Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Martin Nordkvist

Bøger af Martin Nordkvist

Den tidligere vinder af masterchef og jagten på Danmarks bedste opskrift har påtaget sig mange titler gennem årene. Udover uddannet kok, ernæringskonsulent og sommerlier kan han sågar også kalde sig forfatter. Martin Nordkvist har nemlig udgivet op til flere bøger i forskellige genre. Han lægger blandt andet navn til kostbogen “En Slankebog til Mænd” og ungdomsromanen “Bandit”. Martin er opvokset i korsør, men er på nuværende tidspunkt bosat i frederikssund med ægtefælle Benjamin og hundene Cuba og Rocco. Når Martin Nordkvist skriver bøger lader det til at han skriver ud fra livserfaring, som for eksempel bogen “EUROAR” der handler om 5 drenge som stiller op til audition med boybandet EUROAR. Martin Nordkvist har i løbet af 90’erne selv været forsanger af boybandet fortyfive degrees og måske er draget lidt inspiration herfra? Her har vi i hvert fald en forfatter med livlig fantasi og god erfaring indenfor emnerne han skriver om.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Martin Nordkvist
  164,95 kr.

  Den tidligere vinder af “Jagten på Danmarks bedste opskrift”, Martin Nordkvist, er ude med bogen “En slankebog til mænd”. Eftersom at Martin er en sand livsnyder, har hans vaner sat sig på sidebenene. Han vidste, at han var nødt til at gøre noget ved hans vægt, da han en dag var oppe og veje over 100 kg. Da han er tidligere kostvejleder for Helsekompagniet og uddannet kok og ernæringskonsulent, besluttede han sig for at lave sin egen kostplan, som skulle passe til sine vaner. Martin gik fra at veje 105 kg til 83 kg ved at følge denne kostplan og derfor valgte han at udgive den som bog. Han så en tendens til, at mange kostplaner var baseret på at spise grøntsager og skyr og primært rettet mod kvinder, men Martin mener at mænds generelle madsmag går i retningen af kød baserede retter.“For at hjælpe nogen med at tabe sig, må man forstå deres smag og behov. Hvis en kødelskende mand skal tabe sig med en slankekur baseret på grøntsager og skyr, så er chancen for succes simpelthen for lille”.Martin nævner, at hans bog sagtens kan bruges af kvinder også. Det handler blot om livsstil, vaner og præferencer til mad. Da forfatteren er stor fortaler for vin skulle dette selvfølgelig også indgå i hans bog. Alle opskrifter kommer med en vinanbefaling. For Martin var vinen ikke noget han kunne undvære og har derfor brugt det som et middel i kostplanen. Han drikker vin til maden som en form for gevinst mens man kæmper med vægttab. På denne måde vil man lettere kunne tabe vægt uden at føle man mangler noget. Martin tilføjer at vinen sagtens kan erstattes med chokolade eller øl, hvis man hellere foretrækker dette. 

 • af Martin Nordkvist
  164,95 kr.

  Hvad skal vi drikke til maden på lørdag? Hvad er en Barolo egentlig, og hvilken slags mad fungerer bedst sammen med den?Om vin & mad og hvad der virker er en uhøjtidelig håndsrækning til alle, der gerne vil have et godt råd om, hvilken vin, der passer til maden eller hvilken type mad, du skal servere sammen med den vin, du har. Med denne lille bog på hylden sammen med kogebøgerne, har du altid et opslagsværk ved hånden, når du alligevel søger inspiration til gæstemiddag eller hverdagsmad.Der er råd om vinmatch til både enkelte ingredienser og hele retter - lige fra asparges og svampe til thaimad og forloren hare.Martin Nordkvist er uddannet sommelier fra Vinakademiet, og har mange års erfaring som vinkonsulent og fra restaurationsbranchen som tjener og restaurantchef.

 • af Martin Nordkvist
  147,95 kr.

  Mads elsker MathiasBogen ’Bandit’ handler om Mads, der lige begyndt i 1. G, da han finder ud af, at han er forelsket i klassekammeraten Mathias. ’Bandit’ skildrer på en fin og indlevende måde, hvad Mads tænker og føler, mens han springer ud som bøsse. Den fortæller, hvordan Mads forelsker sig for første gang, hans første besøg i det Københavnske homo-miljø, og hans familie og venners mere eller mindre heldige måde at tackle hans nye liv på. En varm historie”Jeg ville fortælle en sjov og varm historie om at springe ud som bøsse,” siger Martin Johannes Nordkvist om bogen ’Bandit’, der udkom på forlaget Ravnerock den 15. september 2009.”Alt for mange – i øvrigt rigtigt gode - bøger gør homo-temaet til et problem, som det ikke burde være i en ideel verden,” uddyber Martin Johannes Nordkvist.”Jeg tror på, at vejen til en mindre homofobisk verden er at give nye generationer et positivt syn på det at være homoseksuel, frem for at gøre homoseksuelle til ofre.” ”Jeg anbefaler ’Bandit’ varmt””Jeg har grint, og grædt, og jeg kan varmt anbefale ’Bandit’ til alle unge mennesker uanset seksualitet,” siger sangeren og entertaineren Thomas Bickham, blandt andet kendt under aliasset Tomboy og som vinder af Celebrity Big Brother.”Bogen er en rigtig fin skildring af de konflikter, opgør og forløsninger, der følger som en naturlig konsekvens af at finde sin sande identitet og stå ved den.””Bogen er skrevet i et sprog som henvender sig til unge mennesker, og lægger i høj grad op til debat.”

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.