relationship between Jesus (Yeshua) and Mary Magdalene. This is the story of a forgotten feminine power recounted in parallel to the author's journey.The Magdaleneis the second book in the Grail Trilogy, otherwise known asThe O Manuscript

 • - The Secret Teachings of Jesus
  af Lars Muhl
  128,95 kr.

  Lars Muhl has had a lifelong burning interest in Jesus, not only as an archetype, savior, boddhisatava and elder brother, but also in relation to the Essenes from the Dead Sea. The Law of Light is the result of his many years spent studying Aramaic and the techniques of Yeshua (Jesus). Yeshua spoke Aramaic. Through the Aramaic language, his teachings offer not just another interpretation of the New Testament, but the unveiling of a secret message that attempts, once and for all, to settle centuries-old conceptions of sin, and to once again connect man with the heavenly spiritual source. The core of Yeshua's Aramaic message is intimacy, freedom, selfless awareness, unconditional love, compassion and forgiveness. In all he says, there exists a hidden invitation to us to be present in, and dedicated to, everything with which we engage. Five minutes of total devotion is worth more than hours of hectic exertion. The aim is to set mankind free and to dismiss everything that is bound up in false notions.

 • - The Seer, The Magdalene, The Grail
  af Lars Muhl
  228,95 kr.

  The O Manuscript,areal-life Gnostic thriller, has sold over 60,000 copies in Denmark, the equivalent of 3 million in the United States, since it was first published in 2000. Lars Muhl was for many years a successful pop star who studied the world's religions and esoteric knowledge between gigs and recording sessions. When a nervous-system illness sidelined him in the mid-1990s, he turned in desperation to a spiritual healer who was able to get him back on his feet after a single phone call. Intrigued by this mysterious man, Muhl traveled to southern France to become his apprentice. Together, Muhl and the healer, who is known in the book simply as ';The Seer,' embark on an adventure that is part history lesson, part Jedi-style initiation.';My work with The Seer began on Montsegur, the holiest site of the Cathars, the medieval French religious sect that was persecuted by the Roman Catholic Church,' notes Muhl.' It was the middle of summer and the hike up the mountain is pretty strenuous. At the same time that The Seer was testing my physical endurance, he was breaking down my emotional resistance. He taught me how to let go of the burdens from my past.' Towards the end of his apprenticeship, after years of searching for Montsegur's secret cave, Muhl finally stumbles upon it. Inside he finds himself in the presence of ';O,' the Messenger of Light; the source of all things; the symbol of ecstatic union. O tells Muhl, ';Everything mankind longs for is, and has always been, within his reach. If he would only acknowledge this there wouldn't be anything else to look for. When this happens mankind will step out of his self-made prison and into reality.' The O Manuscript is not another book about positive thinking. Throughout his initiation, Muhl was forced to confront his dark side, the shadows that kept him from true health and wellness. ';This is my journey,' says Muhl. ';Every word of it is true and really happened to me, but it is also meant to be a kind of allegory. The lessons I learned are universal.'Praise for The O Manuscript:';I recommend this amazing story to anyone seeking the path to enlightenment.' Al Jardine, The Beach Boys ';Lars Muhl tells an extraordinary tale in an extraordinary wayIt is a story that, for too long, has been cyring out to be told.' Henry Lincoln, co-author of The Holy Blood and the Holy Grail

 • af Lars Muhl
  66,95 - 297,95 kr.

  Frejas Spådom er en vision med rødder i en tidløs tradition. Frejas Spådom er samtidig et orakel, der bygger på runernes magiske kraft, et glemt sprog med gnostisk-kristne træk, der stadig taler direkte til hjertet og vor tid, og skaber mening i en ellers meningsløs verden.Lars Muhl er en moderne shaman, for hvem spiritualitet, eftertanke og indsigt også er et litterært projekt. Siden hans tidligste ungdom har sprogets forvandlende kraft været omdrejningspunktet i hans liv og arbejde.

 • af Lars Muhl
  116,95 kr.

  "Den Himmelske Vej til opnåelse af hjertets stilhed" er en lille bog med et stort indhold, der beskriver en spirituel vej, befriet for ethvert religiøst dogme. Bogen henvender sig til alle søgende mennesker, der, uanset religiøs baggrund, kan drage nytte af dens praktiske og enkle visdom. Lars Muhl har et omfattende forfatterskab bag sig, hvoraf en stor del udkommer verden over. "Bogen viser at Lars Muhl måske bedre end de fleste kender rummet, hvor hjertets stilhed møder Guds nærvær. Formule-ringer direkte fra Lars Muhls hjertegrund bærer kraft og poesi fra noget større end forfatterens egen horisont". Anders Laugesen, Kristeligt Dagblad

 • af Lars Muhl
  98,95 kr.

  A testimonial of how a present-day mystic's pursuit of self-discovery led to a revelation of the hidden secrets of Christianity - beginning with the author's journey to a remote mountain village in southern France and his encounters with a wise man, The Seer

 • af Lars Muhl & Githa Ben-David
  158,95 kr.

 • - Samsøs kraft
  af Lars Muhl
  128,95 kr.

  I 1968 erobrede »blomsterbørnene« kreativiteten, i dag kommer nogle af dem til Samsø for at kunne føle sig hjemme. Lars Muhls bog om Samsø udkom første gang i 1999.»En mental kulturguide, der formentlig gør for Samsø, hvad Lawrence Durell udrettede for turismen på Korfu«, skrev Ekstrabladet dengang.I bogen om Samsø har Muhl søgt inspiration i John Engelbrechrs Den intuitive tanke og i Søren Hauges bog Landskabstempler på samme måde som Adam Oehlenschläger i sin tid fandt inspiration hos sin universalromantiske fætter Henrik - Henrik Steffens - til den berømte Langelands-rejsen.»Samsø betyder samlingsøen.Det var her, høvdingene samledes på vikingernes tid ... Samsø er stadig en samlingsø, nu blot i en anden betydning.Vi kommer for at samle os!For at få samling på os selv!«Lars Muhl skriver også, at vi kommer som landmænd, sygeplejersker, keramikere, turister, pensionister, billedkunstnere, præster osv. »Men først og fremmest kommer vi som kreative mennesker for at tage aktiv del i skabelsen. Vi skaber os! Vi skaber os selv.«Lars Muhl tager os med på en vandring rundt på øen og lukker stederne op for læseren og den rejsende. Lars Muhl søger at vise os, at stederne og vi har en sjæl, og at den måske er meget lettere at finde på Samsø.Ny revideret udgave.

 • - Historien om et band
  af Lars Muhl
  186,95 kr.

  DAISY – VI KOM SVÆVENDE Historien om et band! Historien om et band fra 1960’erne – er et tidsbillede på en epoke, som forsvandt lige så hurtig, som den dukkede op. Det er historien om fem knægte fra fem forskellige bands fra Aarhus, med en fællesvision om at skabe noget, der ikke var set eller hørt før i Danmark. Det er historien om bandet, der var glamrock fem år før Glamrocken blev opfundet, som spillede powerpop ti år inden nogen havde tænkt på at den slags fandtes. Det er historien om et band, der for en kort stund satte Led Zeppelin, Deep Purple og Black Sabbath til vægs. Men en uges fængselsophold i 1969 i Israels hårdeste fængsel, Abu Kabir, vendte op og ned på alt. Derefter visnede blomsten! Men nu gror den igen, i en tid, hvor der måske er brug for den! Lars Muhl skriver: ”I dag skal DAISY ingen steder hen. Det eneste og vigtigste for os er at nå de hjerter, der har lyst til at høre fem garvede mænds musik samt deres no-bullshit sange. Vi er døve, har gigt og alt mulig andet flimmer, men der går en lige linje fra alt det, vi har erfaret, til de sange vi synger i dag. I håb om at bæstet stadig kan kysse og bide fra sig! Længere er den egentlig ikke! Og alle er velkomne – også i lårkort!” Hvis ikke os – hvem så? Hvis ikke nu – hvornår så?

 • - Salvator Mundi
  af Lars Muhl
  185,95 kr.

  Denne bog er skrevet af et fremmedgjort menneske, der har mistet hukommelsen, i en splintret og historieløs verden. En verden af forurettede individualister, der insisterer på at hævde hver deres personlighed og udvikling som noget unikt. I en verden af tilbud der, som enhver anden vare på markedet, skal imødekomme forbrugernes behov – behovet for det sikre, afslappende, fredfyldte, normale, positive, bedøvende, komfortable, ufarlige, bekræftende, trivielle, tamme og politisk korrekte. I en verden, hvor den såkaldte sunde fornuft råder.Verdens Frelser er i sig selv et eksempel på det stik modsatte: nemlig, at de højder og det lys mennesket kan nå, er proportional med de dybder og det mørke, det har modet til at trænge ned i.Det er bogens, og dermed forfatterens postulat, at ethvert menneske på et tidspunkt i livet, frivilligt er nødt til at slippe enhver begrænsende sikkerhed, og begive sig alene ud i ørkenen, for der at klæde sig nøgen for sin skaber. Undlader mennesket dette, vil dets magelighed (også kaldet skæbnen), uundgåeligt kaste det ind i livets skærsild, for at lutre det der, indtil kun det væsentligste står tilbage.Vi er alle vildfarne – men mest fordi vi har glemt, hvorfor vi er det.

 • - En livsrejse gennem et halvt århundrede
  af Lars Muhl
  312,95 kr.

  I denne store, smukke og billedrige bog tager Lars Muhl dig med på en erindringsrejse gennem fem årtier. Den beskriver ikke kun en ydre rejse, men i høj grad tankevækkende refleksioner fra det indre værksted. En rejse, som byder på møder med magiske mennesker og kulturpersonligheder, han har mødt, og som har haft betydning for hans liv og karriere – fra Lis Sørensen ('Pigen fra Brabrand') til Dalai Lama. Centralt i bogen står nogle helt nyskrevne tekster om Calle de Montsegur, 'Seeren fra Andalusien' - Muhls åndelige vejleder, som han har portrætteret i 'Gralstrilogien' og i filmen 'Seeren'.”Tid har ikke nødvendigvis nogen udstrækning. Den er ikke nødvendigvis horisontal,” skriver Lars Muhl i indledningen til denne anderledes biografi, som er nedslag i forfatterens liv. For LMs fans, men lige så meget for de læsere, der gerne vil have indblik i et specielt liv. * * * * *

 • - Fortællingen om en Avatar
  af Lars Muhl
  270,95 kr.

  TAXO LUMA – Fortællingen om en Avatar – er den skæbnesvangre beretning om en karismatisk ung piges usædvanlige opvækst og hendes vej frem til et ligeså usædvanligt kald. Men det er også den spændende historie om forskeren Barato Beinonis flugt fra mørke kræfter, som har overtaget styringen i et åndløst Europa, på kanten af økonomisk ruin. Jaget af hemmelige agenter, og på jagt efter den navnkundige mystiker Asap Muzethi søger Beinoni at finde den eneste, der kan redde verden fra det totale kollaps: den længe ventede Avatar.TAXO LUMA er en nærmest holografisk fortælling, som er baseret på en virkelig profeti om en kommende Messias. Ud over den medrivende historie formidles i fiktionsform esoteriske, metafysiske og tantriske indsigter, bl.a. den såkaldte Ildvognsmystik (Merkavah), hvis teknikker hovedpersonen får brug for i jagten på den genkomne Messias.Men bogen er også en apokalypse, en samfundskritik af en verden, der er på vej ud over kanten af materialisme og grådighed. TAXO LUMA er en særegen vision, måske et mareridt – eller et håb med en drøm, vi lige nu befinder os midt i.

 • - En Universel Healingsmetode
  af Lars Muhl
  261,95 kr.

  SKABELSENS SKJULTE TEGN I ALT EN UNIVERSEL HEALINGSMETODE DØDSPROCESSEN OG GENOPSTANDELSENMenneskets hjerte er et guddommeligt spejl. Spørgsmålet er, om dette spejl er så rengjort og finpudset, at Gud kan se sig selv, når Han spejler sig i det?Uanset om man er direktør for verdensbanken eller stripteasedanserinde i en tredjerangs bule i Soho, er udfordringen altid, at man forstår at forvandle sit liv til en guddommelig kunstart, en med Gud forbundet opgave, som har det overordnede formål at sprede lys på Jorden.Denne lille bog beskriver, hvordan dette kan opnås med en healingsmetode, som gennem fordybelse og hengivelse viser ind til det himmelske nærvær i hjertet.

 • - Seeren fra Andalusien
  af Lars Muhl
  226,95 kr.

  (Udvidet udgave)Beretningen om forfatterens møde med et ekstrauniverselt menneske, seeren Calle Montségur. En beretning om en moderne mysterieindvielse. Et nutidigt dokument, der beskriver et jegs opløsning og rekonstruktion, om principperne bag synkronisitet, fjernhelbredelse,dødsprocessen og sprituel forvandling.Første del er bygget op over en togrejse til Sydspanien, hvor forfatteren, i en række tilbageblik fortæller om baggrunden for sit møde med Seeren, og om den terapeautiske og spirituelle proces han gennemgår under Seerens vejledning på Montségurbjerget.Anden del foregår hos Seeren et sted i Andalusien, hvor vi gennem lærerens arbejde med eleven får indblik i, hvilke skjulte evner og ubegrænsede muligheder mennesket har, hvordan man aktiverer dem og integrerer dem i sit liv.ANMELDELSER:"Sådan blinker Gud med øjet" - John Cleese"Et hovedværk i moderne esoterisk litteratur" - Niels Houkjær (Berlingske)

 • - Det Aramæiske Mysterium
  af Lars Muhl
  269,95 kr.

  I en tid, hvor den herskende moral bliver mere og mere kynisk, hvor danske kirker må lukkes, samtidig med at flere og flere åndeligt tørstende kulturkristne søger til fremmede religioner for at lære yoga, tantra og mindfulness, overses helt den etiske og esoteriske visdom i Ny Testamente. Dette forsøger Lars Muhl nu med Lysets Lov at råde bod på.Siden 1988 har Lars Muhl studeret det aramæiske sprog, som Jesus og hans samtid talte, og i dette sprog fundet en bagvedliggende psykologi, som åbner op til en helt ny og dybere forståelse af Jesu budskab og virke. Ny Testamente indeholder, ifølge Muhl alt det, hjertet tørster efter og som vor tids mennesker har brug for. Det er udelukkende et spørgsmål om at have nøglen til hvordan man finder ind til disse indsigter i det Ny Testamente. Indsigterne er ikke et opgør med Ny Testamente, men en stadfæstelse af dets betydning som et af vor tids vigtigste åndelige skrifter.”Verden har ikke brug for flere succesfulde mennesker, verden har desperat brug for flere fredsmagere, healere, genopbyggere, historiefortællere og elskere af enhver slags,” siger Dalai Lama.Netop disse kvaliteter er indeholdt i Jesu aramæiske psykologi. Og netop Jesu ord om at vi alle er guddommelige væsener, og opfordring til at følge hans eksempel, er omdrejningspunkt i denne bog, der er den første indføring i psykologien bag det ara-mæiske sprog på dansk nogensinde.Bibliotekernes beskrivelse: LYSETS LOV er ikke blot en ny-fortolkning af Ny Testamente, men også et etisk humanistisk og politisk manifest, hvor åndsvidenskab og kvantefysik mødes.

 • - Til Storbyengle og andre frie sjæle
  af Lars Muhl
  185,95 kr.

  Et brev til tiden og enhver, der søger en højere mening med tilværelsen.Denne lille bog er i virkeligheden et brev, der uden dikkedarer viser, hvilke kvaliteter, der står til rådighed for mennesket, hvis det formår at gøre sig fri af de herskende normers begrænsning. Brevet indeholder essensen af et helt livs åndsvidenskabelige studier, forsøgt formidlet så alle kan drage nytte af den. Kan Gud sættes på formel? Er Gud virkelig død eller blot taget på ferie?Hvad eller hvem er Gud?Ifølge bogen er der tale om en bag alt liggende, overordnet intelligens, en højere form for bevidsthed, som gennemvæver universet og alt og alle, som lever i det. Denne guddommelige intelligens indeholder hele skabelsens hemmelighed. Ethvert menneske bærer i sig en del af denne højere bevidsthed, som blot venter på at blive aktiveret, så mennesket kan blive med-skabere af tilværelsen og tage det afgørende skridt på dets udviklings vej.Bogen giver eksempler på øvelser, som åbner op til højere bevidsthed – øvelser, som enhver med en smule tålmodighed kan praktisere. Virker det? Der er kun én måde at finde ud af det på: PRAKTISÉR!Bogen er indbundet og har et format på 14 x 9,5 cm, så den er til at have i tasken eller i lommen.

 • - Seeren - Magdalenen - Gral
  af Lars Muhl
  270,95 kr.

  Grals-trilogien er den samlede udgivelse af de tre bøger: Seeren fra andalusien, Magdalenen og Gral.ANMELDELSER:”En af de mest usædvanlige bøger jeg har læst i mine 35 år som forlægger”- Michael Mann (Forlægger, Watkins Publishing) ”Sådan blinker Gud med øjet”- John Cleese (Komiker) ”En ekstraordinær bog, skrevet af et ekstraordinært menneske”- Henry Lincoln (Forfatter til ”Helligt Blod, Hellig Gral”) ”Denne bog er en dør til en ny verden og et bedre liv”- Par Heidi Kay (Costes) ”En af vor tids oplevelses-religiøse klassikere”- Anders Laugesen (Kristeligt Dagblad) ”Kompliceret, ja, men tankevækkende”- Lasse Jensen (Journalist og producent) ”Energierne, der strømmer fra denne bog,vækker for længst glemte sandheder,og velsigner læseren med et lys, der varer ved”- Gail Swanson (Forfatter til ”Mary Magdalene Speaks”) ”Et mirakel!”- Girts Ancevska, (Poet ”Mystica”) ”Milevidt over Casteneda”- Scott Hutton (Amazon.com) ”Gralstrilogien taler direkte til ens sjæl”- Laura Gwen (Storyteller) ”Der udløses en transmission af energi af denne bog. Skrevet med ydmyghed og oprigtighed”- Dani Antman (Rabbiner)

 • af Lars Muhl
  226,95 kr.

  Frihedens Øjeblik består af en række tekster, der indfører læseren i den adfærd og tilhørende praksis, der kan lede til Gudsbevidsthed, og derigennem til svarenes verden. I spørgsmålenes verden findes mange 'sandheder', i svarenes findes kun én.Der, hvor frygt og fremmedgørelse, lidelse og splittelse hersker, er det muligt at helbrede det syge, genrejse det faldne, hele det adskilte og forvandle enhver form for smerte til visdom, nærvær, glæde og medfølelse.Frihedens Øjeblik forholder sig til menneskets skjulte potentiale, som nøglen til en lås. Mennesket indeholder glemte kvaliteter, der kan og skal genfindes og manifesteres, for at menneskeheden kan tage det næste store skridt på evolutionens stige, som vil befri det for enhver form for individuel og kollektiv sygdom.Mennesket har kun ét liv. Det er til gengæld evigt.Hvis ikke nu – hvornår så?Hvis ikke os – hvem så?

 • af Lars Muhl
  269,95 kr.

  Yeshua & Mariams EvangeliumDet Knuste Hjertes Visdom indeholder essensen af den hemmelige lære, som Yeshua (Jesus) Nazaræeren og Mariam (Maria) Magdalene underviste i for totusinde år siden. Gennem tiden er denne lære med jævne mellemrum blevet åbenbaret i brudstykker og i spredte glimt, men med denne bog er der hermed skabt en syntese af den smukke visdom om det hele menneske. Bogen er et resultet af Lars Muhls mangeårige spirituelle studier og erfaringer, en tidløs visdom som taler til det multidimensionelle i ethvert menneske. I en tid, hvor vi som mennesker bliver prøvet på mere end én måde, er det Lars’ erfaring, at det er gennem den smerte, som de fleste af os oplever, og ved at forstå smertens dybere betydning, at vi i virkeligheden bliver givet en enestående mulighed for gennembrud på det spirituelle plan. Som Lars siger: 'Vi er alle potentielle healere, og hvis der er noget, verden har brug for lige nu, er det netop healere.'I 2017-udgave er der kommet et NYT kapitel: 'Til dig, der ønsker at følge Yeshuas og Mariams eksempel'. Kapitlet 'Drengen og Englen' er til gengæld slettet. Derudover er numerologisystemet blevet udvidet med flere forklarende tekster. Endvidere er mestertallene 11, 22 og 33 inkluderet.Generelt er bogen blevet korrigeret enkelte steder, hvor indsigterne er blevet udvidede.Bogen er indbundet i imiteret læder og har nu et format, så man kan have den i lommen.

 • af Lars Muhl
  46,95 kr.

  Det var lillesøsterens død, der ledte den dengang niårige Lars Muhl ind i religiøsiteten. Den ulykkelige hændelse kaldte på svar og mening og blev åbningen til troens univers – med dens musik, ord, skikkelser og tanker. Troen har fulgt ham lige siden, og han skriver selv, at det meste af hans liv har været dedikeret til at finde vejen tilbage til der, hvor han kom fra, tilbage til det sted, han hører til.Lars Muhls tro er resultatet af både indre og ydre rejser. Folkekirken er et af de steder, hvor han finder troen, men den findes også i et rum uden institutionelle grænser og formelle sandheder. Troen henter kraft i sit udspring for 2000 år siden og i verden i dag. Den er spirituel i ordets sandeste betydning, men samtidig konkret og jordnær. Den er resultatet af intense studier og af religiøse oplevelser."Kristendommen ifølge ..." er en serie af bøger, der åbner troens univers. En række kunstnere, kendinge og kulturpersonligheder giver deres bud på, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilværelse. De sætter ord på den erfarede og levede tro, kampene og forsoningen.Lars Muhl (f. 1950) var en kendt figur på den danske musikscene i 70’erne, 80’erne og 90’erne. Han optrådte med forskellige bands i begyndelsen af karrieren, blev solist i 80’erne og skrev og producerede sideløbende musik til en række andre kunstnere. Har siden teenageårene studeret esoterisk kristendom og sammenlignende religion. Fik sin debut som forfatter i 1993 og har siden skrevet en lang række bøger om spiritualitet, religiøsitet, metafysik og mystik. Hovedværket "Gralstrilogien" er udkommet i adskillige oversættelser verden over.

 • af Lars Muhl
  168,95 kr.

 • - The Book of Asaph
  af Lars Muhl
  168,95 kr.

  This practical guide from Denmark's leading spiritual teacher will show you how to access your inner light and power, as well as reveal a roadmap for you to attain your own Divine Identity.

 • af Lars Muhl
  66,95 kr.

  En bog for den, der ønsker at trænge dybere ned i mysteriet om Maria Magdalene. I to sideløbende spor indvies læseren i hemmeligheden om den glemte feminine kraft.Via det ene spor følger vi forfatterens fortsatte arbejde som elev hos Seeren på Montségurbjerget i Pyrenæerne samt deres fælles bestræbelser på at løse gåden om Den hellige Gral.Via det andet spor følger vi Maria Magdalenes livsbane, fra hun som tolvårig bliver forlovet med Jesus, til hun mange år senere forlader Det Hellige Land med kurs mod Sydfrankrig som højt indviet præstinde.De to spor bliver til ét: den spændende fortælling om den store feminine arketypes betydning og de muligheder, den har at tilbyde vor tid.Maria Magdalene er andet selvstændige bind i Lars Muhls Gralstrilogi, der også indeholder Seeren fra Andalusien og Gral."En af de mest usædvanlige bøger jeg har læst i mine 35 år som forlægger"Michael Mann - Watkins Publishing"Jeg anbefaler denne forunderlige bog til alle, der søger en vej til oplysning"Al Jardine – The Beach Boys"Sådan blinker Gud med øjet"John Cleese – komiker"En ekstraordinær bog, skrevet af et ekstraordinært menneske"Henry Lincoln – forfatter til "Helligt Blod, Hellig Gral""En af de vigtigste bøger du nogensinde vil komme til at læse"Lyndall Demere – PhD Msc.D. International Association of Metaphysicians"En af vor tids oplevelses-religiøse klassikere"Anders Laugesen – Kristeligt Dagblad"Der udløses en transmission af energi af denne bog, skrevet med ydmyghed og oprigtighed."Danni Antman – Rabbiner"Et mirakel"Girts Ancevska – Mysterija"Velsigner læseren med et lys, der varer ved"Gail Swanson – forfatter til "Mary Magdalene Speaks""Milevidt over Casteneda"Scott Hutton – Amazon.com

 • af Lars Muhl
  145,95 - 229,99 kr.

  Zoé I fragmentariske handlinger fortælles om hovedpersonens jagt på det androgyne i ethvert menneske – her udmøntet i en jagt på en kvindelig violinist, han møder i Prag og følger til Venedig. -Er du klar over, hvem jeg er? Jeg er vejen, du kører på, skyerne på himlen over dig, fuglen der fløjter i træet, havet der slår mod stranden, blomsten der visner på marken, hunden der gør i det fjerne, katten der spinder i dine arme, barnet der sparker i din mave, tårerne i dine øjne, håbet i dit sind, blodet i dine årer, den du tramper på og sparker ud efter, den du holder i hånden, hjertet i dit bryst, åndedraget i dine lunger, jeg er glæden ved at være til. Jeg er djævlesplinten i dit øje og bjælken i din brors, jeg er Gelsomina i La Strada, jeg er Rama, Zen og Tao. Jeg er det absolutte i hver eneste fuga af Bach, jeg er Keith Richards på guitar og Edie Sedgwick på ét ben i strømpebukser, jeg er Buddha, Jesus Kristus. Jeg er Zoé, det androgyne menneske i enhver … Lars Muhl er forfatter, mystiker og musiker, født d. 14. november 1950 i Aarhus, Danmark. Har siden 1965, sideløbende med musikalsk virke, studeret sammenlignende religion og filosofi, og har siden 1988 specialiseret sig i aramæisk, samt kristen og jødisk mystik. Debuterede som forfatter i 1993. Opgav musikkarrieren i 1999 for at hellige sig esoteriske studier og forfatterskab. Foredrags- og kursusholder i ind- og udland. Har siden 2009, sammen med sin hustru, lydterapeut Githa Ben-David, drevet Gilalai – Institut for Energi & Bevidsthed.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.