Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Sebastien Pelon

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Corrinne Averiss & Sebastien Pelon
  127,95 kr.

 • af Sebastien Pelon
  226,95 kr.

  På en lille ø bor en dreng sammen med sin hund, Vuf. De elsker at gå på opdagelse og finde ting på stranden, ikke mindst flotte strandskaller. En dag finder de noget, som de aldrig har set før, noget grønt og kuglerundt noget, som ligger i vandet. Drengen synes, det lille væsen ser nuttet ud, og han beslutter at tage det med hjem. Men det lille væsen bliver hurtigt så stort, at der ikke er mere mad på øen. Drengen sejler ud for at fiske, men overraskes af en storm, som ødelægger båden. Heldigvis bliver han samlet op af vennen, som ikke længere vil bo på øen. Drengen forstår, at den ikke er egnet til at leve på landjorden, og de tager rørende afsked.

 • af Sebastien Pelon
  127,95 kr.

  A beautiful, stylish book with a can do attitude about riding a bike for the first time. A little boy is told to play outside by his mum, and bumps into an imaginary friend with whom he goes for a bike ride. At first he finds it difficult to keep up, but with the imaginary friend's help he takes off the bike's stabilisers and learns to freewheel - all the way home.

 • af Sebastien Pelon
  226,95 kr.

  Kedeligt vejr og bedst at blive inde, men det synes mor ikke. Udenfor er der ikke et øje, og dog. En bunke pels med en lyserød hue cykler forbi, og drengen springer på sin cykel l og følger efter. Han bliver hurtigt irriteret over støttehjulene på sin cykel, men vupti, så har pelsbunken taget dem af, og så går det stærkt, lidt for stærkt. En skramme på knæet, en cykelhjelm og meget andet fikser pelsbunken. Drengen lærer at cykle uden støttehjul. Han er stolt, men han tror ikke, at mor og far vil tro, at en bunke pels har lært ham det.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.