Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger af Lone Rytsel

Filter
Filter
Genre
 • (13)
 • (3)
 • (1)
 • (7)
 • (5)
 • (3)
 • (1)
Type
 • (26)
 • (24)
Format
 • (24)
 • (22)
 • (4)
Sprog
 • (27)
Pris
DKK
Tag
 • (5)
 • (4)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • - 12 noveller
  af Lone Rytsel & Jopie Leopoldsdotter von Horn
  46,95 - 91,95 kr.

  Årshjulet - 12 noveller Forfatteren er digter og skriver Haikudigte og noveller, men er også kunstner og maler de mest fantastiske billeder, som dagligt kan ses på Facebook.Denne bog indeholder 12 noveller. Én for hver måned i året.Handlingen foregår i den natur og det klima, der normalt er karakteristisk for årstiden.Men de enkelte mænd og kvinder, der optræder i novellerne er særegne personligheder på hver deres helt egen måde.Det er et bredt spekter af originale figurer, som viser sig for ens indre blik - på godt og ondt.

 • - Små prosatekster
  af Lone Rytsel
  56,95 kr.

  Denne lille bog er skrevet i februar måned 2021, hvor Coronatrætheden var ved at sætte ind, så nogle af de små prosatekster kan ikke undgå at handle om Corona, men ellers er det 28 tekster på omkring 100 ord hver, der er tænkt som opmuntring og inspiration i en tid, som mange kalder en krisetid. Små tekster med tanker, der giver opmuntring, inspiration og stof til eftertanke med ord som begrænsninger, isolation, forvirring og frustration, men også med nye muligheder i en lang periode med Corona.Der er ord, der kan give gode ideer til at tænke positivt og med fokus på det, der fungerer i stedet for det, der er problematisk. Bogen har som hovedtema trivsel og indledes med en lidt længere tekst om emnet.Læserne fortæller:- De små tekster er super gode og meget inspirerende- Jeg læser kun bøger, der giver mening og ny viden, og ikke bare for at lade mig underholde. Denne bog kan lidt af det hele.

 • - Digte, historier og eventyr for voksne
  af Lone Rytsel
  58,95 - 91,95 kr.

  En bog med mange forskellige genrer. Skrevet og samlet i en meget anderledes tid på grund af store livsændringer, da pandemien ramte verden.Digte om kærlighed og svigt. Et Haikudigt om, hvad der kan ske, når man opnår at ændre på sine livsvilkår. En julekalender med et Haikudigt hver dag i december måned. Historier og eventyr for voksne.Flere forskellige Julehistorier.Livshistorier fortalt til Lone Rytsel, som refererer fra samtalerne med de ældre over 70 år. Tekster, der er skrevet af nogle af deltagerne fra Forfatterskolen på Aftenskolen Sandvig Folkeoplysning og Fortælleværksted.Der er bundne opgaver og selvvalgte frie opgaver, herunder nogle historier, der er inspireret til at skrive fiktion i forhold til Coronakrisen.

 • - En Corona kom forbi
  af Lone Rytsel
  65,95 - 137,95 kr.

  En lille bog om en ung mand, der føler sig anderledes og udenfor, men ender med at blive voksen, da han oplever jorden være ved at gå i opløsning og Coronasmitten gøre resten af arbejdet til verdens undergang.Læserne siger: Spændende læsning, mens vi er lige midt i det.Grufuldt scenarium.Bogen er fiction, men temmelig aktuel. Vi rakte efter stjernerne, men ramte solen og brændte vingerne.Verdens undergang eller overgang til en ny begyndelse?

 • - En lille roman, der gør det lettere for læseuvante unge og voksne at komme i gang med at læse.
  af Lone Rytsel
  65,95 - 137,95 kr.

  En lille roman om en kvindelig forfatters usædvanlige liv med mange spændende oplevelser, også af seksuel art, eller en psykoseramt kvinde med en veludviklet fantasi, eller måske noget helt tredje? Vi følger vores hovedperson, der fortæller en historie om hendes forøg på at udvikle karrieren, sideløbende med hendes ophold på en psykiatrisk afdeling. "Lyset trængte ind gennem persiennerne, der ikke var lukket helt til. Det føltes som om, jeg var vågnet op af en dvale, der havde varet længe og var inderligt deprimerende. Der kom en yngre kvinde ind ad døren. Hun smilede stort. Nej. Du er vågen. Hvor dejligt. Nu får du lidt at drikke, og så skal vi rigtig tale sammen. Politiet venter ude i gangen, men det er mig, der bestemmer, hvornår du er klar til at tale, så lad mig høre din historie først."

 • - En selvudviklingsbog
  af Lone Rytsel
  101,95 - 196,95 kr.

  Bogen er en lettilgængelig selvudviklingsbog med emner indenfor Tankens kraft, visualisering, mentaltræning, livsdrejebog, fremtidsdagbog og redskaber til at tage ansvar for eget liv, helbred og især stress."Til dags dato den bedste og mest jordnære selvudviklingsbog jeg nogensinde har læst og arbejdet med. Med hverdagsagtige og letforståelige eksempler rammer bogen min lyst til at arbejde med min udvikling."Anne-Dorthe Camille Jensen

 • - En læse-let bog for voksne
  af Lone Rytsel
  30,95 - 148,95 kr.

  "Forrådt" er en bog, der er udarbejdet til uvante læsere og handler om nogle dagligdags problemer i forholdet mellem mænd og kvinder.

 • af Lone Rytsel
  58,95 - 128,95 kr.

  Bogen handler om kærlighed, som den ser ud for de fleste af os. Nogle gange er det en lykkelig kærlighed, og andre gange er den udfordrende og besværlig. Den er let at læse, da den er skrevet i små sætninger i en slags prosalyrik. Læs den og opdag, at der er andre, der har det som dig selv.

 • - En voksenmalebog med ord
  af Lone Rytsel
  58,95 - 129,95 kr.

  "Søvnen er livets vitaminer." Den sætning får mig til at tænke på, hvor irriterende det er, når søvnen driller. Man kan ligge der og vende og dreje sig, og tankerne kører rundt og rundt og ofte i en negativ spiral. Hvordan kan der så stå, at søvnen er livets vitaminer? Farvelæg de mange tegninger, læs ordene og gør dig nogle tanker om dem.

 • af Lone Rytsel
  58,95 - 129,95 kr.

  En ældre dame på 80 år fortæller, om sit liv med unge elskere: Han havde en umættelig appetit på sex. Han havde idéer, han gerne ville afprøve, og jeg var en villig prøveklud. Det var oplevelser, jeg nødig ville have været foruden. Men samtidig var det et besynderligt forhold, hvis man kan kalde det et forhold. Sideløbende følger vi en mands tanker og handlinger: Og han forstod ikke hendes magt over ham. Han hadede hende. Han fik kvalme af hendes lugt. Han havde overhovedet ikke lyst til at gøre det, hun fik ham til at gøre. Hvorfor gjorde han det? Det var som om, hun fortryllede ham eller snarere forheksede ham.

 • - Personlige beretninger om stress, depression og angst
  af Lone Rytsel
  115,95 - 260,95 kr.

  "Fra Kaos Til Håb" er et kalejdoskop af fortællinger fra mennesker som har haft kaos og håb inde på livet. Heriblandt borgere, som Lone Rytsel dagligt hjælper tilbage til arbejdsmarkedet og nærmere personlig afklaring, som skoleleder på VVC Kursuscenter i Albertslund. De personlige beretninger i bogen giver et unikt indblik i de udfordringer, den enkelte borger kæmper med, i kampen for at få hverdagen til at fungere igen: "... den form for isolation (...), som jeg var udsat for på min arbejdsplads, kan skabe en dyb ensomhed." "Jeg tændte for min yndlingsserie, men blev forstyrret efter et par timer, da de ringede til mig fra børnehaven og sagde, at der stod en ulykkelig dreng og savnede sin mor. Jeg havde fuldstændig glemt min dreng. Sådan startede min sygemelding med stress." "... jeg håbede, den begravelse ville gå lidt hurtigere, så jeg kunne få en streg til næsen ..." Lone står som menneske, arbejdsgiver og skoleleder for samskabelse og samspil, og nærværende bogprojekt er et indsigtsfuldt bidrag til debatten om stress, depression og angst. Håbet er at bogen giver inspiration til borgere i lignende situationer, samt til fagpersonale, som ønsker en dybere forståelse for borgernes individuelle udfordringer.

 • - Personlig udvikling
  af Lone Rytsel
  42,95 - 146,95 kr.

  Mine små soldater er en metode til at styrke immunforsvaret, bekæmpe tilbagefald af cancer, hjælp til at løse udfordringer som fx stress, bekymringer, hovedpine, angst og fobi. Angst kan være mange ting. Måske får du hjertebanken, når du er sammen med mange mennesker? Måske kan du ikke få luft, hvis du kommer ind i en elevator? Eller måske bliver du klam over hele kroppen og får ondt i maven, når du kommer i en situation, hvor du føler dig usikker og mindre værd? Måske kan du ikke klare en elevator. Du går helt i panik, når døren bliver lukket. Så hvis du skal besøge nogen i en lejlighed med elevator, vælger du trapperne, eller fravælger helt at besøge dem. Læs bogen og se, hvad de små soldater kan gøre.

 • - En lille bog med ord
  af Lone Rytsel
  58,74 - 129,95 kr.

  "Dansk på jobbet" - en lille bog med ord - indeholder ord, der har noget at gøre med forskellige jobtyper - og en smule grammatik med nogle enkelte bøjningsformer. Den slutter med en simpel udgave af et CV til brug ved jobsøgning. "Evas veninde Britta arbejder med rengøring. Hun arbejder på en fabrik. Hun arbejder fra kl. 17.00-23.00. Hun fejer gulv. Hun fejer gulvet med en kost. Hun vasker gulv. Hun vasker gulvet med en mob. Hun støvsuger. Hun støvsuger med en støvsuger." " CV – Gitte Jensen – 35 år Jeg søger arbejde og er parat til alle opgaver. En bred faglig baggrund i mange brancher, gør at jeg vil blive en god arbejdskraft, uanset hvor jeg placeres. Jeg har tidligere arbejdet i butik, kontor, vuggestue, børnehave, plejehjem og lager."

 • - En læse-letbog
  af Lone Rytsel
  65,95 - 137,95 kr.

  En spændingsbog med brug af elementer fra fantasiens verden. "Pigen havde løftet blikket op fra bogen. Kvinden lagde brødet fra sig og gik hen til pigen. Hun følte sig isnende kold. Hun var bange. Der var noget ildevarslende over menneskeskaren. Måske var det stilheden. Hun kunne se tusindvis af mennesker, men hun kunne ikke høre en lyd. Der var kvinder, mænd og børn, men ingen talte. Alle hastede bare af sted, som rotter efter en rottefænger. Hun tog pigen i hånden. Hun kunne mærke, at pigen rystede. Hun var også bange. De havde altid haft de samme fornemmelser og den samme sjette sans."

 • - En lille bog med ord
  af Lone Rytsel
  58,95 - 129,95 kr.

  Bogen indeholder almindelige ord, der vil gøre det muligt at kunne deltage i og forstå "small-talk". Målgruppen er fremmedsprogede voksne, der hurtigt ønsker at kunne forstå lidt dansk, men også voksne med problemer med at læse og skrive. Bogen kan ikke stå alene uden danskundervisning, men en god begyndelse. "Indkøb Lise køber ind til morgenmad Hun køber æg, brød, smør, mælk, ost, havregryn og te Per køber ind til frokost Han køber rugbrød, spegepølse, agurk, tomat, tun og leverpostej"

 • af Lone Rytsel
  69,95 - 146,95 kr.

  Bogen handler om, hvordan fortidens synder kan indhente os, når vi mindst af alt venter det og selv har glemt det. En spændingsbog, der er let at læse for uvante læsere. "Hun så op på Harald og så hans triumferende smil og vendte sig så om for at se, om Tom også havde set det. Det havde han ikke. Han havde set på hende hele tiden, og nu havde hans ansigt et tillukket professionelt udtryk. Da Tom tog hendes arm for at følge hende ned til værelset, forsøgte hun at beherske en hysterisk hulken, som jo alligevel ikke ville kunne hjælpe hende."

 • - Kursister på VVC `s forfatterskole - Redigeret af Lone Rytsel
  af Lone Rytsel
  70,95 - 146,95 kr.

  Antologien er udarbejdet af kursister på VVC`s forfatterskole. Alle medvirkende har selv valgt deres tekst, form og indhold: Lone Rytsel - Tid til forandring, hvis du ønsker det, har tid, handler, tænker og finder "gaven" Kirsten Wissing Nielsen – Digte: Ensomhed – Blomst –Barnevogn - Taknemmelighed Birthe Aela Faarvang – Digte: Et rigtigt job - Kærlighedens univers Benedikte Ry Vedel – Flyttekaos uden stress Anne-Dorthe Camille Jensen – Syltetøjsglasset får ny etiket Birthe Juel Lindhardt – Forvandlingsbilleder – Angst - Hjerte B.M.- Tid for at fatte nælden

 • - En læse-let bog for unge og voksne
  af Lone Rytsel
  69,95 - 148,95 kr.

  ”Saras hemmelighed” – En fremtidshistorie om konsekvensen af overforbrug af naturen og livet for de overlevende. Bogen er skrevet til unge og voksne, de er utrænede med at læse bøger, men har lyst til at prøve.

 • - Illustreret af Birthe Juel Lindhardt
  af Lone Rytsel
  89,95 - 172,95 kr.

  Bogen indeholder 9 cases med coachsamtaler, som alle afsluttes med en fantasirejse, hvor forfatteren som coach afdækker problematikker og sætter mål sammen med kursisten, hvorefter troldene hjælper med at finde svar og løsninger på den enkelte kursists udfordringer. Troldene er dekorative og en fornøjelse at se på i sig selv.

 • - og skab bedre resultater
  af Lone Rytsel
  88,95 - 137,95 kr.

  Bogen handler om, hvordan det er muligt at forstærke sin opmærksomhed, sit fokus og sin tiltrækningskraft og dermed skabe et bedre resultat.

 • af Lone Rytsel
  89,95 - 137,95 kr.

  Find og tiltræk de ønsker, du har for dit liv.Få inspiration til at blive mere bevidst om, at dine ønsker virkelig er dem, du ønsker.

 • af Lone Rytsel & Birthe Juel Lindhardt
  111,95 - 137,95 kr.

  Denne lille bog er tænkt som en glæde for såvel øjet som sindet og med nogle små sætninger, der kan give stof til eftertanke.Et samarbejde mellem:Forfatter Lone Rytsel &Billedkunstner Birthe Juel Lindhardt

 • af Lone Rytsel
  127,95 - 137,95 kr.

  Bogen handler om de mange hændelser, vi kommer ud for i livet, og hvordan vi måske kan øve os i at se på dem med andre øjne for at skønne på det, vi har.

 • af Lone Rytsel
  127,95 - 137,95 kr.

  En lille bog med små ord til eftertanke - lidt hver måned og nogle ekstra små tekster.Bogen har den bedste virkning, hvis du arbejder med de tanker, der opstår.

 • af Lone Rytsel
  160,95 kr.

  Bogen er tænkt til undervisningsbrug for voksne, men egner sig også til selvstudium. Giv dit liv en ny chance og oplev den forskel, det kan gøre for dig. Opgaverne er nemme at gå til og alle kan være med.

 • - En læse-letbog for unge og voksne
  af Lone Rytsel
  148,95 kr.

  Bogen handler om unge mennesker, der er søgende i deres nysgerrighed til livet og har en spændende handling, der vil fortsætte i en efterfølgende bog. En læse-let bog, der hjælper uøvede læsere til at komme i gang med at læse bøger. Bogen er med billeder og "luft" mellem sætningerne.

 • - En historie om søgende unge
  af Lone Rytsel
  30,95 kr.

  Bogen handler om unge mennesker, der er søgende i deres nysgerrighed til livet og har en spændende handling, der vil fortsætte i en efterfølgende bog. En læse-letbog, der hjælper uøvede læsere til at komme i gang med at læse bøger."De talte dæmpet sammen. Et par af pigerne græd lysløst. Hver gang de kom til at tænke på Pers opførsel i kirken, trillede tårerne med ad kinderne. Han havde hulket og skreget højt. - Lene, Lene hvorfor?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.