Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Lone Theils

Bøger af Lone Theils

Lone Theils er journalist og korrespondent og har gennem mange år været bosat i London, I 2015 debuterede hun som forfatter med krimien “Pigerne fra Englandsbåden”, der var inspireret af en virkelig hændelse, hvor nogle fotos af ukendte piger, taget på Københavns Hovedbanegård, pludselig dukkede op hos en amerikansk seriemorder. Dermed lagde hun grunden til en serie med journalist Nora Sand i hovedrollen. Romanen fik ved udgivelsen flotte anmeldelser og er siden solgt til udgivelse i mange lande. Lone Theils fantastiske krimier ryger altid til tops på de danske bestsellerlister.

Fotograf: Hazel Thompson
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lone Theils
  197,95 kr.

  Uforløst er en fængslende bog skrevet af Lone Theils. Denne bog blev offentliggjort i 2023 af People'sPress. Genren af bogen er et mysterium, der holder læseren på kanten af deres sæde. Uforløst er en historie, der udfolder sig med hver side, der vender, og efterlader læseren i spænding og nysgerrighed. Lone Theils' evne til at skabe et levende og spændende plot gør denne bog til en must-read. Udgivet af People'sPress, har denne bog allerede modtaget stor anerkendelse og positive anmeldelser. Du vil ikke være i stand til at lægge denne bog ned, før du har vendt den sidste side. Uforløst er en bog, du ikke vil gå glip af.

 • af Lone Theils
  73,95 - 119,95 kr.

  To danske piger forsvandt sporløst på Englandsbåden i 1985. Mange år senere dukker et foto af dem op i en gammel kuffert hos en marskandiser i den engelske kystby Brine. Journalist Nora Sand, som arbejder i London for det danske blad Globalt, graver i historien og tager til Danmark for at undersøge pigernes brogede baggrund på en ungdomsinstitution. Snart vikles hun ind i en sag om en uhyggelig seriemorder, der afsoner en livstidsdom i det berygtede fængsel Wolf Hall. Begivenhederne tager fart, og Nora begynder pludselig at frygte for sit eget liv.Lone Theils er journalist og bl.a. korrespondent for dagbladet Politiken, bosat i London gennem 15 år. Pigerne fra Englandsbåden" er hendes første roman og inspireret af en virkelig hændelse, hvor nogle fotos af ukendte piger, taget på Københavns Hovedbanegård, pludselig dukkede op hos en amerikansk seriemorder."Den er en kandidat når "Årets Bedste Danske Kriminalroman" for 2015 skal kåres"- KRIMICIRKLENLone Theils er dansk korrespondent for Politiken, bosat i London.

 • af Lone Theils
  92,95 - 119,95 kr.

  Den berømte digter Manash Ishmail er under sin flugt fra Iran til Danmark blevet adskilt fra sin kone Amina, der nu er som sunket i jorden, og han beder Globalts London-korrespondent Nora Sand om hjælp. Jagten på Amina sender Nora til skjulte steder, hvor illegale flygtninge gemmer sig i evig frygt for myndighederne. Nora bliver til fare for sig selv, kastet ind i en verden, hvor nogle menneskeliv er meget mindre værd end andre. Den blå digters kone er andet bind i Lone Theils’ krimi-serie om Nora Sand, der begyndte med "Pigerne fra Englandsbåden" og er solgt til udgivelse i 14 lande..

 • af Lone Theils
  92,95 - 138,95 kr.

  En mand findes bestialsk myrdet på en kirkegård. Kort efter findes det maltrakterede lig af en lille dreng. London-korrespondent Nora Sand har mistanke om, at begge mord har forbindelse til en celeber skilsmissesag mellem en dansk reality-stjerne og en russisk oligark, der slås om forældremyndigheden over deres søn. Men har Nora for en gangs skyld gabt over mere, end hun kan klare? Jagten på sandheden bringer hende ud i de allermørkeste afkroge af London, dér hvor sort magi hersker. Tredje bog i Lone Theils' serie om den danske journalist Nora Sand.

 • af Lone Theils
  63,94 - 138,95 kr.

  Nora Sand er rejst til Thailand for at træne kickboksning og få de hjemlige problemer lidt på afstand, da hun hører om et voldsomt drab hjemme i England. Snart sender avisen Globalt hende til den lille provinsby Toppingham, hvor en politimand er blevet brutalt halshugget med en krumsabel. En videooptagelse er lagt på nettet, og alt tyder på terror. Men efterhånden som Nora graver dybere i sagen, opdager hun, at byen gemmer på en mørk og hjerteskærende hemmelighed, som selv myndighederne gør alt, hvad de kan, for at dække over. En hemmelighed, som nogen er parat til at slå ihjel for - igen og igen. Andre titler i samme serie: Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone og Heksedrengen.

 • af Lone Theils
  63,94 - 147,95 kr.

  Under en ferie i Danmark bliver Nora Sand vidne til et drab, der viser sig at have forbindelse til Storbritanniens absolutte elite. Hun kommer på sporet af en gruppe mennesker, der ikke skyr nogen midler for at dække over fortidens synder. Mennesker med penge, magt og indflydelse nok til at få ethvert problem til at forsvinde - og de anser Nora for at være præcis sådan et problem. Hendes eneste chance for redning bliver at opsøge sit værste mareridt. Femte bind i krimiserien om den danske journalist Nora Sand, der bor i London.

 • af Lone Theils
  137,95 - 183,95 kr.

  En britisk kvinde drukner i en swimmingpool i et sommerhus ved den danske vestkyst. Men var det et uheld eller overlagt mord? Da den britiske anklager tvinges til at droppe sagen, begynder journalist Nora Sand at grave i den, og det står hurtigt klart, at hverken den kærlige ægtemand, de nære veninder eller den stenrige familie har rent mel i posen. Efterhånden som Nora trevler sagen op, ender hun med at stå ansigt til ansigt med en skruppelløs morder, der vil gøre alt for at hytte sit eget skind."Den troskyldige kvinde" er sjette bog i serien om den danske journalist Nora Sand, der bor i London. Bøgerne er solgt til udgivelse i 16 lande.Lone Theils (f. 1971) er journalist og har blandt andet arbejdet som korrespondent for Politiken. Hun har tidligere været bosat i London i mange år, men bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Blandt andet er hun kommentator på TV2.

 • af Lone Theils
  107,95 - 177,95 kr.

  Signe Brask har det svært med sin nye chef. For at ydmyge hende har han sendt hende til Klitmøller, hvor hun skal vikariere som patruljebetjent. Men der går ikke længe, inden Signe står med en ny sag. Præstens unge, smukke kone er sporløst forsvundet. Snart viser det sig, at der under overfladen ulmer en voldsomreligionskrig i det lille samfund af fiskere og surfere. Opklaringsarbejdet med den lokale betjent Dennis er tungt. Samtidig bliver Signekonfronteret med sin egen fortid på en måde, der ændrer hendes liv for altid.Undergravet er andet bind i serien om Signe Brask.

 • af Lone Theils
  147,95 kr.

  Savnet er første del af Lone Theils nye krimiserie Hjemvendt – en serie fyldt med stille og dyster, vestjysk uhygge. Som ung og nyuddannet bliver politiassistent Signe Brask sat på en sag om en pige, der er forsvundet sporløst under en juletur med familien til Hjerl Hede. Trods ihærdig eftersøgning bliver pigen ikke fundet. Familien er hårdt ramt af tragedien, og Signe Brask bliver som den eneste i politiet ved med at følge op på sagen. Det er også hende, der bliver kontaktet, da der ti år senere dukker en pige op på politistationen i København. Pigen påstår, at hun er den forsvundne Mille. Hvor har hun været i de ti år? Pigen nægter at sige noget, og da Signe begynder at gå sagen efter i sømmene, opdager hun, at der er flere ting, der ikke stemmer. Og mens hun arbejder på sagen, rammes familien i Holstebro af en ny tragedie. Savnet foregår i Nordvestjylland, hvor Lone Theils er født og opvokset.

 • af Lone Theils
  92,95 kr.

  En ung kvinde findes druknet i Christianshavns Kanal. Da efterforsker Georg Guldmann opdager, at der er tale om drab, viser det sig hurtigt, at kvinden ikke er det eneste offer. Hvem er det, der huserer langs kanalerne i København? Og hvad får morderen ud af at drukne en ung kvinde som Amalie Frederiksen? Efterforskningen trækker tråde til det københavnske restaurationsmiljø, Christiansborg og Operahuset, og først i retten kommer den grufulde sandhed for en dag. Eller gør den?? Journalist og forfatter Lone Theils har skrevet "87 sekunder" på baggrund af sin research til en serie radioprogrammer på Danmarks Radio. 87 sekunder er den tid, et menneske i gennemsnit holder vejret under vand, før hjernen sender et desperat og dødbringende signal til kroppen om at trække vejret.?

 • af Andreas Rude, Torben Weirup, Kristian Ditlev Jensen, mfl.
  167,95 kr.

  Kasper Holten fra bogens intro:Jeg er forelsket i London. Det må jeg ganske enkelt være, for hvad kan forklaringen ellers være på, at jeg finder det let pirrende og spændende at opleve severe delays på Piccadilly Line-tuben en torsdag morgen, hvor jeg skal skifte på Kings' Cross-stationen, der er så befærdet, at der hver dag passerer flere mennesker gennem den end gennem Heathrow Airport. At jeg finder det en oplevelse, når der er snavset på gaderne og mere rodet end i smukke København. Når jeg tænder på at opleve notorisk berygtede Victoria Station en mandag morgen i den heftigste myldretid. Det må være kærlighed.

 • - Det Hemmelige Detektivbureau 4
  af Lone Theils
  97,95 - 118,95 kr.

  Lix: 23Spændende og velskrevet serie af Lone Theils, der med denne serie debuterer som børnebogsforfatter. Lone Theils er en af Danmarks krimidronninger og har skrevet en masse krimier for voksne. Men denne serie skriver hun nu for første gang en serie for børn - naturligvis hos Forlaget Elysion. Flere bind i serien er under udarbejdelse.

 • - Det Hemmelige Detektivbureau 3
  af Lone Theils
  97,95 - 118,95 kr.

  Lix: 23Spændende og velskrevet serie af Lone Theils, der med denne serie debuterer som børnebogsforfatter. Lone Theils er en af Danmarks krimidronninger og har skrevet en masse krimier for voksne. Men denne serie skriver hun nu for første gang en serie for børn - naturligvis hos Forlaget Elysion. Flere bind i serien er under udarbejdelse.

 • af Lone Theils
  127,95 kr.

  Den danske journalist og forfatter Lone Theils har lige siden barnsben været fascineret af true crime og seriemordere. Hvorfor slår folk ihjel igen og igen? Skyldes det ren ondskab? Eller er der andre faktorer på spil? Disse spørgsmål forsøger forfatteren at finde svar på i denne første bog i serien om britiske seriemordere, hvor hun tager fat på nogle af de mest gruopvækkende sager fra Storbritannien.Lone Theils fortæller om The Yorkshire Ripper, der angreb i alt tyve kvinder brutalt. Kun syv slap fra det med livet i behold. Morderen legede kispus med politiet i flere år, før det lykkedes at afsløre ham ved en tilfældighed.I sagen om Ian Brady og Myra Hindley fandt politiet fem børn myrdet og begravet på en øde hede. Det viste sig senere, at de alle var ofre for parret.Og endelig berettes historien om Rose og Fred West, der skjulte ligdelene fra mange af deres ofre i deres hus og have. Man mener, at ægteparret i alt slog tolv mennesker ihjel.Fælles for sagerne om disse mordere er, at de alle blev opklaret efter mange års intens politiindsats.

 • af Lone Theils
  137,95 - 247,95 kr.

  Diana mistede livet i en voldsom bilulykke i Paris natten til den 31. august 1997. Da den chokerende nyhed gik verden rundt, sørgede millioner af mennesker over tabet af Folkets Prinsesse, et ikon og en helt ekstraordinær kvinde, der havde formået at røre deres hjerter som ingen anden i det britiske kongehus.Forfatter Lone Theils var igennem seksten år korrespondent i London, og hun var på arbejde den dag, Diana døde. I denne bog fortæller hun om den karismatiske kvinde, der i en alder af kun tyve år blev gift ind i et af de mest traditionsbundne og lukkede kongehuse i verden. Et kongehus, som på mange måder blev en spændetrøje for Diana, indtil hun fandt modet til at gøre oprør.

 • - Det Hemmelige Detektivbureau 2
  af Lone Theils
  97,95 - 127,95 kr.

  Lix: 23 Spændende og velskrevet serie af Lone Theils, der med denne serie debuterer som børnebogsforfatter. Lone Theils er en af Danmarks krimidronninger og har skrevet en masse krimier for voksne. Men denne serie skriver hun nu for første gang en serie for børn - naturligvis hos Forlaget Elysion. Flere bind i serien er under udarbejdelse.

 • - Det Hemmelige Detektivbureau 1
  af Lone Theils
  97,95 - 127,95 kr.

  Lix: 23 Spændende og velskrevet serie af Lone Theils, der med denne serie debuterer som børnebogsforfatter. Lone Theils er en af Danmarks krimidronninger og har skrevet en masse krimier for voksne. Men denne serie skriver hun nu for første gang en serie for børn - naturligvis hos Forlaget Elysion. Flere bind i serien er under udarbejdelse.

 • - Krimifortællinger fra forfatternes feriesteder
  af Lotte Petri, Eva Maria Fredensborg, Kim Juul, mfl.
  103,95 - 187,95 kr.

  KOM PÅ FERIE MED KRIMIFORFATTERE.Med ud i det danske sommerland, hvor der er garanteret sol, sommer og ... MORD. Kom med i sommerhus og i Sommerland Sjælland. Til koncert på Gæstgiveren på Bornholm. På Stranden. Ind til hovedstaden og rundt i resten af Danmark. Alle stederne gemmer på en makaber hemmelighed, der venter på at blive opklaret. MORD PÅ DIN FERIE er tredje bog i en serie, hvor krimiforfattere skriver med afsæt i et på forhånd planlagt benspænd. Den her gang at novellen skulle foregå på et feriested i Danmark. KRIMIFORFATÆLLINGER AF. Einar & Berg, Lotte Petri, Lone Theils, Kim Juul, Eva Maria Fredensborg og Arne Woythal. Læs også MORD I DIN HJEMBY (2015) og MORD I DIT HJEM (2016).

 • af Lone Theils
  1.378,95 kr.

  To danske piger forsvinder sporløst på englandsbåden i 1985. Årtier senere dukker et foto af dem op i en kuffert hos en antikvitetshandler i kystbyen Brine. Den danske journalist Nora Sand, som arbejder for bladet Globalt i London, rodes tilfældigt ind i en gammel sag med en engelsk massemorder, der afsoner livstid i det berygtede fængsel Wolf Hall. De bestialske mord viser sig at trække spor tilbage til Danmark, og snart frygter Nora for sit eget liv.Lone Theils er dansk korrespondent for Politiken, bosat i London. "Pigerne fra englandsbåden" er hendes debut.Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i 2 bind i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.Lone Theils er dansk korrespondent for Politiken, bosat i London.

 • af Lone Theils
  38,95 kr.

  Une jeune femme a été trouvée noyée dans le canal de Christianshavn, en plein centre de Copenhague. L’inspecteur Georg Guldmann découvre rapidement qu’il s’agit d’un meurtre et qu’il peut y avoir d’autres victimes. L’enqûete se déroule entre autres dans le milieu de la restauration, dans les bureaux parlementaires au château de Christiansborg et à l’Opéra. La terrible vérité éclate au grand jour au tribunal. Mais est-ce toute la vérité ?Ancienne correspondante à Londres pour le célèbre quotidien danois Politiken, Lone Theils travaille toujours comme journaliste, et publie également des romans policiers depuis 2015, notamment la série consacrée à Nora Sand, dont les droits ont été achetés par 16 pays.

 • af Lone Theils & Janne Aagaard
  46,95 kr.

  I år 2000 i Tokyo i Japan arbejder den unge britiske kvinde Lucie Blackman som værtinde i det japanske natteliv, hvor hun opvarter japanske rigmænd, og sørger for at de bruger godt med penge på natklubberne. Det er en lukrativ tjans for Lucie, og som en del af arbejdet tager hun på betalte dates med nogle af disse rigmænd. Men en dag kommer hun ikke hjem. Hun forsvinder sporløst.Dette afsnit af 'Forbrydelse og straf' handler om seriemordere, der udvælger og dræber unge blonde kvinder som ofre, når værterne Janne Aagaard og Lone Theils hver har en sag med, hvor unge kvinder er blevet dræbt af en seriemorder.Værter: Lone Theils og Janne AagaardManus og tilrettelæggelse: Janne AagaardKlip: Andreas Lindinger SaxildRedaktør: Andreas Lindinger SaxildForbrydelse og StrafHar du altid undret dig over, hvordan efterforskningen af seriemordere foregår? Hvorfor nogle slår ihjel sammen med andre? Og hvordan drabsmænd udvælger deres ofre? Så har vi podcasten til dig. De to erfarne forfattere og krimi-journalister Janne Aagaard og Lone Theils går i kødet på kendte drabssager og dissekerer dem for lytteren. Her får du endelig det program, du har ventet på: alt om true crime med en stor faglighed og indlevelse.Lone Theils (f. 1971) er journalist og har blandt andet arbejdet som korrespondent for Politiken. Hun har tidligere været bosat i London i mange år, men bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Blandt andet er hun kommentator på TV2. Janne Aagaard (f. 1972) er journalist og forfatter. Hun har blandt andet skrevet over 100 afsnit af Danmarks mest lyttede true crime-podcast Mord i Nord, og 3 sæsoner af serien Mord Down Under. Janne har taget sin master i journalistik og kriminologi på University of Queensland, og i dag bor og arbejder hun i Lissabon.

 • af Lone Theils
  55,95 kr.

  Dania, wycieczka promem i dwie przyjaciółki, nieświadome, że to być może ostatnie wakacje w ich życiu...W 1985 roku dwie młode Dunki znikają bez śladu na promie płynącym do Anglii. Kilkadziesiąt lat później w walizce znalezionej w sklepie z używaną odzieżą w nadmorskim miasteczku Brine pojawia się ich zdjęcie. Duńska dziennikarka Nora Sand, londyńska korespondentka magazynu Globalt, przez przypadek odkrywa starą sprawę angielskiego seryjnego mordercy odsiadującego wyrok dożywocia w osławionym więzieniu Wolf Hall. Bestialskie morderstwa, których się dopuścił, okazują się mieć związek z Danią, a Nora Sand wkrótce obawia się o swoje życie.To pierwszy tom serii detektywistycznej Lone Theils z duńską dziennikarką Norą Sand w roli głównej.Nora SandSeria skandynawskich kryminałów o dziennikarce śledczej - Norze Sand - która próbuje rozwikłać zagadki tragicznych porwań, zniknięć i morderstw. "Lone Theils napisała niezwykłą powieść kryminalną, oferując czytelnikowi jakość, którą rzadko można znaleźć w pierwszej książce. Tajemnica tego sukcesu tkwi w dobrze skonstruowanej fabule, trzymającej w napięciu historii i płynnym, przyjemnym języku" Kristeligt Dagblad"Lone Theils ma talent i nie boi się go wyrażać" PolitikenLone Theils (ur. 1971) - duńska dziennikarka polityczna, która przez ponad dekadę pracowała w Anglii, skąd czerpie inspiracje do powieści crime z zagraniczną korespondentką w roli głównej.

 • af Lone Theils & Janne Aagaard
  46,95 kr.

  En tidlig morgen i marts 2000 i den lille australske by Aberdeen, banker to betjente på døren hos lastbilschaufføren John Price. Der er ingen der åbner døren. Indenfor finder politiet John Price siddende ved middagsbordet, men der er noget helt galt. Hvad der tilsyneladende ligner en normal hverdagsscene ved første øjekast viser sig at blive betjentenes største mareridt.I dette afsnit af podcasten 'Forbrydelse og Straf' handler det om kannibalske kvinder, når værterne Lone Theils og Janne Aagaard hver har en sag med, hvor kannibalisme udgør et centralt element i efterforskningen.Værter: Janne Aagaard og Lone TheilsManus og tilrettelæggelse: Janne AagaardKlip: Andreas Lindinger SaxildRedaktør: Andreas Lindinger SaxildForbrydelse og StrafHar du altid undret dig over, hvordan efterforskningen af seriemordere foregår? Hvorfor nogle slår ihjel sammen med andre? Og hvordan drabsmænd udvælger deres ofre? Så har vi podcasten til dig. De to erfarne forfattere og krimi-journalister Janne Aagaard og Lone Theils går i kødet på kendte drabssager og dissekerer dem for lytteren. Her får du endelig det program, du har ventet på: alt om true crime med en stor faglighed og indlevelse.Lone Theils (f. 1971) er journalist og har blandt andet arbejdet som korrespondent for Politiken. Hun har tidligere været bosat i London i mange år, men bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Blandt andet er hun kommentator på TV2. Janne Aagaard (f. 1972) er journalist og forfatter. Hun har blandt andet skrevet over 100 afsnit af Danmarks mest lyttede true crime-podcast Mord i Nord, og 3 sæsoner af serien Mord Down Under. Janne har taget sin master i journalistik og kriminologi på University of Queensland, og i dag bor og arbejder hun i Lissabon.

 • af Lone Theils & Janne Aagaard
  46,95 kr.

  Harold Shipman ligner en god, rar og venlig familielæge. Grånende hår, gråt fuldskæg, store tykke briller og med et venligt glimt i øjet er Shipman en populær læge i det nordlige England, hvor han tager på mange hjemmebesøg og tager sig grundigt af sine patienter. Men bag facaden lurer en grum hemmelighed. I 1998 krakelerer facaden og Shipman bliver mistænkt for mord på en ældre kvinde. Men har han flere skeletter i skabet?i dette afsnit af 'Forbrydelse og Straf' handler det om sundhedspersonale, der udnytter deres position og magt til at dræbe, når værterne Lone Theils og Janne Aagaard har sager med fra Storbritannien og Norge.Værter: Janne Aagaard og Lone TheilsManus og tilrettelæggelse: Janne AagaardKlip: Andreas Lindinger SaxildRedaktør: Andreas Lindinger SaxildForbrydelse og StrafHar du altid undret dig over, hvordan efterforskningen af seriemordere foregår? Hvorfor nogle slår ihjel sammen med andre? Og hvordan drabsmænd udvælger deres ofre? Så har vi podcasten til dig. De to erfarne forfattere og krimi-journalister Janne Aagaard og Lone Theils går i kødet på kendte drabssager og dissekerer dem for lytteren. Her får du endelig det program, du har ventet på: alt om true crime med en stor faglighed og indlevelse.Lone Theils (f. 1971) er journalist og har blandt andet arbejdet som korrespondent for Politiken. Hun har tidligere været bosat i London i mange år, men bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Blandt andet er hun kommentator på TV2. Janne Aagaard (f. 1972) er journalist og forfatter. Hun har blandt andet skrevet over 100 afsnit af Danmarks mest lyttede true crime-podcast Mord i Nord, og 3 sæsoner af serien Mord Down Under. Janne har taget sin master i journalistik og kriminologi på University of Queensland, og i dag bor og arbejder hun i Lissabon.

 • af Lone Theils & Janne Aagaard
  46,95 kr.

  Fire børn, fire dødsfald, en mor under mistanke. Er der tale om drab på spædbørn, eller en forfærdelig tragedie?I dette afsnit af podcasten 'Forbrydelse og straf' skal du høre to historier om familier, der forsøger at få børn, hvor børnene bliver ved med at dø en tragisk vuggedød. Det store spørgsmål der melder sig i begge sager, er om der er tale om naturlige årsager, eller om nogen i familien har noget at gøre med dødsfaldene.Værter: Lone Theils og Janne AagaardManus og tilrettelæggelse: Janne AagaardKlip: Andreas Lindinger SaxildRedaktør: Andreas Lindinger SaxildHar du altid undret dig over, hvordan efterforskningen af seriemordere foregår? Hvorfor nogle slår ihjel sammen med andre? Og hvordan drabsmænd udvælger deres ofre? Så har vi podcasten til dig. De to erfarne forfattere og krimi-journalister Janne Aagaard og Lone Theils går i kødet på kendte drabssager og dissekerer dem for lytteren. Her får du endelig det program, du har ventet på: alt om true crime med en stor faglighed og indlevelse.Lone Theils (f. 1971) er journalist og har blandt andet arbejdet som korrespondent for Politiken. Hun har tidligere været bosat i London i mange år, men bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Blandt andet er hun kommentator på TV2. Janne Aagaard (f. 1972) er journalist og forfatter. Hun har blandt andet skrevet over 100 afsnit af Danmarks mest lyttede true crime-podcast Mord i Nord, og 3 sæsoner af serien Mord Down Under. Janne har taget sin master i journalistik og kriminologi på University of Queensland, og i dag bor og arbejder hun i Lissabon.

 • af Lone Theils & Janne Aagaard
  46,95 kr.

  Hvad gør man, når man står med et lig, og det eneste vidne til offerets død påstår, at døden indtraf på grund af en sexleg, der er gået galt? Det er det sort spørgsmål i dette afsnit af Forbrydelse og straf, når de to værter Lone Theils og Janne Aagaard kigger nærmere på to sager, hvor den tiltalte påråber sig det såkaldte "50 shades defense" - altså at offerets død skyldes, at vedkommende selv har bedt om at der udøvedes vold imod hende.Værter: Lone Theils og Janne AagaardManus og tilrettelæggelse: Janne AagaardKlip: Andreas Lindinger SaxildRedaktør: Andreas Lindinger SaxildHar du altid undret dig over, hvordan efterforskningen af seriemordere foregår? Hvorfor nogle slår ihjel sammen med andre? Og hvordan drabsmænd udvælger deres ofre? Så har vi podcasten til dig. De to erfarne forfattere og krimi-journalister Janne Aagaard og Lone Theils går i kødet på kendte drabssager og dissekerer dem for lytteren. Her får du endelig det program, du har ventet på: alt om true crime med en stor faglighed og indlevelse.Lone Theils (f. 1971) er journalist og har blandt andet arbejdet som korrespondent for Politiken. Hun har tidligere været bosat i London i mange år, men bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Blandt andet er hun kommentator på TV2. Janne Aagaard (f. 1972) er journalist og forfatter. Hun har blandt andet skrevet over 100 afsnit af Danmarks mest lyttede true crime-podcast Mord i Nord, og 3 sæsoner af serien Mord Down Under. Janne har taget sin master i journalistik og kriminologi på University of Queensland, og i dag bor og arbejder hun i Lissabon.

 • af Lone Theils & Janne Aagaard
  46,95 kr.

  I marts 2002 forsvandt den blot 13-årige Millie Dowler på vej hjem fra skole. En stor efterforskning blev iværksat og Millies forældre bad om hjælp i lokalsamfundet. Dowlers jordiske rester blev fundet af svampeplukkere i september samme år, men der skulle gå hele 6 år før politiet fandt frem til deres hovedmistænkte Levi Bellfield. Og Bellfield, skulle det vise sig, havde flere menneskeliv på samvittigheden.I denne episode af 'Forbrydelse og Straf' dykker værterne Lone Theils og Janne Aagaard ned i seriemordere, hvis gerninger på den ene eller anden måde har haft en afgørende betydning for de samfund de raserede. Udover historien om Millie Dowler, skal du høre om en sag, der tager sin begyndelse, da en dreng bliver fundet dræbt i klitterne ved Vesterhavet.Værter: Janne Aagaard og Lone TheilsManus og tilrettelæggelse: Janne AagaardKlip: Andreas Lindinger SaxildRedaktør: Andreas Lindinger SaxildHar du altid undret dig over, hvordan efterforskningen af seriemordere foregår? Hvorfor nogle slår ihjel sammen med andre? Og hvordan drabsmænd udvælger deres ofre? Så har vi podcasten til dig. De to erfarne forfattere og krimi-journalister Janne Aagaard og Lone Theils går i kødet på kendte drabssager og dissekerer dem for lytteren. Her får du endelig det program, du har ventet på: alt om true crime med en stor faglighed og indlevelse.Lone Theils (f. 1971) er journalist og har blandt andet arbejdet som korrespondent for Politiken. Hun har tidligere været bosat i London i mange år, men bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Blandt andet er hun kommentator på TV2. Janne Aagaard (f. 1972) er journalist og forfatter. Hun har blandt andet skrevet over 100 afsnit af Danmarks mest lyttede true crime-podcast Mord i Nord, og 3 sæsoner af serien Mord Down Under. Janne har taget sin master i journalistik og kriminologi på University of Queensland, og i dag bor og arbejder hun i Lissabon.

 • af Lone Theils & Janne Aagaard
  46,95 kr.

  På en strand ud for den fynske by Faaborg er en mand ude og gå tur med sin hund, da han gør et chokerende fund. Der ligger en død mand i vandet. Han er blevet dræbt og er på bestialsk vis lemlæstet og udsat for meget grov vold. Fundet skabte røre i lokalsamfundet, men det store spørgsmål var om gerningsmanden var at finde blandt de lokale?I denne episode af "Forbrydelse og Straf" dykker værterne Lone Theils og Janne Aagaard ned i drabsmænd, der slår ihjel på tværs af store geografiske områder. Udover den danske drabssag, skal du også høre om en af de mest berygtede amerikanske seriemordere i nyere tid, nemlig Rodney Alcala. Alcala slog ihjel på tværs af hele USA, og han har, skulle det vise sig, også været i Danmark, hvor han tog et billede af to unge kvinder på Hovedbanegården. Lyt med og hør hvad der skete med kvinderne, og hør hvem der stod bag drabet i Faaborg.Værter: Janne Aagaard og Lone TheilsManus og tilrettelæggelse: Janne AagaardKlip: Andreas Lindinger SaxildRedaktør: Andreas Lindinger SaxildHar du altid undret dig over, hvordan efterforskningen af seriemordere foregår? Hvorfor nogle slår ihjel sammen med andre? Og hvordan drabsmænd udvælger deres ofre? Så har vi podcasten til dig. De to erfarne forfattere og krimi-journalister Janne Aagaard og Lone Theils går i kødet på kendte drabssager og dissekerer dem for lytteren. Her får du endelig det program, du har ventet på: alt om true crime med en stor faglighed og indlevelse.Lone Theils (f. 1971) er journalist og har blandt andet arbejdet som korrespondent for Politiken. Hun har tidligere været bosat i London i mange år, men bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Blandt andet er hun kommentator på TV2. Janne Aagaard (f. 1972) er journalist og forfatter. Hun har blandt andet skrevet over 100 afsnit af Danmarks mest lyttede true crime-podcast Mord i Nord, og 3 sæsoner af serien Mord Down Under. Janne har taget sin master i journalistik og kriminologi på University of Queensland, og i dag bor og arbejder hun i Lissabon.

 • af Lone Theils & Janne Aagaard
  46,95 kr.

  I pinsen 1998 var hele Vestegnens Politi på den anden ende og i gang med at lede efter den 10-årige Susan Rasch Ipsen. Hun boede i et betonbyggeri i Brøndby Strand sammen med sin storesøster og far, og aftenen før var hun gået ud med lodsedler efter et skænderi med sin far. Klokken var 20, da hun gik, og hun kom aldrig hjem igen.I denne episode af 'Forbrydelse og straf' kigger værterne Lone Theils og Janne Aagaard nærmere på to sager om piger der forsvandt for aldrig at blive set i live igen. Det drejer sig om Susan-sagen i Danmark og om de såkaldte "Soham mord" i England, hvor to unge piger forsvandt. Hør hele historien, og om hvordan de her sager har haft særlig betydning for værterne.Værter: Janne Aagaard og Lone TheilsManus og tilrettelæggelse: Janne AagaardKlip: Andreas Lindinger SaxildRedaktør: Andreas Lindinger SaxildHar du altid undret dig over, hvordan efterforskningen af seriemordere foregår? Hvorfor nogle slår ihjel sammen med andre? Og hvordan drabsmænd udvælger deres ofre? Så har vi podcasten til dig. De to erfarne forfattere og krimi-journalister Janne Aagaard og Lone Theils går i kødet på kendte drabssager og dissekerer dem for lytteren. Her får du endelig det program, du har ventet på: alt om true crime med en stor faglighed og indlevelse.Lone Theils (f. 1971) er journalist og har blandt andet arbejdet som korrespondent for Politiken. Hun har tidligere været bosat i London i mange år, men bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Blandt andet er hun kommentator på TV2. Janne Aagaard (f. 1972) er journalist og forfatter. Hun har blandt andet skrevet over 100 afsnit af Danmarks mest lyttede true crime-podcast Mord i Nord, og 3 sæsoner af serien Mord Down Under. Janne har taget sin master i journalistik og kriminologi på University of Queensland, og i dag bor og arbejder hun i Lissabon.

 • af Lone Theils & Janne Aagaard
  46,95 kr.

  Året er 2017 i Nørre Nebel. Et midaldrende engelsk ægtepar er taget på ferie i Danmark og har lejet et sommerhus i den lille danske ferieby. En dag vågner manden, Donald McPherson, op og finder konen, Paula Leeson, bevidstløs i husets swimmingpool. Hun er druknet - men hvordan? I dette afsnit af 'Forbrydelse og Straf' kigger værterne Lone Theils og Janne Aagaard nærmere på, når dårlige forhold tager en voldelig og ulykkelig drejning. Det gør de, når de fortæller historien om det engelske ægtepars sidste ferie i Nørre Nebel og om den australske rugbyspiller Chris Dawson, der en dag kunne fortælle sin familie, at hustruen og moren til hans børn var skredet og taget i hippiekoloni. Men er det nu også hele historien? Lyt med og hør om ægtemændene fra helvede.Værter: Lone Theils og Janne AagaardManus og tilrettelæggelse: Janne AagaardKlip: Andreas Lindinger SaxildRedaktør: Andreas Lindinger SaxildHar du altid undret dig over, hvordan efterforskningen af seriemordere foregår? Hvorfor nogle slår ihjel sammen med andre? Og hvordan drabsmænd udvælger deres ofre? Så har vi podcasten til dig. De to erfarne forfattere og krimi-journalister Janne Aagaard og Lone Theils går i kødet på kendte drabssager og dissekerer dem for lytteren. Her får du endelig det program, du har ventet på: alt om true crime med en stor faglighed og indlevelse.Lone Theils (f. 1971) er journalist og har blandt andet arbejdet som korrespondent for Politiken. Hun har tidligere været bosat i London i mange år, men bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Blandt andet er hun kommentator på TV2. Janne Aagaard (f. 1972) er journalist og forfatter. Hun har blandt andet skrevet over 100 afsnit af Danmarks mest lyttede true crime-podcast Mord i Nord, og 3 sæsoner af serien Mord Down Under. Janne har taget sin master i journalistik og kriminologi på University of Queensland, og i dag bor og arbejder hun i Lissabon.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.