Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Nina Malinovski

Filter
Filter
Genre
 • ()
Type
 • (14)
 • (4)
 • (3)
Format
 • (14)
 • (4)
 • (3)
Sprog
 • (17)
Pris
DKK
Serie
 • (5)
Tag
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sorter efterSorter Populære
 • af Nina Malinovski
  118,95 kr.

  Søfartsbogen er forfatterens tiende digtsamling og første udgivelse siden 2006. Om bogen skriver forlaget: Søfartsbogen handler om havets natur, dets væsner og vilkår, både i følelsesmæssig, mytisk og politisk forstand. Det er digte om havfruer og sømænd, om havenes ukendte dyb og om de rederier, som besejler dem. Efter et containerforlis flød tusindvis af badeænder ud over Atlanten og op igennem Arktis, efter femten år landede en enkelt and på Skotlands kyst. Og her gik jeg og troede, jeg vidste, hvad ensomhed er. Nina Malinovski debuterede i 1981 med digtsamlingen Fri Tid og har siden udgivet en række digtsamlinger samt skrevet flere manuskripter til film, teater og radio. Tidligere udgivelser af forfatteren er blandt andet udkommet i svensk, spansk, polsk, arabisk, fransk og engelsk oversættelse.

 • af Nina Malinovski
  10,95 - 28,95 kr.

  Alle ved, at man ikke skal lade sig lokke af ellepigerne, når de begynder at danse. Alligevel følger Jens villigt med, da pigen dukker op og forfører ham den dag på engen. I tre dage elsker de og nyder hinandens kroppe i hytten i skoven – indtil hun sender ham væk igen, og hans liv er forandret for evigt ...Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  10,95 - 19,95 kr.

  Den gamle mand har købt en ruin, som han bruger sin store formue på at bygge om til et rigtigt slot. Da slottet står færdigt, begynder den gamle at invitere kvinder på besøg, den ene efter den anden. Efter kort tid bliver de dog smidt på porten igen. Lige indtil en dag, hvor en kvinde insisterer på, at hun kun vil åbne én af sine små perleknapper i kjolen om dagen.Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  10,95 kr.

  Den fattige hyrde Jossif bor alene i udkanten af ørkenen. Han tror ikke på historierne om slanger, der kan forvandle sig til mennesker, og da den smukke Tamara pludselig dukker op, går der ikke længe, før Jossif endelig kan kalde sig for en gift mand.Selvom ægteskabet er barnløst, lever de to lykkeligt sammen i mange år. Lige indtil en fremmed kommer til deres hus, og Tamara begynder at opføre sig mærkeligt.Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  65,95 - 69,95 kr.

  "Hun havde drejet hovedet lidt væk og så skråt op på mig, og selv om hun måtte klemme øjnene i, fordi hun samtidig kiggede lige ind i solen, kunne jeg se hendes øjne lyse af latter. Hun, der lå ned og havde blottet sig helt, lo ad mig, der sad højt på en sten og var bange. – Har du slet ikke lyst til mig? spurgte hun pludselig, og det var første gang, jeg hørte hendes stemme. Måske havde jeg indtil det øjeblik slet ikke troet, at hun kunne tale." "Ellevild" er en samling erotiske noveller, der griber fat om roden på det menneskelige begær. Novellerne bærer præg af eventyr og længsler, sagn og drømme, og alle rummer de på én gang sødme, sanselighed og smerte.Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  10,95 kr.

  En flok fnisende, kåde pigebørn har omringet hende på torvet i middagsheden og ført hende til det rum, hun har en erindring om uden at have oplevet det endnu. De leder hende hen til det dampende bad og begynder at klæde hende af. Snart befinder de sig alle i bassinet, hvor pigerne får travlt med at kærtegne og udforske hendes krop ...Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  10,95 kr.

  Den gamle mand sidder altid ubevægelig i havestuen, når hun kommer gående forbi med sin cykel. Hun forstår ikke selv, hvad det er for en kraft, der bliver ved med at trække hende mod havestuen, men en dag stiller hun cyklen fra sig og går ind. Stadig uden at forstå, hvad der driver hende, begynder hun at tage tøjet af ...Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  251,95 kr.

 • af Nina Malinovski
  195,95 kr.

  45 FABLERDen illustrerede bog, ”45 fabler” er et samarbejde mellem den svenske billedkunstner Ivar Södergren og forfatteren Nina Malinovski. Fabler handler ikke om dyr, bare fordi de handler om dyr. Billederne i denne bog er ikke illustrationer, men fabler i sig selv. Fabler og billeder fortæller deres egne historier. En fabel kan genbruges, dens morale kan både efterprøves og laves om. Fablerne her er både gendigtninger og nyskrevne, de er fortællinger, skrevet af mennesker om mennesker. Hvad sker der for eksempel, når en skøjteløber mister troen på, at vandet kan bære den? Eller når et lille lam bli’r lukket ind til en sulten løve? Eller når en stær og en skovskade villære at synge som en nattergal? Eller når en kat gør en mus opmærksom på, at fælden, musen sidder i, er fuld af huller? En bog med fabler er svær at katalogisere og den sætter sig mageligt mellem alle hylderne på biblioteket. Den er for eksempel både for børn og voksne. Enhver lighed med Æsop, La Fontaine eller Krylov er tilsigtet. Ivar Södergren. Født i Göteborg i 1949. Opvokset i kunstnerfamilie i Congo og på Öland. Uddannet på Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. Nu bosat i Stockholm. Udtrykker sig i fabulerende og upålidelige billeder. Nina Malinovski debuterede i 1981 med digtsamlingen Fri Tid og har siden udgivet en lang række digtsamlinger og prosabøger.Uddannet manuskriptforfatter ved Den Danske Filmskole, har skrevet film, teaterstykker og librettoer til operaer.Er udkommet i blandt andet i svensk, spansk, polsk, arabisk, fransk og engelsk oversættelse.

 • af Nina Malinovski
  48,95 kr.

  "En sagde engang –jo ældre man bliver, jooftere møder man døden –selvfølgelig, det siger sig selvOg pludselig står man alligeveldér, så mærkeligt uforberedt, forman føder da børn for at de skal leve,det mest almindelige er da at leve, ikke?" Nina Malinovskis digte i "Stilhedssang" beskæftiger sig bredt med sider af livet, som de færreste kommer udenom, livet og døden, kærligheden og tabet. Digtene handler om de mellemrum, der f.eks. kan opstå når en solsort er holdt op med at synge og før den begynder igen. Det øjeblik, hvor alting kan ske.Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  28,95 kr.

  Vi bor i verden og kærligheden og smerten er uadskillelige. Den indsigt kræver mod, det kræver styrke at tage sit liv i egne hænder, at leve på jorden. Det fortæller digtene i samlingen "Under dansens hæle" om - og de gør det med både sanselighed og humor. Det er samtidigt anelsesfulde digte - noget skal ske, men vi ved endnu ikke hvad.Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  51,95 kr.

  SOM DET SKAL VÆREDer er nu engang de sten der skal være her i verdenDe elskende som kryber sammen en grå morgenDer er nu engang de træer fugle blomster der kan væreDe drømme hvor nogen pludselig skrigerDer er nu engang det vand som erDe hænder der giver og dem som tagerDet er lige tilpas og alt sammen som det skal væreNina Malinovski har omhyggeligt udvalgt en række af sine bedste og mest karakteristiske digte. Digtene er opstillet kronologisk og kredser om temaer som natur, det moderne liv, identitet, kærlighed og parforhold. Tilsammen tegner digtene et portræt af livet set gennem en af Danmarks dygtigste digteres øjne.Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  28,95 kr.

  "Kedsomheden bærer forsigtigt flødeskumskagerne hjem fra arbejde i en lille hvid æskeDen ringer på døren og vil gerne indDerefter vil den nok tænde for fjernsynet og sætte sig i sofaen og spise kagerne før den gå i sengNår den har sovet skal den på arbejde igenDe ved godt at det er kedsomheden der ringer påDe kan jo bare lade være med at åbne"Mange af digtene i samlingen "På vandets vegne" beskriver hverdagens verden, den gådefulde hverdag, hvad enten den finder sted i et hjemligt univers eller på et eksotisk kontinent. Digtene fortæller om både indre og ydre rejser, og om hvordan det kan føles, når den verden, vi tror vi kender, går i stykker.Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  48,95 kr.

  "Det er så enkeltså gennemsigtigtog så synligt netop nuBachs uendeligeVildgæssenesførste slingrende kilerpå sensommerhimlenBrødet på bordetOg vinen i dit glasEnkeltog gennemsigtigtnæsten som et kærtegnTidens rokmed sin ujævne trådder spinder år og dag"Nina Malinovskis digte kredser om emner som natur og kultur, om følelsen af at være fremmed, om kærlighedstab og om afstand og nærvær som dele af hinanden.Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  28,95 kr.

  "Tiden går ikkeden blir ståendepå stedetventerser sig lidt omkringog fløjterSå vender den sig måskeog går tilbageNår den endelig kommerer det næsten altidfor sent""Forandringer" består af sensuelle og følsomme digte om kærlighed, tab og tingenes foranderlighed. Desuden rummer "Forandringer" en perlerække af digte skrevet til og om Nina Malinovskis far, digteren Ivan Malinovski."Nina Malinovskis sprog er ukunstlet og diskret, det smutter om bag huden på én, inden man mærker hensigten og er blevet forstemt. Grunden er den enkle, at der er tale om praksis. Teorien er et tilbagelagt stadium." – Peter Poulsen i Politiken "Der er en direkte poetisk parathed i Nina Malinovskis digtning, der gør hendes digte sansetætte og hørbare på slaget. Endnu en overbevisende og original digtsamling fra den kant." – Stig Dalager i AktueltDen danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  48,95 kr.

  "Vi kørte for stærktgennem TysklandDu kyssede mig i Frankrigog gav mig en blomstSpanien igennemsvedte vielskedeog i Marokkomalede jeg vistmine negle rødeSå tog vi hjemikke?" Digtene i "Fartens fortællinger" søger at indfange de smukke øjeblikke, der kan opstå på en rejse - hvad enten denne rejse går gennem den ydre verdens landskaber eller ind i bevidsthedens og erindringens. Digtene peger på, hvor let vi kan gå glip af det, der virkelig betyder noget, hvis vi suser for hurtigt forbi.Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

 • af Nina Malinovski
  28,95 kr.

  "Som det daglige mærke i træetnoterer jeg datoen i min dagbogGlemmer så hvornår jeg skrev detvar det en eller to dage sidenKløgtigt opløses tidenunder dette lands sitrende sol"Digtsamlingen "Fri tid" kredser om emner som natur, identitet, kærlighed og hverdagsliv. Flere af digtene handler om Grækenland og de minder, forfatteren har fra en smuk, græsk ø. "Fri tid" var Nina Malinovskis debut som forfatter og efterfølges af en lang række stemningsfulde og særegne digtsamlinger.Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.