Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Maria Borelius

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Vejen til en anti-inflammatorisk livsstil
  af Maria Borelius
  198,95 kr.

  Maria Borelius, prisbelønnet videnskabsjournalist, forfatter og iværksætter, var 52 år, da hun begyndte at føle sig gammel, træt, slidt og uoplagt. Hun havde rygsmerter og symptomer på overgangsalder og havde en følelse af at livet snart var slut. Hvorfor? Det var starten på en fire år lang rejse, hvor hun ved en tilfældighed opdagede en helt ny livsstil - den anti-inflammatoriske. Hun begyndte at søge efter viden og rejste jorden rundt for at mødes med ledende forskere, guruer og fitnessspecialister på den videnskabelige frontlinje. Det handlede om kost og træning, men også om følelser, solnedgange, grupper af længstlevende og urgamle indiske sundhedsråd. Sundhedsrevolutionen er den fascinerende fortælling om en vidensrejse og en livsrejse; om hvordan en anti-inflammatorisk livsstil kan holde dig ung og frisk – men også gøre dig mere harmonisk og lykkelig. Bogen er lige så spændende som nyttig med en række enkle kurer, opskrifter og tips, som hjælper dig i gang med dit nye, gladere liv.alt om: Maden * Forskningen * Skønheden * Indsigten * Harmonien * Helheden

 • - De nye anti-inflammatoriske nøgler til et længere og bedre liv
  af Maria Borelius
  197,95 kr.

  Den banebrydende bog Sundhedsrevolutionen, som udkom i 2018 og blev en øjeblikkelig bestseller, udsprang af en global tendens, hvor folk søger en mere varig og sund livsstil. Siden da har den prisbelønnede videnskabsjournalist Maria Borelius fortsat sin personlige rejse og jagt på viden om emnet. Efter et tilbageslag med akutte rygsmerter bliver hun inspireret til grave dybere i spørgsmålet om, hvad en anti-inflammatorisk livsstil kan udvirke dybt inde i sjælen, og hun går på jagt efter de nyeste forskningsresultater på området. Turen derhen bringer hende til et stilheds-retreat i Wales, til den japanske ø Okinawa, hvis kvindelige indbyggere er dem, der lever længst i hele verden, samt på besøg hos en prisbelønnet pinot noir-producent i Californien. Hun møder også professoren, som har forsket i ny viden om det betændte sind, og en britisk psykiater, der lærer os at berolige vores indre chimpanse for indsigt og balance. I Bliss viser Maria Borelius, hvordan man kan udbygge den anti-inflammatoriske livsstil ved hjælp af realistiske hverdagsrutiner, som bringer harmoni og livsglæde. Bogen indeholder desuden 50 nye opskrifter, træningstips, et effektivt ugeskema samt masser af råd til at komme i gang - for mere bliss i livet.Maria Borelius, prisbelønnet videnskabs-journalist var 52 år, da hun begyndte at føle sig træt, nedtrykt og slidt. Hun havde ondt i ryggen, generende symptomer på overgangsalder og en følelse af, at livet bare drønede forbi. Det blev begyndelsen på en fire år lang, oplysende rejse, hvor hun langsomt, men sikkert, opdagede en helt ny livsstil – den anti-inflammatoriske – som forandrede hendes liv. BLISS -TRIN FOR TRIN Bliss er engelsk og betyder salighed. Men hvert bogstav kan også bruges til at huske, hvad Mario Borelius' anti-inflammatoriske livsstil går ud på i detaljer. B Boost din krop og hjerne med anti-­inflammatoriske fødevarer som grøntsager, bær, nødder, frø, fed fisk og probiotiske fødevarer som yoghurt . L Lavere mængder af mad som gluten, alkohol, transfedtsyrer og andre fødevarer, der øger inflammation i kroppen. I I gang. Bevæg dig hver dag, det heler krop og sind, alt fra en iskold morgendukkert til yoga, pulstræning og en rask gåtur virker. s Stilhed. Slap af i kroppen og i snakketøjet! Meditation, yoga, mindfulness og mini­faster, hvor tarmen også får en pause, er godt for både krop og sind. S Søg livets store og små øjeblikke - en solopgang, en fin lille blomst, en smuk melodi eller en sjov aften i byen. SSørg for at leve livet hver dag, og gør noget for dig selv.

 • af Maria Borelius
  157,95 - 196,95 kr.

  Sundhedsrevolutionen - vejen til anti-inflammatorisk livsstil mad * forskning * skønhed * indsigt * harmoni En videnskabelig pageturner, som kan forandre dit liv Jeg har søgt i alle verdenshjørner og afprøvet alt, jeg mødte undervejs. Maria Borelius, prisbelønnet videnskabsjournalist og forfatter, var 52 år, da hun begyndte at føle sig træt, nedtrykt og slidt. Hun havde ondt i ryggen, generende symptomer på overgangsalder og en følelse af, at livet fór hende forbi. Det blev begyndelsen på en fire år lang, oplysende rejse, hvor hun langsomt, men sikkert opdagede en helt ny livsstil – den anti-inflammatoriske, som kom til at forandre hendes liv. Hun fik langsomt stykket ny viden sammen og rejste jorden rundt - til Californien, Toronto, Kerala i Indien, Lund, London, Addis Abeba i Etiopien, København og Stockholm – for at mødes med forskere helt fremme i den videnskabelige frontlinje. Snart begyndte der at danne sig et billede af, hvordan inflammation kan være grunden til aldring og mange af vores folkesygdomme – overvægt, diabetes, hjerte-kar sygdomme, cancer og psykiske lidelser. Men også hvilke muligheder, der er for at forebygge inflammation med mad, træning, yoga, naturoplevelser, solnedgange, nærhed, bakterier og syvendedagsadventisternes langtlivs-filosofi, blå zoner og 2000 år gamle, indiske sundhedskure. Sundhedsrevolutionen er en fascinerende fortælling om en videns- og livsrejse. En rejse, der beskriver, hvordan en anti-inflammatorisk livsstil kan holde dig ung og frisk. Bogen er lige så spændende, som den er anvendelig med masser af aha-oplevelser, enkle og lette kure, opskrifter og tips, som hjælper dig på vej til et nyt og lysere liv.

 • af Maria Borelius
  112,95 kr.

  NUMBER ONE SWEDISH BESTSELLER The anti-inflammatory plan that will change your life.

 • af Maria Borelius
  93,95 kr.

 • af Maria Borelius
  42,95 kr.

  Was ist nur los mit meinem Korper? Was passiert mit ihm, nachdem ich ein Kind bekommen hab? Maria Borelius beantwortet in diesem Ratgeber alle Fragen, die sich besorgte junge Mutter stellen und ermuntert sie auf ihren Korper zu horen. Dieses Buch ist als Handbuch gedacht. Jedes abgeschlossene Kapitel beinhaltet ein Thema, das bei Bedarf nachgeschlagen werden kann.-

 • af Maria Borelius
  65,95 kr.

  Gode råd om, hvordan du bliver dig selv igen efter graviditet og fødsel.Denne bog fortæller om tiden fra selve fødslen og til det tidspunkt, hvor hormonbalancen atter er normal, og kroppen og psyken er sig selv igen efter at have været på overarbejde.Bogen kommer blandt andet ind på emnerne træthed, amning og sex, bækkenbundsøvelser, opstrammende gymnastik og følelser og kriser efter graviditeten.Maria Borelius (f. 1960) er en svensk forfatter, biolog og videnskabsjournalist. Hun har studeret biologi, fysik og matematik ved Lunds Universitet og har en master i videnskabsjournalistik fra New York University. Borelius har blandt andet udgiver bogen "Når du bli‘r mor" (1993) og modtaget både Cancerfondens journalistpris i 1994 og Amningshjälpens bröstpris i 1997. I 2002 blev hun tildelt Lars Johan Hiertas stipendium fra Publicistklubben for at hjælpe hende i sin forskning i blandt andet stamceller og ny reproduktionsteknik.

 • af Maria Borelius
  362,95 kr.

 • af Maria Borelius
  51,95 kr.

  En bok för dig som precis har fött barn och vill ha information om hur du tar hand om dig själv efter graviditet och förlossning. Boken tar läsaren genom processen från det att graviditeten är över till att du ska läka och återfinna ditt gamla jag. Här kan du läsa om hormoner, trötthet, mat, dryck, amning, problem, övningar och mycket annat.Maria Sigrid Astrid Borelius, född 6 juli 1960 i Täby, är en svensk journalist, författare, företagare och före detta tv-programledare och politiker. Maria Borelius har skrivit sex böcker.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.