Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Selina Juul

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - En familiekogebog, der mindsker madspild
    af Selina Juul
    118,95 - 247,95 kr.

    Madrester er madskatte. Spiser du den mad, du køber, gavner du miljøet og din pengepung. En gennemsnitsfamilie kan spare mere end 7000 kr. om året ved at undgå at smide mad ud, og mindre madspild er en af de bedste, kendte løsninger til at reducere udledning af driv­husgasser. Samtidig er produktion af fødevarer vurderet til at være den tredjestørste CO2-udleder i verden. Stifter af Stop Spild Af Mad, Selina Juul, H.K.H. Prinsesse Marie, tv-kok Timm Vladimir, mad-iværksætter Anh Lê, de gastronomiske super­stjerner Francis Cardenau og Michel Michaud samt tv-kok Louisa Lorang, der alle er ildsjæle mod madspild, giver her deres bedste opskrifter. Mad med respekt indeholder: 80 familievenlige opskrifter, baseret på råvarer og rester, som danske husholdninger hyppigt smider ud Ideer til morgenbordet, madpakken, mellemmåltidet, frokosten, ­aftensmaden, desserten og festen Tips, viden og gode råd til en husholdning uden madspild. Hvert solgt eksemplar af denne bog udløser en donation til Folkekirkens Nødhjælp.

  • - En kogebog med mere
    af Selina Juul
    43,94 kr.

     Danske familier kan i gennemsnit spare 10.000 kr. om året ved at undgå madspild. Stop spild af mad – en kogebog med mere giver dig ideer, metoder og opskrifter til at udnytte al din mad. Danskerne smider i dag tusindvis af tons spiselig mad i skraldespanden i stedet for at spise den. Her lærer du, hvordan du undgår madspild i din egen husholdning.   Bogen sætter fokus på problemet med madspild, dets omfang og betydning for miljøet, verdenssamfundet og ikke mindst pengepungen – og kommer med gode råd til, hvordan du kan komme spildet til livs.   Store danske madpersonligheder som Francis Cardenau, Katrine Klinken, Camilla Plum, Thomas Rode Andersen og elever og lærere fra Suhrs Madakademiet har i den gode sags tjeneste bidraget med lækre opskrifter på mad, der er baseret på rester. De fleste rester kan genopstå som sunde og gode retter dagen efter, hvis man som her får lidt hjælp og inspiration til, hvordan det kan gøres.    

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.