Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Niels Overgaard

Bøger af Niels Overgaard

Niels Overgaard er en uddannet journalist og er født d. 22. januar 1981. Til hverdag arbejder han som kommunikationschef for PFA, og lancerede sin forfatterkarriere i 2008 med selvhjælpsbogen ‘Få styr på tingene og bliv mere effekt’. Han har herefter udgivet det seneste værk ‘Det hele handler ikke om dig’, hvor læseren præsenteres for den stoiske filosofi, som gemmer det reelle budskab bagved.
Hans skrifter er provokerende og går ind til benet, det er det der tilrettelægger hans succes i bogen ‘Det hele handler ikke om dig’. Du vil finde en humoristisk sans i hans skrifter, og lærerige råd.

Journalisten er uddannet på Syddansk universitet.

Foto af People's Press
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Hvad antikke filosoffer ved om et lykkeligt liv
  af Niels Overgaard
  144,95 - 217,95 kr.

  Hvordan bliver man lykkelig? Og hvordan lever man på en ordentlig måde i en stadig mere kompleks tid?Svarene på de to spørgsmål hænger sammen. I hvert fald hvis man rådfører sig med nogle af antikkens store tænkere. For det gode liv, det lykkelige liv, handler mindre om, hvad man opnår, end hvordan man opnår det. Det handler mindre om, hvad man oplever, end hvordan man oplever det. Det handler mindre om ydre succes end om indre tilfredshed.Ifølge de store filosoffer fra antikken er lykke noget, man kan opnå ved at leve sit liv på den rette måde.I Mere er aldrig nok fortæller Niels Overgaard med udgangspunkt i de fire kardinaldyder – visdom, mådehold, retfærdighed og mod – og kærligheden, hvad vi moderne hverdagsmennesker kan lære af de gamle grækere og romere i vores bestræbelser på at leve lykkelige liv. Og han deler ud af sine personlige erfaringer med dyder og – især – laster.

 • - Antikke principper for et liv med sindsro, frihed og mening
  af Niels Overgaard
  132,95 - 220,95 kr.

  Aldrig har vi været rigere og tryggere og haft flere muligheder her i den vestlige verden, men samtidig er mange plaget af stress, angst og depression. Nye spørgsmål kalder på svar: Hvordan finder du mening i en verden, hvor kampen for overlevelse er afløst af idéen om selvrealisering? Hvordan navigerer du i de nærmest uendelige muligheder og udfordringer, det moderne liv byder på? Der er forbavsende relevante svar på de spørgsmål i den stoiske filosofi, der har sin oprindelse i antikken. Gennem to årtusinder har den hjulpet mennesker til at håndtere alt fra paladsintriger til krigsfangelejre. I bogen vil du på en jordnær, underholdende, provokerende og praktisk anvendelig måde blive introduceret til den stoiske filosofi. Journalist Niels Overgaard opdaterer klassiske dyder som selvbeherskelse, disciplin og visdom til nutiden, og du vil blive klogere på, hvordan de kan bruges til at håndtere moderne udfordringer som sociale medier, smartphones, et travlt arbejdsliv og irrationel terrorfrygt på en måde, der giver dig mulighed for et liv med sindsro, frihed og mening. Men vær forberedt: Det er ikke en filosofi, der stryger dig med hårene. DET HELE HANDLER IKKE OM DIG er også en personlig bog, hvor forfatteren deler ud af sine pinagtige erfaringer fra et anti-stoisk liv og fortæller om, hvordan han i dag forsøger at omsætte filosofien til handling i både arbejds- og privatlivet.

 • af Søren Dybdal & Niels Overgaard
  297,95 kr.

  Du kan frigøre mindst 30 minutter på hver af dine arbejdsdage, hvis du bruger principperne i denne bog. Metoden giver dig bedre overblik, større effektivitet og mindsker risikoen for, at du får stress. Mere end 13.000 er blevet trænede i det simple koncept, som denne bog repræsenterer.

 • - Mine noter
  af Niels Overgaard
  146,95 kr.

  ”Hvilken dårlig vane har du modarbejdet i dag? Hvilken forseelse har du taget afstand fra? I hvilken henseende har du forbedret dig?”– Seneca, Om vrede, bog 3, 36Stoisk dagbog er en udfyld-selv dagbog med plads til notater, der hver dag tager udgangspunkt i de tre spørgsmål af Seneca. Hverdagsstoiker og bestsellerforfatter, Niels Overgaard, har derudover udvalgt 12 Seneca-citater, som introducerer hver måned og dermed også kan give anledning til refleksion.Med denne brugsbog har du mulighed for dagligt at forholde dig til og reflektere over et udvalg af stoicismens grundbegreber, som du måske allerede har stiftet bekendtskab med i bestselleren Det hele handler ikke om dig.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.