Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mette Vang

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Mette Vang, Vibeke Mossing Thorenfeldt, Elin Kristensen, mfl.
  496,95 kr.

  Grundforløb 2, Sosu er skrevet til elever på grundforløbet til uddannelserne til social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. Vi har valgt at lave én bog, der dækker begge uddannelser, da de fleste mål for de to uddannelser er ens. Bogen behandler en række meget forskellige emner, som både vedrører eleven selv, samarbejdet med borgeren og samfundet som helhed. De forskelige emner skal bidrage til, at eleven her i starten af uddannelsen både lærer at passe på sig selv og andre og bliver opmærksom på den rolle og de opgaver, som han eller hun selv har i det samlede sundhedsvæsen, i det tætte samarbejde med borgere med forskellige typer af funktionsnedsættelser. Bogens indhold lægger sig tæt på ad uddannelsens vidensmål og færdighedsmål og giver dermed eleverne baggrund for at udvikle deres kompetence inden for faget. Den tilhørende i-bog har masser af supplerende tilbud i form af lydfiler, opgaver og quizzer. Således tilbyder det samlede materiale en mangfoldighed af måder at lære og tilegne sig stoffet på. Faglig læsning er integreret i bogen, fx ved at teksten er let at læse, fagudtryk er forklaret, og der er oplæg til forskellige opgaver, der aktiverer læserens forforståelse af stoffet.

 • af Mette Vang, Vibeke Mossing Thorenfeldt, Elin Kristensen, mfl.
  272,96 kr.

  En grundbog til grundforløb 2 på den pædagogiske assistentuddannelse.Bogen er skrevet til elever på grundforløbet til pædagogisk assistentuddannelse.Bogen rummer den nødvendige teori i forhold til målene for uddannelsen. Emnerne spænder vidt fra overordnede samfundsmæssige temaer til helt konkrete forslag til aktiviteter og pædagogiske handlinger. Bogen giver den viden, eleverne har brug for for at kunne træne færdigheder og tilegne sig uddannelsens kompetencer.Bogen findes også som iBog, som ud over bogens grundtekster, også indeholde en masse supplerende materiale i form af fx lydfiler, film, opgaver og mulighed for at tage noter.

 • - Undgå eksamensangst og angst ved mundtlige fremlæggelser
  af Mette Vang
  134,95 kr.

  Ondt i maven før en fremlæggelse. Frygt for at ’klappen går ned’. Sitrende og søvnløs før eksamen. Det døjer mange med. "Vejen til en god eksamen" hjælper dig med at bekæmpe eksamensangst og få et mere afslappet forhold til mundtlige fremstillinger, hvad enten du skal tale foran en stor forsamling eller har en vigtig eksamen. "Vejen til en god eksamen" er fyldt med øvelser, teknikker og redskaber, der hjælper dig til at kontrollere din nervøsitet, vende de negative tanker, få styr på åndedrættet og tage kontrollen over dit kropssprog. Og så indeholder den forslag til, hvordan du kan organisere dine præsentationer, så du køligt bevarer overblikket.Bogen henvender sig særligt til elever, vejledere og undervisere på ungdomsuddannelserne, men kan med fordel også bruges på de ældste klassetrin i grundskolen.Mette Vang er social- og sundhedsskolevejleder og har stor erfaring med eksamensvejledning.

 • af Mette Vang
  239,95 kr.

  Bogen dækker grundfaget Sundhed på indgangen Mad til Mennesker. Bogen indeholder: Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes. Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler og vand. Fordøjelsen - Om madens vej. Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse. Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet samt øvelser.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.