Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Merete Bandak

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Det er naturligt at dø, men ...
  af Merete Bandak
  97,95 kr.

  At være ekspert i bisættelser og selv blive ramt. Er det muligt? At blive indhentet? At blive overhalet indenom?Døden kører ikke efter reglerne. Døden er uberegnelig. En kvinde skal samle sig selv op efter tabet af sin livspartner. Hvilke spørgsmål stilles der i ugerne efter dødsfaldet? Hvordan er forholdet mellem drøm og virkelighed, individ og fællesskab, fortid, nutid og fremtid, tro og viden, liv og død? Hvordan møder man virkeligheden og hverdagen, hvordan orienterer man sig, hvordan finder og affinder man sig med sin nye identitet?

 • - 20 salmer om jordskælv, død og nyt liv
  af Merete Bandak
  41,95 - 84,95 kr.

  20 salmer som forsøger at sætte ord på jordskælv, død, personlig katastrofe og søge veje igennem døden til livet. Salmerne vil tage både døden alvorligt og insisterer på at livet er stærkere, at der er udgange af døden, at opstandelse er en kraft som kan genopbygge ruiner.

 • - 15 salmer med fugle og farven blå
  af Merete Bandak
  47,95 - 84,95 kr.

  Fugle og farven blå får frit spil i femten alvorlige, milde, frodige, glade og barnlige salmer.

 • - 18 salmer fra advent til kyndelmisse
  af Merete Bandak
  47,95 - 84,95 kr.

  Salmer om vinter og vinterens kirkelige højtider fra december over nytåret til og med februar.

 • - 13 salmer om natur, klima og handling
  af Merete Bandak
  34,95 - 70,95 kr.

  13 salmer der drejer sig om temaet natur og klima og tilføjer handling. For én ting er at læse og synge om natur og klima - en anden ting er at handle på erkendelsen af sammenhængen menneske - natur - klima. Men der kan nu sagtens være en sammenhæng mellem kunst og handling. Kunsten - salmerne - kan gå til hjertet og skabe et dybt engagement som er vejen til handling. Salmerne vil synge om mennesket i dets vigtigste relationer - dermed også til medmennesket og til det største - til Gud.Til 11 af salmerne findes der bagest i bogen melodier af Torsten Borbye Nielsen, Kristian La Cour og Merete Bandak.Illustrationerne er af Nysteds dygtige billedkunstner Anita Goblin Rasmussen

 • - 12 månedssalmer
  af Merete Bandak
  34,95 - 60,95 kr.

  12 salmer, en til hver måned i kalenderåret. Vi forbinder alle noget med hver måned, her er et bud på månedernes særlige karaktertræk. Desuden melodier til fire af salmerne af Tinebeth Hartkopf, Løgumkloster

 • - En samtalebog om kristendom i familiehøjde
  af Merete Bandak
  247,95 kr.

  Merete Bandak har skrevet et festfyrværkeri af en bog, fuld af nysgerrighed og undren over Gud og alle de mange ord og himstregimser, der findes i vores fælles verden og som vi kan tale med hinanden om. Bogen er for alle børnefamilier i Danmark (primært med børn mellem 6 og 12 år) og er skabt til at gøre os klogere på livet og hinanden i fællesskab. Bogen er delt op i korte afsnit, som hver rummer stof til en god samtale.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.