Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mona Henny

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Mona Henny
  118,95 kr.

  Herregården – Josefine er en fortælling omhandlende tre meget forskellige søskende, der bliver kaldt hjem til moderens herregård, da hun føler, at det er tid til hendes sidste rejse.Gennem tiden på gården får vi et tilbageblik i medgang og modgang og ikke mindst de intriger, som kommer af, at moderen ikke kan finde en løsning på, hvordan hun bedst kan sætte det sidste vigtige punktum i sit testamente.Bogen er en fortælling om personligheder, prioritering, selvværd og ikke mindst deres individuelle fremtidsplaner. Alt sammen skrevet ud fra et humoristisk, men dog alvorligt synspunkt, med uoverensstemmelser og fordomme over for hinandens måde at leve livet på.

 • - Josefine
  af Mona Henny
  162,95 kr.

  Herregården – Josefine er en fortælling omhandlende tre meget forskellige søskende, der bliver kaldt hjem til moderens herregård, da hun føler, at det er tid til hendes sidste rejse. Gennem tiden på gården får vi et tilbageblik i medgang og modgang og ikke mindst de intriger, som kommer af, at moderen ikke kan finde en løsning på, hvordan hun bedst kan sætte det sidste vigtige punktum i sit testamente. Bogen er en fortælling om personligheder, prioritering, selvværd og ikke mindst deres individuelle fremtidsplaner. Alt sammen skrevet ud fra et humoristisk, men dog alvorligt synspunkt, med uoverensstemmelser og fordomme over for hinandens måde at leve livet på. Uddrag af bogen »Hvad er din plan egentlig, at fremstå som den voksne søster, mens Tobias og jeg gemmer os i baggrunden? De bagtanker kan du godt skyde en hvid pil efter.« »Bagtanker! Hvad snakker du om?« »Ja, hvad tror du? Af en eller anden grund så tror du altid, at du har førsteret. At du er bedre end os andre,« svarede Melanie vredt. »Hvad snakker du om? Hvis du var interesseret i mors ve og vel, hvorfor har du så aldrig besøgt hende uden en invitation? Ja, jeg spørger bare?« udbrød Eleonora. »Og det skulle komme fra dig, som bor her i byen, og som altid har travlt med, hvad andre folk tænker om din familiehistorie,« gav Melanie vredt igen. Om forfatteren Dette er Mona Hennys sjette letlæselige bog. At skrive og skabe en spændende handling har altid været hendes passion, og det at skabe en fortælling, hvor alle ender mødes til sidst, er målet i alle hendes bøger. Mona er opvokset i Fredericia og har boet der hele livet, kun afbrudt af fire år i Brøndby Strand.

 • af Mona Henny
  147,95 kr.

  Liget i parken:Fredag morgen finder en kvinde et lig i Lyngkær Park på vej til arbejde. Hun får tilkaldt politiet, som møder op med kriminalteknikerne og retsmedicineren Selma Ford. Ofret har stadig sin vielsesring på fingeren, men hans tegnebog er væk. Kriminalinspektør Kelman og kriminalbetjent Collin begynder nu deres efterforskning for at finde frem til, hvem manden er, mens Selma gør sit til at finde ud af, hvordan manden er død. Inden længe når de frem til, at manden er blevet forgiftet, men af hvem og hvorfor er uvist. De få brikker, de har til dette puslespil, er svære at få til at passe sammen, da sporerne er små og mulighederne mange.Frederiksens indflytterfest:Den pensionerede kriminalinspektør Benjamin Frederiksen, som har rejst landet rundt for at opleve andet end mord og anden form for kriminalitet, er nået dertil i sit liv, hvor han har bosat sig på Øen med det formål at nyde sit otium i fred og ro. En dag, mens han holder sin indflytterfest for sine tidligere kollegaer, hører de et pistolskud, som får alle til at lægge bestikket. En hurtig efterforskning resulter i, at de finder frem til en igangværende kidnapning, som finder sted i en af nabohusene på Øen. Med alle de bedste kompetencer placeret i Frederiksens stue går de nu i gang med at forsøge på at redde det ældre ægtepar, som er fanget i huset.

 • af Mona Henny
  149,95 kr.

  Liget i parken: Fredag morgen finder en kvinde et lig i Lyngkær Park på vej til arbejde. Hun får tilkaldt politiet, som møder op med kriminalteknikerne og retsmedicineren Selma Ford. Ofret har stadig sin vielsesring på fingeren, men hans tegnebog er væk. Kriminalinspektør Kelman og kriminalbetjent Collin begynder nu deres efterforskning for at finde frem til, hvem manden er, mens Selma gør sit til at finde ud af, hvordan manden er død. Inden længe når de frem til, at manden er blevet forgiftet, men af hvem og hvorfor er uvist. De få brikker, de har til dette puslespil, er svære at få til at passe sammen, da sporerne er små og mulighederne mange. Frederiksens indflytterfest: Den pensionerede kriminalinspektør Benjamin Frederiksen, som har rejst landet rundt for at opleve andet end mord og anden form for kriminalitet, er nået dertil i sit liv, hvor han har bosat sig på Øen med det formål at nyde sit otium i fred og ro. En dag, mens han holder sin indflytterfest for sine tidligere kollegaer, hører de et pistolskud, som får alle til at lægge bestikket. En hurtig efterforskning resulter i, at de finder frem til en igangværende kidnapning, som finder sted i en af nabohusene på Øen. Med alle de bedste kompetencer placeret i Frederiksens stue går de nu i gang med at forsøge på at redde det ældre ægtepar, som er fanget i huset. Uddrag af bogen Collin hørte endnu et skud, som fik ham til at hoppe i sædet. En masse råben og lyden af grene og krat der bevægede sig, gjorde ikke noget godt for hans humør. At blive i bilen var ikke længere en mulighed. Han gik ud og skulle til at løbe over vejen hen til huset, da han hørte Dennis råbe. »AMBULANCE!« Collin hoppede ind i bilen igen, ringede til Frederiksen for at få fat på en ambulance, samt oplyse om, at han gik ind på grunden uden sin identifikation. Derefter smed han røret på, løb over mod huset for så hurtigt som det nu var muligt at bane vejen frem for at finde den sårede. Til hans store frygt lå Kelman på jorden med blodet løbende ud af det som lignede hoften. Om forfatterenMona Henny er født og opvokset i Fredericia. Hun debuterede med Puslespillet i 2018. Mona Hennys bøger er karakteriseret ved at være letlæste og med en begrænset mængde af udenomssnak.

 • af Mona Henny
  137,95 - 149,95 kr.

  I første del møder vi Ida, som bliver stalket. Hun får hjælp af journalisten Lea Evelyn Brun, men det ændrer ikke på Idas psykologiske mareridt, hvilket resulterer i et fatalt mord. Samtidig følger vi Frederiksens liv på landevejen med hans nyfundne ven, hunden Dex. I Stenmarken har Jobcentret problemer med at få borgerne i arbejde, og specielt en sagsbehandler gør livet surt for fem kvindelige klienter. Lea får til opgave at bosætte sig i Stenmarken for en periode under dække af at være arbejdssøgende. Hendes opgave går ud på at finde ud af, hvad der er op og ned, og ikke mindst om der er en historie at hente. Vi følger disse fem kvinder gennem deres tanker og oplevelser, som også i denne handling ender med et mord. Samtidig arbejder kriminalinspektør Kelman på en mordsag hos Brostad Lokalavis, hvor Lea tidligere har gjort karriere. Uddrag af bogen Da Nanna stod uden for bygningen, kunne hun ikke længere holde sine følelser tilbage. Med tårer i øjnene gik hun hen til en bænk for at få styr på sine nerver, benene rystede, og hun kunne dårligt trække vejret. Da hun havde siddet der lidt, hørte hun en stemme råbe efter hende. Det var Pernille, som kom kørende. »Nanna, vil du køre med!« Nanna rejste sig og gik hen til bilen, satte sig ind, men sagde stadig ikke noget. Nanna ville så gerne fortælle Pernille det hele, men hun kunne ikke få et ord frem. Da de nåede Pernilles lejlighed, kunne Nanna ikke finde fodfæste og snublede på vej ud af bilen. Så hun sad på jorden og tudbrølede. Pernille havde aldrig oplevede noget lignende.Om forfatteren Mona Henny er født og opvokset i Fredericia. Hun debuterede med Puslespillet i 2018. Mona Hennys bøger er karakteriseret ved at være letlæste og med en begrænset mængde af udenomssnak.

 • af Mona Henny
  137,95 - 197,95 kr.

  Den mørke skikkelse: Kriminalinspektør Kelman får en ny sag om en seriemorder på bordet, da en række kasseassistenter bliver myrdet rundtomkring i landet. Kelman skal sammen med betjenten Collin gennemgå en lang række mistænktes alibier, alt imens antallet af ofre stiger. Samtidig har advokaten HC fået et søskendepar som klienter, et par, som ikke vil godtage politiets forklaring om, at deres mor døde af naturlige årsager på det plejehjem, hvor hun boede. Kidnapningen: Da advokaten HC bliver hentet af en mand i en hvid Golf, en chauffør iført en brun jakke og en hue, er der ingen, som løfter et øjenbryn. Efter en rum tid går det dog op for Kelman og Collin, at de har at gøre med en reel kidnapning af HC, og nu er det så op til dem og deres kollegaer at finde frem til HC og hans kidnapper, inden det er for sent. Uddrag af bogen Bente gik over til sin cykel, efterfulgt af en mørk skikkelse i en lang frakke med en mørk hætte over hovedet. Det eneste, man tydeligt kunne se, var de klare blå øjne, når lyset fra gadelygterne vendte den rette vej. Da Bente havde låst sin cykel op, fornemmede hun, at hun ikke var alene, så hun vendte sig hurtigt om, i håb om at se en af sine andre kollegaer, men det eneste, hun så, var skikkelsen på godt en meter og halvfjerds, med en skinnende kniv i hånden. »Oh gud!« udbrød hun som det sidste, inden hun mærkede den lange kniv på vej ind i sin mave. I et kort sekund følte hun en varme i kroppen, som hurtigt blev afløst af kulde og derefter ingenting. Om forfatteren Mona Henny er født og opvokset i Fredericia. I serien om Puslespillet er der foreløbig udkommet to bind. Mona Hennys bøger er karakteriseret ved at være letlæste og med en begrænset mængde af udenomssnak.

 • af Mona Henny
  137,95 - 172,95 kr.

  Puslespillet er en krimi i to dele. I første del ’Kærlighed og tilgivelse’, møder vi advokat HC Banks og hans sekretær Kelly Fleming, som sammen er med til at opklare mordet på Ella Nissen. HC’s klient Ella Nissens mand, Thorkild Nissen, bliver hurtigt politiets mistænkte nummer et på grund af motiverne: penge, jalousi og troværdighed. I anden del, ’Ubehagelige opringninger’, møder vi journalisten Lea Evelyn Brun, som ufrivilligt bliver en del af en massemorders plan for at få sin historie frem i offentligheden. I samarbejde med kriminalinspektør Frederiksen og kriminalbetjent Kelman arbejder de med få spor på højtryk for at identificere og arrestere gerningsmanden, før han når at fuldføre sine planer. Uddrag af bogen Klokken nærmede sig toogtyve, før hun hørte mere fra Frederiksen. ”Lea, der har været et nyt forsøg på et mord. Denne gang overraskede jeg ham ved kirurg Bertram Ruben i Hammerhøj.” ”ÅH NEJ, fik du ham?””Nej, han stak af til fods.” ”Pokkers, er kirurgen o.k.?” ”Ja, han er temmelig rystet, men han har det fysisk fint.” ”Godt, hvad med dig?” ”Jeg fik nogle knubs, og der blev også affyret nogle skud, men ingen ramte. Lea, jeg er nødt til at smutte, vi skal have gerningsstedet undersøgt. Jeg forventer at finde nogle afgørende beviser denne gang, så vi endelig kan få manden bag tremmer.” ”O.k., Frederiksen, godt du reddede kirurgen, åh, det ringer på døren, hæng lige på et kort øjeblik.” Lea lagde røret på skænken ved hoveddøren. Hun nåede kun lige at åbne døren små fem centimeter, før den blev sparket ind, og Lea faldt bagover hen ad gulvet, slået ud af døren, som ramte hende i panden. Om forfatteren Mona Henny er født og opvokset i Fredericia. Puslespillet er hendes debut. Mona Hennys bøger er karakteriseret ved at være letlæste og med en begrænset mængde af udenomssnak.

 • af Mona Henny
  147,95 kr.

  Puslespillet bind 2 er en krimi i to dele. I første del møder vi kriminalinspektør Frederiksen og Kriminalbetjent Kelman, som sammen står over for opklaringen af mordet på en ældre kvinde, der er blevet brutalt myrdet i sin seng. I første omgang ser det ud, som om Eva har levet et helt normalt liv, men det går hurtigt op for Frederiksen og Kelman, at de står over for en sag, der er langt mere indviklet end først antaget, da Eva har en fortid, som byder på et hemmeligt liv kun kendt af hendes gennem tiden tre afdøde ægtefæller.I anden del møder vi to børn på bare fem og ti år, som på grund af mordet på deres far ender på flugt. Kelman og hendes hjælper Mike arbejder på højtryk for at finde frem til børnene, som er sporløst forsvundet. Flugten ender dog bragt, da pigen ender i livsfare. Uddrag af bogenToget sænkede farten, så Tim begyndte at blive nervøs. Var de på vej ind på en station, eller havde politiet fundet deres far. Skulle vognene tømmes, eller havde de bare nået endestationen.Ikke at Tim havde en flugtplan, men han tænkte, at hvis de kunne nå til Skovhøj, før politiet fandt faren, så var de måske i sikkerhed. Måske kunne de finde en gammel hytte i skoven og gemme sig der, indtil uroen havde lagt sig.Toget standsede ikke helt, men sænkede derimod kun farten på grund af en vejoverskæring. Tim åndede lettet op, da toget hævede hastigheden igen. Han var glad for, at Søs lå og sov, for han var begyndt at blive lidt småsulten, og han tænkte, at Søs nok havde det på samme måde. Om forfatterenMona Henny er født og opvokset i Fredericia. Hun debuterede med Puslespillet i 2018. Mona Hennys bøger er karakteriseret ved at være letlæste og med en begrænset mængde af udenomssnak.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.