Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lissie Lundh

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Fattigdommens mystiker
  af Lissie Lundh
  30,95 kr.

  Biografi om helgenen Clara af Assisi (1194-1253), der valgte at give sin store formue til de fattige for at leve et liv i fattigdom, bøn og meditation. Clara af Assisi står ofte i skyggen af helgenen Frans af Assisi, og hun bliver sjældent betragtet som en selvstændig person, men mere som en svag afglans af Frans. Men som det vises i denne biografi, var Clara en beslutsom, handlekraftig og original kvinde, som af kærlighed til Gud trodsede familiens stærke mænd og datidens normer for at finde sin egen religiøse vej. Bogen er bygget på historiske dokumenter og på Claras egne skrifter.

 • af Lissie Lundh
  30,95 kr.

  Bogen foregår lillejuleaften. Den handler om den rødhårede pige Agnes, der går ind i en underlig butik med gamle ting. Der ser hun en nisse, som hun tager med hjem. Men så opdager hun, at den er levende. Den græder, fordi den savner sin mor og far, og den kan ikke finde hjem. Så beslutter Agnes sig for at hjælpe nissen, og de får hjælp af en mystisk kat og en fugl med guldnæb, der viser dem vej til nissehulen.

 • af Lissie Lundh
  89,95 kr.

  En både beskrivende og bevægende biografi om den unge Bernadette, der oplevede en række åbenbaringer ved grotten i Lourdes, hvorefter stedet har dannet ramme som valfartsted for millioner af mennesker. Bernadette Soubirous oplevede 18 åbenbaringer ved grotten i Lourdes. Hendes møde med Jomfru Maria har været af stor betydning for kristne og pilgrimme verden over, der efterfølgende har valfartet til stedet i hobetal. Den unge Bernadette modtog åbenbaringerne med ydmyghed og bestemthed, som det fremgår af Lissie Lundhs gengivelse af den fattige og svage piges visioner. Vi følger Bernadette fra barndommen, gennem åbenbaringerne som 14-årig, over det personlige og retslige efterspil og til hendes voksendom som nonne og sygeplejerske. Og sluttelig hendes sygdom og død samt den virkningshistorie hendes liv har haft. Lissie Lundh går både dokumentarisk, biografisk og åndshistorisk til værks, når hun tegner et billede af Bernadette af Lourdes. Og til sammen bringer det et levende og oplysende portræt af en af kirkehistoriens helgenskikkelser.

 • af Lissie Lundh
  33,95 kr.

  Molly og Mikkel er på skovtur med børnehaven, og Molly får øje på en kæmpestor kastanje. Da solen skinner på kastanjen, kan hun tydeligt se, at den smiler til hende.Senere finder de en død fugl, som de begraver. Molly lægger sin kastanje på graven, og da solen skinner på kastanjen, kan de tydeligt se, at den smiler. Og de tænker begge to, at den døde fugl har det godt, og at det var derfor, kastanjen smilede.

 • - Mennesket og mystikeren
  af Lissie Lundh
  30,95 kr.

  Kapucinermunken pater Pio (1887 – 1968) er en af det tyvende århundredes store mystikere. I 50 år bar han Jesu sårmærker (stigmata) på sin krop, og hans liv var fyldt af overnaturlige gaver, som for alle, der har øjne at se med og øre at høre med, er en demonstration af det guddommelige, der sprænger vore naturlige forestillinger.I denne bog kommer vi tæt på pater Pio, men også på mennesket pater Pio: sønnen, klosterbroderen, den åndelige rådgiver og hospitalsbyggeren. Og frem for alt kommer pater Pio selv til orde i de mange uddrag fra hans egne breve, hvor vi møder ham næsten ansigt til ansigt.

 • af Lissie Lundh
  30,95 kr.

  Molly har fundet nøglen til det hemmelige rum, og da Mikkel besøger hende, går de derind. Der er fuldt af støv og spindelvæv, og mens de sidder der, kalder Mollys far på dem. Men de svarer ikke...

 • af Lissie Lundh
  66,95 kr.

  “Bogens illustrationer er som små kunstværker, der gør fortællingen nærmest magisk, så man ikke har lyst til at slippe bogen igen….Det er den bog, den femårige – med familiens mest udprægede sans for æstetik – vælger fra stakken. Og hun bliver ikke skuffet.” ★★★★★ Fyens Stiftstidende★★★★★ “med pil op! Meget smuk og sørgelig fortælling.” Børnenes Bøger “…en bevægende og poetisk fortælling, der vil ramme de fleste dybt i hjertet” Børn i Byen, Guide: De bedste efterårsbøger til pigerne “Lissie Lundh skriver intenst og nærværende. Det er en kunst i sig selv at kunne beskrive afsavn så enkelt og samtidig så abstrakt… Bogen skal opleves. Den skal læses og kigges i. Der skal ses på, hvordan illustrationer og tekst tilsammen skaber en ikonotekst, der sætter det forladte barn i perspektiv.” Bogbotten.dk “Denne bog adskiller sig fra andre børnebøger … Illustrationerne er bemærkelsesværdige i deres stilfærdige, underspillede formidling af natur og drømmesyner … bogen er en oplevelse og illustrationerne en nydelse.” Bogvægten.dk ”Og hvordan kan man så tolke denne smukke historie? … Der er flere mulige tolkningsmuligheder, og dem skal man endelig lege med, men hvorom alting er, så er 'Pigen med de ravgyldne øjne' en smuk historie, som nok vil afstedkomme en masse spørgsmål fra det barn, man læser højt for. Ligesom der vil være masser af vigtige spørgsmål at arbejde med, hvis man bruger billedbogen i undervisningen.” Danske Skolebibliotekarer “En poetisk billedbog om en navnløs pige, der savner sin mor… en fin og følsom fortælling om kærlighed, venskab, liv og død. Flot illustreret med drømmende tegninger med dæmpede farver… En bog der kan give fine læse- og samtaleoplevelser…” Dansk BiblioteksCenter, materialevurderingEn historie om en piges længsel efter sin mor. Smukt illustreret af billedbogsdebutanten Frederikke Lange / Frohline, hvis illustrationer blev støttet af Statens Kunstfond. Første danskproducerede bog fra forlaget Vild Maskine.

 • af Lissie Lundh
  30,95 kr.

  Molly besøger Mikkel, og da de går ind på hans værelse, vil han vise Molly sin hemmelige skuffe. Men så lyder et kæmpe brag ude fra køkkenet. Det er Mikkels mor, der er faldet. Hun har forstuvet foden og tabt middagsmaden på gulvet. Men Molly og Mikkel hjælper hende med at lave mad, og bagefter spiser de, mens de sidder med benene oppe i sofaen. Da de har spist, vil Mikkel for anden gang vise Molly sin hemmelige skuffe, men så ringer det på døren…

 • af Lissie Lundh
  30,95 kr.

  Biografi om helgenen Edith Stein (1891 – 1942) der voksede op i en jødisk familie i Tyskland, konverterede til katolsk tro og døde i Auschwitz.I bogen beskrives Edith Steins opvækst i en jødisk familie og hendes kærlighed til sine jødiske rødder. Hun blev dog ateist og søgte en dybere forståelse af livet ved at studere filosofi og blev doktor i filosofi men nægtet akademisk løbebane, fordi hun var kvinde. Efter en periode i åndelig krise konverterede hun til katolsk tro og underviste på et pædagogisk universitet, hvor hun senere blev afskediget på grund af de anti-jødiske love. Senere blev hun karmeliternonne og levede i bøn og meditation, indtil hun blev afhentet af nazisterne og ført til Auschwitz, hvor hun døde.

 • - Mennesket og mystikeren
  af Lissie Lundh
  171,95 kr.

  Kapucinermunken pater Pio (1887-1968) er et af dettyven­de århundredes store mystikere. I 50 år bar han Jesu sår­mærker(stigmata) på sin krop, og hans liv var fyldt af over­naturlige gaver, som foralle, der har øjne at se med og øre at høre med, er en demonstration af detguddommelige, der sprænger vore naturlige forestillinger. Idenne bog kommer vi tæt på mystikeren pater Pio, men også på mennesket paterPio : sønnen, klosterbroderen, den åndelige rådgiver og hospitalsbyggeren. Ogfrem for alt kommer pater Pio selv til orde i de mange uddrag fra hans egnebreve, hvor vi møder ham næsten ansigt til ansigt. Lissie Lundher exam. art. i litteraturvidenskab. Hun har arbejdet med journalistik og medsocialt udsatte børn og deres familier. I 2007 fik hun udgivet børnebogen EnglenesDronning på Katolsk Forlag.

 • af Lissie Lundh
  30,95 kr.

  Englenes Dronning er en historisk roman for unge i alderen 12 år og opefter. Bogen er inspireret af en virkelig begivenhed i middelalderen, hvor en dreng, der blev besat af en ond ånd, søgte tilflugt på det hospital, som Birgitta af Vadstena oprettede.

 • af Lissie Lundh
  30,95 kr.

  Det er voldsomt snevejr, og Molly og Mikkel leger på deres hemmelige sted i børnehaven. Men så falder Mikkel gennem en snedrive, og han kan ikke komme op. Molly kan heller ikke hive ham op, så hun råber efter hjælp. Og i det samme springer naboens hund over stakittet og løber hen til dem. Den prøver at få Mikkel op af snedriven. Men så kommer Luna løbende og hiver Mikkel op af snedriven. Og hun skælder hunden ud. For hun ved ikke, at den kom for at hjælpe Mikkel.

 • af Lissie Lundh
  30,95 kr.

  Molly og Mikkel leger på deres hemmelige sted i børnehaven. Da Mikkel kravler under hybenbusken for at finde den visne solsikkeblomst, som han har smidt væk, falder han i en mudderpøl. Men lidt efter finder han den visne blomst, og den springer pludselig ud, mens han holder den i hånden. ”Som tak fordi du samlede mig op, vil jeg føre dig til det fortryllede hus,” siger blomsten. Og lidt efter møder Mikkel en meget selvglad kanin, der fører ham til det fortryllede hus, hvor han oplever mange sjove og mærkelige ting. På hjemvejen falder han i mudderpølen, og han lukker øjnene, mens han kravler igennem den. Men da han åbner øjnene, er han tilbage i børnehaven, hvor Molly venter på ham.

 • af Lissie Lundh
  30,95 kr.

  Molly og Mikkel leger på deres hemmelige sted i børnehaven. Men så bliver en af blomsterne levende. Den smiler til Molly og fører hende til en fortryllet have, hvor hun leger med tre katte. Efter et stykke tid hører hun Mikkel kalde, og så fører blomsten hende tilbage til Mikkel. De bliver glade for at se hinanden, og Molly fortæller ham om den fortryllede have.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.