Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Max Seeck

Bøger af Max Seeck

Den finske bestsellerforfatter fra 1985 er født og opvokset i 1985. Seeck debuterede som forfatter med bogen Hammurabin enkelit som er første bind i en trilogi med hovedkarakteren Daniel Kusima. Da Max Seeck har en fortid i salg og marketing har han altså ikke altid været forfatter. Det tog ham to år at færdiggøre hans første bog da han kun skrev på bogen i aftentimerne efter hans job. Et gennembrud i Finland har efterfølgende ledt til at Max Seeck nu er fuldtidsforfatter, hvilket har vist sig at være utroligt givende for krimiverdenen. Seeck har nemlig solgt hans bøger i mere end 40 lande og har sågar været på New York Times bestsellerliste. Han er den anden finner nogensinde som har været fremhævet på denne prestigefyldte liste. Især er hans bog Den trofaste læser blevet et kæmpe hit og der er endda rygter om, at bogen bliver en Hollywood TV-serie. Max Seeck regnes for at være Finlands mest succesfulde krimiforfatter, men hvordan går man fra at arbejde i marketing til at blive bestsellerforfatter? Sandheden er, at Seeck aldrig rigtig var tilfreds med et arbejde i marketing og salg. Han har altid set sig selv som en historiefortæller. I hans barndom brugte han mange dage på at lave gangsterfilm med vennerne i Helsinki. Forfatteren holder utrolig meget af Nordic Noir-genren og er meget inspireret af forfattere såsom Stieg Larsson, Lars Kepler-parret, Jens Lapidus og Jo Næsbø. Seeck holder meget af litteratur og mener at man kan lærer meget ved at læse de store klassikere.

Foto credit: Elina Simonen
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Max Seeck
  137,95 kr.

  "Den trofaste læser" er første bind i en storserie fra Nordens nye krimikonge.Den unge efterforsker fra Helsinkis politi, Jessica Niemi bliver sat på opklaringen af en meget usædvanlig drabssag: Krimiforfatteren Roger Koponens kone findes myrdet siddende alene ved spisebordet derhjemme, klædt i en sort aftenkjole og med ansigtet stivnet i et bizart smil. Hvad der ved første øjekast ligner en forstyrret persons absurde værk, viser sig at være det første i en række rituelle mord – som alle følger et mønster hentet fra Koponens berømte trilogi. Jessica Niemi og hendes team arbejder på højtryk for at forhindre flere døde, men gerningsmanden er altid et provokerende skridt foran. Hvad angår motivation for disse grusomheder, famler politiet helt i blinde. Indtil det går op for dem, at ofrene alle sammen ligner Jessica Niemi skræmmende meget ... Er det her personligt? Om forfatteren:Max Seeck er trods sit tyske navn pære finsk og bor i Helsinki. Oprindeligt har han arbejdet med marketing, men skriver nu på fuldtid og regnes som en de mest succesrige finske thrillerforfattere. "Den trofaste læser" er hans internationale gennembrud.

 • af Max Seeck
  137,95 - 213,95 kr.

  Nyt bind i den finske krimikonge Max Seecks succesfulde Jessica Niemi-serie: Helsinki 2020. To unge influencere forsvinder på mystisk vis en novemberaften. Begge har titusinder af følgere, og det sidste opslag på Instagram viser et billede af et fyrtårn på en vindblæst klippe. Kort efter bliver liget af en ung kvinde, klædt ud i en japansk manga-skoleuniform skyllet i land ikke langt fra fyrtårnet. Kriminalassistent Jessica Niemi bliver sat på sagen og aner hurtigt konturerne af et vidtforgrenet, hemmeligt og skrupelløst netværk, der ser ud til at kommunikere via opslag på Instagram. Men hvad går det ud på, og hvem trækker i trådene? ’Ondskabens net’ er en overraskende thriller om dystre hemmeligheder og mørke passioner – og om hvad nogle mennesker er villige til at gøre for at holde dem skjult.Om forfatteren:Max Seeck (f. 1985) er en af Finlands mest succesrige krimiforfattere. Han brød igennem internationalt med ’Den trofaste læser', bind 1 i hans Jessica Niemi-serie. Serien udkommer i mere end 40 lande, og filmrettighederne er solgt til Hollywood. Max Seeck er selv en passioneret læser af nordiske krimier og thrillere.

 • af Max Seeck
  137,95 - 213,95 kr.

  Direktør Eliel Zetterborg bliver fundet i sin lejlighed i centrum af Helsinki, brutalt myrdet. Der er ikke tegn på indbrud i lejligheden, og det eneste spor, politiet har, er en bunke brikker i et puslespil, som nogen har spredt ud over Zetterborgs sofabord. Zetterborg-virksomheden har meldt fyringer af tusindvis af medarbejdere blot få dage forinden.Jessica Niemi har orlov fra sit arbejde; officielt på grund af et psykisk sammenbrud, men i virkeligheden er hun ved at efterforske en gammel sag. Men da flere bliver myrdet, får hendes stand-in, Yusuf, hårdt brug for hende …”Zetterborg-sagen” er en tempofyldt krimi om bitterhed, jalousi og sår, der aldrig heler.Om forfatteren:Max Seeck (f. 1985) er en af Finlands mest succesrige krimiforfattere. Han brød igennem internationalt med Den trofaste læser, bind 1 i hans Jessica Niemi-serie. Serien udkommer i mere end 40 lande, og en stor filmatisering er på vej. Max Seeck er selv en passioneret læser af nordiske krimier og thrillere.

 • - THE CHILLING INTERNATIONAL BESTSELLER
  af Max Seeck
  107,95 kr.

  Set in Helsinki, Detective Niemi is investigating a series of brutal ritualistic murders that begin to mimic those in a bestselling series of popular novels.

 • af Max Seeck
  143,94 - 213,94 kr.

  Hver nat klokken to stillede hun sig på molen og ventede på noget, der aldrig dukkede op. Indtil hun en dag var forsvundet … Da efterforskeren Jessica Niemi bliver beordret på betalt orlov, beslutter hun sig for at rejse til en søvnig, lille ø i den ålandske skærgård for at finde tiltrængt ro. På øen går der sagn om en lille pige, der har boet her på et børnehjem, som ikke længere findes. Hver nat klokken to tog pigen efter sigende sin blå frakke på og gik hen og stillede sig på molen og ventede på noget, der aldrig dukkede op. En nat forsvandt hun og blev aldrig fundet. Da en anden udefrakommende på øen kort tid efter bliver fundet død, vågner Jessica op fra sin dvale. Tingene eskalerer, og Jessica ved ikke, om hun står over for en morder eller - ligesom sagnet siger - et spøgelse, pigen i den blå frakke.Om forfatteren:Max Seeck (f. 1985) er en af Finlands mest succesrige krimiforfattere. Han brød igennem internationalt med Den trofaste læser, bind 1 i hans Jessica Niemi-serie. Serien udkommer i mere end 40 lande, og filmrettighederne er solgt til Hollywood. Max Seeck er selv en passioneret læser af nordiske krimier og thrillere.

 • af Max Seeck
  106,95 kr.

  On a secluded island, homicide detective Jessica Niemi must investigate a drowning that is tied to a frightening ghostly legend.

 • af Max Seeck
  127,95 kr.

 • af Max Seeck
  172,95 kr.

  "While her colleagues investigate the brutal murder of a prominent businessman, Jessica Niemi must battle demons from her past in this terrifying new novel from the New York Times bestselling author of The Witch Hunter. Powerful executive Eliel Zetterborg has been found murdered in his upscale Helsinki home. What at first seems like a straightforward case soon proves to be anything but when it becomes clear the murderer has other targets. The only clue the police have is a photo of Zetterborg with three men whose faces have all been scratched off. Detective Jessica Niemi has taken some time off from her work with the Helsinki police to track down the coven that nearly killed her, and her partner, Yusuf, is assigned to lead the investigation. But as Yusuf delves into the case, he realizes he needs Jessica's help. And as they dig deeper, they realize that the evil they've been hunting all along has returned and is lying in wait for the right moment to strike"--

 • af Max Seeck
  192,95 kr.

 • af Max Seeck
  185,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.