Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ole Sloth

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Ole Sloth & Oscar Sloth Lønnecker
  62,95 - 121,95 kr.

  8-årige Oscar Sloth Lønnecker fra Hillerød har sammen med sin morfar, Ole Sloth, skrevet bogen Flugten fra Ukraine, som handler om en dreng fra Ukraine, der flygter fra krigen sammen med sin søster og mor og ender i Danmark.Gennem historien, som er skrevet i børnehøjde, får man en ide om, hvad det vil sige at flygte fra sit land. Samtidig lærer man, at selv om man kommer fra et fremmed land og taler et underligt sprog, er man bare en helt almindelig dreng ligesom alle andre. Bogen kan også være lærerig, idet man får et indblik i den russiske historie, og hvordan verden også hænger sammen, samtidig med man bliver underholdt af en god historie.Overskuddet ved salg af bogen går til Røde Kors 
for at hjælpe børnene i Ukraine.

 • - Religionshistorien på en ny måde
  af Ole Sloth
  137,95 - 149,95 kr.

  Vi følger Anton og hans kammerater gennem året med konfirmationsforberedelser. Når Anton tager sin konfirmationsbog og gokker sig i hovedet, kommer han ind i bogen, hvor han møder Adam, som guider ham rundt i nogle af historierne i Biblen. Ofte oplever han nogle ting i hverdagen, hvor der kan drages paralleller til dem fra bibelhistorien. Bogen er lærerig med drama og kærlighed, og hvad man ellers oplever i den alder, krydret med en god portion humor. Selv om det er en ungdomsbog, vil også mange voksne have fornøjelse af en rejse ned ad ”memory lane”. Uddrag af bogen Så vader jeg ud i køkkenet for at spise morgenmad. Jeg er faktisk slet ikke sulten, men far siger, at morgenmaden er det vigtigste måltid, så jeg må vel hellere få noget. Da jeg kommer ud i køkkenet, udbryder far: ”Hvad er det for nogle underlige underbukser, du har på?” Jeg kikker ned og ser, at jeg bare har nogle blade bundet sammen af siv om livet. ”For pokker, så var det ikke en drøm! Nu bliver jeg vist nødt til at lyve, for jeg kan ikke så godt fortælle sandheden til nogen, så tror de, jeg er blevet tosset.” ”Øh …” siger jeg og klør mig i håret. Så får jeg en idé. ”Øh, det er sådan nogen økologiske nogen, som Torbens far overvejer at forhandle, så vi er nogen i klassen, som skal prøve dem.” Om forfatteren Ole Sloth er født i 1960. Han er vokset op i Værløse og bor i dag i Birkerød. På det professionelle plan har han primært være beskæftiget inden for salg og marketing og har senest haft sin egen entreprenørvirksomhed, indtil sklerosen satte en stopper for hans erhvervsaktive karriere. Han har tidligere udgivet bogen Mit 3. liv, om hvordan han har håndteret de udfordringer, sygdommen har budt på, og den mirakuløse forbedring, han har oplevet i sit sygdomsforløb.

 • af Ole Sloth
  123,95 kr.

  Ole Sloth lider som 16.000 andre danskere af sklerose, men trods det at sygdommen har skabt udfordringer og begrænsninger i hans tilværelse, så har den ikke slået skår i hans livsappetit. Han har nægtet at påtage sig offerrollen og insisterer på at leve et fuldt og helt liv – en holdning, han i øvrigt mener kan være med til at holde sygdommen i skak.Mit tredje liv er Ole Sloths beretning om sit liv, fra han fik diagnosen sklerose til i dag. Den fortæller om, hvordan hans helbred langsomt blev forværret og hans bevægelighed indskrænket, og hvordan han valgte at gribe sygdommen an, så han fortsat kunne leve et godt liv. Han tror på, at man aktivt kan påvirke sygdommen gennem såvel fysisk som psykisk træning, og i 2016 kunne Ole opleve frugten af sine anstrengelser: Han vågnede op en morgen med betydeligt færre symptomer og med langt større bevægelighed. Siden da er det kun gået fremad, og det er denne tro på, at det kan blive bedre, som han gerne vil give videre til andre sklerosepatienter.Bogen giver foruden Oles personlige historie en række konkrete bud på, hvordan man indretter sig med sig sygdom for at få en rigere tilværelse. Den henvender sig ikke kun til sklerosepatienter, men også til de mange med en kronisk sygdom og andre udfordringer samt deres pårørende, der ønsker at vide mere om, hvordan det er at leve med en sygdom. Uddrag af bogenMan kan sige, at livet med sklerose og andre kroniske sygdomme er op ad bakke, egentlig et underligt udtryk, for som regel går det, for det meste, bare ned ad bakke.Når man får beskeden: ”Du har sklerose”, går livet i stå. Selv den smukkeste sommerdag bliver med et til en trist, grå og regnfuld novemberdag. Når man har sundet sig lidt efter slaget, begynder tankerne at strømme, og en masse spørgsmål dukker op.Denne bog henvender sig primært til nydiagnosticerede, og jeg prøver at belyse livet med sklerose på godt og ondt, giver nogle tips til at få det bedste ud af livet med sygdommen og måske give dig håb for fremtiden.De, som har haft sklerose eller anden kronisk sygdom i en længere periode, håber jeg også vil have fornøjelse af min bog og måske endda lære en ting eller to. Om forfatterenOle Sloth (f. 1960) er vokset op i Værløse og bor i dag i Birkerød. Professionelt har han primært være beskæftiget inden for salg og marketing og har senest haft sin egen entreprenørvirksomhed, indtil sklerosen satte en stopper for hans erhvervsaktive karriere.

 • af Ole Sloth
  68,95 kr.

  Dette er en bog, som med udgangspunkt i den stoiske filosofi – altså det ikke at lade følelser gribe forstyrrende ind – beskriver vores tankemønstre og handlinger. Det fremgår her, at en stor del af vores handlinger tager udgangspunkt i de medfødte instinkter.Hvis vi får en overbevisning om det faktum og accepterer, at alle handlinger netop tager sigte mod dette, vil vi kunne frigøre os fra den tvivl og uvished, som er årsag til mange af vores bekymringer – og vi vil kunne opleve den idealtilstand, Eckhard Tolle beskriver i sin bog “Nuets kraft”.Livet er ingen gættekonkurrence beskriver blandt andet de faldgruber, forældre i god mening falder i, når det gælder opdragelse, og de grundlæggende forskelle mellem kønnene bliver også gennemgået, herunder det dilemma, der er i forbindelse med forelskelse og kærlighed.Bogen er skrevet i et underholdende og ligetil sprog, som gør, at alle – også teenagere og mænd – med fornøjelse kan læse den.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.