Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Nils Hartmann

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Nils Hartmann
  198,95 kr.

  I tekst og illustrationer og med masser af humor fortælles den spændende udvikling i danskernes historie fra istiden til i dag. I bogen kan man blandt meget andet finde: Tidstavler med årstal og vigtige hændelser Børnenes rolle i historien Kongerækken Flotte farveillustrationer og kort Stort register med personer, begivenheder og steder Få på en sjov og nem måde et overblik over vores alle sammens danmarkshistorie. Fra 8 år

 • af Nils Hartmann
  198,95 kr.

 • af Nils Hartmann
  43,94 - 198,95 kr.

  En samlet fortælling om Danmark under besættelsen 1940-1945. Fortalt for børn og voksne. Følg besættelsen år for år. Læs om den tyske invasion i 1940. Få historien om, hvordan det var at leve i Danmark i en tid med mørklægning, rationering og varemangel. Hør om sabotage, illegale blade og om, hvordan danske nazister hvervede danske drenge til deres ungdomskorps. Læs om aktionen mod jøderne, og om frihedskæmperne, som satte deres liv på spil. Og få skildringen af den længe ventede befrielse i maj 1945. Bogen bygger på et fyldigt kildemateriale, breve, bøger, øjenvidneskildringer og fotografier fra tiden.

 • af Nils Hartmann
  43,94 - 189,95 kr.

  Få historien om Odin, kongen blandt guderne. Følg Tors kampe med jætterne. Mød den skønne Freja og den farlige Loke - og oplev verdens undergang, når guder og jætter kæmper deres sidste kamp i Ragnarok.Følg med i de spændende historier om de nordiske helte.  Hør om Starkad og Amled. Få at vide, hvad der hændte Vemund, Uffe, Roar og Helge, Rolf Krake og Regnar Lodbrog og mange, mange flere. Og hvis du vil vide mere eller har glemt, hvad fx Odins ottebenede hest hedder, så er der ordforklaringer og et minileksikon med alle navne bag i bogen. Til højtlæsning og selvlæsning fra 9 år.

 • af Nils Hartmann
  192,95 - 198,95 kr.

  REJS MED BØRNENE TILBAGE I TIDEN.DANSKE BØRNS LIV OG HVERDAG FORTALT IGENNEM VORES HISTORIE. Tag med på jagt i stenalderen. Sejl med vikingebørn til en trelleborg. Vær med til en fødsel i middelalderen. Læs om kloge børn i renæssancen. Mød kong Christian 4., Tyge Brahe og dronning Margrete 1. som børn. Følg en families udvandring til Amerika. Og vær med, når en gruppe drenge under 2. verdenskrig skaber den berømte modstandsgruppe Churchill-klubben.Bogen er fyldt med illustrationer og tidstavler for Danmark og verden omkring os.Find også et minileksikon og en oversigt over børns rettigheder i dag.TIL HØJTLÆSNING OG SELVLÆSNING FRA 9 ÅR.

 • af Nils Hartmann
  230,95 - 267,95 kr.

  Helte udfører store bedrifter. De er stærke, modige og tapre og sætter ofte livet på spil. Kvindelige helte kaldes heltinder. De viser deres styrke gennem kærlighed og klogskab. Læs om historiske helte og eventyr-helte, men også om sø-helte, serie-helte, børne-helte og super-helte.Opgaver på: fagbog.gyldendal.dk

 • af Nils Hartmann
  43,94 kr.

  Odysseus er en af heltene fra Den Trojanske Krig og konge over Ithaka. Da krigen slutter efter ti år, vender han ikke hjem. Hans kone Penelope og sønnen Telemakos venter forgæves på ham ... Følg Odysseus på hans fantastiske hjemrejse. Mød guder, mennesker og lotusspisere, kyklopen Polyfem, de lokkende sirener, troldkvinden Kirke, den elskovssyge nymfe Kalypso og mange andre. Og få at vide, hvad der skete, da den seje helt langt om længe vendte hjem. Odysseus er hovedpersonen i Homers store heltedigt Odysséen. Nils Hartmann har gendigtet historien for børn og Palle Bregnhøi har illustreret smukt og dramatisk.

 • - Historien om danskernes vej til demokrati. Fortalt for børn og voksne
  af Nils Hartmann
  73,95 kr.

  Hvem bestemmer i Danmark? Følg folk i by og på land helt tilbage fra stenalderen over vikingetid og middelalder og frem til i dag. Læs om magtkampe mellem konge, kirke, adel og borgere; mellem bønder og herremænd; mellem arbejdere og arbejdsgivere. Hør om de mænd og kvinder, der kæmpede for at gøre Danmark demokratisk. Oplev kvindernes seje kamp for valgret og ligestilling. Læs om børnenes rolle i historien, om børnearbejde, og om hvordan børn fik rettigheder og unge fik stemmeret. Få de politiske partiers historie. Læs om, hvordan velfærdssamfundet blev skabt. Hør om EU, om græsrodsbevægelser, ungdomsoprør og meget mere.I bogen er der også:Tidstavler og tekster med udblik til den store verden.Kongerækken og hovedpunkter i Grundloven 1953.Oversigt over danske regeringer siden 1901.Minileksikon og ordforklaringer.

 • af Nils Hartmann
  43,94 - 267,95 kr.

  Stone-henge er Englands største og mest berømte oldtids-minde. Det er et mystisk sted, der er bygget af nogle meget store sten. Arkæo-loger mener, at stenene var en slags kalender, som viste Solens gang hen over himlen.I denne bog kan du læse historien om Stone-henge gennem flere tusind år. Du kan også læse nogle af de gamle fortællinger, der er knyttet til Stonehenge: Om gamle konger, trold-manden Merlin og de mystiske druider.

 • af Nils Hartmann
  43,94 - 267,95 kr.

  I gamle dage var alle skibe af træ. De havde kun årer, sejl og vind til at drive sig frem. Med tiden blev skibene større, og snart kom de store sejlskibe vidt omkring. Læs og bliv klogere på handelsskibe, krigsskibe, lystbåde og mange andre slags skibe - og på hvordan man finder vej over havet.Opgaver på: fagbog.gyldendal.dk

 • - Henning Haslund Christensen - Danmarks sidste opdagelsesrejsende
  af Nils Hartmann
  149,95 - 199,95 kr.

  Henning Haslund-Christensen var en eventyrer. Som dreng ville han ud i verden. Han blev Danmarks sidste store opdagelsesrejsende. Og kom på spændende rejser gennem Mongoliet. Følg med på kamelryg gennem Gobi-ørkenen. Kom på besøg i en spøgelsesby. Og hør, hvordan det er at gå gennem isen med heste. Da Haslund blev ramt af en lavine, troede han, at alt var slut. Ville han aldrig gense Danmark?

 • - En fortælling om Knud Rasmussen
  af Nils Hartmann
  149,95 - 156,95 kr.

  Knud Rasmussen blev født i Grønland i 1879. Her boede han, indtil han var 12 år. Så kom han i skole i Danmark. Men Knud havde en drøm. Han ville møde polareskimoerne, og det ønske fik han opfyldt. I bogen fortælles om hans spændende ekspeditioner med hunde og slæder. På den 5. ekspedition rejste han 18.000 kilometer gennem Canada og Alaska. Det var verdens længste slæderejse.

 • af Nils Hartmann
  227,95 kr.

  12-årige Jakobs liv ændres for altid, da han rejser tilbage til middelalderen gennem et gammelt kalkmaleri. Jakob møder drengen Jeppe, der fortæller ham om sin bror Tejs, der er slavearbejder på opførslen af en katedral. Jakob beslutter sig for at hjælpe Jeppe med at finde og befri sin bror, og det bliver starten på et farligt eventyr og et helt særligt venskab.Gateway /title /head body center h1 502 Bad Gateway /h1 /center /body /htmlDen danske forfatter Nils Hartmann blev født i 1941 i København og voksede op på Præstø. Han debuterede som skønlitterær forfatter i 1982 med "Rejsen til Bantam", og ved siden af sit arbejde som forfatter arbejder han som oversætter, primært fra svensk og engelsk til dansk.

 • af Nils Hartmann
  43,94 kr.

  Freja og Eskil besøger Skov-Yrsa, som lærer dem om blomster, planter og træer. Hun viser, hvordan de forskellige planter ser ud og hvilke man kan spise.Freja og Eskil: Planter er en letlæsningsbog til indskolingen. Bogen kan anvendes i læseværksteder og som selvstændig læsning.

 • af Nils Hartmann
  532,95 kr.

  Freja og Eskil møder en jæger og går med ham på jagt i skoven. Han viser dem, hvordan han laver sine våben, og hvordan man nedlægger en hjort.Freja og Eskil: På jagt er en letlæsningsbog til indskolingen. Bogen kan anvendes i læseværksteder og som selvstændig læsning.

 • af Nils Hartmann
  43,94 kr.

  Freja og Eskil kigger på dyr i skoven. De ser fugle, insekter og små og store dyr. Vi hører, hvordan dyrene bor, og hvad de spiser.Freja og Eskil: Skovens dyr er en letlæsningsbog til indskolingen. Bogen kan anvendes i læseværksteder og som selvstændig læsning.

 • af Nils Hartmann
  532,95 kr.

  Freja og Eskil besøger et kloster. Munken Andreas viser dem rundt og fortæller om livet i et munkekloster i middelalderen; hvordan de laver mad, brygger øl, laver medicin og passer de syge, læser og skriver, passer haven og går i kirke. Freja og Eskil: Klosteret er en letlæsningsbog til indskolingen. Bogen kan anvendes i læseværksteder og som selvstændig læsning.

 • af Nils Hartmann
  43,94 - 532,95 kr.

  Vi følger Freja og Eskil gennem årets tolv måneder og ser, hvordan naturen forandrer sig gennem de fire årstider.Freja og Eskil: Året rundt er en letlæsningsbog til indskolingen. Bogen kan anvendes i læseværksteder og som selvstændig læsning.

 • af Nils Hartmann
  153,95 - 160,95 kr.

  1000 års spændende Danmarkshistorie.Her er bogen til hele familien, om de over 50 regerende konger og dronninger Danmark har haft fra vikingetiden til i dag.Få historien om Gorm den Gamle, kongerækkens stamfar. Hør om den barske vikingekonge Sven Tveskæg og mød byggekongen Christian 4. Og få samtidig historien om Tyge Brahe, grevinde Danner, de to jellingsten, heksebrændinger, Dannevirke, Dyveke, Danmarks grundlov, blodbadet i Stockholm, dronning Caroline Mathilde, Struensee og barnekongen Oluf - helt frem til Margrethe 2.  - vores egen dronning.Og hvis du vil vide mere eller har glemt, hvad fx. runer, reformationen, pest eller skærsilden er, så er der ordforklaringer og et minileksikon med alle navne bag i bogen.

 • - fra istid til vikingetid
  af Nils Hartmann & Lilian Brøgger
  43,94 kr.

  En anderledes danmarkshistorie for børn i 7-8 års alderen. Med humor og tegninger fortælles danskernes historie i istiden, stenalderen, bronzealderen, jernalderen og frem til vikingetiden.

 • - middelalderen
  af Nils Hartmann
  43,94 kr.

  En anderledes danmarkshistorie for børn i 7-8 års alderen. Med humor og tegninger fortælles historien om danskerne i middelalderen.

 • - fra landbrugets udskiftning til nutiden
  af Kirsten Raagaard & Nils Hartmann
  43,94 kr.

  En gennemgang af Danmarks historie fra 1780 frem til vor tid. Der lægges særlig vægt på bøndernes forhold før og efter stavnsbåndets ophævelse, enevældens ophør i midten af 1800-tallet samt på befolkningens levevilkår gennem de ca. 200 år.

 • af Nils Hartmann
  57,95 - 267,95 kr.

  Både varulve og vampyrer hører til mørkets magter. I gamle dage troede man, at det var uhyggelige og farlige væsener, som kom frem efter solnedgang. Læs i denne bog om varulve, vampyrer, marer, valravne og flere andre af disse mærkelige væsener.Opgaver kan hentes på: fagbog.gyldendal.dk

 • - Fra bilens barndom til rumalderen
  af Nils Hartmann & Lilian Brøgger
  43,94 kr.

  Om industriens udvikling fra 1875 frem til den teknologiske verden i dag. Korte beretninger om fx Afrika, Rusland, Kina, verdenskrigene, kvindekamp og miljøproblemer. Rigt illustreret.

 • af Nils Hartmann
  43,94 kr.

  Syv fantastiske historier om løgn og fantasi, grusomhed og mod, mystik og trolddom, spøgelser, uhyrer og en højst mærkværdig kat. Nils Hartmann har fortalt de mærkelige, spændende og morsomme historier, og Dorte Karrebæk har tegnet helt eventyrligt. Fra 8 år

 • - Oplæsningsbog
  af Nils Hartmann
  43,94 - 612,95 kr.

  Freja og Eskil er et nyt dansksystem til 1. klasse af Jørgen Frost.Det centrale element i Freja og Eskil er oplæsningsbogen skrevet af Nils Hartmann. Den skaber det univers, der er baggrund for alle andre aktiviteter i systemet. Bogen har 30 kapitler, som læreren læser højt fra. Fortællingen bliver en ramme, der skaber genkendelse, og som børnene kan bruge til at danne en begrebsverden og bygge deres læring på.I læsebogen er historien den samme som i oplæsningsbogen, men koncentreret til en tekst, der passer til børnenes niveau. I arbejdsbøgerne arbejdes med fonologiske og ortografiske strategier, og teksten fra læsebogen genfindes her i en let omskrevet version. Et vigtigt element i materialet er udfoldelsen af fantasy og skaberlyst, og derfor indeholder Freja og Eskil mange forslag til spændende storylineforløb.Materialet bygger på helhedslæsningsmetoden, udviklet af Jørgen Frost.Freja og Eskil 1. klasse består af:  Oplæsningsbog (Nils Hartmann) Læsebog Arbejdsbog A - Bogstavlæsebog Arbejdsbog B Lærerens bog (med teoretisk baggrund og storylines) Mit første bibliotek (letlæsningsbøger)Oplæsningsbogen er en fortælling fra middelalderens Danmark om børnene Freja og Eskil. Vi hører om dengang, Dannebrog faldt ned fra himlen, om åmænd og ellepiger, ulvejagt og ørredfangst, dagligliv og fester og om det store slag mellem bønder og soldater. Og vi møder bødlens hæslige knægt, den kloge kone Skov-Yrsa, munkene i Skovkloster og mange, mange flere.

 • af Nils Hartmann
  43,94 - 245,95 kr.

  I 2020 var det 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark.Grænselandet Sønderjylland har en lang historie, som man kan blive klogere på her.Laes også om det danske mindretal, der lever i Sydslesvig syd for grænsen til Tyskland.Opgaver på: fagbog.gyldendal.dk

 • - Oplæsningsbog
  af Nils Hartmann
  43,94 kr.

  Freja og Eskil for fulde sejlOplæsningsbog til 2. klasse. danner grundlag for indholdet i elevens egen læsebog skaber den helhed, eleverne skal arbejde med i arbejdsbog, sprogværksted og storylines foregår i middelalderen trækker mange spændende tråde til nutidige temaer, fx. venskab, handicap, at være på flugt, konflikter og mange flereFreja og Eskil for fulde sejl fortsætter den spændende historie om børnene fra Ladby. Vi hører om deres dramatiske rejse med skib til København, om sørøvere og gensynet med dronning Margrete. Vi kommer med til ridderturnering og oplever livet i byen, hvor Freja og Eskil får hjælp af dronningen til at fange de stirrende øjne. Inden rejsen går tilbage, ved vi, hvem gællepigen Stina er, og hvorfor munken Andreas er sendt til Skåne for at hente Jesus.

 • af Nils Hartmann
  43,94 - 257,95 kr.

  Dannebrog er verdens ældste flag. I denne bog kan man blandt andet læse om Dannebrogs historie, om flaget i krig og til søs, i glæde og sorg, om sportens brug af flaget og om årets mange flagdage.De små fagbøger er interessante og informerende bøger for elever i 3. - 6. klasse.Opgaver på: fagbog.gyldendal.dk

 • af Nils Hartmann
  43,94 kr.

  Der har altid været fattige, for fattigdom opstod for mange tusind år siden. I denne bog kan du læse om fattigdom i gamle dage. Men bogen fortæller også om nutidens fattige om, hvordan de får hjælp - både de fattige i Danmark og i andre lande.De små fagbøger er interessante og informerende bøger for elever i 3. - 6. klasse.Opgaver på: fagbog.gyldendal.dk

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.