Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lenette Tvernø

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lenette Tvernø
  180,95 kr.

  I denne anden del af Vandrerne når vores hovedperson stadig længere ud langs de ufremkommelige bjerge omkring sig, men det er en nødvendig vandring. Handlingstrådene fortættes. På trods af de åbne vidder føler fortælleren sig stadig mere klaustrofobisk låst. Hun kan ikke flygte fra erkendelserne. Hun må videre frem. Videre ind i mørkets stemmer. Turene fører til labyrintiske flashbacks, til opgør med fortiden, til dæmonernes porte og sønnens selvmord. Det er så super spændende og et privilegium af de sjældne at få lov at være en af de første læsere til denne mesterlige roman i to bind. Med Lenette Tvernø har vi at gøre med et utvivlsomt nyt talent på de litterære himmellegemer. Jeg har med glæde taget bogen ind. Det er en stormomsust episk fortælling, der formår at få os ud i højderne og ned i detaljerne. Den er virkelig medrivende. Den er fantastisk underholdende og dybsindig. Lenette bryder alle genrer med dette storværk. - Af forfatter Thomas Wivel Uddrag af bogen”Kan du ikke sige undskyld til mor? Nu vil hun hjem. Det er åndssvagt at bruge penge på en ny færgebillet. Hvad? Kan du ikke bare lade det passere og sige undskyld?” Hans forslag fik det til at vende sig i mig. ”Det kan jeg ikke. Hun anklager mig for at stjæle.” ”Ja, men du ved jo godt, at hun ikke altid har situationsfornemmelse.” ”Hvor er Mik og Lily?” spurgte jeg. ”Han gik ned ad vejen med hende. Det er også for hendes skyld, hvis du siger undskyld. Ikke? Så kan hun komme tilbage og lave pandekager.” Jeg sukkede. Jeg bankede på døren. ”Må jeg komme ind?” Intet svar. Jeg åbnede langsomt døren. Om forfatterenLenette Tvernø debuterede som forfatter med første del af Vandrerne i efteråret 2020. Hun har en livslang hang til fortællinger om mennesker og en fascination af det skrevne ord som formidling af deres længsler og drømme. Hendes nysgerrighed og sans for detaljen i beskrivelserne af dem er kendetegnende for hendes skrivestil.

 • af Lenette Tvernø
  197,95 - 224,95 kr.

  Romanen er et episk værk, der følger en kvindes vandring i Andesbjergene; den panoramiske storhed fra tinderne modsvares af fortættede, minutiøse flashbacks i tidligere opgør med moderen. Tvernø kan kunsten at starte i det minimale, i hverdagens cirkler for hurtigt herefter at føre sporene ud i naturens storhed. Ud til de overvældende vidder, der synes at reducere det individ, der tør gå i dem. Men bogens hovedaktør rejser sig tværtimod stadig stærkere under den åbne himmel. Hun når over stejle skrænter, sindets svimlende pas, og Lenettes greb om intensitet og indsigt er tæt hele vejen. Bogen har fylde, og det kan den bære. Der er bredde i spændingsfelterne. Det er litterær Cinemascope. Men der er ikke en kedelig sætning her! Det er magisk realisme, der folder vingerne ud. Ørne flyver på siderne. Det er en kondor af en roman! Af forfatter Thomas Wivels forord Uddrag af bogen Men nu stod jeg her i et prøverum under en hidsig belysning fra en halogenspot, der oplyste appelsinhudens noprede struktur på mine lår, og strækmærkernes tynde hud funklede i regnbuens farver. Jeg kiggede på det næste par zip-off-bukser, som ventede på at blive krænget op over min bagdel. De kunne alle sammen lynes af til shorts. Praktisk, når man skulle bevæge sig rundt fra bjerg til jungle, havde den kvindelige ekspedient sagt. Jeg var ikke overbevist. Bukserne kom forholdsvist nemt på. Jeg vendte og drejede mig i det snævre prøverum. De sad helt stramt til på maven, ballerne og det øverste af lårene for derefter at flagre alt for meget fra knæet og ned. Jeg satte mig ned på skamlen, der optog det ene hjørne. Bukserne gjorde det ved min krop, som jeg hadede allermest. De skar en tydelig linje mellem det nederste af min mave og det øverste af mine lår, hvilket fik det til at se ud, som om jeg havde topmave. Jeg blev i dårligt humør. Flåede bukserne af, smed dem trodsigt på gulvet og tog mit eget tøj på. Ekspedienten smilede venligt og imødekommende til mig. ”Passede de?” Om forfatteren Lenette Tvernø (f.1970) tog til Peru på egen hånd i 2010. Rejsen blev et afgørende vendepunkt i hendes liv, der gav inspiration til at skrive. Vandrerne er hendes debutroman.

 • af Lenette Tvernø
  187,95 kr.

  I denne anden del af Vandrerne når vores hovedperson stadig længere ud langs de ufremkommelige bjerge omkring sig, men det er en nødvendig vandring. Handlingstrådene fortættes. På trods af de åbne vidder føler fortælleren sig stadig mere klaustrofobisk låst. Hun kan ikke flygte fra erkendelserne. Hun må videre frem. Videre ind i mørkets stemmer. Turene fører til labyrintiske flashbacks, til opgør med fortiden, til dæmonernes porte og sønnens selvmord. Det er så super spændende og et privilegium af de sjældne at få lov at være en af de første læsere til denne mesterlige roman i to bind. Med Lenette Tvernø har vi at gøre med et utvivlsomt nyt talent på de litterære himmellegemer. Jeg har med glæde taget bogen ind. Det er en stormomsust episk fortælling, der formår at få os ud i højderne og ned i detaljerne. Den er virkelig medrivende. Den er fantastisk underholdende og dybsindig. Lenette bryder alle genrer med dette storværk. - Af forfatter Thomas Wivel Uddrag af bogen ”Kan du ikke sige undskyld til mor. Nu vil hun hjem. Det er åndssvagt at bruge penge på en ny færgebillet. Hvad? Kan du ikke bare lade det passere og sige undskyld?” Hans forslag fik det til at vende sig i mig. ”Det kan jeg ikke. Hun anklager mig for at stjæle.” ”Ja, men du ved jo godt, at hun ikke altid har situationsfornemmelse.” ”Hvor er Mik og Lily?” spurgte jeg. ”Han gik ned ad vejen med hende. Det er også for hendes skyld, hvis du siger undskyld. Ikke? Så kan hun komme tilbage og lave pandekager.” Jeg sukkede. Jeg bankede på døren. ”Må jeg komme ind?” Intet svar. Jeg åbnede langsomt døren. Om forfatteren Lenette Tvernø debuterede som forfatter med første del af Vandrerne i efteråret 2020. Hun har en livslang hang til fortællinger om mennesker og en fascination af det skrevne ord som formidling af deres længsler og drømme. Hendes nysgerrighed og sans for detaljen i beskrivelserne af dem er kendetegnende for hendes skrivestil.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.