Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lene Straarup

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Styrk relationer, opmærksomhed og kommunikation
  af Lene Straarup & Mette Holst Bertelsen
  207,95 - 237,95 kr.

  ADHD I SKOLEN er en let tilgængelig grundbog til lærere og pædagoger. Bogen giver teoretisk forståelse og praktisk inspiration til det daglige arbejde i og uden for klassen med alle børn – med eller uden diagnosen ADHD. ADHD I SKOLEN tilbyder lærere og pædagoger et mind set og en række konkrete strategier, som hjælper til at nedbringe konflikter og skældud, og som skaber en mere positiv stemning i klasseværelset for alle. Bogen kan være med til at styrke læreres og pædagogers tro på deres egne muligheder for atstøtte og hjælpe børn til bedre trivsel i klassen. Bogen er bygget op over en model med tre grundsten, der altid er i spil: • Opbygning og styrkelse af relationen • Brug af anvendt opmærksomhed • Bevidsthed om, hvad og hvordan der kommunikeres. På den baggrund behandler bogen fire emner: • Forældresamarbejde, som kan være særligt udfordret og konfliktfyldt, når et barn har ADHD. • Klasseledelse og styrkelse af børnefællesskabet, som er helt uundværligt for børn med ADHD og deres klassekammerater – men hvordan skal der ledes – på både makro- og mikroplan? • Håndtering af konflikter, som der kan være mange af i kølvandet på impulsive, uopmærksomme og let stressbare børn. • Udvikling af egen praksis, som er en fortløbende proces for og med én selv i lærerrollen og gerne med en kollega som sparringspartner. Bogen kan bruges som opslagsbog. Man behøver ikke at læse den fra ende til anden, men kan dykke ned i de kapitler, som man har brug for.

 • - En guide til dig, der er flyttet hjemmefra
  af Lene Straarup
  183,95 kr.

  Guldkorn og gode råd - lige til at gå i gang med!Når man er flyttet hjemmefra, skal man klare alt det hårde arbejde selv: stå op, købe ind og betale regninger. Det kan være ekstra svært, hvis man har ADHD eller ADD. Men der er hjælp at hente.Bogen er fuld af gode råd, lifehacks og redskaber til at få en god hverdag:- Få hjælp og gode rutiner- Få styr på tiden og struktur på tingene- Håndter dine følelser og få styr på dit temperament- Få hold på økonomien og alt det med småtDe korte kapitler og oversigter er overskuelige og lige ud af posen. Der er masser af forståelse – ikke noget med skældud og løftede pegefingre Bogen løser ikke alle problemer. Vasketøj og regninger bliver ikke mere spændende, men det er ret rart at have (nogenlunde) styr på sine ting og klare sig selv.GOD HVERDAG er skrevet særligt til unge med ADHD, ADD og almindeligt roderi. Den er også til forældre og andre, der vil give en hjælpende hånd. Så kan man jo tage en kop kaffe eller et slag kort i stedet for. Det hele står i bogen!

 • - med ADHD, ADD og almindeligt roderi
  af Lene Straarup
  157,95 kr.

  Når man er flyttet hjemmefra, skal man klare alt det hårde arbejde selv: stå op, købe ind og betale regninger. Det kan være ekstra svært, hvis man har ADHD eller ADD. Men der er hjælp at hente.Bogen er fuld af gode råd, lifehacks og redskaber til at få en god hverdag:– Få hjælp og gode rutiner– Få styr på tiden og struktur på tingene– Håndter dine følelser og få styr på dit temperament– Få hold på økonomien og alt det med småtDe korte kapitler og oversigter er overskuelige og lige ud af posen. Der er masser af forståelse – ikke noget med skældud og løftede pegefingre Bogen løser ikke alle problemer. Vasketøj og regninger bliver ikke mere spændende, men det er ret rart at have (nogenlunde) styr på sine ting og klare sig selv.GOD HVERDAG er skrevet særligt til unge med ADHD, ADD og almindeligt roderi. Den er også til forældre og andre, der vil give en hjælpende hånd. Så kan man jo tage en kop kaffe eller et slag kort i stedet for. Det hele står i bogen!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.