Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Morten Elsøe

Bøger af Morten Elsøe

Morten Elsøe er født i 1986 og er uddannet ernæringsnørd, men arbejder til dagligt i lige så høj grad med adfærdspsykologi. Han er bedst kendt som sundhedsdebattør, foredragsholder og forfatter. Morten er en selvstændig formidler med fokus på madmyter, og han bruges desuden som ekspert af blandt andre Fødevarestyrelsen, Kræftens Bekæmpelse og DR Detektor – og i TV-indslag, radioudsendelser og artikler i de største aviser. Han har på nuværende tidspunkt 2 udgivne bøger på cv’et som naturligvis indeholder emnet, han til dagligt arbejder med. Derudover uddanner han blandt andet også privatpersoner, som ønsker viden om ernæring, sundhed og vægttab, samt sundhedsprofessionelle som vil blive bedre til at omsætte viden til praksis. Morten har en Cand.scient. i molekylær ernæring og fødevareteknologi.
Fotograf: Mia Mortensen
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Morten Svane & Morten Elsøe
    132,95 - 192,95 kr.

    Er du træt af tidens sundhedskrav? ’Slut med forbudt’ er et opgør med sundhedsdiktaturet: Regler, der bestemmer, hvad du skal spise, hvor hårdt og hvor meget du skal træne, og hvordan du skal se ud, for at du kan kalde dig sund. ‘Slut med forbudt’ bygger på videnskab og fornuft, i stedet for madreligion og fanatisme. Væbnet med denne bog, kan du slutte fred med din mad og din krop, og leve et liv, hvor det du spiser er en kilde til nydelse i stedet for stress. Et liv, hvor du kan spise kage uden at tage på. Du vil blandt andet kunne læse om: Hvorfor forbud, restriktioner og et konstant fokus på den ‘rigtige’ mad står i vejen for både sundhed og vægttab. Hvorfor du ikke behøver at frygte at slippe kontrollen over det, du spiser. Hvorfor der slet ikke findes usund mad. Hvordan selvhad og dømmende fingre er en bombe under folkesundheden. Hvorfor du er overbevist om, at alle andre gør det bedre end dig. Hvordan du slipper fri af de kontrollerende tanker, så du kan vælge din egen vej. ‘Slut med forbudt” gør op med de mest ødelæggende misforståelser, der dominerer på den danske sundhedsscene. For du behøver ikke helseguruerne til at vælge, hvordan du skal leve dit liv. Sig ’Slut med forbudt’ og opnå den sundhed, du fortjener.

  • af Morten Elsøe & Anne Gaardmand
    167,95 - 192,95 kr.

    Du bliver i bogen ‘Madro’ introducerede til et hav af gode råd og effektive strategier, til at kunne håndtere og sikre sunde og naturlige madvaner til dine børn helt uden stress. Hos børnefamilier er der oftest en tendens til, at børnene på ingen måde er enige med forældrene om hvornår, hvordan og hvad der skal spises. Hvad stiller man så op, når børnefamiliers rolige og hyggelige måltider ved middagsbordet udvikler sig til store og unødvendige diskussioner? Når børnene nægter at spise deres grøntsager og i stedet spiser for meget af det, de normalt ikke bør spise for meget af? Og hvis børnene fornemmer, at man forsøger at ændre deres spisning, resulterer det oftest med sure miner eller i uendelige diskussioner. Ifølge Morten Elsøe og Anne Gaardmand lider alt for mange danske børnefamilier af madstress, da der hver dag kræves et stort energiforbrug hos forældrene, som ellers ville kunne være helt unødvendigt. Bogens forfattere har begge en ernæringsfaglig baggrund, men arbejder i dag hovedsageligt med adfærdspsykologi og vaneændringer. Her giver de ud fra også deres egne erfaringer og oplevelser ved at være forældre konkrete og nyttige værktøjer til, hvordan man undgår disse evige kampe og frustrationer som nemt kan opstå hos mange børnefamilier. De fortæller i ‘Madro’ om de mest almindelige madfælder, der kan give madstress og hvilke tips og tricks der kan bruges til at give børnene lyst til at smage og udforske alt slags mad, alt lige fra broccoli og fisk til chokolade gennem legelyst, nysgerrighed og kreativitet. 

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.