Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Natasha Lester

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Natasha Lester
  146,95 kr.

  En uforglemmelig historie om kærlighed, mod og tilgivelse – fra et mondænt New York til et krigshærget Europa. 1942 Da Jessica Mays modelkarriere i New York får en brat afslutning, sender magasinet Vogue hende til Europa med et kamera for at dække krigen i Europa i tekst og billeder. Jessica er modig og kaster sig over sin nye opgave som krigskorrespondent og de udfordringer, der følger med at være kvinde i det job. Tre nye venskaber hjælper hende med at løse den langt fra ufarlige opgave: Journalisten Martha Gellhorn lærer hende, hvordan man omgår reglerne, og faldskærmsjægeren Dan Hallworth viser hende, hvor hun kan tage de bedste billeder og finde de bedste historier. Og den lille pige, Victorine, lærer Jessica at åbne sit hjerte. 2004 Den unge australske museumsmedarbejder D’Arcy Hallworth rejser til Europa for at nedpakke en samling berømte fotografier, der hidtil har været opbevaret i privat eje på et fransk chateau. Hvad der begynder som en almindelig opgave, udvikler sig til en noget mere foruroligende oplevelse, da det går op for hende, hvem den mystiske franske fotograf egentlig er ... Natasha Lester var marketingschef hos L’Oréal, før hun gjorde alvor af drømmen om at blive forfatter. Den franske fotograf er hendes femte roman, men den første, der kommer på dansk. Karakteren Jessica May er inspireret af den amerikanske model og fotograf Lee Miller, der arbejdede som fotojournalist i Europa under 2. verdenskrig.

 • af Natasha Lester
  144,95 - 146,95 kr.

  Ny stor roman af forfatteren til Den franske fotograf. Baseret på historien om modeskaberen Christian Dior og hans søster, Catherine, der var aktiv i den franske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig. Den australske modekonservator Kat Jourdan er i England med sit arbejde, men får en opgave af mere privat karakter. Kan hun ikke rejse til Cornwall og se til et lille hus, som hendes bedstemor ejer? I huset finder hun til sin overraskelse en unik samling af Dior-kjoler. Kat anede ikke, at hendes bedstemor var i besiddelse af sådan en skat og sætter sig for at undersøge, hvordan de uvurderlige kjoler er havnet der. I sin jagt på svar støder Kat både på søstrene Skye og Liberty, der kæmpede for englænderne under 2. verdenskrig, og deres barndomsven den amerikanske pilot Nicholas, der var forlovet med den franske kvinde Margaux. En anden fransk kvinde, der ser ud til at have forbindelse til sagen er Catherine, søster til Christian Dior og aktiv i den franske modstandsbevægelse. Skye og Liberty. Nicholas og Margaux. Catherine og Christian. Er de alle seks forbundet? Og hvad er deres forbindelse til Kats bedstemor og den hemmelige arv, der har været gemt væk i over et halvt århundrede? Natasha Lester var marketingschef hos L’Oréal, før hun gjorde alvor af drømmen om at blive forfatter. Hun har siden 2016 skrevet fem historiske romaner. Den første, der i 2020 udkom på dansk var Den franske fotograf, Lesters femte roman, som blev kåret til Romantic Novel of the Year i kategorien for årets bedste historiske kærlighedsroman. Den hemmelig arv er den anden af hendes bøger, der udkommer på dansk.

 • af Natasha Lester
  235,95 kr.

  En medrivende og velresearchet historie om nazisternes kunsttyverier og de stærke kvinder i den franske modstandsbevægelse. Ny stor stand alone-roman af bestsellerforfatteren til Den franske fotograf og Den hemmelige arv. Paris 1939. Under den tyske besættelse af byen får den unge franske kvinde Éliane Dufort til opgave at katalogisere Louvres kunstskatte. Hvad de tyske soldater, der overvåger arbejdet, ikke ved, er, at Éliane forstår tysk og holder øje med, hvilke kunstværkerne tyskerne er i færd med at stjæle til deres egne private samlinger. Sin viden deler hun med den franske modstandsbevægelse, men hvor lang tid vil der gå, før hun bliver afsløret? Den Franske Riviera 2015. Efter en personlig tragedie har den australske modeekspert Remy Lang søgt tilflugt i et vidunderligt hus på Den Franske Riviera, som hun har arvet. Under sit ophold i huset opdager Remy en fortegnelse over kunstværker stjålet under 2. Verdenskrig, og hun er chokeret over på listen at opdage et maleri, der hang på hendes børneværelse hjemme i Sydney. Hvem er hendes familie egentlig? Og gemmer huset på Rivieraen på flere hemmeligheder? Til alle læsere, der elsker romaner om heltemodige kvinder under 2. Verdenskrig som Martha Hall Kellys Blomstrende syrener eller Kate Quinns Kodenavn Alice. NATASHA LESTER er australsk forfatter til en række historiske romaner. Hun var marketingchef hos L’Oréal, før hun gjorde alvor af drømmen om at blive forfatter. Lester brød igennem med romanen Den franske fotograf, der også var den første af hendes romaner, der udkom på dansk og lå #2 på bestsellerlisten.

 • af Natasha Lester
  115,95 - 118,95 kr.

  En uforglemmelig historie om kærlighed, mod og tilgivelse – fra et glamourøst New York til et krigshærget Europa. 1942Da Jessica Mays modelkarriere i New York får en brat afslutning, sender magasinet Vogue hende til Europa med et kamera for at dække krigen i Europa i tekst og billeder. Jessica er modig og kaster sig over sin nye opgave som krigskorrespondent og de udfordringer, der følger med at være kvinde i det job. Tre nye venskaber hjælper hende med at løse den langt fra ufarlige opgave: Journalisten Martha Gellhorn lærer hende, hvordan man omgår reglerne, og faldskærmsjægeren Dan Hallworth viser hende, hvor hun kan tage de bedste billeder og finde de bedste historier. Og den lille pige, Victorine, lærer Jessica at åbne sit hjerte. 2004Den australske kunsthåndterer D’Arcy Hallworth ankommer til et smukt fransk chateau for at tage hånd om en samling berømte fotografier. Hvad der begynder som en almindelig opgave, udvikler sig til en noget mere foruroligende oplevelse, da det går op for hende, hvem den mystiske franske fotograf egentlig er ... Natasha Lester var marketingschef hos L’Oréal, før hun gjorde alvor af drømmen om at blive forfatter. Den franske fotograf er hendes femte roman, men den første, der kommer på dansk. Karakteren Jessica May er inspireret af den amerikanske model og fotograf Lee Miller, der arbejdede som fotojournalist i Europa under 2. verdenskrig.

 • af Natasha Lester
  180,95 kr.

  1940. Da tyskerne rykker frem mod Paris, bliver den unge syerske Estella Bissette tvunget til at flygte fra alt, hvad hun har kært. Hun sætter kursen mod New York med blot et par francs på lommen, en kuffert med det allermest nødvendige, sin symaskine og en stor drøm om at åbne sin egen systue. 2015. Den australske kurator Fabienne Bissette rejser til New York for at arbejde på en udstilling af de værker, som hendes bedstemor, en af verdens førende modedesignere, har skabt. Men efterhånden som Fabienne finder ud af mere om sin bedstemors fortid, afdækker hun også en tragisk historie om hjertesorg og familiehemmeligheder, som på dramatisk vis vil ændre hendes eget liv. Der ligger altid solid research bag Natasha Lesters romaner, så ud over de medrivende historier får læseren også et indblik i et hjørne af 2. verdenskrig, som de måske ikke vidste så meget om i forvejen. I Den franske fotograf var det de kvindelige journalister og fotografers vilkår ved fronten, i Den hemmelige arv var det de kvindelige piloter, og i Huset på Rivieraen er det nazisternes kunsttyverier og kvinderne i den franske modstandsbevægelse. I En syerske i New York er det 1940'ernes modeverden, vi lærer noget om.

 • af Natasha Lester
  144,95 kr.

  En medrivende og velresearchet historie om nazisternes kunsttyverier og de stærke kvinder i den franske modstandsbevægelse. Ny stor stand-alone roman af forfatteren til bestselleren Den franske fotograf og Den hemmelige arv.Paris 1939. Under den tyske besættelse af byen får den unge franske kvinde Éliane Dufort til opgave at katalogisere Louvres kunstskatte. Hvad de tyske soldater, der overvåger arbejdet, ikke ved, er, at Éliane forstår tysk og holder øje med, hvilke kunstværkerne tyskerne er i færd med at stjæle til deres egne private samlinger. Sin viden deler hun med den franske modstandsbevægelse, men hvor lang tid vil der gå, før hun bliver afsløret? Nutiden. Efter en personlig tragedie har den australske modeekspert Remy Lang søgt tilflugt i et vidunderligt hus på Den Franske Riviera, som hun har arvet. Under sit ophold i huset opdager Remy en fortegnelse over kunstværker stjålet under 2. verdenskrig, og hun er chokeret over på listen at opdage et maleri, der hang på hendes børneværelse hjemme i Sydney. Hvem er hendes familie egentlig? Og gemmer huset på Rivieraen på flere hemmeligheder? Til alle læsere, der elsker romaner om heltemodige kvinder under 2. verdenskrig som Martha Hall Kellys Blomstrende syrener eller Kate Quinns Kodenavn Alice. NATASHA LESTER er australsk forfatter til en række historiske romaner. Hun var marketingschef hos L’Oréal, før hun gjorde alvor af drømmen om at blive forfatter. Lester brød igennem med romanen Den franske fotograf, der også var den første af hendes romaner, der udkom på dansk og lå #2 på bestsellerlisten.

 • - This Winter Go To Paris, Brave The War, And Fall In Love
  af Natasha Lester
  97,95 kr.

  Inspired by the incredible true story of Lee Miller, Vogue model turned one of the first female war photojournalists, the new novel by the bestselling author of The Paris Seamstress

 • af Natasha Lester
  97,95 kr.

  PRAISE FOR NATASHA LESTER...'A fantastically engrossing story. I love it' KELLY RIMMER'Intrigue, heartbreak... I cannot tell you how much I loved this book' RACHEL BURTON'A gorgeously rich and romantic novel' KATE FORSYTHA Kiss From Mr Fitzgerald is a deliciously evocative love story of a small-town girl with big ambitions in 1920s New York. Perfect for fans of The Paris Wife, Gill Paul, Kate Furnivall and Penny Vincenzi.***It's the Roaring Twenties in the Manhattan of gin, jazz and prosperity. Women wear makeup and hitched hemlines and enjoy a new freedom to vote and work. Not so for Evelyn Lockhart, who is forbidden from pursuing her passion to become one of the first female doctors. Chasing her dream will mean turning her back on her family: her competitive sister, Viola; her conservative parents; and the childhood best friend she is expected to marry, Charlie. In a desperate attempt to support herself through Columbia University's medical school, Evie auditions for the infamous late-night Ziegfeld Follies on Broadway. But if she gets the part, what will it mean for her fledgling relationship with Upper East Side banker Thomas Whitman - a man Evie thinks she could fall in love with, if only she lived a life less scandalous . . . Captivating, heartwarming, and inspiring A Kiss From Mr Fitzgerald stars a young woman ahead of her time amid the fragile hearts and glamour of Jazz Age New York.MORE PRAISE FOR NATASHA LESTER...'If you enjoy historical fiction (and even if you don't) you will love this book' Sally Hepworth'Stunning . . . Will have you captivated' Liz Byrski'This romance will have you enchanted' Woman's Day'Natasha Lester is our generation's Louisa May Alcott' Tess Woods'What a GEM!' Sara Foster'Natasha Lester brings bold, brave women to life' Courier Mail 'I love this book' Rachael Johns'Exquisite!' Vanessa Carnevale'Engaging' Herald Sun'An essential addition to Australian fiction' AusRomToday'Utterly compelling' Good Reading 'Emotion that will touch your heart and soul deeply' Jodi Gibson 'Fascinating, evocative and meticulously researched' Annabel Abbs'Entertaining and provocative' Perth Festival 'Lester has woven a fine, original story of everlasting quality.' BetterReading 'A captivating tale' Daily Examiner 'A delightful and multi-faceted romp through the jazz era' Natalie Salvo 'Excellent historical fiction' The Book Muse 'You will love this even if you're not a regular reader of historical fiction' Jess Just Reads 'Storytelling at its finest' Great Reads & Tea Leaves

 • af Natasha Lester
  92,95 kr.

  The brand-new escapist summer read from the internationally bestselling author of The Paris Secret!ONE UNFORGETTABLE SUMMER WILL UNLOCK A DECADES-OLD SECRET . . .'A meticulously researched novel with a perfectly woven dual timeline . . . I think The Riviera House is her best book yet' KATHRYN HUGHES, bestselling author of The LetterFRENCH RIVIERA, PRESENT DAYWhen Remy discovers she's mysteriously inherited a house on the French Riviera, she drops everything to go there, desperately seeking answers. There, she's shocked to uncover a catalogue of the artwork known to have been stolen by the Nazis during WWII, but there's something oddly familiar about one of the paintings . . .PARIS, 1939While working at the Louvre, bold and beautiful Eliane falls for talented painter Xavier. But when the Nazis occupy the city, Xavier leaves Eliane behind for the safety of England. Heartbroken, she throws herself into helping the resistance catalogue the priceless treasures the Nazis are stealing. But Eliane is playing a dangerous game, and soon realises she may have put her trust in the wrong person . . .As Remy questions everything she thought she knew about her family, in the past Eliane finds herself in real peril. Could it be that the Riviera house holds more secrets than either Remy or Eliane are ready to face?Set between war-torn Paris and the present day, The Riviera House is a breathtakingly beautiful story of love and sacrifice, from the internationally bestselling author of The Paris Secret. Perfect for fans of Rachel Hore, Lucinda Riley and Tracy Rees.

 • af Natasha Lester
  235,95 kr.

  1940. Da tyskerne rykker frem mod Paris, bliver den unge syerske Estella Bissette tvunget til at flygte fra alt, hvad hun har kært. Hun sætter kursen mod New York med blot et par francs på lommen, en kuffert med det allermest nødvendige, sin symaskine og en stor drøm om at åbne sin egen systue. 2015. Den australske kurator Fabienne Bissette rejser til New York for at arbejde på en udstilling af de værker, som hendes bedstemor, en af verdens førende modedesignere, har skabt. Men efterhånden som Fabienne finder ud af mere om sin bedstemors fortid, afdækker hun også en tragisk historie om hjertesorg og familiehemmeligheder, som på dramatisk vis vil ændre hendes eget liv. Der ligger altid solid research bag Natasha Lesters romaner, så ud over de medrivende historier får læseren også et indblik i et hjørne af 2. verdenskrig, som de måske ikke vidste så meget om i forvejen. I Den franske fotograf var det de kvindelige journalister og fotografers vilkår ved fronten, i Den hemmelige arv var det de kvindelige piloter, og i Huset på Rivieraen er det nazisternes kunsttyverier og kvinderne i den franske modstandsbevægelse. I En syerske i New York er det 1940'ernes modeverden, vi lærer noget om.

 • af Natasha Lester
  161,95 kr.

 • af Natasha Lester
  103,95 kr.

 • af Natasha Lester
  94,95 kr.

  A wardrobe of Dior gowns. A decades-old secret. Three women bound forever by war.An unspeakable betrayal will entwine all of their fates.From New York Times bestselling author of The French Photographer.'A meticulously researched novel about the lengths people will go to protect one another, and a love that lasts a lifetime . . . an extraordinary book' Marie Claire (Australia)*****England, 1939Talented pilot Skye Penrose joins the British war effort where she encounters her estranged sister, Liberty, and childhood soulmate Nicholas Crawford, now engaged to enigmatic Frenchwoman Margaux Jourdan.Paris, 1947 Designer Christian Dior unveils his extravagant first collection to a world weary of war and grief. He names his debut fragrance, Miss Dior, in tribute to his sister, Catherine, who worked for the French Resistance.Present day Australian fashion conservator Kat Jourdan discovers a secret wardrobe filled with priceless Dior gowns in her grandmother's vacant cottage. As she delves into the mystery, Kat begins to doubt everything she thought she knew about her beloved grandmother.An unspeakable betrayal will entwine all of their fates.The Pairs Secret is an unforgettable story about the lengths people go to protect one another, and a love that, despite everything, lasts a lifetime. Perfect for fans of Kate Furnivall, Lucinda Riley and Kate Morton.Praise for Natasha Lester:'Divine' GILL PAUL, bestselling author of The Secret Wife'An emotional and sweeping tale' CHANEL CLEETON, bestselling author of Next Year in Havana 'A splendid, breathtaking novel, full of mystery and passion...a must read!' JEANNE MACKIN, author of The Last Collection

 • af Natasha Lester
  97,95 kr.

  **THE FRENCH PHOTOGRAPHER is now available to pre-order in ebook**PRAISE FOR NATASHA LESTER...'A fantastically engrossing story. I love it' KELLY RIMMER'Intrigue, heartbreak... I cannot tell you how much I loved this book' RACHEL BURTON'A gorgeously rich and romantic novel' KATE FORSYTHHer Mother's Secret is the thrilling and captivating story of a brave young woman chasing her dream against society's disapproval. Perfect for fans of Gill Paul, Kate Furnivall and Penny Vincenzi.1918, England. Armistice Day should bring peace into Leonora East's life. Rather than making cosmetics secretly in her father's chemist shop, Leo hopes to now display her wares openly. Instead, Spanish flu arrives in the village, claiming her father's life. Determined to start over she boards a ship to New York City, where she meets debonair department store heir Everett Forsyth . . . 1939, New York City. Everett's daughter, Alice, a promising ballerina, receives a mysterious letter inviting her to star in a series of advertisements for a cosmetics line. If she accepts she will be immortalized like dancers such as Zelda Fitzgerald, Josephine Baker and Ginger Rogers. Why, then, are her parents so quick to forbid it? MORE PRAISE FOR NATASHA LESTER...'If you enjoy historical fiction (and even if you don't) you will love this book' Sally Hepworth'Stunning . . . Will have you captivated' Liz Byrski'This romance will have you enchanted' Woman's Day'Natasha Lester is our generation's Louisa May Alcott' Tess Woods'What a GEM!' Sara Foster'Natasha Lester brings bold, brave women to life' Courier Mail 'I love this book' Rachael Johns'Exquisite!' Vanessa Carnevale'Engaging' Herald Sun'An essential addition to Australian fiction' AusRomToday'Utterly compelling' Good Reading 'Emotion that will touch your heart and soul deeply' Jodi Gibson 'Fascinating, evocative and meticulously researched' Annabel Abbs'Entertaining and provocative' Perth Festival 'Lester has woven a fine, original story of everlasting quality.' BetterReading 'A captivating tale' Daily Examiner 'A delightful and multi-faceted romp through the jazz era' Natalie Salvo 'Excellent historical fiction' The Book Muse 'You will love this even if you're not a regular reader of historical fiction' Jess Just Reads 'Storytelling at its finest' Great Reads & Tea Leaves

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.