Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger af Michael Fray

Michael Fray er forfatteren bag bogen ‘Ekskoner fra himmelen, helvede og Hørsholm’. Derudover er han uddannet og certificeret sexolog, samt terapeut, radiovært og IT-nørd. Fray startede på sexologudannelsen i 2017 efter sin tredje skilsmisse. Han ville prøve og finde sig selv og blive dus med sin egen seksualitet. Han er i dag blevet klogere på sig selv og ønske at dele sine erfaringer med andre. Ud fra dette, har han skrevet sin bog. Det er en selvudviklingsbog til mænd om parforhold, kærlighed og sex. Fray bruger mange vågner timer på emner som går igen i hans bog. Han er også glad for at tale om mange af disse emner hvilket man kan hører når han er medvært på podcasten ‘Ærlig talt’ og radioprogrammet ‘Lige på… med Cille og Michael’.

Show more
Filter
Filter
Genre
 • (1)
 • (1)
Type
 • (2)
 • (1)
Format
 • (2)
 • (1)
Sprog
 • (2)
Pris
DKK
Sorter efterSorter Populære
 • - En selvudviklingsbog for mænd
  af Michael Fray
  274,95 kr.

  Ekskoner fra himmelen, helvede og Hørsholm er en bog af sexolog og terapeut, Michael Fray. I bogen hører vi tankerne fra forfatteren selv, samt fem andre mænd. De deler deres tanker om nuværende og tidligere parforhold og reflektere over, opture og nedture. I bogen lærer man, at arbejde med det parforhold man er i, frem for at starte et nyt. Forfatteren og de fem andre mænd taler om, at det ofte kan betale sig, at prøve og redde det man har i stedet for at begynde et nyt kapitel. Bogen er skrevet for at man kan lærer af andre mænds fejl, så man ikke selv skal gå det igennem. Læs om emner såsom sårbarhed, polaritet, parforhold og testosteron. På trods af, at primært er skrevet ud fra mænds oplevelser, er det en bog som kan være indsigtsfuld og relevant for alle. Bogen kan bruges til at kigge ind i sig selv og reflektere over egen bevidsthed. Det er et utroligt godt værktøj til at kickstarte et indre arbejde og starte en rejse med sin partner.

 • af Michael Fray
  89,95 - 206,95 kr.

  "Denne praktiske håndbog i Enterprise Content Management (ECM) henvender sig til direktører, ledere, projektledere og IT-folk der deltager aktivt i virksomhedens forretnings- og IT-udvikling. Bogen beskriver hvad ECM handler om, og giver læseren mange p"

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.