Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ole Henriksen

Ole Henriksen er en dansk hudspecialist og kosmetolog. Han blev født i den danske by Nibe i 1951, men havde allerede som ung en umættelig rejselyst. Efter at have rejst rundt i Indonesien, uddannede han sig som showdanser i New York. I 1975 færdiguddannede han sig som kosmetolog og åbnede sin skønhedsklinik i Beverly Hills. Ole Henriksen har haft stor succes med sine skønhedsprodukter - både i indland og udland. Han fremstiller sine produkter af naturlige ingredienser, der er beregnet til at skåne huden mest muligt. Mange kendte personligheder har igennem årene tyet til hans produkter. Ole Henriksen blev for alvor kendt i Danmark, da han begyndte at medvirke i diverse tv-programmer. Med sit store smil og smittende humør, tog han danskerne med storm. I 2012 udkom bogen ”Livet er en gave – mit møde med Ole Henriksen”. Bogen er skrevet af Martin Schmidt, og den kommer ved hjælp af ærlige og rørende samtaler, helt ind under huden på solstrålen, Ole Henriksen. Selv har Ole Henriksen udgivet en række bøger, der alle er fyldt med gode tips og historier. Blandt andet bør nævnes ”Perfekt hud” fra 2016. Bogen indeholder opskrifter på produkter til blandt andet tør og fedtet hud, som læseren selv kan blande. Ole Henriksens hjertelige personlighed og høje faglige kunnen, gør ham til en mand, der er svær at komme udenom – hvad end man har brug for nogle positive indput i en grå hverdag, eller lidt forkælelse til kroppen.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Bliv din egen hudplejeekspert
  af Ole Henriksen & Jacob H. Jensen
  137,95 kr.

  Ole Henriksen har mere end 40 års hudplejeekspertise bag sig, og han har igennem årene behandlet alle slags hudproblemer. I denne bog tager han nu dig ved hånden og gør dig til din egen hudplejeekspert. Uanset om du har tør, sart, uren hud, rosacea, akne, eller tidens tand har sat sine spor i dit ansigt, får du Ole Henriksens insidertips til, hvordan du kan komme problemerne til livs og opleve den fantastiske forvandling. Følger du rådene vil belønningen for dit engagement være en smuk hud, og du vil kunne opnå en glød, der stråler af sundhed. Men du skal vide, at perfekt hud ikke kun drejer sig om hudpleje. Det er i lige så høj grad et spørgsmål om at stråle indefra. At spise den rigtige mad og ikke mindst at glæde sig over livet, mens du lever det. Smil kærligt til dig selv i spejlet – nu begynder din forvandling.

 • af Ole Henriksen & Tina Jøhnk Christensen
  147,95 kr.

  Du kender ham som det sprudlende ansigt fra TV, som hudpleje- og skønhedseksperten over dem alle og som den måske mest lykkelige og positive dansker, der findes. Det er selvfølgelig Ole Henriksen, der er tale om og i "Det skal føles godt" deler han ud af sin livsglæde og vejen dertil. Det er en inspirationsbog, der beskriver hvordan man ved at grave dybt i sig selv kan finde motivation og styrke til bryde ud af onde, vanebaserede cirkler. Han afslører blandt andet, hvordan han trin for trin kommer videre, når han begår fejl, hvordan han holder hovedet koldt og – måske vigtigst af alt – hvordan han har fået opbygget en solid tro på sig selv. Læseren af Ole Henriksens bog får altså et dybdegående indblik i sider af Ole Henriksens eventyrlige liv og alt det, han har lært fra det. Den er fortalt af Ole gennem mange måneders samtaler med den danske journalist Tina Jøhnk Christensen, der ligesom Ole har base i Los Angeles.

 • - Mit møde med Ole Henriksen
  af Ole Henriksen & Martin Schmidt
  167,95 - 230,95 kr.

  Livet er en gave er en anderledes portrætbog, der går helt tæt på manden, chefen, elskeren og tv-stjernen Ole Henriksen.Der er intet i mit liv, som læserne ikke må vide om mig. Det er bare så befriende at få mulighed for at tale frit og åbent. Sådan er jeg! Som læser får man her en unik chance for at komme helt tæt på Ole Henriksen og på de tanker, han gør sig omkring livet, kærligheden, parforhold, sex og forretningsliv. Vi kommer ind bag det store smil og de lysende øjne og hører om, hvordan Ole selv sørger for at beholde sit smil – også når livet ikke altid viser sig fra sin lyseste side. Igennem en lang række hudløst ærlige samtaler mellem forfatteren, filminstruktør Martin Schmidt, og Ole Henriksen får vi indblik i, hvordan verden ser ud fra Oles perspektiv.Bogen er rigt illustreret med billeder fra Oles liv i L.A.

 • af Ole Henriksen
  94,95 kr.

  Ole Henriksen startede med at røre sine egne cremer hjemme ved køkkenbordet. Kort tid senere havde han mange hollywoodstjerner som faste klienter i LA-klinikken – men en dag holdt samleveren en pistolmunding mod Oles tinding, og verden standsede et øjeblik. Oles vej til stjernerne har ikke været uden afstikkere, og det har krævet hårdt arbejde og ukueligt gåpåmod at holde kursen. Livet skal leves på solsiden, siger Ole Henriksen, selv om han af alle véd, at det ikke altid er lige nemt. Han kender til trange, men kærlige kår og halve frikadeller fra barndomshjemmet og til at føle sig anderledes end alle de andre. Men han har insisteret på at være ærlig over for sig selv og tro mod sine rødder, og det har ført ham vidt. I "Et ærligt liv" fortæller Ole uden omsvøb om drengeårene og det første møde med det homoseksuelle miljø i 70´ernes København, og om hvordan frihed og frygt kom til at gå hånd i hånd i hans første kærlighedsforhold. Han går samtidig under huden på en international kendisverden med dens succeser og derouter. Et ærligt liv er historien om den lille dreng fra Nibe, der ville erobre verden og gjorde det! Fra Nibe over København, Asien og til LA, USA, hvor selveste Barbara Streisand en dag lå på briksen foran ham i hans egen klinik.

 • af Ole Henriksen & Ole Juncker
  127,95 - 137,95 kr.

  Denne bog guider dig til, hvordan du med neurovidenskabens hjælp på to måneder kan få en gladere hjerne – ligesom det lykkedes for bogens forfatter. Ole Henriksen er kendt for sit sprudlende, positive humør. Det humør har pessimisten og tv-produceren Ole Juncker, der står bag Ole Henriksen-programmerne på TV2, altid været misundelig på. Derfor tager han Ole Henriksen under armen og besøger en lang række videnskabsfolk, der skal give ham svaret på, hvordan han på to måneder kan få en hjerne, der er lige så glad i låget som Ole Henriksens. Med hjerneskanninger, adfærdseksperter, gentest og meget mere kommer vi tættere på Ole Henriksens opskrift på lykke end nogensinde før. Projektet blev også dokumenteret på TV 2 i ”Jeg vil være Ole Henriksen”.

 • af Ole Henriksen
  167,95 kr.

  Her er Ole Henriksens ærlige livsberetning, der begyndte i Nibe i nordjylland, gik over København, Asien og til LA USA, hvor Barbra Streisand en dag lå på briksen foran ham i hans egen klinik! Ole har opbygget en kæmpe forretning, som udspringer af ham selv, af hans interesse for kroppen, for psyken og for det at have det godt – på trods af alt. For det har ikke altid været nemt. På sin vej til stjernerne har Ole oplevet grufulde ting, som han her fortæller alt om. Men hans ukuelige livsoptimisme og gåpåmod gør, at han ikke er til at slå ud! Bogen fortæller en succeshistorie med indimellem tragiske drejninger og skæbner. Den går i huden på Hollywoods store stjerner og giver et indblik i Ole Henriksen som et menneske, der tror på sig selv, på medmennesket og ikke mindst på humoren.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.