Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mogens Trolle

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - safariguide
  af Mogens Trolle
  247,95 kr.

  En helt enestående præsentation af Afrikas vilde dyr, - en safariguide Skrevet af en af Danmarks førende zoologer og naturformidlere, Mogens Trolle.

 • af Mogens Trolle
  197,95 kr.

  Vidste du, at mandrillens næse bliver rødere, jo mere magt den har? At næseaben har svømmehud og kan svømme 28 meter under vandet? Og at der findes aber, som vinterbader i varme kilder?Mogens Trolle, zoolog og prisvindende dyrefotograf, har de sidste otte år rejst verden rundt for at fotografere aber i den vilde natur. Fra mandriller og næseaber til orangutanger og lemurer. I denne bog deler han sine mest fantastiske abebilleder og fortæller spændende, overraskende og sjove historier og facts om vores nærmeste slægtninge.

 • af Mogens Trolle
  198,95 kr.

  Ligesom i menneskenes verden har det gennem historien ofte været hannerne, der er løbet med opmærksomheden i dyrenes verden - måske fordi hannerne ofte er større og mere spektakulære og opfører sig mere dramatisk end hunnerne.Men nu kan alfahanner og løvekonger godt smutte af banen, for her er det hunnerne, vi skal høre om. I denne bog fortæller zoolog Mogens Trolle en perlerække af vilde, sjove, underholdende, overraskende, syrede og indimellem helt crazy historier om hundyr.I dyreriget er de klassiske kønsroller ofte vendt fuldstændig på hovedet. Vidste du fx, at hunnerne blandt lemurer, hyæner og klovnfisk totalt dominerer hannerne? At det blandt flere fugle er hunnerne, der er størst og mest farvestrålende, og at de overlader pasningen af æggene og ungerne til hannerne? At det blandt chimpanser er hunnerne, der er de sande handywomen? At hannen hos dybhavstudsefisken blot er en lille "bløb", der sidder fast på hunnen? Og at der findes en øgle, som helt har afskaffet hannerne?  Disse og mange flere historier kan du læse om i denne bog, der er den perfekte underholdning til hele familien.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.