Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mikkel Beha Erichsen

Langt de fleste kender Mikkel Beha Erichsen fra det meget populære rejse- og underholdningsprogram “Kurs mod fjerne kyster”, der rullede hen over de danske skærme for første gang i 2014. Her sejlede han med skibet Havana, kloden rundt sammen med familien. Derudover har Mikkel i mange år også arbejde som vært på både Go’ morgen Danmark og Go’ aften Danmark. Han er søn af den forhenværende langturssejler, forfatter og foredragsholder Troels Kløvedal, som er kendt for hans verdensberømte sejladser med Nordkaperen. I øjeblikket fokusere den rutinerede kaptajn mest på sine foredrag og bøger, hvor han i 2015 sammen med sønnen Emil skrev “Hej far kære Emil”, der omhandler deres rejser og utrolige oplevelser sammen. Anden halvdel af fortællingen udkom i 2017, “Alt godt fra Havana”. Senest skrev han i 2019 “Logbog fra Wallenberg”, hvor han beskriver sørejsen som startede i København og bragte dem til Svalbard samt alle de fantastiske oplevelser undervejs.

Find alle bøger af Mikkel Beha Erichsen i udvalget nedenfor.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Fra Stillehavet og hjem
  af Mikkel Beha Erichsen & Emil Midé Erichsen
  132,95 - 147,95 kr.

  I far og søns første bog ”Hej far kære Emil” fortalte Mikkel og Emil om den første halvdel af jordomsejlingen med Havana. I ”Alt godt fra Havana” sluttes ringen, når de fortæller historien om rejsen fra Tahiti til København. Mikkel og Emil deler igen ud af oplevelser, men også alle de tanker og overvejelser der følger med ved at sejle et skib rundt om jorden. Emil fortæller om hjemvé, rejsemæthed og om at savne en kæreste. Mikkel fortæller om glæden ved at vende tilbage til steder, de før har besøgt, og gøre det sammen med sin familie. Men først og fremmest er ”Alt godt fra Havana” en levende beretning, om en sprællevende klode, fyldt med venlige mennesker og eventyr.

 • - Tanker fra en halv jordomsejling med Havana
  af Mikkel Beha Erichsen & Emil Midé Erichsen
  137,95 - 268,95 kr.

  TANKER FRA EN HALV JORDOMSEJLING MED HAVANA For 2 år siden drog brødrene Emil og Theis ud på en tre år lang jordomsejling. På tv har mange fulgt med, når hele familien er ombord, og de sammen har sat Kurs Mod Fjerne Kyster. De har besøgt 17 lande, krydset 2 oceaner, dykket med hajer og haft over 30 mennesker med til søs. Mikkel og Emil har sat sig sammen på en lille palmeø for at dele alle de oplevelser og erfaringer, de har gjort sig undervejs. Deres egne rejsebeskrivelser og mails til hinanden danner rammen for en samtale, hvor far og søn åbent taler om ansvaret som skipper, om hjemlængsel, tvivlen og alle de udfordringer, der også følger med, når man slipper fortøjningerne og tager ud i det ukendte. ”Hej Far Kære Emil” er en bog om at gøre sine drømme til virkelighed, om at være far, søn, brødre og familie.

 • - En fortælling om at tage afsked - og leve livet lige så længe vi har det
  af Mikkel Beha Erichsen
  137,95 - 172,95 kr.

  Logbog fra Wallenberg er en fortælling om familiens seneste sørejse fra København til Svalbard, helt oppe ved kanten af polarisen mellem kælvende bræer og isbjørne. Mikkel skriver med begejstring om at dykke med spækhuggere, sejle mod Polarhavet, overnatte under nordlyset i den iskolde Finnmark og tage på eventyr med første barnebarn ombord. Men det er også en ærlig beretning om at stå midt i livet, om at turde at tage kaptajnsrollen i sit eget liv, om glæden ved fælles drømme og se dem blive til virkelighed. Mikkel fortæller åbent om at tage afsked med sin far, langfartskaptajnen Troels Kløvedal, og hvordan han skal finde ud af at navigere i sin nye rolle som den ældste i flokken. I Arktis sejler familien i havområder, der før var dækket af is, og får et tydeligt forvarsel om, at verden fremover bliver mere barsk at leve i. En højaktuel påmindelse om at vi alle har et ansvar for at aflevere vores klode i nogenlunde stand til kommende generationer. Logbog fra Wallenberg er en bog for alle de eventyrlystne og dem, der godt gider at få et lille spark bagi og blive mindet om, at livet skal leves, lige så længe vi har det.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.