Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Paul Klitnæs

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Paul Klitnæs
  284,95 kr.

  -

 • af Paul Klitnæs & Anne Bjerre
  313,95 kr.

  Frit Fransk er en helt ny og unik tilgang til indlæring af fransk. Det er bogen for dig, der vil lære fransk, ved at tale fransk!Alle øvelser er mundtlige, og du kommer hurtigt til at tale et fransk, der hænger godt sammen. Det giver dig en oplevelse af succes og sproglig selvtillid.Du skal lære 25 verber udenad. Resten er en leg med ord som byggeklodser: Du bygger sætninger op omkring de 25 verber. Du taler om billeder og vedkommende emner fra din hverdag og verden omkring dig. Og du træner samtaler, så du fx kan diskutere, lave aftaler og få løst et problem.Udgivelsen har samme tilgang og opbygning som Spontant Spansk.

 • af Paul Klitnæs
  261,95 kr.

  Her bliver det umulige muligt: Eleverne arbejder med frit talesprog samtidig med at de træner et mere og mere korrekt tysk.Tricket er en serie mundtlige øvelser hvor eleverne koncentrerer sig om selve samtalen og kun ét sprogligt fokus, fx datid. Det er ok at lave fejl i andre ting – for ingen kan gøre alt på én gang. På den måde træner eleverne korrekt talesprog trin for trin – ved at tale!Der er ingen uoverskuelige skemaer i bogen, men bare korte og enkle forklaringer og et hverdagsnært ordforråd. Øvelserne i bogen er differentierede, så der er udfordring nok til alle i både 2- og 3-årige forløb.Bogen passer til alle der kender til tysk i forvejen, men virkelig har brug for at træne sproget mundtligt.Tysk du kan tale kan bruges i alle tysktimer på alle ungdomsuddannelser, og træningen foregår altid parvis eller i små grupper.Med Tysk du kan tale kommer eleverne til at tale mere tysk - og mere rigtigt tysk - end de nogensinde har gjort.

 • af Paul Klitnæs, Liv Kristiane Bugge, Svein Halvorsen, mfl.
  276,95 kr.

 • af Paul Klitnæs & Peter Rohde Jensen
  207,95 kr.

  Elev-cd’en til “Vidas” har alle tekstbogens primære tekster indlæst på et tydeligt spansk af flere forskellige indfødte spansktalende.

 • af Paul Klitnæs
  244,95 kr.

  Tysk virksomhedskommunikation indledes med en introduktion til kulturforskelle og deres betydning i erhvervsmæssig sammenhæng. Der er en række eksempler på korte forretningsbreve og emails på tysk, og via interaktive opgaver træner brugeren korrekt sprogbrug. De typiske brevtyper i en forretningsgang præsenteres fx forespørgsel, ordrebekræftelse og betalingspåmindelse. Udgivelsen præsenterer udtryk og konstruktioner, som brugerne kan anvende ved egne breve.Gennem udgivelsen trænes teori gennem opgaver, cases og interaktive opgaver.Afslutningsvis i bogen er der en dansk-tysk ordliste.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.