Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Martin Glaz Serup

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Martin Glaz Serup, Morten Chemnitz, Jacques Jouet, mfl.
  162,95 kr.

  Poetiske rum / Espaces poétiques samler tekster af syv franske og to danske digtere. I redaktørernes indledning præsenteres forfatterne og deres bidrag samt bogens tilblivelse og ramme. Alle teksterne er skrevet på bestilling. De kan læses på fransk og dansk og ledsages af forfatterbiografier.Poetiske rum / Espaces poétiques est un recueil de textes écrits par sept poètes français et deux poètes danois. Dans leur présentation, les éditeurs situent les écrivains et leurs textes par rapport à l'idée du livre. Tous les textes sont des inédits. Ils sont accompagnés de leur traduction ainsi que de notices biographiques.

 • af Martin Glaz Serup
  134,95 kr.

  "Alle der har haft en særlig læseoplevelse kan huske hvor de har haft den. Teksten findes aldrig alene, der er også stedet hvor man læste den, og hvem man var da man gjorde det. Læsningen sætter sig i kroppen og forbinder den med stedet i erindringen; Læsestedet. Et læsested er et kort stykke prosa, en erindringstekst, der har med den særlige læseoplevelse at gøre. Den er en undersøgelse af forholdet mellem litteraturens stemme og stedets betydning. Det er litteraturkritik, poetik og rejsefortælling. Et sidelæns selvportræt og meget andet."Martin Glaz Serup har tidligere udgivet syv digtsamlinger, elleve børnebøger samt det boglange litteraturteoretiske essay Relationel poesi. Han har blandt andet modtaget Michael Strunge-prisen og Statens Kunstfonds Treårige arbejdsstipendium. Sidste år blev billedbogen Historien om Daniil Kharms (illustreret af Mette Marcussen) indstillet til Kulturministeriets Børnebogspris.

 • af Cato Thau-Jensen & Martin Glaz Serup
  264,95 kr.

  En historie om et hus, om tingene i huset, om menneskerne i huset, om tiden, der gik og om krigen, der kom.Krigen var ikke som man skulle tro. Den havde ikke horn, og den havde ikke klør, den havde ikke skæl og ikke en hale, den havde ikke røde øjne. Den lignede ikke de drager som de havde hørt historier om. Krigen havde ikke noget ansigt. Den kunne hverken tale eller høre, den havde hverken arme eller ben. Det er svært at forklare. Krigen var der bare. Indtil den ikke var der mere.

 • af Jens Blendstrup, Peter Adolphsen, Lilja Scherfig, mfl.
  145,95 kr.

  Børnebibel fra Nord er 15 nordiske forfattere og 15 nordiske tegneres nyfortolkninger af en lang række klassiske bibelfortællinger. Historierne er fortalt i børne-øjen-højde og med udgangspunkt i barnets undren.Bogen udkom samtidigt i Sverige, Norge, Finland, Island, Færøerne og Danmark, i januar 2014 og som et fælles nordisk projekt. "Flot og ambitiøst værk der har været undervejs i flere år." " Bogen henvender sig til den voksende gruppe af nysgerrige kristne forældre med børn i 6-9 år. Forsiden formidler indholdet fint" - Lektørudtalelse."Børnebibelen fra nord, fortælles og fortolkes ind i vores tid, med vort sprog og ud fra vor kultur. Det lykkes på fineste vis. Bibelens budskab bliver transporteret ind i barnets verden. " Katolsk Orientering

 • af Martin Glaz Serup
  162,95 kr.

  Romerske nætter Martin Glaz Serups syvende digtbog er en suite af længere digte der med et stort poetisk overskud og en underlig akut varme bearbejder temaer som skilsmisse dødsfald erindring sex og politik. I evig transit med lysende billeder og et heftigt nærvær.Martin Glaz Serup (f. 1978) debuterede i 2002 og har siden udgivet både poesi børnebøger og litterær kritik. Hans seneste udgivelse er digtsamlingen Marken (2010) som også er udgivet i bl.a. Finland Sverige og USA. Han modtog i 2006 Michael Strunge-prisen for sin poesi.

 • - Tre grumme, spændende og magiske fortællinger
  af Martin Glaz Serup
  157,95 kr.

  En menneskeæder er løs i byen, og en ung kvinde må tage sagen i egen hånd, hvis udyret skal fanges.En kuffert, der kan flyve en ud i verden, hvem ønsker sig ikke det?Og en trold på tredje, som ikke er så let at lokke frem med tærter og kager, som man skulle tro.Læs Menneskeæderen, Kufferten og Trolden på tredje. Tre grumme, spændende og magiske fortællinger, skrevet i bedste eventyrstil af Martin Glaz Serup og illustreret af Kristian Eskild Jensen.

 • af Martin Glaz Serup & Lars Vegas Nielsen
  130,95 - 189,95 kr.

  Vinder af Kulturministeriets Illustratorpris 2008! Udkommer nu i en ny udgave. Sebastians far og mor tror, at Sebastian er frygteligt bange for det monster, der måske gemmer sig i skabet. Men faktisk synes han bare, det er så KEDELIGT at skulle i seng. Da far vil gøre kort proces og vise, at monstre ikke findes, får hele familien sig en overraskelse – og Sebastian får det helt, som han vil have det. Med sene sovetider, popcorn, fjernsyn – og monster! "Læseren hviner af fryd. Serup og Vegas viser sig her som stjerner på den danske billedbogshimmel. Teksten siger kun det allermest nødvendige i et sprog, der er draget stor omhu med. Billederne er collager, blandingsteknik og detaljerigdom. Her er der i den grad tale om et samarbejde mellem ord- og billedkunstner – et surprise-party for alle dem, der er fyldt seks år." Kamilla Löfström, Ekstra Bladet "En bemærkelsesværdig billedbog." Steffen Larsen, Politiken "Grotesk humor ... En overraskende og fin gyser for børn fra 5 år med et forløsende lille grin til slut ... Intelligent underholdning af høj kvalitet." Dansk BiblioteksCenter, materialevurdering "Samarbejdet mellem tegner og forfatter er eminent, tekst og billede fremstår som ét hele, også grafisk ... Sebastian rules!" ***** Kari Sønsthagen, Berlingske"Frydefuldt gysende ... overlegen kompositorisk fylde og avanceret hittepåsomhed ... ren candy-floss for øjnene." Henning Mørch Sørensen, Information "Lars Vegas Nielsens illustrationer er fabelagtigt monstrøse og særprægede ... Og for de vakse er der i hans streg masser af henvisninger at finde til andre uhyrer, eventyr og litterære kreationer. En vanvittig original, gruelig bog, der har det hele inklusive en morsom slutning" Damian Arguimbau, Weekendavisen "Den handler om en dreng, der lader som om han er bange for monstre, men pludselig er der monstre! Til sidst får han et monster. Den er god, fordi den ikke gir' mening. Den er også god, fordi det er nogle gode tegninger." Emma, 2. klasse"Den vildeste billedbog" Lars Bukdahl, WeekendavisenUdvalgt som en af de ti bøger, der repræsenterede Danmark i IFLAs internationale projekt 'The World Through Picture Books' – blandt andet ud fra kriterierne: bedste billedbog, høj kvalitet, særdeles velegnet som højtlæsning og bedømt som en 'klassiker'.

 • af Martin Glaz Serup
  70,95 kr.

  Den relationelle poesis manifestationer er meget forskelligartede, men de har alle visse elementer til fælles: det reportageagtige, forsøget på at udvide det æstetiske rum og det politiske potentiale, denne gestus rummer, samt en processuel form der på forskellig vis arbejder med tidslig udstrakthed. Den relationelle poesi er optaget af samtidens kulturelle og etiske diskurser, bredt forstået. Dens politiske potentiale findes i dens radikale inklusion og i undersøgelsen af, hvad der er synligt hvornår og hvorfra, og de generelle og specifikke betingelser for distributionen af det sanselige. Man bør være opmærksom på, hvem der får tildelt en stemme i et offentligt rum, men også på hvem der får tildelt hvilken stemme. Hvordan kunne en politisk poesi se ud i dag? Relationel poesi er en introduktion til den relationelle og konceptuelle poesi og dens nære forløbere, med internationale perspektiveringer og grundige læsninger af Peter Laugesen, Pentti Saarikoski, Ulf Karl Olov Nilsson, Ida Börjel, Kenneth Goldsmith og Derek Beaulieu.

 • af Martin Glaz Serup
  232,95 kr.

  En menneskeæder er løs i byen, og en ung kvinde må tage sagen i egen hånd, hvis udyret skal fanges. En kuffert, der kan flyve en ud i verden, hvem ønsker sig ikke det? Og en trold på tredje, som ikke er så let at lokke frem med tærter og kager, som man skulle tro.Læs MENNESKEÆDEREN, KUFFERTEN og TROLDEN PÅ TREDJE. Tre grumme, spændende og magiske fortællinger, skrevet i bedste eventyrstil af Martin Glaz Serup og illustreret af Kristian Eskild Jensen.Martin Glaz Serup har udgivet mere end 30 bøger, essays og kritik, men fortrinsvis digte og bøger til børn - blandt andet Historien om Daniil Kharms, som blev indstillet til Kulturministeriets børnebogspris. Hans billedbog Hvis du møder en bjørn er nomineret til Nordisk Råds Børne- og Ungdomslitteraturpris 2022.Kristian Eskild Jensen er uddannet illustrator fra Kent Institute og Art and Design i Maidstone, England i 1999. Han har siden 2000 arbejdet med illustration, animation og grafisk design. Han har tegnet til flere serier bl.a. Vikingevenner, Fodboldtvillingerne og Kampen om dragerne. Desuden illustreret billedbøger bl.a. Og de onde Lo og Besat.Velskrevne og vittige historier med tydelige referencer til de klassiske eventyrfortællinger. De smukke illustrationer bidrager flot til bogens helt særlige stemning. Udgivelse af høj kvalitet, flot og med en dragende forside.Herlig udgivelse, der anbefales bredt indkøbt.LEKTØRUDTALELSEN

 • - Socialrådgivernoveller
  af Martin Glaz Serup & Trine Brinkmann
  230,95 kr.

  Levn efter personspecifikke aktiviteter er en samling nyskrevne noveller, der tematiserer møder mellem mennesker, som de finder sted i socialt arbejde.Forfattere:Zakiya Ajmi Emma BessJens Blendstrup                Jeppe BrixvoldLív Maria Róadóttir JægerDennis Gade KofodMaja Lucas    Caroline Albertine Minor   Martin Glaz Serup Forord:Stefan Hermann Idé og redaktion:Trine BrinkmannMartin Glaz Serup

 • af Martin Glaz Serup
  121,95 kr.

  “Marken elskede at danse, at drikke og danse, men efter at nogen ved en firmafest tog billeder med en mobiltelefon og lod dem cirkulere, har det ikke været helt det samme. Marken kan mærke at den har fået svært ved at slå sig løs.”(s. 20 i Marken)I anledning af Martin Glaz Serups 20 års jubilæum som forfatter i 2022 genudgiver Turbine langdigtet Marken i en helt ny udgave. Digtet, som forfatteren selv har kaldt “hele den vestlige verdens middelklasses selvbiografi”, udkom første gang i 2010. Siden er bogen udkommet i USA, Tyskland, Mexico, Sverige, Finland, Grækenland, Nordmakedonien og er under udgivelse i Cuba. Længe har man imidlertid ikke kunnet få fat på bogen i Danmark og på dansk – dét råder vi hermed bod på, nu kan man bare slå sig løs.

 • af Martin Glaz Serup & Malin Kivelä
  234,95 kr.

  ”Rolige detaljer og voldsom vælde” ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Politiken ”Genial, lille bog med tør, skandinavisk humor” Bogbotten.dk ”Så fin en billedbog – anbefales på det varmeste” Dansk BiblioteksCenter ”Stof til adskillige timer i sofaen i ufarligt selskab med bjørne” Weekendavisen ”En humoristisk perle af en billedbog, der stoler på børns humoristiske sans og dømmekraft” #1000bøgerI skovens dybe, dunkle uro fortælles med sprudlende sprog og boblende humor om forskellige scenarier, der kan opstå, når du møder en bjørn. Det vil vise sig, at der er virkelig mange ting, en bjørn er bedre til, end du er. Men du er nok alligevel bedst til at spille på iPad og tegne.En mageløs nordisk billedbog begået af danske Martin Glaz Serup og finlandssvenske Malin Kivelä ved tasterne og finlandssvenske Linda Bondestam ved penslerne. Bogen skal måske ikke liiiiige tages som en 1:1 opskrift på, hvordan man håndterer bjørne, men opmuntrer til samtale om forholdet mellem mennesker og natur. Pædagogisk uden pegefingre.

 • af Martin Glaz Serup
  81,95 - 149,95 kr.

  Martin Glaz Serup skriver i sin nye digtsamling UENDELIGE SOMMER om sin døende mormor, om flygtningekrisen, om Øyvind Bergs poesi, om klimaforandringer, om at sidde observerende på en togperron, om årets gang, om fødselsdage og alder, om livets begyndelse og livets afslutning … om livet simpelthen. Altid nærværende, altid tankevækkende, altid dugfriskt og levende skinner digtene smukt og vedvarende med skiftende styrke. Sårbart, intenst og ikke uden humor.Martin Glaz Serup (f. 1978) har udgivet en lang række digte, børnebøger, chapbooks, en kritisk monografi og den personlige Læsesteder, som Turbine netop har genudgivet som lyd- og e-bog. Hans bøger er solgt til udgivelse i syv lande. I 2006 modtog han Michael Strunge-prisen for sin poesi, i 2008 Københavns Universitets Guldmedalje for afhandlingen Poesi og relationel æstetik og i 2012 Statens Kunstfonds Treårige arbejdsstipendium.

 • af Martin Glaz Serup
  58,95 - 121,95 kr.

  ”Det er både bevægende, rørende, stærkt og ret så rensende at blive kørt grundigt gennem Serups sprogmaskine.” – Standart ”en digtsamling, der på ingen måde har til formål at være en selvhjælpsbog, men derimod et hudløst dokument fra sjælens mørke gemakker” – 4 stjerner, Kristeligt Dagblad ”Og gid, det var et Glaz Serup-digt, man hørte, næste gang man sad i kø i telefonen til vagtlægen klokken tre om natten, så var natten pludselig en gevinst." – Weekendavisen I ‘Endnu er dagen ikke spildt’ putrer havregrøden i gryden, børnene skal vækkes, de skal i skole, opvaskemaskinen lugter som et indisk toilet, en løbetur giver dagen mening, så er den dag ikke helt spildt. Og en linje går gennem livet, kvinder, kvinder man har kendt, kærligheden som alle drømmer om og den protestantiske pligt til at få noget ud af livet.Martin Glaz Serup (f. 1978) har udgivet elleve børnebøger, seks chapbook-optegnelser og syv digtbøger, hvoraf flere er oversat og udkommet i USA,Tyskland, Sverige, Finland, Mexico og under udgivelse i Grækenland, Cuba og England. Uddannet fra Forfatterskolen (2002-2004). I 2006 modtog han Michael Strunge-prisen for sin poesi, i 2008 Københavns Universitets Guld-medalje for afhandlingen Poesi og relationel æstetik og i 2012 Statens Kunst-fonds Treårige arbejdsstipendium. I 2015 blev Serup tildelt ph.d.-graden fra Københavns Universitet for sin afhandling Kulturel erindring og konceptuel vidnesbyrdlitteratur.

 • af Martin Glaz Serup
  58,95 kr.

  "Alle der har haft en særlig læseoplevelse kan huske hvor de har haft den. Teksten findes aldrig alene, der er også stedet hvor man læste den, og hvem man var da man gjorde det. Læsningen sætter sig i kroppen og forbinder den med stedet i erindringen; Læsestedet. Et læsested er et kort stykke prosa, en erindringstekst, der har med den særlige læseoplevelse at gøre. Den er en undersøgelse af forholdet mellem litteraturens stemme og stedets betydning. Det er litteraturkritik, poetik og rejsefortælling. Et sidelæns selvportræt og meget andet."Martin Glaz Serup (f. 1978) har udover "Læsesteder" udgivet digte, børnebøger og kritik. Hans bøger er udkommet eller er på vej i 8 lande. Han er modtager af Michael Strunge-prisen. Københavns Universitets Guldmedalje og Statens Kunstfonds Treårige arbejdsstipendium.

 • af Lilian Brøgger & Martin Glaz Serup
  43,94 - 73,95 kr.

  Der er Aleksandr fra Hviderusland der har fødselsdag og får en økse; der er Anna Joy fra USA der er bulgarsk, selvom hun aldrig har været i Bulgarien; der er Dina fra Bosnien der møder en bjørn; der er Eliah fra Danmark der er på ferie i Spanien; der er Hanku fra Estland, hun er lige ved at blive slået ihjel; der er Irmgard Wagner fra Tyskland der gerne vil være skuespiller; der er stakkels Ivan Susanin som er så hjælpsom og så dårlig til at finde vej, desværre; der er Jitka fra Tjekkiet der ikke siger så meget; Katarzyrna Kobro er fra Polen, hendes forældre er vilde med bogstavet K; der er Milorad fra Serbien der kører på cykel og flyver i fly; Rosca fra Rumænien kan ikke lide flagermus; der er Yana fra Rusland der elsker at skrive breve – og Yana og Eliah er pennevenner og bedste venner, og de skriver mange breve til hinanden: alting kan de skrive om.

 • af Benny Bang Carlsen, Bo Steffensen, Jeppe Bundsgaard, mfl.
  152,95 - 189,95 kr.

  Denne bog sætter fokus på skrivelyst og læring. Skrivning er kompleks, krævende og givende for såvel voksne som børn, men er også en nødvendig social, kommunikativ og kognitiv kompetence, som må have en central placering i undervisningen. Bogen giver en række eksempler fra praksis og giver forskningens bud på, hvad skrivelyst er, og hvordan man kan fremelske og fastholde skrivelyst i grundskolen både i dansk og i skolens øvrige fag. Læseren kan lade sig inspirere af hver artikels unikke perspektiv på skrivelyst og læring, men også af artiklernes form og udtryk. Skrivelyst og læring henvender sig til lærerstuderende, lærere, læsevejledere, læsekonsulenter og alle andre, der beskæftiger sig med eller er optaget af børns læsning og skrivning samt skrivelystens betydning for børns læring.

 • af Martin Glaz Serup & Lars Vegas Nielsen
  264,95 kr.

 • af Martin Glaz Serup
  225,95 kr.

  Engang byggede en mand en gigantisk maskine af jern i sin lejlighed. Hvad kan den, spurgte hans venner når de kom på besøg. Ingenting, svarede han, det er bare en maskine. Maskinen voksede og voksede, og til sidst var der ikke plads til hverken manden eller hans venner i lejligheden.Det er på tide, må Martin Glaz Serup have tænkt, at danske børn lærer den sovjetiske surrealist Daniil Kharms at kende, da han gav sig til at skrive denne skøve (skæv + skør = skøv) billedbog, kongenialt og rødbede-russisk illustreret af Mette Marcussen.”Digter Martin Glaz Serup og illustrator Mette Marcussen har skabt noget så mærkeligt og mærkeligt vellykket som en billedbog for børn om en russisk avantgardist” Lars Bukdahl, Weekendavisen

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.