Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lene Randorff

Filter
Filter
Genre
 • (1)
 • (20)
Type
 • (17)
 • (5)
Format
 • (16)
 • (5)
 • (1)
Sprog
 • (20)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Tag
 • (6)
 • (5)
 • (5)
 • (5)
 • (5)
 • (4)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Lene Randorff & Lone Lundorff
  121,95 kr.

  Strik Top Down er en teknikbog der indeholder seks designstrikket oppefra og ned med kuppelærme, det vil sige næsten uden montering.Vi har valgt forskellige garntyper, men teknikken er densamme. Vi er blevet udfordret af teknikken i forhold til at få mønstre, ideerog garntyperne til at blive til de modeller, vi gerne ville have. Resultatet er,at der er meget lidt montering, og modellerne kan gøres længere eller kortere,netop fordi de er strikket oppefra og ned.Alle modeller kan strikkes i fire størrelser fra S – XL.Desuden indeholder bogen videolink til teknikken StrikTop Down med kuppelærme vist trin for trin.

 • af Lene Randorff
  183,95 kr.

  Det er en grundbog til både begyndere og øvede strikkere.Bogen indeholder strikketeknikker vist med både tekst, billeder og 117 videoer. Flid med alle de teknikker man bliver nødt til at lære hvis man vil udvide sin strikketeknik. Der er 11 forskellige måder at slå masker op på, og 7 forskellige måder at lukke af på. Diverse strikketeknikker som vendemasker, dobbeltstrik, patentstrik, gobelinstrik og snoninger. Desuden er der et helt afsnit med hjælp til at forstå en strikkeopskrift. Fedt hvor du har alle de fede detaljer der løfter dit strik til særklasse. Her får du 6 forskellige indtagninger og 11 forskellige udtagninger. En hel masse om sammensyning, hæftning, opsamling af masker, kantmasker og knaphuller. Snyd der indeholder nogle strikkefif hvor vi nogle gange snyder eller gør ting nemmere for at få et flot resultat. Du kan lære hvordan du strikker en vrangpind i flerfarvestrik men undgå at strikke vrang, for man strikker den fra venstre mod højre på retsiden. Du får fif til at have garn nok når du skal slå masker op. Desuden kan du lære at lave flot næsten usynligt farveskift når du strikker glatstrikning og rib.

 • af Lene Randorff
  121,95 kr.

  Strik Raglan – top down er en teknikbog der indeholder 6 designstrikket i raglan oppefra og ned, det vil sige næsten uden montering. Raglanfacon er opkaldt efter Lord Raglan, en britiskfeltmarskal der fik fremstillet en raglanfrakke til sine soldater for størrebevægelighed.Det der kendetegner et raglanærme er, at det har endiagonal søm fra underarmen og op til halsen.Alle modeller kan strikkes i fem størrelser fra S – XXL. Desuden indeholder bogen videolink til forskelligestrikketeknikker.

 • - 24 strikdesigns af 24 danske strikdesignere
  af Karen Noe, Marianne Isager, Stine Hoelgaard Johansen, mfl.
  272,95 kr.

  MANGE MASKER 24 strikdesignere er gået sammen og har skabt denne mangfoldighed af dansk strikdesign anno 2013. Annette Danielsen fik idéen og kontaktede mange af sine kolleger for at spørge om, de ville være med til at lave en strikkebog, hvor hver især skulle have et design med. Materialevalget var frit – garnet skulle blot kunne købes her i landet. Annette skriver: Vi er meget forskellige – vi designer meget forskelligt. Vores udtryk, vores arbejdsmetoder og vores beskrivelser er forskellige. Vi har en alderspredning på næsten 40 år. Men det, der får os til at føle os som kollegaer, er vores store passion for at strikke og udvikle opskrifter til håndstrikkere. Og så er der oveni købet sneget sig lidt hæklerier ind.

 • af Lene Randorff
  155,95 - 183,95 kr.

  Strik en hæl og strik en tå er en grundbog i at strikkestrømper. Rigtig mange mennesker elsker at strikke strømper, og rigtig mange holder megetaf at modtage et par hjemmestrikkede strømper både børn og voksne.Her får du 8 mønstre på strømper fra 19-45 i sko, flere af opskrifterne erlavet så du vælger om du vil strikke dem fra skaftet og ned eller fra tåen ogop.Du får også 4 forskellige måder at strikke en tå på, og 3forskellige måder at strikke en hæl på. Bogen indeholder link til 20 videoermed teknikker.Så om du er til at hygge dig med at strikke strømper ogmangler nye ideer, eller du er nybegynder i at strikke strømper men gerne villære det, så passer bogen lige til dig.

 • - Grundbog i konstruktion af strik
  af Lene Randorff
  218,95 - 223,95 kr.

  Du sidder med en bog der har fået titlen: Pas dig selv, fordi den giver dig muligheder for at konstruere en trøje, der passer dig og netop dig. For at kunne konstruere i strik kræver det en grundviden indenfor mange emner. Det er emner som: Strikkefasthed, garnberegning, måltagning, kanter, kropstype, halsudskæringer, ærmer og fashioneringer. Det er dem jeg beskriver først i bogen. Andre udfordringer, der er vigtige at starte med er: Hvilket garn vil jeg strikke med? Hvilken type trøje skal det være? Hvordan skal mine ærmer være? Skal trøjen have mønster og evt. hvilket, og hvor skal det sidde på trøjen? Hvilke farver skal trøjen have? Skal der være lommer, knapper eller andet på trøjen? Ja det er mange spørgsmål, men det er vigtigt at få det hele tænkt med, inden du laver din konstruktion. Ellers kan du stå og mangle masker, fx fordi dit mønster er deleligt med 8, og det er dit maskeantal på trøjen ikke, eller du ikke har tænkt på, at når du strikker en cardigan, så skal der være masker på forstykket til knapkanten. Men den tilfredshed du får ved at nå frem til en grundopskrift, der netop passer til dig, er stor. Jeg har beskrevet 8 metoder til konstruktion af din egen trøje efter de 4 faconer: Raglanfacon, kuppelærme, lige tilsatte ærmer og rundt bærestykke, både strikket nedefra og op eller topdown. Desuden har jeg lavet 8 grundmodeller, alle med navne som synonym for et ”dig”, som du kan bruge til din egen konstruktion, eller vælge at strikke dem, det er op til dig. Så er det om bare at komme i gang. Find dit lækre garn, vælg din grundform, og så frem med lommeregneren, for den er vigtig. God fornøjelse med bogen.

 • af Lene Randorff
  58,95 kr.

  Strik Klassisk er den første i en serie af strikkebøger der omhandler forskellige faconer og teknikker i samme bog. Denne bog indeholder den klassiske, tætsiddende og feminine bluse med et såkaldt kuppelærme. Modellerne har navne efter klassiske komponister. Alle design er desuden strikket på pind nr. 3.Der er både en kort og en lang cardigan, bluser med v-hals og rund hals samt bluser med snoninger og hulmønstre.Alle modeller kan strikkes i fem størrelser fra S - XXL.Desuden indeholder bogen QR-koder med videolink til forskellige monteringsteknikker.

 • af Lene Randorff
  58,95 kr.

  NY PRISMatador og gamle strikkebøger samt moden gennem 30'erne, 40'erne og 50'erne har givet inspiration til bogen. Den indeholder ti kropsnære, feminine modeller med talje. Alle modeller kan strikkes i fire forskellige størrelser. Desuden indeholder bogen QR-koder med videolink til forskellige monterings teknikker.

 • af Lene Randorff
  69,95 kr.

  NY PRISKlassisk nordisk design med små tidssvarende detaljer.Otte opskrifter til piger og drenge alle i størrelse 2-10 år. Bogen indeholder QR-koder der henviser til 4 videoklip med strikketeknikker fra bogen.Bogen er en efterfølger til bogen: Strik til Albert og Alberte 2-10 år fra 2013.HættetrøjeTunika med snoningerIrsk sweaterSweater med raglan og snoningVestCardigan med lommeCardigan med raglan og effektfarverSømandstrøje

 • af Lene Randorff
  69,95 kr.

  Klassisk nordisk design med små tidssvarende detaljer. Otte opskrifter til piger og drenge alle i størrelse 2-10 år. Bogen indeholder QR-koder der henviser til 4 videoklip med strikketeknikker fra bogen.Vest Cardigan med flæsekant Kjole i A facon Sweater med rundt bærestykke og mønster Trøje med striber og raglan Slipover Cardigan med "lapper" Færøsk sweater

 • af Lene Randorff
  78,95 kr.

  En bog om at strikke begge strømper samtidigt på én rundpind. Teknikken vises med billeder og tekst trin for trin. Udnyt dit garn og afprøv en ny strikketeknik.Desuden indeholde bogen opskrifter på konkrete modeller.

 • af Lene Randorff
  58,95 kr.

  NY PRISEfterfølger til bogen " To på én pind - fra tå til top". QR-koder med henvisning til 6 videoklip på teknikken med at strikke to strømper på én pind - også kaldet Magic loop. Ti opskrifter på strømper skostørrelser 19-45.

 • af Lene Randorff
  69,95 kr.

  Klassisk nordisk design med små tidssvarende detaljer. Ni design til baby fra 0-2 år. Bogen indeholder QR-koder der henviser til videoklip med strikketeknikker fra bogen:Anorak Babysvøb Body Futter Hue Kjole med krave Slipover Vanter vest

 • af Lene Randorff
  58,95 kr.

  Husker I tiden med pludderbudker, batikfarvede T-shirts og fodformede sko? Eller husker i hønseringe, poesibøger og brune fløjlsbukser med svaj?Mere Strik fra tiden - til tiden indeholder ti strikmodeller inspireret af moden gennem 60érne, 70érne og 80érne. Inspirationen kommer fra Haandarbejdts Fremmes strikkollektion. Det er busseronner, tunikaer, kjoler og flagermusærmer, trøjer strikket på tværs og bluser med brede kraver. Alle modeller kan strikkes i fire forskellige størrelser. Desuden indeholder bogen QR-koder med videolink til forskellige strikketeknikker.

 • af Lene Randorff
  121,95 kr.

  Farven rød står for fuld stop, en advarsel og en fare. Vi snakker om at se rødt, være rød eller at få det røde kort.Inspirationen fra Japan har været en væsentlig forudsætning for dansk kunst, design og arkitektur i det 20. århundrede. Med denne viden tog jeg til Japan i foråret 2015 og foretog en strikkerejse rundt i landet med strikkeinspiration som mål. Jeg beskriver både med ord og billeder mine indtryk og inspiration til strikdesign fra Japan.Her er bl.a. en kjole, bluser, en cardigan og et tørklæde alle strikket i de røde nuancer.Desuden indeholder bogen QR-koder med videolink til forskellige strikketeknikker.RØD er en efterfølger til mine tidligere bøger HVID (2012) og GRØN (2014).

 • af Lene Randorff
  58,95 kr.

  NY PRISKlassisk nordisk design med små tidssvarende detaljer. Otte opskrifter til både hende og ham, de fleste i 3 størrelser. Bogen indeholder QR-koder der henviser til 4 videoklip med strikkevejledninger fra bogen. Alpehue Tørklæde Cardigan Poncho Bluse med læg Retrotrøje i pladegarn Herresweater med ”lapper” Herresweater med sadelskulder

 • af Lene Randorff
  58,95 kr.

  NY PRISNaturen og farven Grøn har givet inspirationen til denne strikkebog med ti designs. Alle modeller er holdt i grønne nuancer. Bogen er en efterfølger til bogen Hvid der udkom januar 2012. Alle modeller kan strikkes i fire størrelser. Desuden indeholder bogen QR-koder med videolinks til flere monteringsteknikker.

 • af Lene Randorff
  155,95 kr.

  Flid, fedt og snyd – Strikkehåndbogen er en ny grundbog til både dig der er begynderstrikker og dig der er øvet.Du får 117 strikketeknikker vist med både tekst, billeder og et videolink.Under Flid og Fedt i bogen kan du finde forskellige indtagninger og udtagninger. Hvordan laver du: Italiensk opslag, vendemasker, klipper i strik, strikker dobbeltstrik, samler en maske op i patentstrik, strikker Magic loop og meget, meget mere.Under Snyd får du mange strikkefif til at løse nogle udfordringer når du strikker. Hvordan får du garn nok når du slår masker op? Hvordan kan jeg lave min trøje om hvis den er blevet for lang eller for kort? eller hvordan skifter man farve i striber på den pæne måde?Alle disse spørgsmål og mange flere finder du svar på i bogen.

 • af Lene Randorff
  128,95 kr.

  Strik Raglan – top down + er en teknikbog der indeholder 6 design strikket i raglan oppefra og ned, det vil sige næsten uden montering. Raglanfacon er opkaldt efter Lord Raglan, en britisk feltmarskal der fik fremstillet en raglanfrakke til sine soldater for større bevægelighed.Det der kendetegner et raglanærme er, at det har en diagonal søm fra underarmen og op til halsen.Alle modeller kan strikkes i fem størrelser fra S – XXL. Desuden indeholder bogen videolink til forskellige strikketeknikker.

 • af Lene Randorff
  128,95 kr.

  Strik Top Down er en teknikbog der indeholder seks design strikket oppefra og ned med kuppelærme, det vil sige næsten uden montering. Vi har valgt forskellige garntyper, men teknikken er den samme. Vi er blevet udfordret af teknikken i forhold til at få mønstre, ideer og garntyperne til at blive til de modeller, vi gerne ville have. Resultatet er, at der er meget lidt montering, og modellerne kan gøres længere eller kortere, netop fordi de er strikket oppefra og ned. Alle modeller kan strikkes i fire størrelser fra S – XL. Desuden indeholder bogen videolink til teknikken Strik Top Down med kuppelærme vist trin for trin.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.