Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mhairi McFarlane

Mhairi McFarlane er født i Skotland i 1976 og har tidligere arbejdet som journalist inden hun begyndte at skrive bøger. Hun har skrevet flere bøger i genren "Chick-lit" genren og skriver med stor humor, morale og sprudlende vendinger, som giver læseren og lytteren et stort smil på læben.
Mhairi McFarlane har haft flere bøger på Sunday Times bestsellereliste, og anmelderne elsker Mhairis imponerende personkarakteristikker og hendes troværdige måde at skrive på.
I Danmark udgiver forlaget Harper Collins Nordic Mhairis humoristiske bøger, som indtil videre tæller hele 5 sjove bind.
Privat bor Mhairi McFarlan i Nottingham sammen med sin mand og deres kat.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Mhairi McFarlane
  86,95 - 147,95 kr.

  Hvad er det ENESTE du ikke må gøre til et bryllup?Det hele startede, med det der bryllup.Da Edie bliver taget på fersk gerning i en mildt sagt pinlig situation, er det hende der får skylden. For at undgå shit-stormen på de sociale medier og de anklagende blikke fra hendes nu tidligere venner, bliver hun tvunget til at forlade byen, og får til opgave at være ghostwriter på biografi om den nye hotte stjerne Elliot Owen.Det kan vel ikke være så svært? Jo, faktisk. For det sted hun forvises til, er Nottingham, byen hvor hun voksede op. Der tvinges hun til at bo hos sin deprimeret far, og bitre søster, som konstant sætter spørgsmålstegn ved alt Edie gør. Desuden viser superstjernen Elliot sig totalt ude af stand til at forstå et nej. Da Edie forvandles tilbage til sit teenager-jeg indser hun at det er på høje tid at finde ud af hvem hun egentlig er.

 • af Mhairi McFarlane
  87,95 kr.

  Den om Georgina - selvstændig romanGeorgina Horspool har aldrig haft en mere katastrofal uge i hele sit liv. Hun er lige blevet fyret fra sit job på Sheffields værste restaurant, da hun kommer hjem og finder sin kæreste i seng med en anden. Hun har intet andet valg end at sparke ham ud og så finde sig et nyt job i en fart. Hendes nye chef viser sig at være en gammel kærlighed helt tilbage fra skoletiden... Kan det blive værre? Ja – når en anden af Georginas eks-kærester, som er en kendt komiker, begynder at bruge detaljer fra deres forliste forhold i sit stand-up repertoire. Kan Georgina tage magten over sin fortid igen – og vende det hele til sin fordel”"Jeg elskede den"- Marian Keyes”En uforpligtende, morsom fortælling ... en fornøjelse” ★★★★ Fyens Stiftstidende ”Lækker læsning for alle med hang til romantik og humor” - Kulturkapellet ”Sjov, tankevækkende” ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Bogfinken ”En bog til de helt store kærlighedsfans” ★★★★★★ De unges ord ”En hjerteskærende bog med humoristiske twists” ★★★★★ Ord fra en bibliofil ”Charmerende og mægtig underholdende” ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Lidtbedreliv ”Går lige i solar plexus, så tårerne triller” Bogblogger.dk ”Underholdende” ★★★★★ Sidses Bogreol ”En superskøn fortælling” ★★★★ Livet i dukkehuset

 • af Mhairi McFarlane
  92,95 kr.

 • af Mhairi McFarlane
  86,95 kr.

  Den om Rachel - selvstændig romanHvad sker der, når den som knuste dit hjertepludselig dukker op igen.Rachel og Ben. Ben og Rachel. Det var de to mod hele verden, til alt brasede sammen. Der er gået ti år siden de så hinanden sidst, men da Rachel en regnvejrsdag løber ind i Ben igen, er det som om tiden har stået stille. Ben er gift, men det er Rachel ikke, og hun mærker at alt kommer tilbage til hende – inklusiv det knuste hjerte, som aldrig er helet. I det øjeblik, var jeg din er en historie om venskab og kærlighed – humoristisk,hjerteskærende og alt ind i mellem.

 • af Mhairi McFarlane
  102,95 kr.

  If faking love is this easy... how do you know when it's real? The brand new novel from Sunday Times bestselling author Mhairi McFarlane

 • af Mhairi McFarlane
  86,95 - 147,95 kr.

  Søges: Dejlig mand til at gennemleve øjeblikke fra kærlighedsromaner og til at føre intelligente samtaler med. Haves: En historisk ekspert med et gigantisk hår og et til tider beskidt sprog. Selvom Anna Alessis dates ofte viser sig at være weirdos, så kunne hun ikke være lykkeligere. Hun er 30+, har et job som hun elsker og livet er bedre, end hun havde turde håbe. Men sådan har det ikke altid været og hun vil helst glemme alt om årene som syndebuk i skolen. Så da James Fraser, ham der stod for størstedelen af ydmygelserne i skolen, dukker op i hendes liv, vendes alting på hovedet. Men James er anderledes nu – han er høflig, moden og sjov. Så folk kan vel ændre sig? Så hvorfor føler Anna sig som en idiot, fordi hun stoler på ham?

 • af Mhairi McFarlane
  102,95 - 167,95 kr.

  What happens when the one that got away comes back? Find out in this sparkling comedy from #1 bestseller, Mhairi McFarlane.'Think of the great duos of history. We're just like them.''You mean like Kylie and Jason? Torvill and Dean? Sonny and Cher?''I think you've missed the point, Rachel.'Rachel and Ben. Ben and Rachel. It was them against the world. Until it all fell apart. It's been a decade since they last spoke, but when Rachel bumps into Ben one rainy day, the years melt away.They'd been partners in crime and the best of friends. But life has moved on: Ben is married. Rachel is not. Yet in that split second, Rachel feels the old friendship return. And along with it, the broken heart she's never been able to mend.Hilarious, heartbreaking and everything in between, you'll be hooked from their first 'hello'.

 • af Mhairi McFarlane
  206,95 kr.

  Eve, Justin, Susie og Ed har været venner lige siden teenageårene. Nu, hvor de er i 30’erne, er deres forhold tættere end nogensinde, de obligatoriske pub-aftener om torsdagen er hellige, og Eve er stadig hemmeligt forelsket i Ed. Hun burde måske være kommet videre med sit liv, men hun kan ikke lade være med at tænke på det, der kunne have været. Og hun ved, at Ed også stadig tænker på det.Men så, på et spiltsekund, ændrer deres liv sig for altid. Efterdønningerne vender op og ned på Eves tilværelse. Da nogle overraskende hemmeligheder kommer frem, begynder hun at spekulere på, om hun egentlig kendte sine venner så godt, som hun troede. Da en person fra fortiden dukker op i hendes liv igen, tager Eves fremtid en overraskende ny retning.

 • af Mhairi McFarlane
  97,95 - 147,95 kr.

  I det øjeblik var jeg din Hvad sker der, når den som knuste dit hjerte pludselig dukker op igen? Midt i et skænderi under bryllupsforberedelserne, bestemmer Rachel sig for, at det er på høje tid at hæve forlovelsen med kæresten Rhys. I forvirringen og tequilarusen, som følger den spontane beslutning, ser fremtiden mildt sagt usikker ud. Det gør ikke situationen bedre, at Rachel hører at Ben, hendes ungdomskæreste og første kærlighed, er flyttet til byen. Det er ti år siden de så hinanden sidst, men da det lykkes Rachel at få arrangeret et ”helt tilfældigt” møde, kommer der gang i det gamle venskab igen – og for Rachel en del mere end det. De gamle følelser blusser op. Irriterende nok lader det til at Ben ikke ser hende som andet end en ven. Desuden har han også fundet sig en kone, som er lige så åndeløs smuk, som han er, så alt taler sit tydelige sprog. Bare gode venner altså. Ikke noget problem for Rachel. Eller? I det øjeblik var jeg din, er en historie om venskab og kærlighed – humoristisk, hjerteskærende og alt ind i mellem.

 • af Mhairi McFarlane
  102,95 kr.

 • af Mhairi McFarlane
  117,95 kr.

  The new novel from the bestselling author of You Had Me At Hello.Anna Alessi - history expert, possessor of a lot of hair and an occasionally filthy mouth - seeks nice man for intelligent conversation and Mills & Boon moments.Despite the oddballs that keep turning up on her dates, Anna couldn't be happier. As a 30-something with a job she loves, life has turned out better than she dared dream. However, things weren't always this way, and her years spent as the 'Italian Galleon' of an East London comprehensive are ones she'd rather forget.So when James Fraser - the architect of Anna's final humiliation at school - walks back into her life, her world is turned upside down. But James seems a changed man. Polite. Mature. Funny, even. People can change, right? So why does Anna feel like she's a fool to trust him?Hilarious and poignant, 'Here's Looking At You' will have you laughing one minute and crying the next. The new must-read novel from #1 bestseller Mhairi McFarlane.

 • af Mhairi McFarlane
  92,95 kr.

 • af Mhairi McFarlane
  144,95 kr.

  Hvis bare du var min Den om Laurie! Hvis det er så nemt at efterligne kærlighed … hvordan ved du så, hvornår kærligheden er ægte? Da hendes partner igennem mere end et årti pludselig ender forholdet, er Laurie efterladt rystet – især fordi de arbejder i det samme advokatfirma, og hun skal se ham hver dag. Hendes engang så perfekte liv er i ruiner, og tanken om at date igen i Tinder-æraen er frygtindgydende. Da nyheden om hendes ekskærestes gravide kæreste når hendes ører, er det ikke en mulighed at tage ydmygelsen liggende ned. Et tilfældigt møde i en defekt elevator med kontorets playboy åbner dog op for nye muligheder. Jamie Carter tror ikke på kærlighed, men han har brug for en respektabel og stabil kæreste til at imponere cheferne. Laurie vil have en hot ny mand for at give sladdertaskerne noget andet at snakke om. Det er den perfekte mulighed: en uægte romance på de sociale medier med nogle strategiske iscenesatte billeder og en specifik slutdato planlagt. Da planen er lagt, begynder Laurie og Jamie at fremvise deres nye status som par til deres venners og kollegers overraskelse – og misundelse. Men det viser sig hurtigt, at der er en hårfin grænse mellem at lade, som om man er forelsket, og så rent faktisk falde for sin charmerende, flotte og uægte kæreste …

 • af Mhairi McFarlane
  102,95 kr.

  You always remember your first love. Don't you...? 'I loved it! So funny and warm. A delicious read' Marian Keyes 'Hilarious, warm and life affirming' Jenny Colgan

 • af Mhairi McFarlane
  137,95 kr.

  'The perfect balance of romcom and drama!' GraziaShe kissed the groom. She's not the bride...Edie thought she'd found The One...until he told her he was marrying someone else. And on the day of his wedding, when he kisses her, life really does go pear-shaped...Labelled as a home-wrecker and office outcast, when her boss offers her the chance to get out of town Edie jumps at it, even though moving back in with her eccentric father and prickly sister isn't exactly the escape she needs.When her work throws her into the path of rising star and heartthrob Elliot, Edie is expecting a highly strung diva. But as their unexpected friendship develops, Elliot isn't the only one in the spotlight...Who's that girl? Edie is ready to find out.

 • af Mhairi McFarlane
  112,95 kr.

  An achingly funny story about how to be your own hero when life pulls the rug out from under your feet. From the author of the bestselling YOU HAD ME AT HELLODelia Moss isn't quite sure where she went wrong.When she proposed and discovered her boyfriend was sleeping with someone else - she thought it was her fault.When she realised life would never be the same again - she thought it was her fault.And when he wanted her back like nothing had changed - Delia started to wonder if perhaps she was not to blame...From Newcastle to London and back again, with dodgy jobs, eccentric bosses and annoyingly handsome journalists thrown in, Delia must find out where her old self went - and if she can ever get her back.

 • af Mhairi McFarlane
  100,95 - 147,95 kr.

  Georgina Horspool har aldrig i sit liv haft en mere katastrofal uge.Hun bliver fyret fra sit job på Sheffields værste restaurant, og tager så på uanmeldt besøg hos sin komiker-kæreste og overrasker ham i seng med en anden. Hun har intet andet valg end at slå op med ham og finde sig et nyt job i en fart. Hendes nye chef viser sig at være hendes store kærlighed fra skoletiden, som hun ikke har set siden afslutningsfesten ...Kan det blive værre? Ja! Da den halvkendte komiker-ekskæreste begynder at bruge detaljer fra deres forliste forhold i sit stand-up repertoire! Men måske kan Georgina tage magten over sin fortid og vende det hele til sin egen fordel?"Med Du må aldrig glemme mig leverer skotske Mhairi McFarlane sin femte chicklit-roman, og det er endnu en gang rigtig lækker læsning for alle med hang til romantik og humor." - Kulturkapellet

 • af Mhairi McFarlane
  86,95 - 147,95 kr.

  Delia Moss er ikke helt sikker på, hvad der gik galt. Hun havde jo en plan for sit liv. Men da hun opdager, at hendes kommende mand har en affære, falder planen til jorden. Hun er nu nødt til at genvinde kontrollen – hun er nødt til at blive superhelten i sit eget liv. "Den sjoveste, mest romantiske, bog jeg har læst siden Samme dag næste år."– Lisa Jewell, forfatteren til Huset vi voksede op i

 • af Mhairi McFarlane
  144,95 - 159,95 kr.

  Nogle hemmeligheder bør holdes imellem os …Da Joe og Roisin slutter sig til deres venner en weekend i et sommerhus, er det for at fejre tre ting – en fødselsdag, en forlovelse og premieren på Joes spritnye krimidrama på TV.Mens weekenden skrider frem, afsløres spændinger mellem gruppens medlemmer, og Roisins bange anelser for sit eget forhold vokser. Situationen spidser yderligere til, da vennerne ser den første episode af Joes drama, og Roisin opdager, at de hemmeligheder hun betroede ham, er lige der på skærmen.Er det alt, hvad han har brugt fra deres forhold? Hvad nu, hvis den fiktive helts utroskab heller ikke er så fiktivt, når det kommer til stykket?MHAIRI McFARLANE (f. 1976), hvis fornavn udtales Vaa-Ri, er født i Skotland. Hendes debutroman I det øjeblik var jeg din blev en øjeblikkelig succes og begyndelsen på et forfatterskab, der er lykkedes med at genopfinde chick lit romanen. Imellem os er McFarlanes niende bog på dansk.”Mhairi McFarlanes romaner kører altid derudad i et rapkæftet tempo”.– Litteratursiden”Forfatterens humor og sarkasme er bare herlig at være i selskab med.”– Kulturkapellet

 • af Mhairi McFarlane
  197,95 kr.

 • af Mhairi McFarlane
  213,95 kr.

  Da Joe og Roisin slutter sig til deres venner en weekend i et sommerhus, er det for at fejre tre ting – en fødselsdag, en forlovelse og premieren på Joes spritnye krimidrama på TV. Mens weekenden skrider frem, afsløres spændinger mellem gruppens medlemmer, og Roisins bange anelser for sit eget forhold vokser. Situationen tilspidses yderligere, da vennerne ser den første episode af Joes drama, og Roisin opdager, at de hemmeligheder hun betroede ham, er lige der på skærmen.Er det alt, hvad han har brugt? Hvad nu, hvis den fiktive helts utroskab heller ikke er så fiktiv, når det kommer til stykket?

 • af Mhairi McFarlane
  197,95 kr.

  International bestseller Mhairi McFarlane delivers a witty, clever, emotional new novel about a woman whose life unravels spectacularly after her screenwriter boyfriend uses their relationship as inspiration for his new television show.When Roisin and Joe join their friends for a weekend at a country house, it's a triple celebration?a birthday, an engagement, and the launch of Joe's shiny new TV show. But as the weekend unfolds, tensions come to light in the group and Roisin begins to question her own relationship. And as they watch the first episode of Joe's drama, she realizes that the private things she told him?which should have stayed between them?are right there on the screen.With her friend group in chaos and her messy love life on display for the whole world to see, Roisin returns home to avoid the unwanted attention and help run her family's pub. But drama still follows, in the form of her dysfunctional family and the looming question: what other parts of her now-ex's show are inspired by real events? Lies? Infidelity? Every week, as a new episode airs, she wonders what other secrets will be revealed.Yet the most unexpected twist of all is Matt, the charming playboy of her friend group, who is suddenly there for Roisin in ways she never knew she needed...

 • af Mhairi McFarlane
  172,95 kr.

 • af Mhairi McFarlane
  167,95 kr.

 • af Mhairi McFarlane
  159,95 - 206,95 kr.

  To fremmede. En tilfældighed. De driver hinanden til vanvid, men det er kun begyndelsen... Harriet Hatley er bryllupsfotograf, men selv har hun mistet troen på romantik. Tanken om ægteskab gør hende dårlig og hun afskyr chokoladefontæner mere end noget andet. Så da hendes kæreste frier, gør hun det eneste rigtige – slår op med ham og flytter ud. I stedet lejer hun sig ind hos den håbløse romantiker Cal Clarke, der selv har været igennem en ægte bryllupskatastrofe. Men med én eks, der nægter at give slip, og en anden, der beslutter sig for at hævne sig, opdager Harriet snart, hvor hurtigt tilværelsen kan bryde sammen. Mens hun kæmper for at redde sin karriere og sit omdømme, går Harriet og Cal fra at være bofæller og diametrale modsætninger til at være venner, og det viser sig hurtigt, at de begge har hemmeligheder, som de skal forholde sig til. Vild med dig er en varm, humoristisk og skarp romantisk komedie af den anerkendte Mhairi McFarlane. Mhairi McFarlane, hvis fornavn udtales Vaa-Ri, er født i Skotland i 1976. Hendes debutroman I det øjeblik var jeg din er HarperCollins’ bedst sælgende e-bog til dato og begyndelsen på et forfatterskab, der er lykkedes med at genopfinde chick lit romanen. Vild med dig er McFarlanes ottende bog på dansk. ”Mhairi McFarlanes romaner kører altid derudaf i et rapkæftet tempo”. - Litteratursiden ”Forfatterens humor og sarkasme er bare herlig at være i selskab med.” - Kulturkapellet ”Mhairi McFarlane skriver altid med humor og dybde ... Romanerne er underholdende, morsomme og letlæste, men de indeholder som regel også lidt mere dybde og en morale.” - Bogfinken

 • af Mhairi McFarlane
  206,95 kr.

  Harriet Hatley er byens mest eftertragtede bryllupsfotograf, men hun tror ikke på romantik, hader tanken om ægteskab og mener, chokoladefontæner er en pestilens. Så da hendes kæreste gennem flere år frier til hende, går hun i panik. Pludselig er Harriet single, og mangler et sted at bo. Cal Clarke er en håbløs romantiker, der lige har oplevet sin egen bryllups-relaterede katastrofe. Harriet og Cal er som nat og dag, men da de går fra at være fremmede til bofæller til venner, bliver det åbenlyst, at de begge flygter fra noget. Da Harriets dybeste hemmelighed slipper ud, imploderer hendes verden. Og overraskende nok er Cal med sit vid, humor og milde råd hendes holdepunkt i orkanens øje. Med både karriere, venskaber og omdømme sat over styr må Harriet se sin fortid i øjnene for at få kontrol over fremtiden. For hvis hun er villig til at satse og sætte alt ind på at dele sin sandhed, kan det være, at ægte kærlighed og lykke venter på den anden side.

 • af Mhairi McFarlane
  357,95 kr.

 • af Mhairi McFarlane
  147,95 - 206,95 kr.

  Den om Eve! To bedste venner. En forspildt chance. En aften, der ændrer alt. Eve, Justin, Susie og Ed har været venner lige siden teenageårene. Nu, hvor de er i 30’erne, er deres forhold tættere end nogensinde, de obligatoriske pub-aftener om torsdagen er hellige, og Eve er stadig hemmeligt forelsket i Ed. Hun burde måske være kommet videre med sit liv, men hun kan ikke lade være med at tænke på det, der kunne have været. Og hun ved, at Ed gør det samme. Men så, på et øjeblik, ændrer deres liv sig for altid. Efterdønningerne vender op og ned på Eves tilværelse. Da nogle overraskende hemmeligheder kommer frem, begynder hun at spekulere på, om hun egentlig kendte sine venner så godt, som hun troede. Og da en person fra fortiden dukker op i hendes liv igen, tager Eves fremtid en overraskende ny retning … Mhairi McFarlane er født i Skotland i 1976, og hendes urimeligt forvirrende navn udtales "Vaa-Ree". Hun har læst engelsk på University of Manchester, og efter en periode, hvor hun arbejdede som journalist, skriver hun nu bøger på fuld tid. Hendes debutroman er HarperCollins' bedst sælgende e-bog til dato. Et splitsekund er McFarlanes syvende bog på dansk. Hun bor i Nottingham med en mand og en kat.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.