Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Pia Olsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Karen Glistrup & Pia Olsen
  265,95 kr.

  Børn, der har en god kontakt til deres egne følelser, forstår også lettere, hvordan andre mennesker har det. Empati, som denne egenskab kaldes, er grundlaget for evnen til at skabe gode relationer mellem mennesker. Lad os snakke med børn om det, der sker indeni mig … og i de andre.„Når børn får mulighed for at mærke og udtrykke deres følelser og reflektere over dem sammen med en nær voksen, styrkes deres selvfølelse og empati.“ - Jesper Juul, familieterapeut og forfatter„Følelser åbner verden, gør den levende og nærværende. Det er bogens budskab, og her er den et lille fund for den gode snak med sit barn om følelser – både de nemme og de svære.“ - Per Schultz Jørgensen, cand.psych. og dr.phil.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  150,95 kr.

  Karla ønsker sig en far handler om Karla, der er 6 år, går i børnehave og bor med sin mor. Karla har ingen far, for hendes mor har fået hende ved hjælp af en sæddonor. Karla ved en masse om, hvordan det er gået til, at mor har kunne få hende uden en mand. Men hun ved ikke ret meget om at have en far. Karla er begyndt at lægge mærke til de andre børns familier, og hun tænker over, hvad en familie er? Og om man overhovedet kan være en familie, når man ikke har en hund? "Karla ønsker sig en far" er den tredje bog i serien om Karla og hendes mor, som er en familie uden en far.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  150,95 kr.

  Karla leger "mor og børn" - en bog om en ny familietype. Hvordan laver man børn, når mor ikke har fundet en far? Det ved Karla godt, også selvom hun kun er 4 år. Karla er blevet til ved hjælp af en sæddonor. Hendes mor har fortalt, hvordan sædcellen og ægget bliver til en baby. Hun ved også nogenlunde hvad en sæddonor er. Men hun ved ikke så meget om, hvordan det er at have en far. Karla leger "mor og børn" er en ælle-bælle-bolle-bog for en ny type familie, der er blevet til ved hjælp af en sæddonor. Og så handler bogen om at vokse op i en familie uden en far. Bogen kan læses selvstændigt eller som efterfølger til Hvor er Karlas far? Bogen henvender sig til børn i alderen 3-6 år.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  185,95 kr.

  Hele sommeren har Karla glædet sig til at starte i 0.A. På første skoledag er det mor, mormor og morfar, der er med hende. Alt er anderledes i skolen. De voksne i skolen bestemmer over børnene på en helt anden måde end i børnehaven. Legene de leger er også anderledes. De går på bogstavjagt i skolens gange, de er kun udenfor i frikvarterene og nogle dage regner det med karameller. Karla går i klasse med Sebastian, som hun kender fra børnehaven. Sebastian bor to steder, fordi hans familie er skilt. Sebastian er sjov at lege med og god til at gribe karameller. Læreren skælder nogen gange Sebastian ud, når Karla synes, han er allersjovest. Karla oplever, at lærere godt kan finde på at gøre og sige ting, som man ikke helt forstår. En dag siger læreren for eksempel at Karla har en far. Det synes hun er mærkeligt, for mor siger, at hun er blevet til ved hjælp af en donor. Denne bog er den fjerde i serien om Karla, der er blevet til ved hjælp af sæddonor. Første gang vi møder Karla i ”Hvor er Karlas far?” går hun i vuggestue. I ”Karla leger mor og børn” er Karla startet i børnehave og i den tredje bog ”Karla ønsker sig en far” er Karla en skoleklar børnehavepige.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  106,95 - 198,95 kr.

  Karlas far kommer ikke til hendes fødselsdag. Karla har nemlig ikke en far. Hendes mor har fået hende ved hjælp af en sæddonor, og han kommer heller ikke, for han kender hende slet ikke. Men der kommer mange andre til Karlas 8 års fødselsdag. Og faktisk også en helt ny gæst.Klassen kommer også til fødselsdag, og hun glæder sig til, de skal gå på flødeboller, og hun skal have gaver. Mor og Karla har fundet på lege og bagt kage. Men festen går slet ikke som planlagt, og morfar, mormor og mor giver Karla en gave, som hun slet ikke havde regnet med.'Karlas store gave' er den femte bog i serien om Karla, der vokser op i en familie uden en far.

 • - En bog om liv i familien
  af Karen Glistrup & Pia Olsen
  265,95 kr.

  Far, mor ... og børn er en bog om liv i familien af forfatter, socialrådgiver, familie-, par- og psyko-terapeut Karen Glistrup og illustrator Pia Olsen.Børn sanser og oplever alt, hvad der foregår, fra det øjeblik de bliver født. Og børn vil gerne forstå sig selv og verden omkring dem. Familien er centrum for denne verden. Det er her, vi har hjemme, det er her, vi får mad, og det er her, vi kan være uenige og få kram og kærlighed.Børn trives bedst, når vi snakker med dem om den virkelighed, de er en del af. Både når livet er svært, og når det er trygt og godt. Bogen inviterer til en god snak med børn om liv i familien. "Forfatteren og illustratoren har med denne bog igen lavet et værk af høj kvalitet. Teksten er båret af Karen Glistrups store indsigt i familiedynamik og Pia Olsens empatiske, kunstneriske udtryk. Ingen af dem forfalder til sentimentalitet, og bogen vil være en værdifuld inspiration til alle voksne, der skal hjælpe både sig selv og børn med at leve og lære af livets tunge perioder."Jesper Juul, familieterapeut og forfatter "Børn vokser op i en verden, der ændrer sig hastigt for øjnene af dem. Det gælder også de familiemønstre, de ser omkring sig og selv lever i. Noget er spændende nyt, andet trist og sørgeligt.  Derfor har børn brug for at få vendt deres mange spørgsmål og følelser. Hvad er rigtigt, hvad er godt – og hvordan kan det være? Bogen er en fornem hjælp til at give børn et greb om deres verden."Per Schultz Jørgensen, professor emeritus, dr.phil.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  124,99 kr.

  Karla har ingen far. Hun er blevet til ved hjælp af en sæddonor - det har hendes mor forklaret hende. Karla forstår ikke helt, hvad en sæddonor er, man han må være en flink mand, for han har hjulpet mor og Karla, så de kunne få hinanden. Og så morfar og mormor og Karla kunne få hinanden. Men sæddonoren kan ikke hjælpe Karla med at få en far. Det går nu heller ikke så meget, for Karla har travlt med at lege med alle sine venner.

 • - familie uden far
  af Pia Olsen
  284,95 kr.

  Pia Olsen har interviewet otte singlemødre, der beretter om fordele og ulemper ved at være aleneopdrager. De fortæller hudløst ærligt om, hvad moderskabet har betydet for deres karriere og sociale netværk, hvordan hverdagen har forandret sig, hvordan man tackler spørgsmål som ’Hvor er min far?’ og meget mere.Pia Olsen har selv truffet det kontroversielle valg: Hun er blevet insemineret med anonym donorsæd og er blevet mor uden en far. Et valg, Pia traf, fordi hun var sidst i trediverne og ikke havde fundet manden, hun ville skabe familie med.I 2008 fødte Pia sit ønskebarn, datteren Karla. Herefter stod en ny hverdag klar. En hverdag hvor netværk, karriere og folks fordomme blev udfordret. Her var nemlig ingen far til lige at tage over, når mor skulle arbejde sent eller var træt. Der var mor – hele dagen, hver dag.Bogen henvender sig til alle, der har en hverdag som ene voksen med børn. De interviewede er Mette Uth, Nina Sahner Hansen, Lene Gammelgaard, Mette Daneskov Petersen, Christina Telling-Poulsen, Hanne Prien, Susanne Hansen og Marianne Holst. Pia Olsen er journalist og foredragsholder. Hun er selv blevet mor med donorsæd og har tidligere udgivet bogen Mor uden far.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  44,95 kr.

  Hvor er Karlas far? - en bog om en ny familietypeKarla har ingen far. Hun er blevet til ved hjælp af en sæddonor - det har hendes mor forklaret hende. Karla forstår ikke helt, hvad en sæddonor er, man han må være en flink mand, for han har hjulpet mor og Karla, så de kunne få hinanden. Og så morfar og mormor og Karla kunne få hinanden. Men sæddonoren kan ikke hjælpe Karla med at få en far. Det gør nu heller ikke så meget, for Karla har travlt med at lege med alle sine venner.

 • af Pia Olsen
  235,95 kr.

  Kamille og morfar mister hinanden, handler om at være 10 år og se sine stærke morfar blive syg. Om at se, hvad sygdommen gør ved ham og ved hele familien. Om døden og om at få sagt ordentligt farvel. Den handler også om, hvordan det set ud, når et menneske dør, hvad der sker bagefter, bisættelse, sorg, savn, sorggruppe og et nyt liv uden morfar. Bogen henvender sig til børn i alderen 8-12 år. Ud over at blive præsenteret for nogle af de mange følelser, sygdom og afsked rummer, giver bogen også svar. Hvad er en bedemand? Er der forskel på begravelse og bisættelse? Hvad er en sorggruppe? Bliver man glad igen, når man har mistet en man elsker?

 • af Pia Olsen
  115,95 kr.

  ”Mor uden far” handler om at træffe et af livets helt store valg, nemlig at blive mor – alene, uden en far. Et stigende antal kvinder vælger at få barn alene ved hjælp af anonym eller kendt donor, og i denne bog fortæller de os hvorfor, og om deres vej frem imod beslutningen om at blive mor uden far. Kvindernes historier er vidt forskellige og det er årsagerne til deres valg også: Bristet kærlighed, årelang fertilitetsbehandling og uheld i parforhold er blot nogle af årsagerne. Kvinderne fortæller uden omsvøb om udfordringerne ved at være alene om alt. Alene med følelserne, ansvaret og forsørgerrollen. Men de fortæller også om at finde en lykke, som ikke inkluderer en mand, og om kærligheden til børnene og livet med de små buttede barnehænder, der søger efter mor… og om den frihed det er kun at være en om at bestemme. Fælles for kvinderne er en erkendelse af, at lykken faktisk fandtes på den anden side af drømmen om ”far, mor og børn”.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  44,95 kr.

  Wo ist Karlas Papa?Karla hat kein Vater. Sie ist mit eines Samenspenders entstanden – ihre Mutter hat es ihr erklärt. Karla versteht nicht ganz, was ein Samenspender ist, aber er muss ein netter Mann sein, denn er hat Mutter und Karla geholfen, damit sie sich gegenseitig bekommen konnten. Und so konnten sich Opa und Oma und Karla auch bekommen. Doch der Sammenspender kann Karla nicht helfen, einen Papa zu bekommen. Es bringt jetzt auch nicht viel, denn Karla ist damit beschäftigt, mit all ihren Freunden zu spielen. Wo ist Karlas Papa? Ist die erste Buchreihe über Karla und Mutter. Das Buch richtet sich an Kinder im Alter von 2-5 Jahren. Über die Karla-Bücher Die Karla-Bücher sind das Ergebnis einer engen Zusammenarbeit zwischen Mutter und Tochter. Karlas Fragen bilden die Grundlage für jedes der Bücher. Sie fragt und ich versuche so gut wie möglich zu antworten, sodass sie es versteht. Mit der Zeit werden die Erklärungen detaillierter und ausführlicher. Denn Karla wird älter und möchte gern mehr erfahren. Karla entscheidet, wer in den Büchern enthalten ist und auf welche Weise. Meine Aufgabe ist es, dafür zu sorgen, dass die Geschichten zusammenhängen. Keines der Karla-Bücher ist erfunden. Alles stammt direkt aus unserem Leben. Alle Personen sind real und alle Ereignisse haben stattgefunden. Wir machen weiter, solange es Fragen zu beantworten gibt.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  44,95 kr.

  Karla wünscht sich einen PapaKarla wünscht sich einen, Papa, handelt von Karla, die 6 Jahre alt ist, in den Kindergarten geht und bei ihrer Mutter lebt. Karla hat keinen Papa, denn ihre Mutter hat sie mit Hilfe eines Samenspenders bekommen. Karla weiβ viel darüber, wie es dazu kam, dass ihre Mutter sie haben konnte, ohne einen Ehemann zu haben. Aber Karla weiβ nicht viel darüber, wie es ist, einen Papa zu haben. Eines Tages sieht sie einen Papa, der seine schlafende Tochter in den Armen trägt. Das sieht schön aus. Und Karla beginnt sich einen Papa zu wünschen. Sie spricht mit ihrer Mutter über ihren Wunsch und beginnt die Familien der anderen Kinder zu beobachten. Sie entdeckt, dass Familien sehr unterschiedlich sein können. In manchen Familie gibt es einen Papa, aber keinen Groβvater. In anderen Familien gibt es drei Kinder und noch Platz für ein weiteres. Und dann hat nicht jeder, wie Karla, eine Anne. Karla wünscht sich einen Papa, ist das dritte Buch der Reihe über Karla, da mit Hilfe eines Samenspenders entstanden ist. Das erste Mal treffen wir Karla in dem Buch Wo ist Karlas Papa? sie geht in die Kinderkrippe. Beim zweiten Mal treffen wir Karla, in Karla spielt „Mutter und Kinder“ sie ist ein richtiges Kindergartenmädchen. Im dritte Buch Karla wünscht einen Papa, Karla ist ein groβes Kindergartenmädchen, das auf dem Weg zu einem Schulkind ist. Das Buch richtet sich an Kinder im Alter von 4-7 Jahren. Über die Karla-Bücher Die Karla-Bücher sind das Ergebnis einer engen Zusammenarbeit zwischen Mutter und Tochter. Karlas Fragen bilden die Grundlage für jedes der Bücher. Sie fragt und ich versuche so gut wie möglich zu antworten, sodass sie es versteht. Mit der Zeit werden die Erklärungen detaillierter und ausführlicher. Denn Karla wird älter und möchte gern mehr erfahren. Karla entscheidet, wer in den Büchern enthalten ist und auf welche Weise. Meine Aufgabe ist es, dafür zu sorgen, dass die Geschichten zusammenhängen. Keines der Karla-Bücher ist erfunden. Alles stammt direkt aus unserem Leben. Alle Personen sind real und alle Ereignisse haben stattgefunden. Wir machen weiter, solange es Fragen zu beantworten gibt.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  44,95 kr.

  Karla spielt „Mutter und Kind“Wie macht man Kinder, wenn die Mutter keinen Papa gefunden hat? Karla weiβ das gut, obwohl sie erst 4 Jahre alt ist. Karla ist mit Hilfe eines Samenspenders entstanden. Ihr Mutter hat erzählt, wie aus Sperma und Ei ein Baby wird. Sie weiβ auch ziemlich genau, was ein Samenspender ist, aber sie weiβ nicht viel darüber, wie es ist, einen Papa zu haben. Wenn Karla mit ihren Puppen spielt, spielt sie Mutter und Kind. Im Kindergarten heiβt das gleiche Spiel Papa, Mutter und Kinder. Es ist auch ein lustiges Spiel, solange Karla nicht der Papa sein muss – sie will das Baby oder die Mutter sein. Karla spielt „Mutter und Kind“ ist für einen neuen Art von Familie, das mit Hilfe eines Samenspender ist. Und dann geht es darum, in einer Familie ohne Vater aufzuwachsen. Das Buch kann als Fortsetzung von Wo ist Karlas Papa? gelesen werden. Das Buch richtet sich an Kinder im Alter von 3-6 Jahren. Über die Karla-Bücher Die Karla-Bücher sind das Ergebnis einer engen Zusammenarbeit zwischen Mutter und Tochter. Karlas Fragen bilden die Grundlage für jedes der Bücher. Sie fragt und ich versuche so gut wie möglich zu antworten, sodass sie es versteht. Mit der Zeit werden die Erklärungen detaillierter und ausführlicher. Denn Karla wird älter und möchte gern mehr erfahren. Karla entscheidet, wer in den Büchern enthalten ist und auf welche Weise. Meine Aufgabe ist es, dafür zu sorgen, dass die Geschichten zusammenhängen. Keines der Karla-Bücher ist erfunden. Alles stammt direkt aus unserem Leben. Alle Personen sind real und alle Ereignisse haben stattgefunden. Wir machen weiter, solange es Fragen zu beantworten gibt.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  44,95 kr.

  Karla Wants a Dad is about Karla, who is 6 years old and attending kindergarten and living with her mum. Karla doesn’t have a dad, because her mum had her with help from a sperm donor. Karla knows a lot about how her mum managed to have her, without having a husband. But Karla doesn’t know much about what it's like to have a real dad. One day she sees a dad carrying his sleeping daughter in his arms. That looks lovely! And Karla begins to wish for a dad. She talks to her mum about her desire, and she begins noticing some things about other children’s families: Families can be very different! Some families have a father but no grandfather. Other families have three children and yet room for one more. And not all families–like Karla’s–have ‘an Anne’.Karla Wants a Dad is the third book in the series about Karla, who was made with the help of a sperm donor. The first time we meet Karla in the book Where is Karla’s Dad?, she goes to the nursery. The second time we meet Karla in Karla Plays House, she is a kindergarten girl. In the third book Karla Wants a Dad, Karla is a big preschooler on her way to becoming ready for school. The book targets children aged 4-7 years.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  44,95 kr.

  How do you make a child when the mother hasn’t found a father? Even though Karla is only 4 years old, she knows this very well. Karla was born with the help of a sperm donor. Her mum has explained how the sperm and Mum’s egg turned into a itzy bity baby. Karla also pretty much knows what a sperm donor is, but she doesn’t know much about what it is like to have a father. When Karla plays with her dolls, she plays family with a mother and children. In the nursery, the same play is called ‘playing house’ with a family with a father, mother and children. That is a fun game too, but Karla never wants to be the father–she wants to be the baby or the mother. Karla Plays House is a children's book about the new types of families, which have come about with the help of a sperm donor. And it is about growing up in a family without a father. The book can be read as a sequel to Where is Karla's Dad? The book targets children aged 3-6 years.

 • af Pia Olsen & Karla Olsen
  44,95 kr.

  Karla doesn’t have a dad. She was made with the help of a donor’s gift, her mother has explained. Karla doesn’t quite understand what a donor is, but he must be a very nice man, as he helped both Mum and Karla come together. And so that Granddad and Granny and Karla could have each other. But the donor can’t help Karla get a father. It doesn’t matter right now either, because Karla is busy playing with all her friends. Where is Karla's Dad? is the first book in the series about Karla and Mum. The book targets children aged 2-5 years.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  44,95 kr.

  Karla ønsker sig en far handler om Karla, der er 6 år, går i børnehave og bor med sin mor. Karla har ingen far, for hendes mor har fået hende ved hjælp af en sæddonor. Karla ved en masse om, hvordan det er gået til, at hendes mor har kunnet få hende uden at have en mand. Men Karla ved ikke så meget om, hvordan det er at have en far. En dag ser hun en far, der bærer sin sovende datter i favnen. Det ser dejligt ud. Og Karla begynder at ønske sig en far. Hun taler med sin mor om sit ønske, og hun begynder at lægge mærke til de andre børns familier. Hun opdager, at familier kan være meget forskellige. I nogle familer er der en far, men ingen morfar. I andre familier er der tre børn og alligevel plads til en til. Og så er det ikke alle, der ligesom Karla har en Anne. Karla ønsker sig en far er den tredie bog i serien om Karla, der er blevet til ved hjælp af en sæddonor. Første gang vi møder Karla, i bogen Hvor er Karlas far? går hun i vuggestue. Anden gang vi møder Karla, i Karla leger ”mor og børn” er hun en rigtig børnehavepige. I den tredie bog Karla ønsker sig en far er Karla en stor børnehavepige på vej til at blive skoleklar. Bogen henvender sig til børn i alderen 4-7 år.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  64,95 kr.

  Hele sommeren har Karla glædet sig til at starte i 0.A. På første skoledag er det mor, mormor og morfar, der er med hende. Det er nemlig Karlas familie. Familier kan se meget forskellige ud i vores tid, og både børn og lærere har brug for at lære om de mange forskellige familietyper, det er en af de erfaringer, Karla gør sig, da hun starter i 0.A. Karla finder også ud af, at de voksne i skolen godt kan finde på at gøre og sige ting, som man ikke helt forstår. En dag siger læreren for eksempel, at Karla har en far. Det, synes hun, er meget mærkeligt, for mor siger, at hun ikke har en far, og at hun har fået Karla ved hjælp af en donor. Sammen må mor og Karla finde ud af, hvordan Karla fortæller om sin familie i skolen. Og hvad Karla skal svare, når nogen spørger, hvor hendes far er. I den nye bog møder vi også Karlas gode ven Sebastian, som bor to steder, fordi hans mor og far er skilt. Og vi hører om, hvor forskellig skolen er i forhold til børnehaven, og om hvor svært det kan være, når pigerne i klassen skændes. Alle begivenhederne i bogen er taget fra Pia og Karlas liv, og bogen fortæller i børnehøjde, hvordan det er at starte i skole, og hvordan det er at vokse op i en solomorfamilie. Karla har en strømpetyv i familien er den fjerde bog i serien om Karla, der er blevet til ved hjælp af sæddonor. Første gang vi møder Karla, i bogen Hvor er Karlas far?, går hun i vuggestue. Anden gang vi møder hende, i Karla leger ”mor og børn”, er hun børnehavepige. I den tredje bog Karla ønsker sig en far er Karla en skoleklar børnehavepige. I den fjerde bog starter Karla i skole. Bogen henvender sig til børn i alderen 6-8 år.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  44,95 kr.

  Hvordan laver man børn, når mor ikke har fundet en far? Det ved Karla godt, også selvom hun kun er 4 år. Karla er blevet til ved hjælp af en sæddonor. Hendes mor har fortalt, hvordan sædcellen og ægget bliver til en baby. Hun ved også nogenlunde, hvad en sæddonor er, men hun ved ikke så meget om, hvordan det er at have en far. Når Karla leger med sine dukker, leger hun mor og børn. I børnehaven hedder den samme leg far, mor og børn. Det er også en sjov leg, bare Karla ikke skal være faren - hun vil være babyen eller moren. Karla leger ”mor og børn” er en ælle-bælle-bolle-bog for en ny type familie, der er blevet til ved hjælp af en sæddonor. Og så handler den om at vokse op i en familie uden en far. Bogen kan læses som en efterfølger til Hvor er Karlas far?. Bogen henvender sig til børn i alderen 3-6 år.

 • af Pia Olsen & Karla Elena Olsen
  106,95 kr.

  Karla har en strømpetyv i familien Hele sommeren har Karla glædet sig til at starte i 0.A. På første skoledag er det mor, mormor og morfar, der er med hende. Det er nemlig Karlas familie. Familier kan se meget forskellige ud i vores tid, og både børn og lærere har brug for at lære om de mange forskellige familietyper, det er en af de erfaringer, Karla gør sig, da hun starter i 0.A. Karla finder også ud af, at de voksne i skolen godt kan finde på at gøre og sige ting, som man ikke helt forstår. En dag siger læreren for eksempel, at Karla har en far. Det, synes hun, er meget mærkeligt, for mor siger, at hun ikke har en far, og at hun har fået Karla ved hjælp af en donor. Sammen må mor og Karla finde ud af, hvordan Karla fortæller om sin familie i skolen. Og hvad Karla skal svare, når nogen spørger, hvor hendes far er. I den nye bog møder vi også Karlas gode ven Sebastian, som bor to steder, fordi hans mor og far er skilt. Og vi hører om, hvor forskellig skolen er i forhold til børnehaven, og om hvor svært det kan være, når pigerne i klassen skændes. Alle begivenhederne i bogen er taget fra Pia og Karlas liv, og bogen fortæller i børnehøjde, hvordan det er at starte i skole, og hvordan det er at vokse op i en solomorfamilie. ”Karla har en strømpetyv i familien” er den fjerde bog i serien om Karla, der er blevet til ved hjælp af sæddonor. Første gang vi møder Karla, i bogen ”Hvor er Karlas far?”, går hun i vuggestue. Anden gang vi møder hende, i ”Karla leger mor og børn”, er hun børnehavepige. I den tredje bog ”Karla ønsker sig en far” er Karla en skoleklar børnehavepige. I den fjerde bog starter Karla i skole.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.