Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Matthieu Ricard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - A Guide to Developing Life's Most Important Skill
  af Matthieu Ricard
  97,95 - 105,95 kr.

  This step-by-step guide to achieving happiness is the most significant book of its kind since Daniel Goleman's runaway bestseller, Emotional Intelligence. 'A remarkable book. It is hard to imagine a more convincing guide to that elusive thing: happiness' Pankaj Mishra.

 • af Matthieu Ricard
  159,95 - 172,95 kr.

  Overalt, hvor han kommer, bliver den buddhistiske munk Matthieu Ricard bedt om at forklare, hvad meditation er, hvordan man gør det, og hvad det kan føre til. I denne elegante, guidende og let tilgængelige bog giver han svar på disse spørgsmål. Selv om meditation er en livslang proces, selv for den viseste, kan vi ved at meditere dagligt ændre vores forståelse af os selv og verden omkring os. I denne glimrende lille bog fører Ricard os gennem meditationens teori, spiritualitet og praktiske aspekter. Han illustrerer hvert trin i sin undervisning med eksempler, der fører læserne dybere ind i deres egen praksis. På grundlag af hans erfaringer som munk, hans nærlæsning af hellige tekster og hans dybe viden om de buddhistiske mestre viser Ricard, hvilke betydelige goder meditation baseret på uselvisk kærlighed og medfølelse kan medføre for os alle.Matthieu Ricard er en buddhistisk munk, som havde en lovende karriere som forsker i cellegenetik, før han for 40 år siden forlod Frankrig for at studere buddhisme i Himalaya-regionen. Han er bestseller-forfatter, oversætter og fotograf samt aktiv deltager i videnskabelige forskningsprogrammer om meditationens indvirkning på hjernen. Han bor i Nepal og vier meget af sin tid til humanitære projekter i Himalaya-regionen.

 • - The Science and Psychology of Kindness
  af Matthieu Ricard
  147,95 kr.

  The new bestseller from Matthieu Ricard is the result of a lifetime's thought. This inspirational book argues that by understanding kindness and developing it as a skill we can change the world.

 • - The Life and Teachings of Patrul Rinpoche
  af Matthieu Ricard & Dza Patrul Rinpoche
  257,95 kr.

 • - Gode grunde til at behandle alle levende væsner med medfølelse
  af Matthieu Ricard
  235,95 kr.

 • af Matthieu Ricard & Caroline Riegel
  567,95 kr.

  An intimate and rare immersion in the heart of a community of Nuns from a high Himalayan valley called Zanskar.

 • - Compassion for Every Furry, Slimy, Prickly Creature on Earth
  af Matthieu Ricard & Jason Gruhl
  167,95 kr.

 • - The Moral, Philosophical, and Evolutionary Imperative to Treat All Beings with Compassion
  af Matthieu Ricard
  177,95 kr.

 • af Matthieu Ricard
  89,95 - 107,95 kr.

  A Sunday Times bestseller, this new paperback is an elegant and inspiring short guide to the art of meditation: another instant classic from the bestselling author of The Art of Happiness.

 • - Gode grunde til at behandle alle væsner med medfølelse
  af Matthieu Ricard
  73,95 kr.

  Mennesker og dyr har den samme evne til at føle smerte. Alligevel vedbliver vi med at udsætte milliarder af dyr for unødig lidelse hvert eneste år. Matthieu Ricard argumenterer i Til forsvar for dyrene for at den medfølelse, vi har for andre mennesker, og de rettigheder, vi tildeler hinanden, også skal gælde dyrene.Bogen er baseret på utallige vidnesbyrd fra mennesker, der arbejder på slagterier, opdræt, laboratorier, i underholdningsindustrien og med vilde og truede dyr, og den er underbygget af videnskabelige undersøgelser og statistikker. Ricard undersøger de moralske, biologiske, økologiske og sundhedsmæssige konsekvenser af, at vi har afskåret os fra vores naturlige medfølelse med de andre arter, der lever på Jorden.Dyrene eksisterer ikke, for at vi kan udnytte dem – de ønsker, ligesom os, at leve deres eget liv, og det er vores moralske forpligtelse at værne om deres ret til det. Til forsvar for dyrene er fascinerende, lærerig og overbevisende og taler til os både intellektuelt og følelsesmæssigt.

 • - Conversations between Buddhism and Neuroscience
  af Matthieu Ricard & Wolf Singer
  211,95 kr.

 • - Heart Advice from the Great Tibetan Masters
  af Matthieu Ricard
  207,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.