dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger af Maria Engbjerg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - fra Vanløse Blues
    af Maria Engbjerg
    207,95 kr.

    I velsmagende vegansk og vegetarisk gøres der op med alle fordomme om, at vegetarisk mad er kedelig - tværtimod kan du godt forberede dine smagsløg på nye, spændende og dejlige oplevelser! Retterne er ligetil at tilberede, opg næsten alle ingredienser kan købes i velassorterede supermarkeder. Alle opskrifter er glutenfri, og langt de fleste opskrifter er veganske. Du kan f.eks. kaste dig ud i at lave klassiske retter i kødfri og endnu mere velsmagende udgaver, f.eks mormorfrikadeller, bøf bearnaise, eller burger. Eller tilberede lækre, krydrede grøntsagssupper, herlige bønneretter eller tærter samt glutenfri morgenmad, desserter, snacks og kager. Kort sagt er her noget for enhver smag og til ethvert måltid, til daglig og til fest.

  • - Lad dig inspirere til de bedste bowls
    af Maria Engbjerg
    247,95 kr.

    Godmorgen skåle, salatskåle, fyldige skåle, varme skåle, suppeskåle og søde skåle!Begrebet ”bowls”, som er lagdelte "alt-i-én-skål-måltider”, er den nye bølge af sund ”comfort food”. De sunde skåle hitter i hele verden på madblogs og Instagram og på restauranternes menukort.I Maria Engbjergs nye bog SUNDE SKÅLE giver hun ca. 70 opskrifter på skåle, som er lige sagen, når man er single eller en moderne familie, hvor alle ofte ikke spiser samtidig. Alle måltidsskåle, er fyldt med sundhed og er som udgangspunkt vegetariske, men Maria giver også alternativer til, hvordan de forskellige retter kan indeholde kød eller fisk.Med udgangspunkt i SUNDE SKÅLE kan du forberede de enkelte ingredienser, så du kan sammensætte din egen skål med sund og lækker mad, som f.eks. kan nydes med benene trukket op i sofaen, hvis det lige er det, du har behov for den dag på det tidspunkt.SUNDE SKÅLE er den ultimative  ”comfort food” - og desuden  en smart og sund form for ”fast food”.

  • - bag hverdagsfavoritterne uden æg, mælk og smør
    af Maria Engbjerg
    230,95 kr.

    En grundbog i klassiske salte og søde bageopskrifter omarbejdet efter veganske principper. En nyklassiker til det moderne køkken.Maria Engbjerg, som står bag madbloggen Vanløse Blues, har altid været glad for at bage. Men for seks år siden, da hun blev veganer, ophørte den interesse – for hvordan skulle hun lave lækre pandekager, fødselsdagsboller og kanelsnegle helt uden brug af hverken mælk, smør eller æg?I dag har Maria genfundet glæden ved at bage. Og det viser sig, at det kan sagtens lade sig gøre at lave en vegansk chokoladekage med chokoladeglasur. En kage, der smager præcis som den, mormor lavede, og som får børnene til at slikke skålen ren. Den veganske kagebog er Marias bedste opskrifter, sødeste råd og mest uundværlige tips. Så du også kan bage alle de dejlige ting, du husker fra barndommen. På din egen måde.Uanset om du er veganer eller bare vil prøve noget nyt, kan du føle dig sikker på, at det, du putter ind i ovnen – det være sig brunsviger og hindbærsnitter eller pølsehorn og burgerboller – kommer ud igen og dufter og smager, som du havde drømt om. Klar til servering!Maria Engbjerg har i mere end 10 år skrevet om vegansk mad, og knap 50.000 følger med, når hun deler lige dele søde og grønne sager på sin Instagram @vanloseblues. Maria driver til daglig den veganske restaurant Flavour Bastards på Nørrebro i København.

  • af Maria Engbjerg
    267,95 kr.

    I Danmark har vi en madtradition med at planlægge vores måltider omkring kødet. Når vi af forskellige personlige årsager enten ønsker at skære ned eller helt fjerne kødet fra vores kost, kan det virke som en uoverskuelig opgave at skulle lave mad. Apropos, der er ikke noget kød i er skabt ud fra en ide om at fjerne labels fra mad. For når vi sætter labels på, danner vi fordomme. Det kan naturligvis være ganske nyttig viden, om noget er glutenfrit eller vegansk, hvis du gerne vil undgå lige netop disse ting. Men når vi skal servere vegansk mad for vores ikkeveganske familie og venner, kan det være en rigtig god idé at pakke de veganske gloser lidt væk.Lad mig give dig et eksempel: Du har inviteret familien til middag, men da du er på slankekur, har du valgt at spare lidt på kalorierne i aftenens menu. Du byder familien velkommen og præsenterer retten: Vi skal have fedtfattig lasagne … Tavsheden bliver nærmest larmende, for INGEN gider da at spise den. Derfor bruger Maria ikke “vegansk” foran nogle af de retter, hun laver. Og det er uanset, om det er på hendes restaurant Flavour Bastards, i Go’ Morgen Danmark på TV2 som kok, på hendes instagram eller i denne bog. Her er alt fra pulled mushroomburger, lasagne, chili sin carne til swampeshawarma og falafel.Alle opskrifter er veganske, men de er skabt med så stor smag, at når dine gæster har slikket deres tallerkner rene, kan du sige: ”Apropos, der er ikke noget kød i.”Velbekomme!

  • af Maria Engbjerg
    313,95 kr.

    Influencer og tv-kok, Maria Engbjerg, laver en efterfølger til sin seneste udgivelse hos Buster Nordic, ”Apropos, der er ikke noget kød i”, som jo fik en masse presseomtale. Hendes nyeste skud på stammen: ”Grøntsagsleksikon” bliver en kæmpe sag, hvor Maria vil tage ca. 25 grøntsager og så lave 3 retter med hver enkelt. Så læserne får en masse inspiration til at udnytte deres grøntsager bedre – og lave en masse gode retter. Maria Engbjerg er en af vores første madinfluencere i Danmark. Hun er ejer af en populær restaurant og har flere kogebøger bag sig.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.