Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mia Degner

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Essays
  af Maja Lucas, Kristina Stoltz, Mia Degner, mfl.
  164,95 kr.

  Afbrydelser er en antologi med nyskrevne tekster om afbrydelsens væsen, som den opleves af en række skønlitterære forfattere i Danmark netop nu. En vildtvoksende og flerstemmig samling af tanker om og refleksioner over afbrydelsens mange former.Her er blandt andet tekster om kroppens grænser, om kærlighed og venskab, om tilknytning, tab og sorg, om p-piller som fængsel og ikke som frigørelse, om stress, angst og ADHD, om multitasking, transnational adoption, racisme og rumskibe. Og først og fremmest er her tekster om tekst og om det at skrive med og imod sine afbrydelser.Bogens tekster er skrevet af Caroline Albertine Minor, Cecilie Lind, Ditte Holm Bro, Joan Rang Christensen, Johanne Bille, Julie Sten-Knudsen, Kirstine Reffstrup, Kristina Stoltz, Louise Juhl Dalsgaard, Maja Lucas, Puk Qvortrup, Sabitha Söderholm, Sine Bang Nielsen, Tina Frank og Ursula Scavenius og redigeret af Mia Degner.

 • af Dan Ringgaard, Niels Christian Frederiksen, Karen Fastrup, mfl.
  162,95 kr.

  12 forfattere. 13 passioner. Få hjemve med Mia Degner. Mærk byens vibe med Jens Lysdal. Få fodboldfeber med Niels Christian Frederiksen. Syng fadoer med Bjarne Mouridsen. Gå digternes veje med Dan Ringgaard. Oplev revolutionen med Eva Henningsen. Slå følge med H.C. Andersen og Henrik Wivel. Sæt søfarernes sejl med Jørn Ørnstrup. Find din yndlingscafé med Kurt Hollesen. Bliv beruset med Søren Markers. Eksponér dig for Expo med Morten Gliemann. Kig på kakler med Søren Markers. Træd indenfor med Karen Fastrup.

 • af Mia Degner
  118,95 - 157,95 kr.

  Lyset bærer ikke nag til nogen er en samling digte om de ting, vi siger til hinanden og ikke siger, om hvordan sproget skrider ud og bliver noget andet, noget kantet og mærkeligt, når vi taler sammen. Det er også en bog om moderskab, om faderskab og forældreskab, og om at forsøge at få sin krop til at blive voksen i det hele taget.

 • af Mia Degner
  102,95 - 165,95 kr.

  HAVET OG VÆK er på én gang novellesamling og roman. Det er 10 tekster om Maria, Isa, Kalle og Lotte, hvis historier fletter sig både ind i og ud af hinanden. Det er fortællinger om at være barn og blive en slags voksen, om forældre-børn-relationer, om søskendeforhold og om at hænge fast i fortiden.Citat på bagsiden: Dorrit ryster på hænderne, da hun forsøger at tænde cigaretten på parkeringspladsen. Hun kan ikke få ilden til at bide fat. Hun ryster lighteren, hendes hænder er gule. ”Lad mig,” siger Isa og hiver lighteren ud af hånden på hende, skærmer for vinden med den anden hånd omkring cigaretten.”Jeg burde nok holde op, hva? Er det ikke det, du står og tænker?””Jeg tænker ikke noget.””Det ligner da ikke dig.”

 • - 2022-versionen
  af Mia Degner
  118,95 kr.

  En lodret drøm er en digtsuite om et kærlighedsforhold, der ikke rigtig vil lykkes - og det er en sprudlende og humoristisk leg med ord, form og faste vendinger, der bliver vredet fra hinanden og sat sammen på ny i en række gennemkomponerede og rytmesikre digte.En lodret drøm er Mia Degners debutdigtsamling, oprindeligt udkommet på Gyldendal i 2012, her indlæst som lydbog for første gang og i revideret form. Anmelderne skrev:" ’En lodret drøm’ er en interessant, livlig og ganske finurligt fint legende kollage hen over kærlighedsbruddet og sprogetsfaldende og slyngede gevækster. Mia Degner firer godt på sine sejl, så de får melodisk medbør." (Politiken)"... jeg ville gerne have citeret mange flere for at have demonstreret og bare diverteret med Mia Degners særlige, syleskarpe nynnen om alt det, der gør ondt, fordi det gjorde så godt ..." (Weekendavisen)Lydbogen er en revideret udgave af den oprindelige bog, hvor der er indsat en række digte skrevet i 2012, som ikke tidligere har været udgivet - og udeladt enkelte andre digte fra den oprindelige bog, som forfatteren ikke længere fandt lige så stærke som resten af bogen.Lydbogen er udgivet med støtte fra Statens Kunstfond.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.