Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Rasmus Brun Pedersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Peter Dahler-Larsen, Søren Risbjerg Thomsen, Jørgen Elklit, mfl.
    527,95 kr.

    Grundbogen i en ny, udvidet og opdateret 3. udgave. De tre nye kapitler er: ”Eksperimentelle design”, ”Big data – alternative datakilder og analysemuligheder” og ”Designbaseret inferens”.Bogen er skrevet af førende eksperter på området og gennemgår statskundskabens centrale metoder: planlægning af undersøgelsen, indsamling og analyse af kvalitative data, indsamling og analyse af kvantitative data og kombination af metoder og formidling.De forskellige metoder gennemgås med henvisning til konkrete studier, hvor de er blevet anvendt. Desuden diskuterer bogen, hvilke erkendelser metoderne kan give anledning til, og hvordan man bedst muligt formidler sine resultater.Som studerende og forsker i statskundskab er man interesseret i at opnå en systematisk forståelse af samfundsmæssige og politiske forhold. Nøglen er en metodisk stringent praksis. I enhver undersøgelse er det afgørende dels at vælge en metode, der passer til den pågældende problemstilling, dels at overveje, hvilke forståelser og konklusioner den pågældende metode kan give anledning til.Kasper Møller Hansen er professor ved Københavns Universitet, Lotte Bøgh Andersen er professor ved Aarhus Universitet, og Sune Welling Hansen er lektor ved Syddansk Universitet.

  • af Peter Munk Christiansen, Jørgen Elklit, Anne Skorkjær Binderkrantz, mfl.
    347,95 - 437,95 kr.

    3. udgave af "Det demoraktiske system" bevarer bogens sigte med at give en deskriptiv indføring i det danske folkestyre, men den overordnede opbygning er ændret, så bogen svarer til de aktuelle forhold på området og til undervisningsbehov. Bogen sætter fokus til centrale områder og institutioner i det danske demokrati: valgsystemet, partierne, det parlamentariske system, det administrative system, interesseorganisationer og medierne. Det demokratiske system er en lærebog for nye studerende på statskundskabs- og forvaltningsuddannelserne. Dens grundlæggende karakter gør den også velegnet som undervisnings- og opslagsbog på andre uddannelser.

  • - magtbalance, værdier og samarbejde
    af Derek Beach, Rasmus Brun Pedersen, Jørgen Dige Pedersen, mfl.
    507,95 kr.

    Grundbog til international politik på A-niveau på de gymnasiale uddannelser. Bogen er skrevet til undervisningen i samfundsfag i gymnasiet og HF, men kan også bruges i andre undervisningssammenhænge. De 12 kapitler i denne grundbog er skrevet af nogle af de fremmeste forskere og formidlere indenfor studiet af international politik. Sproget er let og vedkommende, og koblingen af korte introduktioner og mere empiriske tematekster gør det lettere at koble teori og virkelighed i en spændende undervisning. De teoretiske perspektiver bliver sat i spil i belysningerne af emnerne: De store dilemmaer i international politik. Af Tonny Brems Knudsen og Morten W. Bülow. Det internationale samfund og spørgsmålet om verdensorden. Af Georg Sørensen. International politisk økonomi: Globalisering, udvikling og krise. Af Jørgen Dige Pedersen. USA – en supermagt under afvikling? Af Derek Beach. Kina – en supermagt under udvikling? Af Clemens Stubbe Østergaard. Nye stormagter: Balancering, rivalisering eller koncert? Af Mette Skak. EU og international politik. Af Knud Erik Jørgensen. Sikkerhedsproblematikken: Krig, konflikt og konfliktløsning i det 21. Århundrede. Af Mette Skak. Regionale konflikter og regionalt samarbejde. Af Morten Valbjørn. Civilisationer og religion i international politik. Af Tina Magaard. Demokratisering, menneskerettigheder og problemet med de svage stater. Af Georg Sørensen. Danmark i verden: Udenrigspolitik og sikkerhed. Af Rasmus Brun Pedersen.

  • af Derek Beach & Rasmus Brun Pedersen
    242,95 kr.

    Denne bog har været længe undervejs. Vi har i mange forskelligesammenhænge arbejdet med udviklingen af proces tracing-metodersiden vores respektive ph.d.-afhandlinger fra 2001 og 2009. Arbejdetmed metoden har været en spændende, interessant og udviklenderejse. Vi har gennem forskning, konferencedeltagelse, undervisningog workshops løbende været i dialog med studerende, forskere ogpraktikere om, hvordan man metodisk systematiserer arbejdet medårsags- og udfaldsanalyser i enkeltcases inden for samfundsvidenskaben.Det er vores klare opfattelse, at vi i disse år er vidne til enrevolution i den kvalitative metodeudvikling, hvor process tracinghar udviklet sig som en central metode, der samler mange metoder,redskaber og teknikker fra den generelle metodiske bølge fra samfundsvidenskaben.Vi er glade for med denne bog at få muligheden for at få introducereten række af de overordnede internationale tendenser i den metodiskedebat på dansk. Vi har fra vores undervisning erfaret, at der mangleren sådan bog, som enten i enkelte kapitler eller i sin fulde længde kanindgå i metodeundervisning på bachelor- og kandidatniveau, og somkan bruges til at understøtte opgaveskrivning inden for samfundsvidenskaben.

  • af Rasmus Brun Pedersen & af Derek Beach
    218,94 kr.

    Process tracing har udviklet sig som en helt central metode til analyser af cases inden for samfundsvidenskaben. Metoden gør det muligt at forklare, hvorfor cases har bestemt udfald, og den tilbyder redskaber til at analysere den kausale proces, der forbinder årsag og udfald. Bogen giver en introduktion til de forskellige elementer og designs, der indgår i process tracing-metoder. Derved er hensigten med bogen at gøre det muligt for læseren at anvende metoden direkte i egne analyser og projekter. Bogen introducerer til centrale spørgsmål om begrebsgørelse, caseudvælgelse, kausalmekanismer, teoretiske forventninger, empirisk testning og evaluering af bevisers udsagns- og forklaringskraft. Ligeledes introducerer bogen til de fire mest anvendte process tracing-designs, der kan tilpasses forskellige analyseformål.Rasmus Brun Pedersen, ph.d., er lektor ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. Han forsker i dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik, EU, småstater og alliancedannelser. Han har medvirket til at udvikle nye kvalitative metoder og researchdesigns inden for case-baseret forskning, og har en bred dansk og international undervisningserfaring inden for kvalitativ metode.Derek Beach, ph.d., er professor ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. Han forsker i case-studie-metoder, EU-integration, og vælgeradfærd. Han har skrevet mange bøger og artikler om process tracing, inklusiv Process Tracing Methods og Causal Case Studies sammen med Rasmus Brun Pedersen.

  • - Foundations and Guidelines for Comparing, Matching, and Tracing
    af Derek Beach & Rasmus Brun Pedersen
    463,95 kr.

    In this comprehensive introduction to causal case study methods, Derek Beach, Rasmus Brun Pedersen, and their co-authors delineate the ontological and epistemological differences among these methods, offer suggestions for determining the appropriate methods for a given research project, and explain the step-by-step application of selected methods.

  • - Foundations and Guidelines
    af Derek Beach & Rasmus Brun Pedersen
    408,95 - 1.001,95 kr.

    Introduces a refined definition of process tracing, differentiating it into three distinct variants and explaining the applications for and limitations of each. The authors develop the underlying logic of process tracing, including how one should understand causal mechanisms and how Bayesian logic enables strong within-case inferences.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.