Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Peter Bro

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Tanker om nyhedsformidling 1950-2020
  af Peter Bro & Anders Krarup
  217,95 kr.

  Journalistik er et fag, som alle har en mening om. Journalister udfordrer magthavere af alle slags, stiller spørgsmål ved alting og formidler deres arbejde på alverdens platforme. Ambitionen er at give læserne, lytterne og seerne den bedste udgave af sandheden – og det helst på en skærpet, fængende og letforståelig måde.Det har gjort faget omstridt, og det er ofte blevet kritiseret for historieløshed, forældede nyhedskriterier og ikke mindst for at have for korte og svagt funderede uddannelser. Uddannelsen af journalister har udviklet sig de seneste 70 år. Men er uddannelsen god nok – og hvordan bør den i givet fald forbedres? Er det gennem øget faglighed eller gennem øget folkelig forankring? Er det ved at styrke rollen som kontrollerende fjerde statsmagt – eller er det ved at vende fokus fra problemer til løsninger? I 70 punktnedslag giver bogen samtidig et overblik over mediernes og journalistikkens udvikling de seneste 70 år.

 • - Den journalistiske fødekæde i Danmark før og nu
  af Anker Brink Lund, Nanna Mik-Meyer, Ida Willig, mfl.
  249,95 kr.

  Der er kontrollerede tal for læsere, seere og lyttere, der er årsregnskaber. Men en dækkende opgørelse over indholdet i medierne er ikke lavet siden 1999. Også dengang var det under anførsel af Anker Brink Lund. Internet og gratisaviser har siden da skabt nye vilkår for den journalistiske fødekæde, så hvordan ser det ud i dag? Hvordan bliver nyheder til, og hvem låner fra hvem med og uden citat?

 • - The functions and influencing factors
  af Peter Bro
  475,95 - 1.528,95 kr.

 • af Peter Bro
  540,95 kr.

  This book offers a deep and comprehensive overview of constructive journalism, setting out the guiding principles and practices for a journalism that aims to do more than simply inform about problems.

 • af Peter Bro & Anders Krarup
  194,95 kr.

  Journalistik er et fag, som alle har en mening om. Journalister udfordrer magthavere af alle slags, stiller spørgsmål ved alting og formidler deres arbejde på alverdens platforme. Ambitionen er at give læserne, lytterne og seerne den bedste udgave af sandheden og det helst på en skærpet, fængende og letforståelig måde.Det har gjort faget omstridt, og det er ofte blevet kritiseret for historieløshed, forældede nyhedskriterier og ikke mindst for at have for korte og svagt funderede uddannelser.Uddannelsen af journalister har udviklet sig de seneste 70 år. Men er uddannelsen god nok og hvordan bør den i givet fald forbedres? Er det gennem øget faglighed eller gennem øget folkelig forankring? Er det ved at styrke rollen som kontrollerende fjerde statsmagt eller er det ved at vende fokus fra problemer til løsninger?70 velskrivende journalister og mediebrugere tager i denne bog uddannelsen, udfordringerne og udførelsen op til debat med personlige og perspektivrige bud på, hvordan den praktiske journalistik kan udøves bedre og mere konstruktivt i fremtiden uden at miste væsentlighed, relevans og fascination.I 70 punktnedslag giver bogen samtidig et overblik over mediernes og journalistikkens udvikling de seneste 70 år.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.