Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Michael Borre

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Bente Jespersen, Kurt Nielsen, Henrik Hansen, mfl.
    767,95 kr.

    Dette er den første sygdomslærebog på dansk, der er tilegnet fysioterapeutstuderende. Bogen opfylder læringskravene på fysioterapeutstudiet inden for såvel almen patologi som den specifikke sygdomslære.Sygdomslære er inddelt i fire dele:1) Afsnittet gennemgår de almene sygdomsmekanismer: Almen patologi, immunsystemet, infektioner og kræft. 2) I dette afsnit gennemgås de specifikke sygdomme i enkelte organsystemer: Hjertesygdomme, lungesygdomme, sygdomme i nervesystemet osv. 3) Dette afsnit omhandler samspillet af sygdomme hos patienter: Socialmedicin, livsstilssygdomme, ældre patienter, den akutte patient og den kirurgiske patient. 4) En afsluttende del om farmakologi og medicinske præparater.Inden for de enkelte sygdomsområder er der lagt vægt på at beskrive, hvad der specielt er vigtig for fysioterapeuten af fokusere på. Den lægelige behandling af sygdommene er kort beskrevet for at give et indblik i, hvad patienterne gennemgår udover og ved siden af fysioterapi.Bogens målgruppe er primært fysioterapeutstuderende, men Sygdomslære kan med fordel også læses af andre faggrupper i sundhedsvæsenet, der har brug for en overskuelig lærebog om sygdomme. Især ergoterapeut- og sygeplejestuderende vil kunne anvende viden om fysisk aktivitet og træning i forbindelse med sygdomme, hvad enten det er for at forebygge sygdommene, behandle dem eller det er et led i rehabiliteringen.

  • af Bente Jespersen, Michael Borre & Stefan Vind-Kezunovic
    287,95 kr.

    Nefrourologi – i klinisk praksis er en ny bog, hvis formål er at give læger og specialsygeplejersker et hurtigt overblik over de mest centrale emner inden for nefrologi  og urologi.Nefrologi (nyremedicin) og urologi (urinvejskirurgi) er tæt forbundne specialer, ikke mindst for patienten, der har brug for sammenhængende udredning og besked, når der er mistanke om lidelser i urinvejene. Nyrernes og urinvejenes funktioner er komplekse og fascinerende, ligesom behandlingsprincipper og muligheder gennemgår en rivende udvikling.Bogen indeholder talrige figurer, tabeller og kliniske fotos for at lette indblikket i et komplekst og spændende område. Forfatterne har bestræbt sig på korte afsnit og en sprogbrug, der er ”to the point”. Forrest i bogen findes en forkortelsesliste, og med bogen følger en elektronisk udgave – en såkaldt i-bog.

  • - Grundbog for sundhedsprofessionelle
    af Henrik W. Bendix, Lone Holm, Søren Barlebo Rasmussen, mfl.
    287,95 kr.

    Forskning, kvalitet og klinisk praksis introducerer basale begreber og rationaler ved netop forskning, kvalitet og klinisk praksis og belyser, hvordan et evidensbaseret og lærende sundhedsvæsen kan udfolde sig. Formålet er dels at mindske en potentiel forståelseskløft, dels at præsentere, hvordan både forskning, kvalitetsområdet og samspillet kan udøves i praksis. Bogen er anlagt som grundbog og praktisk vejledning. Den henvender sig derfor til alle sundhedsprofessionelle – specielt klinikere, ledere og andre med interesse for forskning og kvalitet i sundhedsvæsenet.Bogen søger at kombinere rationalerne bag det evidensbaserede og det lærende sundhedsvæsen. Flere steder i det danske sundhedsvæsen mangler der en kritisk tilgang til egne resultater. Desuden er der utakt i hastigheden, hvormed man implementerereksisterende viden og evidens. Derfor er vi af den faste overbevisning, at kombinationen af den evidensbaserede og den lærende tilgang vil komme patienterne til gode.Samspillet og sammenhængen mellem forsknings- og kvalitetsverdenen kan være udfordret af silotænkning. Dog findes der også eksempler på komplementært samspil. Forskning kan betragtes som det principielle grundlag for det kliniske arbejde, mens kvalitetsarbejdet kan afspejle udviklingen af den kliniske virkelighed. Den kliniske virkelighed giver så indlysende afsæt til nye og relevante forskningsspørgsmål. Dette samspil behandles i bogens fjerde del, mens de tre første dele omhandler henholdsvis forskning, kvalitet og klinisk praksis.

  • af Jacob Steinmetz, Arne Borgwardt, Carsten Reidies Bjarkam, mfl.
    1.217,95 kr.

    Hermed foreligger den reviderede 3. udgave af den populære lærebog "Kirurgi"! Alle bogens kapitler er fagligt opdaterede med et øget fokus på de pædagogiske elementer, så studievenligheden er bedre end nogensinde før.Bogen er endnu engang opdateret og gennemrevideret, så den præsenterer den væsentligste viden inden for alle de store kirurgiske specialer, som er samlet i den afsluttende eksamen til lægestudiet. På en pædagogisk og overskuelig måde gennemgår bogen således de 8 hovedområder: traumatologi, abdominalkirurgi, urologi, thoraxkirurgi, karkirurgi, ortopædkirurgi, neurokirurgi og plastikkirurgi. Samtlige kapitler er blevet opdateret med nyeste viden og guidelines, og der er findes både faktabokse og spørgsmål/svar."Kirurgi" er oplagt for den studerende gennem hele studietiden fra den første prækliniske kontakt med patienter til den afsluttende eksamen i kirurgi - og efterfølgende som opslagsværk i arbejdet som læge. Bogen er tilstræbt pensumdækkende for medicinstudiet i København, Aarhus, Odense og Aalborg.Bogens redaktører og forfattere er alle kirurgiske eksperter fra hele landet og blandt de undervisere, som den medicinstuderende vil møde i løbet af uddannelsen.

  • - i et forløbsperspektiv
    af Bente Appel Esbensen, Hanne Konradsen, Inge Haunstrup Clemmensen, mfl.
    437,95 kr.

    Kræftsygepleje – i et forløbsperspektiv er en lærebog om de sygeplejefaglige udfordringer, når et menneske får stillet en kræftdiagnose. Det gælder hele vejen fra forebyggelse, over behandling til forløbet afsluttes. I de seneste årtier har sundhedsvæsenet ændret sig markant, og flere behandlingsforløb afvikles nu ambulant. Inden for kræftområdet giver det nogle særlige udfordringer, som denne bog analyserer og diskuterer.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.