Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Maria Lang

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Maria Lang
  59,95 - 66,95 kr.

  Krimi af Sveriges svar på Agatha Christie.Julebordet er dækket i præstegården for præsten Tord Ekstedts og hans brors lille familie. Hans 11-årige datter er ovenud lykkelig, fordi hun har fået en lille kattekilling af sin kusine Puck Bure. Fryden vil ingen ende tage. Men så banker det på døren og den blonde sexbombe Barbara fra den anden side af vejen fortæller, at hendes mand er forsvundet. Selskabet begynder at lede. Puck finder den vennesæle Arne Sandell – slået ihjel med en økse. Christer Wijk fra drabsafdelingen kaldes til. Og snakken begynder at gå i den lille by – men hvem taler sandt, og hvem lyver for at dække over sin gerning? Christer Wijk må gå ad mange spor, før han lige når at forhindre flere mord.

 • af Maria Lang
  214,95 kr.

  To enæggede tvillingedrenge bliver adskilt ved fødslen og vokser op i hver sin by totalt uvidende om hinandens eksistens. Som voksne bliver de bragt sammen i en arvesag. Den førstefødte skal arve en millonarv – men hvordan kan man finde ud af, hvem der blev født først? Inden længe udvikler sagen sig til mord, og kriminalkommissær Christer Wijk tilkaldes..."Tvillingen i spejlet" er en spændende psykologisk krimi fra Maria Lang.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  47,95 - 214,95 kr.

  Når katten er ude, danser musene på bordet, lyder ordsproget – og mens kriminalkommissær Christer Wijk er i Bangkok, sker der da også ting og sager i Skoga! Mens hans mor, Helena Wijk, ligger alvorligt syg, indtager forbrydere af forskellig art hendes store, gamle villa. Huset er ikke bare inficeret af skurke – det er også stuvet fuldt af gåder, som det tilfalder Christers kone, Camilla Martin, og den unge politibetjent Jan at løse …Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  47,95 - 66,95 kr.

  Operasangerinden Camilla Martins ægteskab med kriminalkommissær Christer Wijk ligger ikke længere på is – det står i flammer. Det hjælper ikke på sagen, at Christer i stedet for at gå til premieren på Camillas nye forestilling kaster sig ud i en efterforskning af mordet på en politimand, hvilket ganske naturligt må prioriteres højest. I mellemtiden roder Camilla sig ud i en lyssky affære, da hun samler en charmerende blaffer op på vej til Stockholm.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  46,95 kr.

  Silke, fløjl, klude, pjalter... Sådan lyder ordene i et børnerim. Kriminalkommissær Christer Wijk er modstræbende på besøg i en modesalon sammen med sin kæreste, Camilla Martin. Modesalonens rigeste kunde, Veronica Thorén, er rig, smuk og meget dominerende. Da hun findes myrdet i modesalonen, tilkaldes Wijk for at lede forhørene. Men opklaringen bliver ikke nem, for den myrdede har skaffet sig mange fjender gennem hårde forretningsmetoder ... Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  46,95 kr.

  "Syng om studentens lykkelige dag, lad os frydes i ungdommens vår!" Studentereksamen er ved at blive afviklet i den svenske provinsby Skoga, kriminalkommissær Christer Wijks hjemby. Men ikke alle er tilfredse med resultatet. Til translokationsfesten findes rektor Harald Hellmann pludselig myrdet – og både elever, lærere og censorer er under mistanke. For Hellmann var ikke en populær rektor.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  66,95 kr.

  Da Puck Bure vender hjem til Stockholm to uger tidligere end aftalt efter en rejse til Egypten, undrer hun sig over, at hendes mand, Ejnar, ikke henter hende i lufthavnen. Han er heller ikke i lejligheden. I soveværelset ligger der eksklusivt dameundertøj på sengen, og på badeværelset finder hun en smuk, ung kvinde i badekarret, kvalt og druknet! Hvorfor var den myrdede i ægteparret Bures hjem? Og hvem kunne have ønsket at rydde hende af vejen?Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  66,95 - 74,95 kr.

  Det er forår, og studentereksamen nærmer sig med hastige skridt på det Stockholmske gymnasium, hvor Einar underviser og Puck midlertidigt vikarierer. I forbindelse med generalprøven på det teaterstykke, der skal spilles til den årlige forårsfest, bemærker Puck et åbent giftskab i skolens kemilaboratorium. Aftenen efter, ved teaterstykkets premiere, falder hovedrolleindehaveren Gun pludselig om, forgiftet af cyankalium. Under scenen finder man snart også liget af den unge journalist Lena, der er omkommet ved en dosis arsenik. Kriminalkommissær Christer Wijk må tilkaldes og morderen skal findes blandt de tilstedeværende. Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  46,95 kr.

  Det årlige marked med tivoli er åbnet i Skoga. Motorcyklister kører op på væggene, og kvinder saves i halve. De tre små koner tager til markedet. De er tre søstre;Ellen på 80 og Loviisa på 75 bor på familiens ejendom i Bengtsnäs. Den tredje søster, Clara, har bosat sig i Finntjärn, hvor hun er husholderske for Vincent Floden. Søskendekærligheden er ikke særlig stor, og alle i familien skændes. Men Henning samler alle i køkkenet for at tale om den gode nyhed, at den emigrerede bror, Gustaf, efterlod en betydelig arv. 100.000 amerikanske dollars til at deles i fire portioner.Der er mange traditioner forbundet med markedsbesøget: Én af de tre små koner skal absolut have karameller med ingefær, de skal alle i cirkus, en anden finder på, at hun vil have en karruseltur. Det var noget nyt og en skæbnesvanger idé.Det ene mord følger det andet, indtil den endelige katastrofe indtræffer og til sidst gådens løsning.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  65,95 - 248,95 kr.

 • af Maria Lang
  74,95 - 214,95 kr.

 • af Maria Lang
  75,95 - 265,95 kr.

 • af Maria Lang
  74,95 - 248,95 kr.

 • af Maria Lang
  46,95 - 214,95 kr.

 • af Maria Lang
  65,95 - 214,95 kr.

  Det årlige marked med tivoli er åbnet i Skoga. Motorcyklister kører op på væggene, og kvinder saves i halve. De tre små koner tager til markedet. De er tre søstre;Ellen på 80 og Loviisa på 75 bor på familiens ejendom i Bengtsnäs. Den tredje søster, Clara, har bosat sig i Finntjärn, hvor hun er husholderske for Vincent Floden. Søskendekærligheden er ikke særlig stor, og alle i familien skændes. Men Henning samler alle i køkkenet for at tale om den gode nyhed, at den emigrerede bror, Gustaf, efterlod en betydelig arv. 100.000 amerikanske dollars til at deles i fire portioner.Der er mange traditioner forbundet med markedsbesøget: Én af de tre små koner skal absolut have karameller med ingefær, de skal alle i cirkus, en anden finder på, at hun vil have en karruseltur. Det var noget nyt og en skæbnesvanger idé.Det ene mord følger det andet, indtil den endelige katastrofe indtræffer og til sidst gådens løsning.

 • af Maria Lang
  265,95 kr.

  Puck og Einar har været gift i to måneder, da de beslutter sig for at tilbringe sommerens sidste ferieuge i Einars idylliske barndomsby, Skoga, sammen med Pucks far, der er professor i egyptologi, og deres hvide egyptiske kat, Thotmes III. Pucks far har indvilliget i at tage med på én ufravigelig betingelse: ikke flere mord! Han er træt af de forviklinger, parret altid får rodet sig ud i. Men allerede efter den første nat brydes idyllen. Pucks far finder en død mand på plænen. Den unge mand er blevet dolket med hans store, egyptiske papirkniv. Sagen kompliceres, da flere og flere melder sig som gerningsmænd. Men lange Christer Wijk fra Stockholms drabsafdeling støder til ¿ også i den tro, at han skal holde ferie med parret ¿ og ved hjælp af Pucks observationer nærmer mysteriet sig en tragisk løsning.-

 • af Maria Lang
  94,95 kr.

  "Hvor i himlens navn var de henne? Hvad i alverden havde fået dem til at gå deres vej netop nu, da hun endelig var kommet? Og hvorfor – hvorfor havde de i det mindste ikke lagt en seddel med en besked til hende på bordet i entreen eller på køkkenbordet eller et andet sted, hvor hun ikke kunne undgå at finde den?"16-årige Katja har endelig fået sommerferie og er kommet helt fra Stockholm for at holde ferie hos sin farmor og farfar. Da hun når frem, står farfar der for første gang ikke klar til at hente hende. Katja fornemmer straks, at der må være sket noget, for farfar er der altid til at hente, og farmor er altid klar med mad til hende derhjemme.På bussen ud til farmor og farfars hus har Katja mødt Jan på fem år og hans søde mor. Det bliver hendes redning, mens hun forsøger at finde ud af, hvad der er sket med hendes bedsteforældre, og hvordan hun skal klare sig gennem sommeren uden dem.Bogen udkom første gang i 1972 og henvender sig til unge fra 12 år og opefter. Den er første del af den spændende serie om Katja og Jan og deres mange eventyr.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  94,95 kr.

  "Fem kroner tilbage. Til den SIDSTE julegave.Hvem der skulle have den, var indlysende. At hun ikke hørte med til familien, spillede ingen rolle. At hun var en pige, betød endnu mindre. At han var syv år og hun sytten eller atten eller sytten et halvt var komplet ligegyldigt. Hun var hans allerallerbedste kammerat, det var det eneste, der virkelig var vigtigt."Det er blevet jul, og Jan glæder sig til at se sin bedste kammerat, Katja, som skal besøge sine bedsteforældre i den lille by, han bor i. Det er ikke meningen, at de to venner skal rode sig ud i mystiske sager, men da det viser sig, at selveste julemanden ikke har rent mel i posen, bliver de nødt til at træde til. Det bliver en jul fyldt med både spænding og hygge."Katja og Jan på nye eventyr" henvender sig til unge over 12 år. Den udkom første gang i 1975 og er tredje bog om Katja og Jan.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  94,95 kr.

  " - Det lyder mystisk, sagde han, da hun tav. Tror du, at du kan give et signalement af ham, for eksempel til politiet?- Han har jo ikke gjort noget, svarede Katja afværgende. Og for resten så jeg kun et glimt af ham. Han har vel været en femogfyrre-halvtreds år. Under middelhøjde tror jeg, men kraftigt bygget – en stor tamp. Sorthåret. Han havde også sort skæg eller også var det bare skægstubbe. Mørke, stirrende øjne.- Og han stirrede altså – på hvad? På DIG?"Katja bliver lidt nervøs, da en mærkelig mand lusker rundt omkring hendes hus og stirrer på hende og hendes lille ven Jan på fem år. Men da Mikael, som hun er lidt lun på, bliver rigtig forarget og bekymret over det, begynder hun også selv at tage det alvorligt. Men hvad kan hun gøre? Hun kan ikke gå til politiet, for manden har jo ikke gjort noget forkert. Efterhånden viser det sig, at Katjas mavefornemmelse om manden var helt rigtig."Hjælp, Katja" udkom første gang i 1973 og henvender sig til unge over 12 år. Bogen er anden del i serien om Katja og Jan.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  214,95 kr.

  En dag banker det på døren hos forfatterinden Almi Graan. Udenfor står tre forfatterkolleger, der vil have hende med i en alliance mod forfattersammenslutningen Detektivakademiet i Stockholm. Men det bliver en hård omgang, da det viser sig, at forfatterne er rivende uenige om alt andet end deres modstand mod Detektivakademiet. Da en af deltagerne bliver forgivet, bliver Christer Wijk tilkaldt. Spørgsmålet er nu, om morderen skal findes i Detektivakademiet eller blandt den nye alliance.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  214,95 kr.

  Da kriminalkommissær Christer Wijks unge forbundsfælle Jan falder i snak med den 18-årige Daniela i toget fra Skoga, bliver han interesseret i den unge piges familiehistorie, som synes at indeholde en lang række uforklarlige hændelser. Hvordan kan hendes mor og mormor, der begge er enker efter dårligt lønnede lokomotivførere, have råd til at opkøbe og ombygge kroen "Tre Små Koner" og køre rundt i en splinterny Alfa Romeo?Og hvordan kan man forklare alle de mærkelige hændelser, der synes at omgive Skogas Veteran Jernbaneselskab? Det hele lader til at have at gøre med de tyske transporter gennem Sverige under 2. verdenskrig.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  214,95 kr.

  Det berømte stockholmske teater Dramaten fejrer sit 200-års jubilæum i 1988, og hele teatret summer af spænding og intriger. Natten efter premieren på "Macbeth" kammer det hele over, og en af teatrets skuespillere findes myrdet. Kriminalkommissær Christer Wijk giver sig til at rede de indviklede tråde ud, men sagen bliver ikke nemmere af de mange teaterfolks stjernenykker.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  214,95 kr.

  En gruppe bankrøvere stikker af fra Stockholm med deres bytte, men midt under flugten får den ene af dem en fiks idé. Han stikker af fra sine kumpaner i den flyttebil, der gemmer på byttet. Han kører mod den lille by Skoga og de store skove, der er perfekte at gemme sig i. På vejen bliver den trettenårige pige Li ulykkeligvis passager i flyttebilen, og mens de kører dybere ind i den mystiske skov med politiet og de andre bankrøvere lige i hælene, kommer hendes liv i større og større fare...Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  214,95 kr.

  Da Andreas Hallmans datter brækker armen, får han af sit forlag tildelt Malin som stenograf. Malin har længe gerne villet møde den verdenskendte forfatter og nobelprismodtager. Forventningsfuld begiver den unge sekretær sig til Hall. Arbejdsgiveren viser sig at være en kontrollerende despot, der holder sin familie isoleret fra omverdenen – han har dog sine grunde. Efter et mystisk dødsfald i familien beder Malin, kriminalkommissær Christer Wijk om hjælp. Atmosfæren i hjemmet er skræmmende og fatal, og inden Christer, når frem til en løsning, sker endnu et mord bag hjemmets tykke mure.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  316,95 kr.

  Det er forår, og studentereksamen nærmer sig med hastige skridt på det Stockholmske gymnasium, hvor Einar underviser og Puck midlertidigt vikarierer. I forbindelse med generalprøven på det teaterstykke, der skal spilles til den årlige forårsfest, bemærker Puck et åbent giftskab i skolens kemilaboratorium. Aftenen efter, ved teaterstykkets premiere, falder hovedrolleindehaveren Gun pludselig om, forgiftet af cyankalium. Under scenen finder man snart også liget af den unge journalist Lena, der er omkommet ved en dosis arsenik. Kriminalkommissær Christer Wijk må tilkaldes og morderen skal findes blandt de tilstedeværende. Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  248,95 kr.

  I bydelen Östermalm i det indre Stockholm ligger et hvidpudset hus fra det 19. århundrede. Huset rummer både lejligheder, en frisørsalon og et advokatkontor – samt adskillige hemmeligheder, der langsomt kommer for en dag, da den unge advokat Lööw findes død på gulvet i sin lejlighed. Husets mange beboere mistænkes for mordet, og kriminalkommissær Christer Wijk må, til tonerne af operaen Valkyrien, konstatere, at "ufred i huset bor". En ufred, han ikke anede omfanget af, selvom han personligt kender flere af husets beboere. OM FORFATTERENMaria Lang (1914-1991) var uddannet litteraturhistoriker og arbejdede i perioden 1948-1974 som rektor og lektor ved Nya Elementarskolan för flickor i Stockholm. Samtidig var hun en ekstremt produktiv forfatter, der især er kendt for sine puslespilskrimier om kriminalkommissær Christer Wijk. Ligesom forbilledet Agatha Christie byggede hun sine historier op som et puslespil, der brik efter brik samler det opklarende billede af forbrydelserne. Romanerne foregår i 1950’ernes svenske kulturmiljø, præget af karakterer, hvis seksuelle motiver det ofte er op til Christer Wijk at opklare.

 • af Maria Lang
  248,95 kr.

  Der er forår i luften, og Christer Wijk er taget til bryllup i Skoga. Bordkort, jordbær, laks og champagne: Alt er gjort klar til den store begivenhed, og gæsterne har indfundet sig.Dagen før brylluppet går den unge brud ind i en blomsterforretning ... og forsvinder sporløst. Da Christer finder hende, ligger hun død uden for sithjem med en buket friske liljekonvaller i hånden.Hun er blevet dræbt med et knivstik i hjertet. Alle i brudens omgangskreds bliver mistænkt – også hendes bedste veninde, som Christer fortrylles af. Alle har noget at skjule. Spørgsmålet er, om det har noget med mordet at gøre?

 • af Maria Lang
  248,95 kr.

 • af Maria Lang
  248,95 kr.

 • af Maria Lang
  94,95 kr.

  " - Sorte dame, kaldte han lavmælt. Kan du høre mig, sorte dame? Ku’ du ikke ta’ og komme lidt herop? Jeg ville så gerne se dig.Han ventede imidlertid ikke ret længe. Bare et par sekunder senere rystede han på det lyse hoved og råbte utålmodigt:- Øv – altså når man aldrig aldrig nogen sinde får nogen spøgelser at se, kan man jo ikke vide, om de er til.Han drev ørkesløst rundt på den lille kirkegård og var nået helt hen til den sydøstlige skråning, da han standsede og lyttede.Stemmer."Syvårige Jan strejfer rundt på kirkegården uden for landsbyen på jagt efter et spøgelse, som han har hørt så meget om. Tilfældigvis kommer han til at se noget, han ikke skulle have set. Nogle mennesker, han aldrig har set før, er ved at flytte en hel masse ting ind i en gammel forladt bygning. Jan får på fornemmelsen, at ikke alt er, som det skal være. Da hans bedste ven, Katja på 17 år, kommer på besøg, begynder de to venner at undersøge sagen. Er de ting, Jan så ved det forladte hus, i virkeligheden tyvekoster? Hvad er der i den store blå dragkiste, og er spøgelset på kirkegården i virkeligheden en levende dame?Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.