Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Luise Vindahl

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Lækker og sund vegetarmad fra hele verden
    af Luise Vindahl & David Frenkiel
    235,95 kr.

    Det dansk-svenske par bag den succesfulde blog og kogebog, Green Kitchen Stories, Luise Vindahl og David Frenkiel, har præsteret endnu et vegetarisk kogebogsværk - denne gang med fokus på lækker og sund vegetarmad fra hele verden. De og deres datter, Elsa, er en familie, der elsker at rejse. Deres appetit på verden fik dem til at tage ud på en længere jordomrejse, da Elsa var blot syv måneder gammel. De sov på sofaen hos en ven i Brooklyn, gik på jagt efter vegetariske restauranter i Beijing og lod sig forføre af Vietnams gademad. Da de vendte hjem igen, havde Elsa lært at gå, og David og Luise forsøgte ivrigt at holde rejseminderne friske hjemme i køkkenet i Stockholm. I Green Kitchen Rejser deler de ud af deres yndlingsopskrifter og -historier fra de mange rejser til nær og fjern, baseret på deres kostfilosofi om sunde og naturlige råvarer i retter, der strutter af smag. Så start dagen med en frisk Mexicansk morgenmadssalat eller en sprød og lækker Rug- & chokoladecroissant, spis dig mæt i Svampe- & tofudumplings til frokost og server en varm og fyldig Musaka med søde kartofler & auberginer og sprød Pad thai-salat med jordnøddedressing til aftensmad. Desserter er der også plads til – fra Sprød skovbærtærte til Chokoladekage uden mel – og så får du opskrifter på skønne drikke og tilbehør, der giver det sidste pift til de lækre retter. Bogens dejlige rejsebilleder og smukke madstyling gør sammen med de mange personlige anekdoter og feriesnapshots Green Kitchen Rejser til en moderne, inspirerende vegetarkogebog med både veganske og glutenfri opskrifter. Bogen blev taget imod med jubel af anmeldere og læsere, da den udkom i England, Australien og USA i september 2014. Besøg Luise og Davids univers på www.greenkitchenstories.com

  • af Luise Vindahl & David Frenkiel
    207,95 kr.

    100 skønne, vegetariske opskrifter, der kan gøre madlavningen overskuelig i en travl hverdag – og fantastisk i lange weekender.I Green Kitchen Quick + Slow har bestsellerforfatterne David Frenkiel og Luise Vindal taget deres erfaringer fra mange års madlavning til familie og venner og opskriftsudvikling til kogebøger og kogt det ind til madopskrifter, der er specifikt beregnet til to meget forskellige madlavningssituationer, vi alle møder hver eneste uge: de hurtige og de langsommelige – Quick + Slow.QUICK byder på alt fra enkel før-vi-skal-på-arbejde-morgenmad, der kan laves i en fart, til nemme hverdagsretter, hvor man ikke har hverken tid eller lyst at stå i køkkenet længere end højst nødvendigt, men alligevel gerne vil trylle noget sundt og lækkert frem. Inspirerende retter, der ikke kræver den store indsats, men som alligevel kan noget ekstra.SLOW er opskrifter til dage, hvor der er tid til at tage det hele lidt mere med ro. Hvor madlavningen let kan blive det bedste ved hele dagen, og man udnytter enhver undskyldning til at hygge sig i køkkenet. Hvor det er oplagt at forkæle venner eller familie med den perfekte stenbagte pizza eller en lækker ragu, der har fået lov til at simre på komfuret. Bogen har også et overskueligt afsnit om prepping og tips til ting, der ruster én godt til den kommende uge samt en masse bud på tvists ift. årstiderne med forslag til alternative ingredienser. Kort sagt er Green Kitchen: Quick + Slow er en moderne vegetarisk kogebog med smagen i fokus, hvor man får inspiration til madlavningen til alle ugens dage med opskrifter, der alle er ud over det sædvanlige og samtidig en fornøjelse at tilberede.

  • af Luise Vindahl & David Frenkiel
    145,95 kr.

    David Frenkiel and Luise Vindahl are the new faces of exciting vegetarian food. Their Green Kitchen Stories blog has a cult following and continually inspires people around the world to cook tasty, healthy vegetarian meals using only natural ingredients. In their book The Green Kitchen they share over 100 of their favourite and most delicious recipes. Combining everyday pantry staples with fresh,in-season produce, David and Luise tell the stories of their family kitchen, affirming just how easy it is to create nourishing, well-balanced dishes on a daily basis. Learn how to whip up Herb & Asparagus Frittata for breakfast, Wild Rice, Baked Herb & Pistachio Falafel for lunch, and Sicilian Parmigiana Di Zucchine for a supper to share with friends. Indulge your sweet tooth with Decadent Beetroot & Chocolate Cake or the exceptionally delicious Frozen Strawberry Cheesecake on a Sunflower Crust that is sure to be an instant hit with family and friends. Discover an array of soups, salads, juices and small bites that are simple to make but bold in flavour and stunning in presentation. Start your love affair with vegetarian eating with The Green Kitchen. Featuring gorgeous photography throughout, this beautiful cookbook will inspire everyone to cook and eat food that is good for the body and soul.

  • af Luise Vindahl & David Frenkiel
    245,95 kr.

    Delicious, nutritious vegetarian and vegan recipes inspired by flavours from around the world, by the bestselling authors behind the Green Kitchen Stories blog. David, Luise and their daughter Elsa are a family who love to travel. Hungry to see and taste more of the world, they had embarked on an around-the-world trip by the time Elsa was just seven months old. Take your own inspiration from their travels: start the day with indulgent almond pumpkin waffles from San Francisco, tuck into a raw beansprout pad thai from Thailand for lunch, and a Sri Lankan vegetable curry for supper. With easy to find ingredients and simple instructions, these recipes are sure to be a success. With stunning photography and food styling, as well as personal anecdotes and images from the authors' travels, Green Kitchen Travels shares modern and inspiring vegetarian, vegan and gluten-free recipes.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.