Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Nathali Liane

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Bettina Liane & Nathali Liane
  103,95 - 198,94 kr.

  Da Aia og og hendes tvillingebror Peter finder en gammel rejsekuffert, har de ingen anelse om, at det vil ændrer deres liv for evigt. I kufferten ligger to invitationer til det mystiske skib Galathea, som kan sejle mellem magiske verdener. Sammen med andre jævnaldrene trænes Aia og Peter i at bekæmpe den trussel, som vil udslette den magiske verden Igdrafell.Snart begynder uforklarlige ting at finde sted på Galathea, og i takt med at Aia opdager sandheden om sit ophav, sættes hun for alvor på prøve. På Galathea trænes hun i at kæmpe mod mørket, men kan hun mon overvinde mørket i sig selv?Kaldet fra Galathea er første bog i den eventyrlige fantasyserie Awen.

 • - Awen 2
  af Bettina Liane & Nathali Liane
  177,95 - 247,95 kr.

  Arven fra fortiden er anden bog i serien Awen, en storslået fantasyserie for børn og unge.Et nyt skoleår begynder på det magiske skib Galathea, hvor Aia sammen med sin tvillingebror, Peter, har påbegyndt sin uddannelse som vogter af den forunderlige verden Igdrafell. Men Aia og Peters fortid og familiebaggrund truer med at indhente dem. Deres afdøde far, der skulle have været leder af de onde Morkinskinna, hvis han ikke var omkommet i en ulykke, har efterladt dem noget, som de for alt i verden må finde, inden det er for sent. Problemet er bare, at de ikke aner, hvad det er.

 • - Awen 3
  af Bettina Liane & Nathali Liane
  167,95 - 198,94 kr.

  Flænger i tiden er tredje bog i serien Awen – en magisk fantasyhistorie for børn, unge og eventyrlystne sjæle i alle aldre.Aia er i sorg. I flere måneder har hun lukket sig inde i sin kahyt på vogternes skib Galathea, men ved Sigøjnernes Midnatsgilde opdager hun, at der måske findes en måde at genoplive de døde på. På trods af risikoen for at det ender galt, gennemfører Aia et tvivlsomt ritual, men kort efter breder mystiske tidsforstyrrelser sig på Galathea, og folk begynder at forsvinde. Har det noget med ritualet at gøre? Og findes der en måde at stoppe det på?Flænger i tiden er en historie om magi, spænding, kærlighed og venskab til alle elskere af Harry Potter og Det gyldne kompas. Flænger i tiden er tredje bind i serien Awen. Bogen er skrevet af Nathali og Bettina Liane, som er mor og datter. Sammen har de skabt et sprudlende og omfattende fantasyunivers, som vil begejstre alle elskere af Harry Potter. De debuterede i 2019 med første bind i serien Kaldet fra Galathea. Når de ikke skriver, tager de rundt og fortæller om bøgerne iklædt smukke kostumer fra bøgernes magiske univers.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.