Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Paulo Coelho

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Paulo Coelho
  83,95 - 125,95 kr.

  A global phenomenon, The Alchemist has been read and loved by over 62 million readers, topping bestseller lists in 74 countries worldwide. Now this magical fable is beautifully repackaged in an edition that lovers of Paulo Coelho will want to treasure forever.

 • af Paulo Coelho
  77,95 kr.

  Alkymisten er en hardback bog skrevet af den verdenskendte forfatter Paulo Coelho. Bogen, der blev udgivet i 2014 af Forlaget Zara, er en fascinerende fortælling, der vil tage læserne på en betagende rejse. Genren for denne bog er en blanding af eventyr og åndelighed, der effektivt kombinerer Coelhos dygtige skrivestil og hans unikke fortolkning af universelle temaer. Alkymisten er en bog, der vil udfordre dine forestillinger og inspirere dig til at se livet fra et nyt perspektiv. Hvis du er på udkig efter en bog, der kan berige dit sind og din sjæl, er Alkymisten fra Forlaget Zara det perfekte valg for dig.

 • - Bogen hele verden taler om
  af Paulo Coelho
  127,95 kr.

  Alkymisten er en fængslende roman skrevet af den anerkendte forfatter, Paulo Coelho. Denne paperback-udgave blev udgivet af Forlaget Zara i 2012. Bogen er en rejse ind i hjertets og drømmenes verden, hvor læseren bliver ført gennem en mystisk og spændende fortælling. Genren er en blanding af eventyr og selvudvikling, der udfordrer læseren til at reflektere over eget liv og de valg, vi træffer. Alkymisten er mere end bare en bog; det er en invitation til at se verden fra et nyt perspektiv. Forlaget Zara er stolte af at kunne præsentere denne betagende fortælling til det danske publikum. Bogen er skrevet på dansk.

 • - Santiago de Compostela
  af Paulo Coelho
  88,95 - 127,95 kr.

  Pilgrimsrejsen, som er Paulo Coelhos første bog, indtager en helt speciel plads i Paulo Coelhos forfatterskab. Den er skrevet i 1987 - før den verdensomspændende succes ´Alkymisten´ Drevet af et ønske om at opnå selvindsigt og forstå livets gang bevæger forfatteren sig ud på en rejse, der vil komme til at ændre hans liv for altid. I denne originale og tankevækkende fortælling følger vi ham på hans vandring ad den myteomspundne pilgrimsrute til Santiago de Compostela.På sin lange vej gennem det spanske landskab udsættes han for en række prøvelser, som lærer ham at sandheden og det ekstraordinære altid findes i det enkle. Her formulerer Paulo Coelho for første gang den livsfilosofi, som han har gjort til sit kald at videreformidle .“Det er netop gået op for mig, at jeg ikke længere kan tage og gøre det, jeg gjorde før. Jeg må forandre mig. Gå i retning af min drøm.” – Paulo CoelhoPaulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

 • af Paulo Coelho
  97,95 kr.

  A collection of inspirational thoughts and stories from bestselling author of The Alchemist, Paulo Coelho.A collection of insightful philosophical thoughts and stories, in which Paulo Coehlo offers inspiring answers to profound questions to delight spiritual seekers everywhere.This book is a jewel for all of us who look for meaning in our daily lives as we struggle along the spiritual path. Within each of us is a Warrior of Light. Each of us capable of listening to the silence of the heart, of accepting failure without letting it get us down and of holding onto hope even in the face of weariness and depression. Values like love for all things, discipline, friendship and learning to listen to our own hearts are the arms with which this warrior confronts the battles we face in the name of personal growth and in the defence of the light. On every page there is an inspirational thought, which can be read as part of Paulo Coelho's whole philosophy or used form the basis of a daily meditation. The Manual of the Warrior of Light is a handbook that shows human beings how to live as spiritual beings in the material world.

 • af Paulo Coelho
  85,95 kr.

  The 25th Anniversary Edition of the beloved novel! Santiago, a young shepherd living in the hills of Andalucia, feels that there is more to life than his humble home and his flock. One day he finds the courage to follow his dreams into distant lands, each step galvanised by the knowledge that he is following the right path: his own. The people he meets along the way, the things he sees and the wisdom he learns are life-changing.

 • af Paulo Coelho
  127,95 kr.

  Romanen berører det måske sværeste af alle emner: døden. Men emnet til trods, lykkes det Coelho at gennemsyre teksten med varme, optimisme og livsvilje. Veronika er ung, smuk og feteret. Hun har et godt job, og venner og familie, der elsker hende. Alligevel er der noget, der mangler i hendes liv,og en tidlig morgen beslutter hun, at hun vil dø. Efter en overdosis sovepiller vågner hun op på det nærmeste sygehus. Hendes hjerte er så medtaget, at hun ifølge lægerne kun har nogle få dage tilbage. Vi følger Veronika gennem hendes sidste intense dage, hvor nye erfaringer får hende til at sætte spørgsmålstegn ved, hvad galskab egentlig er. Hun indser, at hvert øjeblik vi lever, er et bevidst valg mellem liv og død. »Jeg kan lide Paulo Coelhos nyeste roman. Den greb mig dybt.« - Umberto Eco ”I Veronika beslutter at dø fortæller jeg en historie om mennesker, som af en eller anden grund afviger fra normalitetens vej og følger deres egen.” -Paulo CoelhoPaulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

 • af Paulo Coelho
  95,95 kr.

  In this gripping story, Paulo Coelho is on a quest for the ultimate in self-knowledge, wisdom and spiritual mastery.

 • af Paulo Coelho
  175,95 kr.

 • - Et must read for Coelho fans
  af Paulo Coelho
  88,95 - 127,95 kr.

  Grundstenen sammen med Alkymisten og Pilgrimsrejsen – de absolut vigtigste værker af Paulo Coelho! . Bogens forfatter og hans kone Chris drager ud i Mojave-ørkenen for at møde valkyrierne, en gruppe af kvindelige krigere. Sagnet siger, at de stammer fra vikingetiden og er udsendt af Odin til slagmarken for at udpege de bedste krigere, der skal falde i slaget og derved komme til Valhalla. I dag huserer de i ørkenen på motorcykler. Bogen handler også om at uddrive personlige dæmoner, om at finde sin indre styrke og om forholdet mellem mennesker. ”Vi smadrer det vi elsker” er et gennemgående tema i romanen. Undervejs bliver Coelho tvunget til at konfrontere sin egen fortid, og han fortæller åbent og med brutal ærlighed om sin kamp mod frygten og tvivlen på sig selv. Dette er også en historie om to mennesker, som kæmper for at forstå hinanden, men mest af alt er det en historie om at forsone sig med fortiden for at kunne favne fremtiden. For det er først, når man fuldt og helt accepterer sig selv, at man kan påvirke verden. Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 30 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 56 sprog. Han regnes for en af vor tids mest indflydelsesrige personer.

 • af Paulo Coelho
  167,95 kr.

  Pilgrimsrejsen, som er Paulo Coelhos første bog, indtager en helt speciel plads i Paulo Coelhos forfatterskab. Den er skrevet i 1987 - før den verdensomspændende succes ´Alkymisten´ Drevet af et ønske om at opnå selvindsigt og forstå livets gang bevæger forfatteren sig ud på en rejse, der vil komme til at ændre hans liv for altid. I denne originale og tankevækkende fortælling følger vi ham på hans vandring ad den myteomspundne pilgrimsrute til Santiago de Compostela.På sin lange vej gennem det spanske landskab udsættes han for en række prøvelser, som lærer ham at sandheden og det ekstraordinære altid findes i det enkle. Her formulerer Paulo Coelho for første gang den livsfilosofi, som han har gjort til sit kald at videreformidle .“Det er netop gået op for mig, at jeg ikke længere kan tage og gøre det, jeg gjorde før. Jeg må forandre mig. Gå i retning af min drøm.” –

 • - Klassisk Coelho ala Pilgrimsrejsen og Alymisten
  af Paulo Coelho
  88,95 - 127,95 kr.

  " INTET VÅBEN ER STÆRKERE END ORD" Coelho tilbage for fuld styrke med livsvisdom – som holder århundred efter århundred. ”At sige nej er ikke altid mangel på god vilje, og at sige ja er ikke altid en dyd.” ”Det værste er ikke at falde – det værste er ikke at kunne rejse sig" En inspirerende tale mod intolerance og mangel på forståelse – en tale, som binder de tre store verdens-religioner sammen. Coelho giver os endnu en gang opskriften på succes – og selvfølgelig kærlighed. Da Jerusalem i det Herrens år 1099 står over for sine besejrere, korsfarerne, og den sidste aften afventer sin barske skæbne, taler Kopteren, den gamle kloge græker, til folket. De spørger, han svarer. De beder ham fortælle om nederlaget, de besejrede, ensomheden, uduelighed, skønhed, erotikken, elegance som modsætning til arrogance, succes, miraklet, ængstelsen og troskab. Om at tage valg og om at vende om. Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

 • af Paulo Coelho
  127,95 kr.

  Det Femte Bjerg er en bibelsk allegori - inspireret af en passage i Første Kongebog. Romanen handler om meningen med eksistensen prøvelser, om tragediens skjulte velsignelser, om overgivelse og om hvorvidt vi har indflydelse på vores skæbne.Profeten Elias bliver i 870 f. Kr. befalet at forlade Israel. I den lille libanesiske by Sarepta - som er belejret af assyrerne - tilbydes han husly af en enke, hvis søn dør kort tid efter. Elias menes at have nedkaldt en forbandelse og byens indbyggere dømmer ham til døden. På det hellige bjerg møder han sin skytsengel, som fortæller ham, hvordan han kan vække den døde dreng til live igen. Miraklet sker, og Elias bliver byens vismand.Invasionen truer og Elias kæmper mod præster, hærførere - og mod forelskelsen i enken. I en verden gennemsyret af overtro, spådomme, religiøse konflikter og dybt indgroede traditioner oplever den unge profet en række dramatiske begivenheder, som til sidst stiller ham ansigt til ansigt med Gud.

 • af Paulo Coelho
  127,95 kr.

  I Vinderen står alene byder Paulo Coelho på en roman fuld af spænding, og et spejlbillede af den verden, vi lever i, hvor vores stræben efter luksus og succes for enhver pris ofte forhindrer os i at høre, hvad hjertet egentlig siger. Vi kommer med til filmfestivalen i Cannes, hvor Eliten samles – de, der har fået succes i drømmemagernes verden af mode og film. Nogle få har nået toppen og er bange for at miste deres ophøjede position. Penge, magt og berømmelse står på spil – værdier, som de fleste er villige til at ofre alt for. Hvem vil det lykkes at finde sin personlige drøm blandt de mange præfabrikerede drømme – og få den opfyldt?”En duft af dannelsesroman gemmer sig bag denne fortælling fra vores moderne verden.” – Femme, Frankrig. Filmfestivalen i Cannes er samlingssted for skuespillere, instruktører, designere og supermodeller. Charmøren Igor kommer for at genvinde eks-konen Ewa, men hendes manglende interesse fører Igor ud i et ekstremt voldsorgieFilmfestivalen i Cannes er samlingssted for skuespillere, instruktører, designere og supermodeller. Charmøren Igor kommer for at genvinde eks-konen Ewa, men hendes manglende interesse fører Igor ud i et ekstremt voldsorgie. ”Mange af os bliver forledt til at tro, at de eneste værdier, det er værd er stræbe efter, er penge, magt og berømmelse. De tænker ikke over, at deres drømme bliver manipuleret.” – Paulo CoelhoPaulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

 • af Paulo Coelho
  112,95 kr.

  The spellbinding novel from one of the world's best-loved authors, Paulo Coelho, now in ebook.This is the story of Brida, a young Irish girl, and her quest for knowledge. She has long been interested in various aspects of magic, and has taken courses in astrology, tarot, and numerology, but is searching for something more. Her search leads her to people of great wisdom, who begin to teach her about the world.Her teachers sense that Brida has a gift, but cannot tell what that is. Meanwhile, Brida pursues her course ever deeper into the mysteries of life, seeking to answer questions about who she is. She meets a wise man who dwells in a forest, and teaches her about overcoming her fears and trusting in the goodness of the world, and a woman who teaches her how to dance to the music of the world, and how to pray to the moon. She seeks her destiny, as she struggles to find a balance between her relationships and her desire to become a witch.This enthralling novel incorporates themes fans of Paulo will love. It is a tale of love, passion, mystery and spirituality.

 • af Paulo Coelho
  127,95 kr.

  Paulo Coelhos største bestseller siden Alkymisten - her som hardback. Athena er hovedpersonen i Heksen fra Portobello. Hendes historie bliver fortalt af de mennesker, der har kendt hende. De trækker hver især på forskellige facetter af hendes karakter, og beskriver med deres egne ord, hvad de har set og oplevet i selskab med Athena. »Nyd den og bliv klogere på dig selv og tilværelsen.« - B.T.

 • - Sindsro
  af Paulo Coelho
  138,95 kr.

  Paulo Coelho kalenderbog 2024En rejse gennem året fyldt med udvalgte citater af Paulo Coelho. Start hver dag med et inspirerende citat fra Coelhos populære bøger, mens du planlægger dine daglige opgaver, rejser, møder mm. Catalina Estradas smukke og farverige illustrationer pryder alle siderne i kalenderen.

 • af Paulo Coelho
  168,95 kr.

  A 2022 planner based on the writings of Paulo Coelho, one of the world''s most beloved and inspirational authors.World-renowned author Paulo Coelho has inspired millions with bestselling classics like The Alchemist, The Pilgrimage, Manuscript Found in Accra, Adultery, The Spy, Hippie and, most recently, The Archer. Now, with this 2022 day planner, the same wisdom that draws readers to his books time and time again can serve as a source of daily inspiration year round. Available in English and Spanish, Simplicity (Simplicidad) features moving and revealing quotes by internationally beloved author Paulo Coelho. More than your average planner, readers can begin each day with a word of wisdom, receive spiritual food-for-thought as they navigate through their everyday lives, and have Coelho be their guide as they plan and embark on their own travels and personal journeys.

 • - Paulo Coelho
  af Paulo Coelho
  88,95 kr.

  I Djævelen og frøken Prym skildrer Paulo Coelho kampen i hver eneste sjæl mellem lys og mørke, og det vi alle stræber efter hver dag: At turde følge vore drømme og mestre den frygt, som hindrer os i at leve livet fuldt ud.En mystisk fremmed ankommer til den afsidesliggende landsby Viscos. Med sig har han 11 guldbarrer og en underlig skygge.Gamle Bertha, som dag efter dag har siddet uden for sit hus ved indgangen til landsbyen genkender skyggen som den længe bebudede djævel, der vil føre Viscos til undergang. Den fremmede leder efter svar på det spørgsmål som betyder alt for ham: Er mennesket dybest set godt eller ondt?»En opbyggelig lille fabel.« - Berlingske Tidende “Spørsmålet om hvorvidt vi er gode eller onde, holder aldrig op med at optage os.Det er meget mere intelligent og praktisk at værePaulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz). god end ond.” – Paulo Coelho

 • af Paulo Coelho
  92,95 kr.

  Random House presents the audiobook edition of Hippie by Paulo Coelho, read by Graham Halstead.In HIPPIE, his most autobiographical novel to date, Paulo Coelho takes us back in time to re-live the dream of a generation that longed for peace and dared to challenge the established social order - authoritarian politics, conservative modes of behavior, excessive consumerism, and an unbalanced concentration of wealth and power.Following the "e;three days of peace and music"e; at Woodstock, the 1969 gathering in Bethel, NY that would change the world forever, hippie paradises began to emerge all around the world. In the Dam Square in Amsterdam, long-haired young people wearing vibrant clothes and burning incense could be found meditating, playing music and discussing sexual liberation, the expansion of consciousness and the search for an inner truth. They were a generation refusing to live the robotic and unquestioning life that their parents had known.At this time, Paulo is a young, skinny Brazilian with a goatee and long, flowing hair who wants to become a writer. He sets off on a journey in search of freedom and a deeper meaning for his life: first, with a girlfriend, on the famous "e;Death Train to Bolivia,"e; then on to Peru and later hitchhiking through Chile and Argentina. His travels take him further, to the famous square in Amsterdam, where Paulo meets Karla, a Dutch woman also in her 20s. She convinces Paulo to join her on a trip to Nepal, aboard the Magic Bus that travels across Europe and Central Asia to Kathmandu. They embark on a journey in the company of fascinating fellow travelers, each of whom has a story to tell, and each of whom will undergo a transformation, changing their priorities and values, along the way. As they travel together, Paulo and Karla explore their own relationship, an awakening on every level that brings each of them to a choice and a decision that sets the course for their lives thereafter.

 • - Thoughts and Reflections
  af Paulo Coelho
  112,95 kr.

  A breathtaking collection of reflections from one of the world's best loved storytellers, Paulo Coelho.

 • af Paulo Coelho
  87,95 - 256,95 kr.

  A special 25th anniversary edition of the extraordinary international bestseller, including a new Foreword by Paulo Coelho.Combining magic, mysticism, wisdom and wonder into an inspiring tale of self-discovery,The Alchemisthas become a modern classic, selling millions of copies around the world and transforming the lives of countless readers across generations.Paulo Coelhos masterpiece tells the mystical story of Santiago, an Andalusian shepherd boy who yearns to travel in search of a worldly treasure. His quest will lead him to riches far differentand far more satisfyingthan he ever imagined. Santiagos journey teaches us about the essential wisdom of listening to our hearts, of recognizing opportunity and learning to read the omens strewn along lifes path, and, most importantly, to follow our dreams.

 • af Paulo Coelho
  95,95 kr.

  The new bestselling novel from international literary phenomenon Paulo Coelho, author of The Alchemist. `Love is a terrible thing that will make you suffer...' So says Maria, a young Brazilian girl convinced from an early age that she will never find true love. A chance meeting in Rio takes her to Geneva, but the glittering life she hoped for was a fantasy. The reality - selling herself to survive - is a dehumanising grind that pushes her further away from real love, towards a fascination with pure physical pleasure. But when her emotional barriers are tested by a handsome young painter, she must choose between the dark path she is on and risking everything to find her `inner light'. Can she move beyond the meeting of minds or even souls - to a place where sex itself is sacred? A daring modern fable about the nature of love and sex.

 • af Paulo Coelho
  112,95 kr.

  Paulo Coelho, one of the world's best loved storytellers, is back with a riveting novel tracing the mysterious life and disappearance of Athena dubbed 'the Witch of Portobello', which was a top ten Sunday Times bestseller in hardback.The novel unravels Athena's mysterious beginnings, via an orphanage in Romania, to a childhood in Beirut. When war breaks out, her adoptive family move with her to London, where a dramatic turn of events occurs...Athena, who has been dubbed 'the Witch of Portobello' for her seeming powers of prophecy, disappears dramatically, leaving those who knew her to solve the mystery of her life and abrupt departure.Like The Alchemist, The Witch of Portobello is the kind of story that will transform the way readers think about love, passion, joy and sacrifice.

 • - A Journal of Discovery
  af Paulo Coelho
  229,95 kr.

  The first ever guided journal from one of the most influential authors of our time, Paulo Coelho.

 • af Paulo Coelho
  82,95 - 112,95 kr.

  Sunday MirrorWhen Mata Hari arrived in Paris she was penniless. But as paranoia consumed a country at war, Mata Hari's lifestyle brought her under suspicion. Told in Mata Hari's voice through her final letter, The Spy is the unforgettable story of a woman who dared to break the conventions of her time, and paid the price.

 • af Paulo Coelho
  90,95 - 102,95 kr.

  Linda knows she's lucky. Yet every morning when she opens her eyes to a so-called new day, she feels like closing them again. Her friends recommend medication. But Linda wants to feel more, not less.

 • af Paulo Coelho
  112,95 kr.

  Another incredible novel from the #1 internationally bestselling author of The Alchemist.July 14, 1099. The city of Accra awaits the invasion of the crusaders who have surrounded the gates. There, within the city walls, men and women of every age have gathered to hear the words of a mysterious man known only as the Copt. He has summoned the townspeople to address their fears with truth, hope and comfort.They begin with questions about defeat and struggle; they contemplate the virtues of loyalty and solitude; and they ultimately turn to questions of beauty, love, wisdom, and what the future holds. "e;What is success?"e; poses the Copt. "e;It is being able to go to bed each night with your soul at peace."e;* * *Now, centuries later, the manuscript containing the Copt's extraordinary insights on courage, solitude, loyalty and loss has been unearthed from a cave in Cairo.A Manuscript Found in Accra is a revelatory exploration of our most enduring and transcendental values, and a testimony to everyday wisdom.

 • af Paulo Coelho
  77,95 kr.

  A novel from internationally acclaimed author Paulo Coelho - a dramatic story of love, life and death that shows us all why every second of our existence is a choice we all make between living and dying.Veronika has everything she could wish for. She is young and pretty, has plenty of boyfriends, a steady job, a loving family. Yet she is not happy; something is lacking in her life, and one morning she decides to die. She takes an overdose of sleeping pills, only to wake up some time later in the local hospital. There she is told that her heart is damaged and she has only a few days to live.The story follows Veronika through these intense days as to her surprise she finds herself experiencing feelings she has never really felt before. Against all odds she finds herself falling in love and even wanting to live again...

 • af Paulo Coelho
  127,95 kr.

  I Djævelen og frøken Prym behandler Paulo Coelho store temaer som tab, angst og hvad det vil sige at være modig i livet. Hvordan hver eneste af os, givet muligheden, er i stand til at forvandle os selv til modigere og bedre mennesker. Med denne roman afslutter Paulo Coelho sin trilogi om Kærligheden (´Ved floden Piedra satte jeg mig ned og græd´; endnu ikke oversat til dansk), ´Døden´ (Veronika beslutter at dø) og ´Magten´ (Djævelen og frøken Prym) - tre enorme drivkræfter, der grundlæggende forandrer tre kvinders liv på kun syv dage. Bogen har været en bestseller i 29 lande. »I denne usædvanlige bog har Coelho modet til at stille vanskelige spørgsmål. Og give overraskende svar.« - The Daily Express, England

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.