Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lene Lehnskov

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lene Lehnskov
  73,95 kr.

  De fire venner i børnehaven Bo, Jens, Ida og Gry skal snart begynde i skolen.De håber sådan, de kommer i samme klasse.Gry elsker at komme ud på rideskolen.Der opdager hun, mormor er bange for heste.Det er åbenbart forbudt at tjene penge på sin fars skæve finger.Gry ved godt, hun ikke må køre med fremmede.Hvad betyder det, når mor fortæller far, at hun snakkede med store bogstaver på arbejdet?

 • - og andre Gry-historier
  af Lene Lehnskov
  147,95 kr.

  De fire venner i børnehaven Bo, Jens, Ida og Gry skal snart begynde i skolen. De håber sådan, de kommer i samme klasse. Gry elsker at komme ud på rideskolen. Der opdager hun, mormor er bange for heste. Det er åbenbart forbudt at tjene penge på sin fars skæve finger. Gry ved godt, hun ikke må køre med fremmede. Hvad betyder det, når mor fortæller far, at hun snakkede med store bogstaver på arbejdet.Uddrag af bogen Bo bor i et højhus lige bag ved legepladsen. Men de skal kun op på første sal. De spiser kiks med Nutella og drikker cola til. Så leger de på Bos værelse. De finder ud af, hvordan de skal sove der. Det ringer på døren, de hører Bos mor åbne døren og bliver meget glad – Det er hendes nye kæreste. Bo lyder helt trist. – Hvor er din far? – Han er rejst, jeg skal besøge ham næste weekend. Om forfatteren Lene Lehnskov, født 1949 i Bogense på Fyn. Uddannet pædagog. Har skrevet siden 1970’erne.

 • af Lene Lehnskov
  88,95 kr.

  Hvordan var Gry som barn? – Fortæl om min barndom, siger hun. Hendes bror Gunnar var tit træt af hende. Men Gry var ligeglad. – Pyt pyt, siger hun. Hun elsker livet og spiser det i store mundfulde. Kan en pige på fire år ride på en elefant? Lillesøster til salg og andre Gry-historier vil underholde børn med drømme. Uddrag af bogen En mand ser på dem.– Hej, Gry smiler til ham. – Hvor skal I hen? Han lægger en hånd på Grys skulder.– Op på legepladsen, siger de alle fire. – Må I gå alene? Han blinker med det ene øje. – Ja da, siger Gry og Jens i munden på hinanden – Vil I have en is? Manden smiler og ser venlig ud. Nu ser Gry betænkelig ud. – Nej tak, min mor er der og venter på os. – God tur, siger manden og går. – Det var lyv. Bo ser på Gry. – Ja, pyt pyt, vi må ikke gå med fremmede. Om forfatteren Lene Lehnskov, født 1949 i Bogense på Fyn. Uddannet pædagog. Har skrevet siden 1970’erne. Har bl.a. skrevet: Viden om, børneteaterforestilling 1991, Teater 83. Døvstumme stemmer – En suite, Forlaget Alfa. Tages lille Horisont og Tage får et kæledyr, Forlaget mellemgaard 2017. Ved vejs ende, Forlaget Ådalen 2017. Tage og Snehvide, Forlaget mellemgaard 2018.

 • af Lene Lehnskov
  88,95 kr.

  Tages mor passer hunden, som hun kalder Lille Skat. Tage spiller 31 med Horisont på sit værelse. Han taber hver gang. Han skændes med Horisont. Hvordan kan man skændes med en usynlig ven? Tage føler sig ensom og ønsker sig et akvarie. Horisont kan se, Tages mor er blevet tyk. Skal de nu have en lillesøster i huset? Og hvad med Snehvide? Tage og Snehvide er den sidste af Tage-bøgerne. Læs den for de 4- til 8-årige. Uddrag af bogen Nu ved jeg det! råber Tage. Hvad ved du? Horisont er sur endnu. Jeg vil have et akvarie. Et kæmpe et, med fisk og det hele. Det skal stå lige her på mit værelse, siger Tage. Vil du kæle med en fisk? Horisont tror, hans ven er blevet skør. Den skal måske også sove hos dig om natten? Om forfatteren Lene Lehnskov, født 1949 i Bogense på Fyn, gik ud af 7. klasse i 1963. Hun blev uddannet som pædagog i 1998 og har arbejdet som børnehaveklasseleder. Lene Lehnskov begyndte at skrive i 1970’erne, dog mest til skrivebordsskuffen. I 2014 blev hun folkepensionist, og så blev der tid til at skrive endnu mere.

 • af Lene Lehnskov
  137,95 - 151,95 kr.

  Hun troede, hun var i sikkerhed. Blandt gode mennesker, der åbnede deres hjem for dem. Men de fandt hende. Hvor kan hun nu gemme sig? Hvordan kan hun nogensinde blive en god mor for sin søn? Når han altid synes, hun er en yak khayen, forræder. Uddrag af bogen Meta ligger og lytter. Nej, der er helt stille i stuehuset. Hun vender sig og ser Sten sove med åben mund og et langt nøgent ben oven på dynen. Klokken er næsten halv syv, om lidt ringer vækkeuret. Hun mærker, hun er nøgen. Hun lister ud af sengen og går ind på badeværelset. Under bruseren kan hun mærke lugten af sig selv og Sten. Det er ikke nogen dårlig lugt, det er nærmest en duft. Meta smiler til sit spejlbillede og siger: Duft af hed elskov med manden i mit liv. Der bliver taget i døren, da hun åbner, står Sten der uden tøj på og ser på hende. Om forfatteren Lene Lehnskov (f. 1949) i Bogense er uddannet pædagog 1998.

 • af Lene Lehnskov
  88,95 kr.

  Tage er en forsigtig dreng, der måske bliver ensom, fordi hans far og mor har travlt. Eller måske er Tage bare genert, og har svært ved at vænne sig til børnehaven. Personalet i børnehaven bliver bekymret for Tages udvikling og får en psykolog til at se på ham. Hun bliver også bekymret og indkalder Tages forældre til møde i børnehaven. De skal snakke om Tages trivsel. Hun siger, Tage er mærkelig. Nu bliver mor og far bekymret. Tage opfinder Horisont, der både er hemmelig og usynlig. Derfor ser det ud, som om Tage snakker med sig selv. Jeg har en globus i maven, som Gud holder i sine hænder, siger Horisont. Det skal nok passe, tænker Tage. Gud passer jo på hele jorden. Tages lille horisont er en bog for de 4 til 8-årige. Skynd dig, læs den højt, før dit barn knækker læsekoden. Uddrag af bogen Tage er ikke glad for børnehaven. Men han skal være der, siger mor og far. De går på arbejde. Hver dag skal han derhen. De vil gøre det bedre, end deres far og mor har gjort, siger de og smiler til hinanden. Gjorde de det dårligt i gamle dage? spørger Tage. Hov, hov, knægt! Far griner. Far tager fat i Tage. Tage synes, hans mor er sød. Blød og rar at sidde hos. Og far er god til mange ting. Han spiller fodbold med Tage. Om forfatteren Lene Lehnskov, født 1949 i Bogense på Fyn, gik ud af 7. klasse i 1963. Hun blev uddannet som pædagog i 1998 og har arbejdet som børnehaveklasseleder. Lene Lehnskov begyndte at skrive i 1970’erne, dog mest til skrivebordsskuffen. I 2014 blev hun folkepensionist, og så blev der tid til at skrive endnu mere.

 • af Lene Lehnskov
  87,95 kr.

  De har sagt i børnehaven, at Tage er ensom. Men det passer slet ikke. Han har sin usynlige ven, Horisont, med alle steder. Tages forældre beslutter at give Tage et kæledyr. Det bliver en hundehvalp, for sådan en har hans mor altid ønsket sig. Tage er ikke særlig glad for den hund, og Horisont er da slet ikke. Han finder på de særeste ting at plage den med. Mor kalder den Lille Skat. Tages mor og far bliver enige om at give ham en lillesøster. Hvad mon Tage siger til det? Hvad er det, der sker en varm sommerdag, når Tages badebukser stritter på stranden? Horisont synes fløjteme, det er flot. Men hvad synes mor og far? Tage får et kæledyr er bog nr. 2 om Tage og Horisont. Læs den for de 4 til 8-årige. Uddrag af bogen Tage sidder inde hos sig selv og får bank i 31 af Horisont. Du er fløjteme ikke god til 31, siger Horisont. Jeg vil lære det, siger Tage. Så stikker far hovedet ind. Vi skal i byen nu. Fint, siger Tage. Han kan se, han er ved at tabe igen. Goddag, siger Tages far. Vi vil se på et kæledyr. Vi har lidt af hvert, siger dyrehandleren. Om forfatteren Lene Lehnskov begyndte at skrive i 1970’erne, dog mest til skrivebordsskuffen. I 2014 blev hun folkepensionist, og så blev der tid til at skrive endnu mere.

 • af Lene Lehnskov
  137,95 kr.

  Margit er rystet, det, hun troede, var hendes familie, blev sprængt i stumper og stykker, da hendes mor, Katrine Hansen, dør en nat på plejecentrets hospiceafdeling.Hendes kollega, natsygeplejersken Meta, bliver med et slag hendes halvsøster. Ikke nok med det, hendes far bliver Metas halvbror, de har samme far!Efter morens begravelse rejser Margit til Afrika som ulandsfrivillig.Hvorfor det? havde hendes mand, Axel, spurgt.Fordi jeg har brug for det, havde hun svaret ham. Uddrag af bogenFrivilligt arbejde i Afrika er ikke noget man bliver rig af, og dog – Margit føler sig uendelig meget rigere nu, end da hun rejste ud. Rig på oplevelser, på erfaringer og på sit eget værd, efter at have stået i situationer hvor hun skulle træffe hurtige beslutninger for at hjælpe mennesker, der dårligt forstår, hvad hun siger. Om forfatterenLene Lehnskov (f. 1949) i Bogense er uddannet pædagog 1998. Hun har udgivet: Viden om, børneteaterforestilling 1991, Teater 83. Døvstumme stemmer – en suite, 2015. Ved vejs ende, 2017. Tages lille Horisont og Tage får et kæledyr, 2017. Tage og Snehvide, 2018.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.