Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Peter Christen Alsted

Filter
Filter
Genre
 • (8)
 • (1)
Type
 • (8)
Format
 • (8)
Sprog
 • (8)
Pris
DKK
Sorter efterSorter Populære
 • af Peter Christen Alsted
  48,95 kr.

  Den unge Jomfru Augusta mister sin far midt i den strengeste vinter. Men hos hendes tante og onkel går livet videre, og langs åen i skoven ved deres gård løber en sti, der er kendt som Kærlighedsstien. Augusta kommer som så mange andre før hende til at vandre ad denne sti – men det er næsten umuligt at se, hvor den vil føre hende hen ...Peter Christen Alsted (1864-1944) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede i 1896 med "Røde syrener" og udgav derefter en række romaner, viser og vers. I sit stort anlagte erindringsværk, der blev afsluttet omkring 1940, fortæller han om livet i København og på højskolen i Uldum og giver karakteristikker af en lang række af tidens højskolefolk, journalister, digtere og andre litterære personligheder.

 • af Peter Christen Alsted
  48,95 kr.

  Bondedrengen Kresten Riis har hovedet skruet bedre på end hænderne, men selvom hans forældre klarer sig godt, har de alligevel svært ved at finde pengene til at lade sønnen studere i København. På opfordring af byens degn lader de ham dog fortsætte i skolen, og så må Kresten, når den tid kommer, selv rejse til storbyen og der tjene pengene til sin uddannelse ... Peter Christen Alsted (1864-1944) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede i 1896 med "Røde syrener" og udgav derefter en række romaner, viser og vers. I sit stort anlagte erindringsværk, der blev afsluttet omkring 1940, fortæller han om livet i København og på højskolen i Uldum og giver karakteristikker af en lang række af tidens højskolefolk, journalister, digtere og andre litterære personligheder.

 • af Peter Christen Alsted
  48,95 kr.

  Digtsamlingen "De røde syrener" fra 1896 er Peter Christen Alsteds debut som forfatter. Gennem digtene får vi historien om barndomsvennerne Søren og Anne Marie, der skal så meget igennem, før deres kærlighed får lov at blomstre og bære frugt.Peter Christen Alsted (1864-1944) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede i 1896 med "Røde syrener" og udgav derefter en række romaner, viser og vers. I sit stort anlagte erindringsværk, der blev afsluttet omkring 1940, fortæller han om livet i København og på højskolen i Uldum og giver karakteristikker af en lang række af tidens højskolefolk, journalister, digtere og andre litterære personligheder.

 • af Peter Christen Alsted
  48,95 kr.

  Peter Alsteds "Gammel kærlighed" indeholder de tre noveller "Malmkjær Mølle", "Fiskerens søn" og "Præstegårdsfolk", der alle kredser om livet på landet i 1800-tallets Danmark.Peter Christen Alsted (1864-1944) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede i 1896 med "Røde syrener" og udgav derefter en række romaner, viser og vers. I sit stort anlagte erindringsværk, der blev afsluttet omkring 1940, fortæller han om livet i København og på højskolen i Uldum og giver karakteristikker af en lang række af tidens højskolefolk, journalister, digtere og andre litterære personligheder.

 • af Peter Christen Alsted
  10,95 kr.

  Ukendt Cykle – ukendt Vej –ingen ved, hvor Farten ender,ingen aner, hvad der hænder,– det er just en lystig Leg!Det er cyklen, cykelturen, naturen og de skiftende årstider, der har fået plads i Peter Alsteds "Cykleviser", der rummer ni digte, der alle er en hyldest til det menneskedrevne transportmiddel.Peter Christen Alsted (1864-1944) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede i 1896 med "Røde syrener" og udgav derefter en række romaner, viser og vers. I sit stort anlagte erindringsværk, der blev afsluttet omkring 1940, fortæller han om livet i København og på højskolen i Uldum og giver karakteristikker af en lang række af tidens højskolefolk, journalister, digtere og andre litterære personligheder.

 • af Peter Christen Alsted
  67,95 kr.

  Fra stenbroen higer vi ud i det fri;vi vil ud i den frie natur!Lad bare bilisterne suse forbi,spærret ind i det raslende bur!Vi har ingen hast; vi er fri, vi kan gå,og så ser vi, hvor langt vi kan nå.Det er naturen og kristendommen, der fylder i digtene i Peter Alsteds "Gudenå-viser og andre vers fra et halvt århundrede". Digtene er skrevet drypvist gennem en lang forfatterkarriere i årene fra 1889 til 1939.Peter Christen Alsted (1864-1944) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede i 1896 med "Røde syrener" og udgav derefter en række romaner, viser og vers. I sit stort anlagte erindringsværk, der blev afsluttet omkring 1940, fortæller han om livet i København og på højskolen i Uldum og giver karakteristikker af en lang række af tidens højskolefolk, journalister, digtere og andre litterære personligheder.

 • af Peter Christen Alsted
  67,95 kr.

  Både den kultiverede og den vilde natur har fundet vej ind i digtene i Peter Alsteds "Heden og haven". Digtsamlingen afsluttes med en rækker viser, der blandt andet er inspireret af middelalderen.Peter Christen Alsted (1864-1944) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede i 1896 med "Røde syrener" og udgav derefter en række romaner, viser og vers. I sit stort anlagte erindringsværk, der blev afsluttet omkring 1940, fortæller han om livet i København og på højskolen i Uldum og giver karakteristikker af en lang række af tidens højskolefolk, journalister, digtere og andre litterære personligheder.

 • af Peter Christen Alsted
  67,95 kr.

  Der står en lind ved den røde gavl;der synger en småfugl grå:"Skønjomfru, du lukke dit vindue op,du lade det åbent stå."Nu spirer sæd, nu bryder knop,nu drager våren om land.Årstidernes gang, skønjomfruer, riddere og middelalderens menneskeskæbner vækkes til live i "Thi kært er livet", der indeholder ni folkevisebilleder af den danske forfatter Peter Alsted.Peter Christen Alsted (1864-1944) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede i 1896 med "Røde syrener" og udgav derefter en række romaner, viser og vers. I sit stort anlagte erindringsværk, der blev afsluttet omkring 1940, fortæller han om livet i København og på højskolen i Uldum og giver karakteristikker af en lang række af tidens højskolefolk, journalister, digtere og andre litterære personligheder.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.