Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Lone Theils

Bøger af Lone Theils

Lone Theils er journalist og korrespondent og har gennem mange år været bosat i London, I 2015 debuterede hun som forfatter med krimien “Pigerne fra Englandsbåden”, der var inspireret af en virkelig hændelse, hvor nogle fotos af ukendte piger, taget på Københavns Hovedbanegård, pludselig dukkede op hos en amerikansk seriemorder. Dermed lagde hun grunden til en serie med journalist Nora Sand i hovedrollen. Romanen fik ved udgivelsen flotte anmeldelser og er siden solgt til udgivelse i mange lande. Lone Theils fantastiske krimier ryger altid til tops på de danske bestsellerlister.

Fotograf: Hazel Thompson
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lone Theils
  66,95 - 86,95 kr.

  To danske piger forsvandt sporløst på Englandsbåden i 1985. Mange år senere dukker et foto af dem op i en gammel kuffert hos en marskandiser i den engelske kystby Brine. Journalist Nora Sand, som arbejder i London for det danske blad Globalt, graver i historien og tager til Danmark for at undersøge pigernes brogede baggrund på en ungdomsinstitution. Snart vikles hun ind i en sag om en uhyggelig seriemorder, der afsoner en livstidsdom i det berygtede fængsel Wolf Hall. Begivenhederne tager fart, og Nora begynder pludselig at frygte for sit eget liv.Lone Theils er journalist og bl.a. korrespondent for dagbladet Politiken, bosat i London gennem 15 år. Pigerne fra Englandsbåden" er hendes første roman og inspireret af en virkelig hændelse, hvor nogle fotos af ukendte piger, taget på Københavns Hovedbanegård, pludselig dukkede op hos en amerikansk seriemorder."Den er en kandidat når "Årets Bedste Danske Kriminalroman" for 2015 skal kåres"- KRIMICIRKLENLone Theils er dansk korrespondent for Politiken, bosat i London.

 • af Lone Theils
  86,95 - 94,95 kr.

  Den berømte digter Manash Ishmail er under sin flugt fra Iran til Danmark blevet adskilt fra sin kone Amina, der nu er som sunket i jorden, og han beder Globalts London-korrespondent Nora Sand om hjælp. Jagten på Amina sender Nora til skjulte steder, hvor illegale flygtninge gemmer sig i evig frygt for myndighederne. Nora bliver til fare for sig selv, kastet ind i en verden, hvor nogle menneskeliv er meget mindre værd end andre. Den blå digters kone er andet bind i Lone Theils’ krimi-serie om Nora Sand, der begyndte med "Pigerne fra Englandsbåden" og er solgt til udgivelse i 14 lande..

 • af Lone Theils
  86,95 - 94,95 kr.

  Nora Sand er rejst til Thailand for at træne kickboksning og få de hjemlige problemer lidt på afstand, da hun hører om et voldsomt drab hjemme i England. Snart sender avisen Globalt hende til den lille provinsby Toppingham, hvor en politimand er blevet brutalt halshugget med en krumsabel. En videooptagelse er lagt på nettet, og alt tyder på terror. Men efterhånden som Nora graver dybere i sagen, opdager hun, at byen gemmer på en mørk og hjerteskærende hemmelighed, som selv myndighederne gør alt, hvad de kan, for at dække over. En hemmelighed, som nogen er parat til at slå ihjel for - igen og igen. Andre titler i samme serie: Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone og Heksedrengen.

 • af Lone Theils
  86,95 - 139,95 kr.

  Under en ferie i Danmark bliver Nora Sand vidne til et drab, der viser sig at have forbindelse til Storbritanniens absolutte elite. Hun kommer på sporet af en gruppe mennesker, der ikke skyr nogen midler for at dække over fortidens synder. Mennesker med penge, magt og indflydelse nok til at få ethvert problem til at forsvinde - og de anser Nora for at være præcis sådan et problem. Hendes eneste chance for redning bliver at opsøge sit værste mareridt. Femte bind i krimiserien om den danske journalist Nora Sand, der bor i London.

 • af Lone Theils
  66,95 - 94,95 kr.

  En mand findes bestialsk myrdet på en kirkegård. Kort efter findes det maltrakterede lig af en lille dreng. London-korrespondent Nora Sand har mistanke om, at begge mord har forbindelse til en celeber skilsmissesag mellem en dansk reality-stjerne og en russisk oligark, der slås om forældremyndigheden over deres søn. Men har Nora for en gangs skyld gabt over mere, end hun kan klare? Jagten på sandheden bringer hende ud i de allermørkeste afkroge af London, dér hvor sort magi hersker. Tredje bog i Lone Theils' serie om den danske journalist Nora Sand.

 • af Lone Theils
  124,95 kr.

  Savnet er første del af Lone Theils nye krimiserie Hjemvendt – en serie fyldt med stille og dyster, vestjysk uhygge. Som ung og nyuddannet bliver politiassistent Signe Brask sat på en sag om en pige, der er forsvundet sporløst under en juletur med familien til Hjerl Hede. Trods ihærdig eftersøgning bliver pigen ikke fundet. Familien er hårdt ramt af tragedien, og Signe Brask bliver som den eneste i politiet ved med at følge op på sagen. Det er også hende, der bliver kontaktet, da der ti år senere dukker en pige op på politistationen i København. Pigen påstår, at hun er den forsvundne Mille. Hvor har hun været i de ti år? Pigen nægter at sige noget, og da Signe begynder at gå sagen efter i sømmene, opdager hun, at der er flere ting, der ikke stemmer. Og mens hun arbejder på sagen, rammes familien i Holstebro af en ny tragedie. Savnet foregår i Nordvestjylland, hvor Lone Theils er født og opvokset.

 • af Lone Theils
  186,95 kr.

  Signe Brask har det svært med sin nye chef. For at ydmyge hende har han sendt hende til Klitmøller, hvor hun skal vikariere som patruljebetjent. Men der går ikke længe, inden Signe står med en ny sag. Præstens unge, smukke kone er sporløst forsvundet. Snart viser det sig, at der under overfladen ulmer en voldsomreligionskrig i det lille samfund af fiskere og surfere. Opklaringsarbejdet med den lokale betjent Dennis er tungt. Samtidig bliver Signekonfronteret med sin egen fortid på en måde, der ændrer hendes liv for altid.Undergravet er andet bind i serien om Signe Brask.

 • af Lone Theils
  94,95 kr.

  En ung kvinde findes druknet i Christianshavns Kanal. Da efterforsker Georg Guldmann opdager, at der er tale om drab, viser det sig hurtigt, at kvinden ikke er det eneste offer. Hvem er det, der huserer langs kanalerne i København? Og hvad får morderen ud af at drukne en ung kvinde som Amalie Frederiksen? Efterforskningen trækker tråde til det københavnske restaurationsmiljø, Christiansborg og Operahuset, og først i retten kommer den grufulde sandhed for en dag. Eller gør den?? Journalist og forfatter Lone Theils har skrevet "87 sekunder" på baggrund af sin research til en serie radioprogrammer på Danmarks Radio. 87 sekunder er den tid, et menneske i gennemsnit holder vejret under vand, før hjernen sender et desperat og dødbringende signal til kroppen om at trække vejret.?

 • af Andreas Rude, Torben Weirup, Kristian Ditlev Jensen, mfl.
  163,95 kr.

  Kasper Holten fra bogens intro:Jeg er forelsket i London. Det må jeg ganske enkelt være, for hvad kan forklaringen ellers være på, at jeg finder det let pirrende og spændende at opleve severe delays på Piccadilly Line-tuben en torsdag morgen, hvor jeg skal skifte på Kings' Cross-stationen, der er så befærdet, at der hver dag passerer flere mennesker gennem den end gennem Heathrow Airport. At jeg finder det en oplevelse, når der er snavset på gaderne og mere rodet end i smukke København. Når jeg tænder på at opleve notorisk berygtede Victoria Station en mandag morgen i den heftigste myldretid. Det må være kærlighed.

 • - Det Hemmelige Detektivbureau 4
  af Lone Theils
  98,95 - 119,95 kr.

  Lix: 23Spændende og velskrevet serie af Lone Theils, der med denne serie debuterer som børnebogsforfatter. Lone Theils er en af Danmarks krimidronninger og har skrevet en masse krimier for voksne. Men denne serie skriver hun nu for første gang en serie for børn - naturligvis hos Forlaget Elysion. Flere bind i serien er under udarbejdelse.

 • - Det Hemmelige Detektivbureau 3
  af Lone Theils
  98,95 - 119,95 kr.

  Lix: 23Spændende og velskrevet serie af Lone Theils, der med denne serie debuterer som børnebogsforfatter. Lone Theils er en af Danmarks krimidronninger og har skrevet en masse krimier for voksne. Men denne serie skriver hun nu for første gang en serie for børn - naturligvis hos Forlaget Elysion. Flere bind i serien er under udarbejdelse.

 • af Lone Theils
  139,95 - 200,95 kr.

  Diana mistede livet i en voldsom bilulykke i Paris natten til den 31. august 1997. Da den chokerende nyhed gik verden rundt, sørgede millioner af mennesker over tabet af Folkets Prinsesse, et ikon og en helt ekstraordinær kvinde, der havde formået at røre deres hjerter som ingen anden i det britiske kongehus.Forfatter Lone Theils var igennem seksten år korrespondent i London, og hun var på arbejde den dag, Diana døde. I denne bog fortæller hun om den karismatiske kvinde, der i en alder af kun tyve år blev gift ind i et af de mest traditionsbundne og lukkede kongehuse i verden. Et kongehus, som på mange måder blev en spændetrøje for Diana, indtil hun fandt modet til at gøre oprør.

 • - Det Hemmelige Detektivbureau 2
  af Lone Theils
  102,95 - 119,95 kr.

  Lix: 23 Spændende og velskrevet serie af Lone Theils, der med denne serie debuterer som børnebogsforfatter. Lone Theils er en af Danmarks krimidronninger og har skrevet en masse krimier for voksne. Men denne serie skriver hun nu for første gang en serie for børn - naturligvis hos Forlaget Elysion. Flere bind i serien er under udarbejdelse.

 • - Det Hemmelige Detektivbureau 1
  af Lone Theils
  102,95 - 119,95 kr.

  Lix: 23 Spændende og velskrevet serie af Lone Theils, der med denne serie debuterer som børnebogsforfatter. Lone Theils er en af Danmarks krimidronninger og har skrevet en masse krimier for voksne. Men denne serie skriver hun nu for første gang en serie for børn - naturligvis hos Forlaget Elysion. Flere bind i serien er under udarbejdelse.

 • af Lone Theils
  1.379,96 kr.

  To danske piger forsvinder sporløst på englandsbåden i 1985. Årtier senere dukker et foto af dem op i en kuffert hos en antikvitetshandler i kystbyen Brine. Den danske journalist Nora Sand, som arbejder for bladet Globalt i London, rodes tilfældigt ind i en gammel sag med en engelsk massemorder, der afsoner livstid i det berygtede fængsel Wolf Hall. De bestialske mord viser sig at trække spor tilbage til Danmark, og snart frygter Nora for sit eget liv.Lone Theils er dansk korrespondent for Politiken, bosat i London. "Pigerne fra englandsbåden" er hendes debut.Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i 2 bind i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.Lone Theils er dansk korrespondent for Politiken, bosat i London.

 • af Lone Theils
  186,95 kr.

  En britisk kvinde drukner i en swimmingpool i et sommerhus ved den danske vestkyst. Men var det et hændeligt uheld? Eller var det mord? Og hvem stod i givet fald bag? Afdødes far, der er ved at gå konkurs med sin hotelkæde og har brug for de penge, hendes livsforsikringer vil generere, hendes jaloux søster, de stridende veninder, den kærlige ægtemand ? eller en helt anden?Den danske journalist Nora Sand bliver involveret i sagen, da den skal for retten i England. Og da flere mennesker dør, er hun pludselig selv mål for en skruppelløs morder, der gør alt for at hytte sit eget skind.Troskyldigheden selv er sjette bog i den populære serie om Nora Sand.

 • af Lone Theils
  37,13 - 45,95 kr.

  W centrum Kopenhagi, w Christianshavn Kanal, zostaje znalezione ciało młodej kobiety. Detektyw Georg Guldmann szybko odkrywa, że zmarła ona w wyniku zabójstwa, i że najprawdopodobniej nie jest jedyną ofiarą mordercy. Podczas dochodzenia tropy prowadzą do środowiska kopenhaskich restauracji, do budynku parlamentu Christiansborga oraz do opery. Ponura prawda wychodzi na jaw dopiero w sądzie. Tylko czy na pewno?Lone Theils jest duńską dziennikarką i pisarką. W swojej karierze pełniła między innymi rolę korespondentki w Londynie. Zadebiutowała w 2015 roku serią kryminalną o Norze Sand, która dotąd została sprzedana do szesnastu krajów.

 • af Lone Theils
  99,95 - 119,95 kr.

  Karl og Frida fra Det Hemmelige Detektivbureau har endelig fået samlet de to dele af skattekortet. Men alt er ikke, hvad det ser ud til at være. De har ikke en ærlig chance for at finde den store sørøverskat, før de finder ud af, hvem Knokkelmanden er, og hvor hans krogede pegefinger lander henne midt om natten.

 • af Lone Theils
  99,95 - 119,95 kr.

  Det Hemmelige detektivbureau står over for deres største gennembrud. Finder de endelig Rudolf den Skrækkeliges gemte skat? Og mere vigtigt: Hvad består skatten af? Er det guld og diamanter? Eller måske noget helt andet, der venter på det hemmelige sted, hvor Frida og Karl er begyndt at lede efter den helt store hemmelighed?

 • af Lone Theils
  37,13 - 78,95 kr.

  Eine junge Frau liegt ertrunken im Christianshavns Kanal, mitten in Kopenhagen. Kriminalkommissar Georg Guldmann erkennt schnell, dass es sich um einen Mord handelt und die Frau vermutlich nicht das einzige Opfer ist. Die Ermittlung führt in die Kopenhagener Restaurantbranche, in das Parlamentsgebäude Christiansborg und ins Opernhaus. Erst im Gerichtssaal kommt schließlich die ganze grauenhafte Wahrheit ans Licht. Oder doch nicht?Lone Theils ist dänische Journalistin und hat unter anderem als Korrespondentin in London gearbeitet. Ihr Debüt als Schriftstellerin feierte sie 2015 mit ihrer Krimiserie um Nora Sand, die bisher in 16 Ländern veröffenlicht wurde.

 • af Lone Theils
  39,95 - 44,57 kr.

  En tidig morgon mitt i Köpenhamns centrum dras en ung kvinnas livlösa kropp upp från vattnet i Christianshavns kanal.När kriminalkommissarie Georg Guldmann först undersöker offret faller hans blick på något som känns malplacerat - ett eldrött brännmärke på kvinnans högra arm. Observationen väcker en nyfikenhet hos Guldmann och det tar inte lång tid förrän han misstänker två saker; detta är ett mord, och kvinnan är inte det enda offret.Jakten på sanningen leder Guldmann över hela Köpenhamn; från stadens restaurangmiljö, genom riksdagshuset i Christiansborg och till det magnifika operahuset. Men det är inte förrän under rättegången som sanningen kommer fram – eller gör den det?Lone Theils är en dansk journalist och författare som bland annat varit utrikeskorrespondent i London. "87 sekunder" var ursprungligen ett samarbete mellan författaren och den danska radiostationen P1, där hon arbetade fram sin kriminalhistoria live i en programserie på åtta delar. Boken skrevs sedan vid sidan om radioprogrammet, och ett spännande sista kapitel lades till inför publiceringen av boken.

 • af Lone Theils
  131,95 kr.

  Den danske journalist og forfatter Lone Theils har lige siden barnsben været fascineret af true crime og seriemordere. Hvorfor slår folk ihjel igen og igen? Skyldes det ren ondskab? Eller er der andre faktorer på spil? Disse spørgsmål forsøger forfatteren at finde svar på i denne første bog i serien om britiske seriemordere, hvor hun tager fat på nogle af de mest gruopvækkende sager fra Storbritannien.Lone Theils fortæller om The Yorkshire Ripper, der angreb i alt tyve kvinder brutalt. Kun syv slap fra det med livet i behold. Morderen legede kispus med politiet i flere år, før det lykkedes at afsløre ham ved en tilfældighed.I sagen om Ian Brady og Myra Hindley fandt politiet fem børn myrdet og begravet på en øde hede. Det viste sig senere, at de alle var ofre for parret.Og endelig berettes historien om Rose og Fred West, der skjulte ligdelene fra mange af deres ofre i deres hus og have. Man mener, at ægteparret i alt slog tolv mennesker ihjel.Fælles for sagerne om disse mordere er, at de alle blev opklaret efter mange års intens politiindsats.

 • af Lone Theils
  923,96 kr.

  Forfatter Lone Theils var igennem seksten år korrespondent i London, og hun var på arbejde den dag, Diana døde. I denne bog fortæller hun om den karismatiske kvinde, der i en alder af kun tyve år blev gift ind i et af de mest traditionsbundne og lukkede kongehuse i verden. Et kongehus, som på mange måder blev en spændetrøje for Diana, indtil hun fandt modet til at gøre oprør.

 • af Lone Theils
  65,95 kr.

  You have 87 seconds to save yourself from drowning. Can you? A young woman in a strapless blue summer dress lies on the cobblestones next to the canal. With her eyes half open, it looks like she's had one too many Bacardi Breezers and is going to wake up with a killer hangover. Except she won't wake up ever again... and her lifeless body has been pulled from Christianshavn canal, right in the centre of Copenhagen. Investigator Georg Guldmann watches with dismay as the zip of the bodybag is pulled close. As the last teeth of the zip catch, he realises something that feels out of place – a fiery red burn mark spreading across the victim's right underarm. It doesn’t take long for this observation to reveal two things: one, this isn’t a drunken mistake, this is a murder case and two, this woman is most likely not the only victim.The hunt for the truth leads Guldmann across Copenhagen; from the city's restaurant community, through the Danish Parliament and even to the magnificent Opera House. Perfect for fans of Nordic Noir influenced crime shows such as "The Bridge", "Borderliner" and Netflix’s "Marcella".Lone Theils is a Danish journalist and author who has worked as a correspondent in London. She debuted in 2015 with her crime series about Nora Sand, which has been published in 16 languages.

 • af Lone Theils
  114,95 kr.

  Der Polizeipräsident eines englischen Städtchens wird ermordet. Enthauptet. Seine Hinrichtung gefilmt und ins Netz gestellt. Alles deutet auf einen islamistischen Hintergrund. Doch als Journalistin Nora Sand vor Ort ermittelt, stellt sie fest, dass es in Toppinghham keine Islamisten gibt. Dafür jedoch eine Menge Menschen, die den korrupten Polizisten keinesfalls vermissen. Und es gibt junge Mädchen, um die sich niemand kümmert. Die nachts durch die Straßen irren, ohne dass das Gesetz eingreift.Lone Theils war jahrelang London-Korrespondentin für die angesehene dänische Tageszeitung Politiken sowie fürs Fernsehen. Ihr Debütroman und Auftakt der Reihe um Nora Sand erscheint in 16 Ländern und wird für das Fernsehen verfilmt. Neben ihrer journalistischen Tätigkeit zwischen Dänemark und England teilt die Autorin mit ihrer Protagonistin auch die Leidenschaft fürs Kickboxen.

 • af Lone Theils
  114,95 kr.

  Auf einem Londoner Friedhof wird die Leiche eines nigerianischen Terrorismus-Experten entdeckt, er wurde brutal ermordet. Kurz zuvor hatte der Professor dort ein geheimes Treffen mit Nora Sand, Korrespondentin der dänischen Zeitung Globalt. Mit seinem Tod fehlt ihre wichtigste Informationsquelle, daher wird Nora auf etwas anderes angesetzt: die spektakuläre Scheidung eines russischen Oligarchen von einem dänischen Reality-Star. Das Paar streitet öffentlich um das Sorgerecht für ihren Sohn. Als er entführt wird, stößt Nora darauf, dass beide Fälle zusammenhängen könnten. Die Suche nach der Wahrheit führt sie in die dunkelsten Winkel der Stadt.Lone Theils war jahrelang London-Korrespondentin für die angesehene dänische Tageszeitung Politiken sowie fürs Fernsehen. Ihr Debütroman und Auftakt der Reihe um Nora Sand erscheint in 16 Ländern und wird für das Fernsehen verfilmt. Neben ihrer journalistischen Tätigkeit zwischen Dänemark und England teilt die Autorin mit ihrer Protagonistin auch die Leidenschaft fürs Kickboxen.

 • af Lone Theils
  43,95 kr.

  Frida og Karl har mødt kvinden Nina Snipper fra New York, der har indkvarteret sig på byens hotel. De to børn får til opgave at finde det gamle sejlskib Martica. På skibet kan de måske finde gåden om skattekortet.

 • af Lone Theils
  43,95 kr.

  Frida og Karl er "Det Hemmelige Detektivbureau", og de har fået en detektivopgave af Magnus Sniptræsk. Hvem sendte Magnus nøglen til det gamle skrin, han arvede? I skrinet ligger en del af et gammelt skattekort. Hvem mon har resten af skattekortet?

 • af Lone Theils
  114,95 kr.

  Wie viel ist ein Leben wert?Auf der Flucht aus dem Iran wird der berühmte Dichter Manash Ishmail von seiner Frau getrennt. Während sich Aminas Spur in England verliert, landet er selbst in einem dänischen Auffanglager. Eine Vorzugsbehandlung erfährt der preisgekrönte Schriftsteller jedoch nicht. Zahlreiche Journalisten wollen ein Interview, doch Manash gewährt einzig Nora Sand ein Gespräch – im Gegenzug soll die London-Korrespondentin der größten dänischen Zeitung seine Frau ausfindig machen. Noras Suche führt sie tief in die Welt der illegalen Einwanderer und Behörden, zu skrupellosen Menschen, die aus der Not der Flüchtlinge Kapital schlagen wollen – und dabei über Leichen gehen.Lone Theils war jahrelang London-Korrespondentin für die angesehene dänische Tageszeitung Politiken sowie fürs Fernsehen. Ihr Debütroman und Auftakt der Reihe um Nora Sand erscheint in 16 Ländern und wird für das Fernsehen verfilmt. Neben ihrer journalistischen Tätigkeit zwischen Dänemark und England teilt die Autorin mit ihrer Protagonistin auch die Leidenschaft fürs Kickboxen.

 • af Lone Theils
  43,95 kr.

  Bind 2 i ny, spændende krimiserie af Danmarks krimidronning, Lone Theils, der hermed debuterer som børnebogsforfatter. Følg de to detektiver i deres jagt på at afsløre det hemmelige plot i deres første opgave for "Det Hemmelige detektivbureau."

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.