Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Poul Røpke

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Poul Røpke
  130,95 kr.

  I Kærlighed og sexlyst – Stærkere erektion helt naturligt tager Poul Røpke, som er en erfaren psykolog og forfatter, læseren i hånden og guider ham pædagogisk og letforståeligt gennem et emne, som mange finder det vanskeligt at forholde sig til. Det er befriende, at disse personlige problemstillinger ikke bliver tabubelagt, men bliver beskrevet med konkrete anvisninger på, hvordan især seniormænd kan få et bedre samliv. Med kærlighed og sex befriet for bekymringer og nederlag.Forfatteren forklarer, hvordan du får stærkere erektion og potens. Og du får forslag til, hvad du kan gøre helt enkelt med det samme, og hvad du kan fortsætte med for at blive vital og genvinde glæden ved at være sammen med din kvinde på den lange bane. For bogen handler også om den nyeste og bedst opdaterede viden om kærligheden i parforhold, og hvordan sexlysten bevares og bliver en vigtig del af jeres kærlighedsliv. Uddrag af bogenVi skal have fat i nogle vigtige fakta fra mine bøger om at holde hjernen skarp hele livet, også benævnt brainfitness. Hjernen stiller dette meget vigtige krav til os for at forblive levende og skarp: Der skal ske noget nyt og spændende. Hvis ikke, går hjernen i stå, den keder sig og mangler noget at arbejde med. Hjernen har nemlig den afgørende egenskab, at den er meget nysgerrig, og hvis den ikke stimuleres, så forfalder den og lukker ned.Den nysgerrighed, som er hjernens måske vigtigste egenskab, indebærer for parforholdet både en spændende udfordring og en stor risiko. Når et par har levet sammen i en del år. Hjernen stimuleres af nyt, og repræsentanter for begge køn byder sig til på arbejdspladsen og i selskabslivet. For at nævne blot et par eksempler på steder, hvor hjernens behov for noget nyt kan blive imødekommet. Om forfatterenPoul Røpke (f. 1942) er cand.psych. fra Københavns Universitet,1980 og godkendt som autoriseret psykolog. Hans efteruddannelse og professionelle indsats har været koncentreret om vores fantastiske hjerne og dens både bevidste og ubevidste muligheder. Forfatteren har tidligere blandt andet udgivet bøger om kommunikation og hjernetræning.

 • - Stærkere erektion helt naturligt
  af Poul Røpke
  121,95 kr.

  I Kærlighed og sexlyst – Stærkere erektion helt naturligt tager Poul Røpke, som er en erfaren psykolog og forfatter, læseren i hånden og guider ham pædagogisk og letforståeligt gennem et emne, som mange finder det vanskeligt at forholde sig til. Det er befriende, at disse personlige problemstillinger ikke bliver tabubelagt, men bliver beskrevet med konkrete anvisninger på, hvordan især seniormænd kan få et bedre samliv. Med kærlighed og sex befriet for bekymringer og nederlag. Forfatteren forklarer, hvordan du får stærkere erektion og potens. Og du får forslag til, hvad du kan gøre helt enkelt med det samme, og hvad du kan fortsætte med for at blive vital og genvinde glæden ved at være sammen med din kvinde på den lange bane. For bogen handler også om den nyeste og bedst opdaterede viden om kærligheden i parforhold, og hvordan sexlysten bevares og bliver en vigtig del af jeres kærlighedsliv. Uddrag af bogen Vi skal have fat i nogle vigtige fakta fra mine bøger om at holde hjernen skarp hele livet, også benævnt brainfitness. Hjernen stiller dette meget vigtige krav til os for at forblive levende og skarp: Der skal ske noget nyt og spændende. Hvis ikke, går hjernen i stå, den keder sig og mangler noget at arbejde med. Hjernen har nemlig den afgørende egenskab, at den er meget nysgerrig, og hvis den ikke stimuleres, så forfalder den og lukker ned. Den nysgerrighed, som er hjernens måske vigtigste egenskab, indebærer for parforholdet både en spændende udfordring og en stor risiko. Når et par har levet sammen i en del år. Hjernen stimuleres af nyt, og repræsentanter for begge køn byder sig til på arbejdspladsen og i selskabslivet. For at nævne blot et par eksempler på steder, hvor hjernens behov for noget nyt kan blive imødekommet.Om forfatteren Poul Røpke (f. 1942) er cand.psych. fra Københavns Universitet,1980 og godkendt som autoriseret psykolog. Hans efteruddannelse og professionelle indsats har været koncentreret om vores fantastiske hjerne og dens både bevidste og ubevidste muligheder. Forfatteren har tidligere blandt andet udgivet bøger om kommunikation og hjernetræning.

 • af Poul Røpke
  46,95 kr.

  I "Kærlighed og sexlyst - Stærkere erektion helt naturligt" tager Poul Røpke, som er en erfaren psykolog og forfatter, læseren i hånden og guider ham pædagogisk og letforståeligt gennem et emne, som mange finder det vanskeligt at forholde sig til. Det er befriende, at disse personlige problemstillinger ikke bliver tabubelagt, men bliver beskrevet med konkrete anvisninger på, hvordan især seniormænd kan få et bedre samliv. Med kærlighed og sex befriet for bekymringer og nederlag.Forfatteren forklarer, hvordan du får stærkere erektion og potens. Og du får forslag til, hvad du kan gøre helt enkelt med det samme, og hvad du kan fortsætte med for at blive vital og genvinde glæden ved at være sammen med din kvinde på den lange bane. For bogen handler også om den nyeste og bedst opdaterede viden om kærligheden i parforhold, og hvordan sexlysten bevares og bliver en vigtig del af jeres kærlighedsliv.Poul Røpke (f. 1942) er cand.psych. fra Københavns Universitet, 1980, og godkendt som autoriseret psykolog. Hans efteruddannelse og professionelle indsats har været koncentreret om vores fantastiske hjerne og dens både bevidste og ubevidste muligheder. Forfatteren har tidligere blandt andet udgivet bøger om kommunikation og hjernetræning.

 • - Udvikler skarpe hjerner
  af Poul Røpke
  92,95 kr.

  Det er videnskabeligt bevist, at hjernen kan udvikle nye celler og nye forbindelser hele livet - under de rette betingelser. Du kan løbende udvikle dine kognitive evner, som omfatter hukommelsesfunktioner, problemløsning, reaktionsevne, overblik og samspillet mellem højre og venstre hjernehalvdel. Stress management indgår som et vigtigt element, idet stress skader hukommelsen.Forskning har dokumenteret, at vi med alderen bliver bedre til at træffe komplekse beslutninger, men arbejdshukommelsen og sanseapparatet trænger til et eftersyn. BrainFitness© er din komplette løsning. Denne grundbog sætter hjernearbejdet ind i en overskuelig forståelsesramme. Og desuden tilbydes en fire timers workshop, hvor du gennem praktiske øvelser lærer, hvordan du kan fortsætte med at holde dig skarp. Med mulighed for at få support via internettet efter workshoppen.De fleste workshops gennemføres i København, men der gennemføres også undervisning andre steder i landet og internt i virksomheder, offentlige og private. Du kan læse mere om BrainFitness© på vores hjemmeside www.brainfitness.dk. Køb Bogen og få prisen refunderet, når du tilmelder dig en af vore Workshops: BrainFitness© for skarpe medarbejdere; BrainFitness© for skarpe forældre; BrainFitness© for babyboomerne.

 • af Poul Røpke
  36,95 kr.

  Bogen er en del af mine bøger om kærlighed og kommunikation, og hvad der skal til for at have det erotisk spændende i et fast parforhold. Tidliere er udkommet Kærlighedens sprog mellem hende og ham, og senere på året udkommer Libido og erektion helt naturligt. Den bog du sidder med nu, sammenfatter på en nem og informativ måde, hvad der skal til for at sætte gang i etablerede forhold, så både kærligheden og sexlysten trives.

 • - mellem hende og ham
  af Poul Røpke
  103,95 kr.

  "Kærlighedens Sprog" giver indblik i de mange kanaler, som er nødvendige, for at en kvinde og en´ mand kan forstå hinanden bedre.Bogen er baseret på en erotisk korrespondance mellem Anna og Michael, som imellem deres stævnemøder kommunikerer via e-mail og sms. På den mådeudtrykker de deres mest intime tanker og følelser."Kærlighedens Sprog" omhandler det første halve år af deres bekendtskab, som udvikler sig til et varigt kærlighedsforhold, efter at de har lært at forstå og acceptere hinandens behov.I bogen er der specifi kke afsnit om mænds og kvinders forskellighed, og hvad du skal være opmærksom på som kvinde, når du gerne vil høres. Og som mand, når du ikke vil miste hendes kærlighed.Psykolog Poul Røpke kommenterer de psykologiske aspekter og sætter dem i perspektiv.140 sider, blødt omslag m/flapper.Uddrag af bogen:"Det dyrebare øjeblik, vi delte i Phuset, er for mig umådelig dybt. Så uendelig kærlighedsfuldt og meget meget stort og stærkt, og jeg kan umuligt beskrive det væld af følelser, det bragte mig. Min kærlighed til dig var i det øjeblik så intens,at jeg dårligt kunne trække vejret. Dine salte tårer mod mine læber føltes som perler af guld, der banede sig vej dybt ind i mit hjerte, og som jeg altid vil bære med mig der. Og selvom jeg ved, at vi vil dele en stjernehimmel af smukke øjeblikke, så kanjeg ikke forestille mig noget dybere. Jeg elsker dig så umådelig højt og vilværne om alt, du bringer mig. Jeg glæder mig vildt til, vi lader vores tøj falde og møder hinanden med kun kærligheden imellem os. Mine fingre vil afsøge dig, og jeg vil´ mærke dine nysgerrige og dansende hænder. Jeg vil smage din hud oglade min tunge glide over din hals, dit ansigt, dit bryst, og jeg vil haveså uendelig lyst til alt med dig. Mine bryster vil dirre under dine kærtegn, og jeg vil mærke begæret som floder i mig. Min tunge vil bevæge sig ned over din krop, sanseligt, smagende, mens mine hænder søger deres egne veje. Jeg vil mærke, hvordan din styrke strømmer i dig, din lyst leger i dig, og dit begær bruser i dit blod."Om forfatteren:POUL RØPKE født 1942 i København. Professionelt har han uddannelser som cand.merc. og cand.psyk.aut., med efteruddannelse inden for hjernetræning og dyb kommunikation, idet han har specialiseret viden inden for klinisk hypnose. Han har nu sit virke som praktiserende psykolog. De mange voksne, han har mødt i parterapi og individuelt, har givet ham lyst til at udgive en bog om kommunikation mellem ham og hende. Poul Røpke har taget flere fagligt inspirerendeafstikkere til USA og har tidligere udgivet bøger om hjernen, og hvordan vi holder os skarpe hele livet igennem, f.eks. "Brainfitness holder hjernen skarp".Hans professionelle liv veksler mellem foredrag, personlig træning ogterapi, og bøgerne er med til at formidle hans erfaringer ud til en brederemålgruppe. Poul Røpke har altid været nysgerrig efter viden om den menneskeligehjernes funktion, samt hvordan hans viden herom kan videreformidlestil andre. I "Kærlighedens Sprog" kan man læse, hvordan den nyeste viden omhjernen, kan anvendes til at skabe mulighed for et bedre parforhold.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.