Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Michael Frost

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Michael Frost
  118,95 kr.

 • af Michael Frost & Alan Hirsch
  192,95 kr.

  OUR CHURCHES NEED REJESUSING LIKE NEVER BEFORE.∩╗┐We live in a fractured and divided world. Nationalism and political extremism are rife in the church, scandals involving well-known Christian leaders are on the rise, and ideologies and idolatries abound. Badge and brand are espoused more than servanthood and sacrificial love.In this timely revised and updated edition, Frost and Hirsch get to the root of these issues, exposing the many ways we have formed Jesus in our own image and co-opted him for our own agendas. ReJesus is a clarion call to recenter our lives on Christ so that we might become a people who look, act, think, and sound like Jesus.Now more than ever, our world needs a church remade in our Founder''s image.

 • af Michael Frost
  124,95 kr.

 • - Partnering with God to Rebirth Our Communities
  af Michael Frost & Christiana Rice
  148,95 kr.

 • - Seven Years Before the Mast with P & O
  af Michael Frost
  606,95 - 683,95 kr.

 • - Innovation and Mission for the 21st-Century Church
  af Michael Frost & Alan Hirsch
  168,95 kr.

  In a time when the need for and the relevance of the Gospel has seldom been greater, the relevance of the church has seldom been less. The Shaping of Things to Come explores why the church needs to rebuild itself from the bottom up. Frost and Hirsch present a clear understanding of how the church can change to face the unique challenges of the twenty-first century. This missional classic has been thoroughly revised and updated.

 • - en grundbog
  af Thorkil Molly-Søholm, Jane Blichmann, Sofia Manning, mfl.
  389,95 kr.

  I en tid hvor ”coaching” er på alles læber – og bruges i stadig flere sammenhænge – er dette en bog om coaching, som er andet og mere end ”endnu en praksisbog”. Bogen er en grundbog, der sætter coaching ind i et større perspektiv og en bredere sammenhæng. I bogen favnes coachingfeltet med fokus på tre centrale områder, og bogen består af 19 kapitler. De er overordnet inddelt med ni praksisorienterede artikler fordelt i delen ”Coaching i praksis – retninger og metoder” og ni mere teoriorienterede artikler i delene ”Perspektiver på coaching – refleksioner og forklaringsrammer” samt ”Effekter af coaching – dokumentation og vidnesbyrd”. Antologien afrundes af efterord, der perspektiverer coachingens muligheder og risici fremover. Bogens målgruppe er deltagere på private og universitære uddannelser i og om coaching, der har brug for bred lærebog. Virksomheder, som bruger coaching og arbejder på at implementere værktøjer, praksis og tænkning i arbejdsfunktionen. Foruden alle med interesse for (og undren over) coaching, der har brug for et overblik, en samfundsmæssig perspektivering og en større forståelse for, hvorfor coaching virker. Bogen er redigeret af Kim Gørtz, uddannet på Københavns Universitet (1997) i filosofi og psykologi. Har siden efteråret 2005 været tilknyttet Learning Lab Denmark og Nordea som erhvervs-Ph.d. Anette Prehn er erhvervssociolog og indehaver af where2next, der arbejder med lederudvikling. Uddannet coach fra ITS, London og ICF-certificeret coach (ACC).

 • - en grundbog
  af Thorkil Molly-Søholm, Jane Blichmann, Sofia Manning, mfl.
  250,99 kr.

  en tid hvor "coaching" er på alles læber - og bruges i stadig flere sammenhænge - er dette en bog om coaching, som er andet og mere end "endnu en praksisbog". Bogen er en grundbog, der sætter coaching ind i et større perspektiv og en bredere sammenhæng.I bogen favnes coachingfeltet med fokus på tre centrale områder, og bogen består af 19 kapitler. De er overordnet inddelt med ni praksisorienterede artikler fordelt i delen "Coaching i praksis - retninger og metoder" og ni mere teoriorienterede artikler i delene "Perspektiver på coaching - refleksioner og forklaringsrammer" samt "Effekter af coaching - dokumentation og vidnesbyrd". Antologien afrundes af efterord, der perspektiverer coachingens muligheder og risici fremover. Bogens målgruppe er deltagere på private og universitære uddannelser i og om coaching, der har brug for bred lærebog. Virksomheder, som bruger coaching og arbejder på at implementere værktøjer, praksis og tænkning i arbejdsfunktionen. Foruden alle med interesse for (og undren over) coaching, der har brug for et overblik, en samfundsmæssig perspektivering og en større forståelse for, hvorfor coaching virker. Bogen er redigeret af Kim Gørtz, uddannet på Københavns Universitet (1997) i filosofi og psykologi. Har siden efteråret 2005 været tilknyttet Learning Lab Denmark og Nordea som erhvervs-Ph.d. Anette Prehn er erhvervssociolog og indehaver af where2next, der arbejder med lederudvikling. Uddannet coach fra ITS, London og ICF-certificeret coach (ACC).

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.