Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Selma Lagerløf

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Selma Lagerløf
  15,95 - 22,95 kr.

  Selma Lagerløfs lille novelle om JULEROSERNE handler bl.a. om det såre aktuelle spørgsmål, om at have tillid til og tro på denne verdens udstødte. En fredløs med sin familie lever fattigdom dybt inde i skovene, men oplever alligevel mirakler.

 • af Selma Lagerløf
  12,95 kr.

  Gamle Agnete lever, glemt af alle, i den yderste elendighed på den den ødeste egn af alle. En dag møder hun en munk og beslutter derefter, på trods af sin egen elendiged, at forsøge at gøre noget for andre.

 • af Selma Lagerløf
  15,95 kr.

  Denne lille fortælling af Selma Lagerløf beretter om den dumhed og grumhed der overfalder menneskene, når de øjner rigdommen forude.

 • af Selma Lagerløf
  12,95 kr.

  I 1904 udgave Selma Lagerløf en række noveller under titlen "Kristuslegender". Alle har de et kristent tilsnit, men handler også om mange andre interessante ting. "Den hellige nat" og "Kejserens syn" er to af disse.

 • af Selma Lagerløf
  36,95 kr.

  Selma Lagerløfs roman fra "Bandlyst" fra 1918, er skrevet under indtryk af 1. Verdenskrigs grusomheder.

 • af Selma Lagerløf
  32,95 kr.

  Selma Lagerløfs Roman "Jerusalem" bygger på virkelige begivenheder i Selma Lagerlöfs samtid. I en landsby i Dalarne kom beboerne under så stærk påvirkning af en vækkelsesprædikant, at 40 af dem brød op fra deres gårde og alt, hvad de ejede, og rejste til Jerusalem for at leve i et kristent fællesskab.I fortællingen lever vi os ind i de voldsomme lidenskaber, der drev disse mennesker.

 • af Selma Lagerløf
  32,95 kr.

  Den største synd et menneske kan begå er, at slå kærligheden ihjel - det er det overordnede tema i denne roman. Selma Lagerløf er en gudsbenådet fortællerske - denne roman slipper man ikke før man er nået til sidste side! Hovedpersonen, Charlotte Løvenskjold, er både oprørsk og selvopofrende på samme tid - det er kærligheden der driver hende.

 • af Selma Lagerløf
  25,95 kr.

  Selma Lagerløfs erindringroman skal ikke have mange ord med på vejen - det er et fantastisk værk - underholdende og givende på en helt særlig måde. Læs den for pokker!

 • af Selma Lagerløf
  12,95 kr.

  Ritmester Silfverbrandt er ifærd med at spille sig fra hus og hjem - men så griber nissen ind.

 • af Selma Lagerløf
  12,95 kr.

  Selma Lagerløf besøger sin gamle faster, som er utilfreds med hendes berømte roman "Gøsta Berlings saga". Fasteren mener ikke det er et korrekt billede af de gamle dage. Talen falder på hvem hovedpersonen Gøsta Berling er modelleret over, og her fortæller fasteren en yderst interessant historie.

 • af Selma Lagerløf
  12,95 kr.

  I denne lille novelle tager selma Lagerløf på genial vis, os med hele vejen fra før hendes fødsel gennem hendes barndom og ungdom helt frem til hendes besøg i Jerusalem i forbindelse med forarbejderne til hendes roman "Jerusalem". To forskellige spådomme følgere hende hele vejen.

 • af Selma Lagerløf
  12,95 kr.

  Denne fortælling handler om tro og mørke kræfter. En præst vil frelse et menneske fra det mørke, men kommer derved til at bringe død og ødelæggelse over alle.Idag findes der jo også dem, der mener at andre skal frelses fra det onde og derved svinger et dødbringende sværd over alt og alle.

 • af Selma Lagerløf
  12,95 kr.

  Den populære pave Leo d. 13 bliver syg og ligger for døden. Alle bliver slået med sorg, men det viser sig at den tilsyneladende oprigtige sorg også dækker over bekymringer af mere pekuniær art. En gammel grønthandlerske, hvis søns fremtidige karriere afhænger af paven, beslutter sig for at tage sagen i egen hånd.

 • af Selma Lagerløf
  15,95 kr.

  En fordrukken musiker har, efter en skilsmisse, fået tildelt forældremyndigheden over sine to drenge. Det er to kvikke drenge, der drømmer om opfindelser og luftskibe, men skilsmissens trakasserier og faderens drukkenskab trækker dem med ned - lige indtil en dag hvor de ser en rigtig luftballon komme svævende hendover hovederne på dem.

 • af Selma Lagerløf
  12,95 kr.

  En vesterlænding besøger Jerusalems moskeer - i den store El Aksa moske holder den muslimske spåmand og drømmetyder Messullam til - vesterlændingen opsøger spåmanden for at få denne til tyde sine drømme......En rigtig god historie netop i disse tider!

 • af Selma Lagerløf
  12,95 kr.

  Spillemanden Lars Larsson er en dygtig spillemand, og han ved det selv. Alle vil have ham til at spille til gilde. Han bliver hovmodig og tror han er den bedste i verden - men en nat, da han er på vej hjem fra et gilde møder han sin overmand.......

 • af Selma Lagerløf
  12,95 kr.

  En historie om ære og dygtighed blandt spillemænd i Vaermland - om selverkendelse og musikkens ernorme, og måske lidt farlige indflydelse på det menneskelige sind.

 • - Beretningen om Zachris Topelius
  af Selma Lagerløf
  36,95 kr.

  Dette er historien om den svensk/finske forfatter og digter Zachris Topelius - forfattet på baggrund af en biografi af Valfrid Vasenius - men holdt i den typiske Lagerløfske fortællemåde, der gør at den med fryd kan læses uanset om man kender de hernævnte personer eller ej.Værket blev til på opfordring af det Svenske Akademi, der ville markere 100-års dagen for Topelius fødsel.

 • af Selma Lagerløf
  15,95 kr.

  I denne lille novelle stiller Selma Lagerløf atter det eviggyldige spørgsmål: Kan tro hjælpe menneskene? Tja, nogle gange kan det -

 • af Selma Lagerløf
  22,95 kr.

  I "Dronninger i Kongshelle" øses der af Selma Lagerløfs store viden om om Norden i oldtiden - på formidabel vis skildrer hun her 4 kvindelige historiske skikkelser, og selvom mange ting forekommer gedulgte, er man alligevel med hele vejen.

 • af Selma Lagerløf
  22,95 kr.

  Selma Lagerløf er mests kendt for sine store romaner, som f. eks. Gøsta Berlings saga og Jerusalem - men hun var også en flittig skriver af noveller - "Legenden om fugleungen" er en af dem.

 • af Selma Lagerløf
  18,95 kr.

  Selma Lagerløf er mests kendt for sine store romaner, som f. eks. Gøsta Berlings saga og Jerusalem - men hun var også en flittig skriver af noveller - "Skovgangsmænd" er en af dem.En morder og en tyv er blevet dømt fredløse, og lever sammen i de dybe skove - det ender katastrofalt.

 • af Selma Lagerløf
  18,95 kr.

  Selma Lagerløf er mests kendt for sine store romaner, som f. eks. Gøsta Berlings saga og Jerusalem - men hun var også en flittig skriver af noveller - her er en af dem.

 • af Selma Lagerløf
  32,95 kr.

  Eventyret om drengen Niels Holgersen, der oplever Sverige ved at flyve på ryggen af en gås over landet. Her i stærkt forkortet udgave for børn ved rektor Henrik Madsen, og med illustrationer af Louis Moe.

 • af Selma Lagerløf
  32,95 kr.

  Selma Lagerløfs rystende roman "Køresvenden", handler om frigørelse, skyld og soning. Dybt dramatisk og fantastisk underholdende også.

 • af Selma Lagerløf
  36,95 kr.

  Selma Lagerløfs roman "Antikristens mirakler" fra 1897, handler om folkelivet i en lille by på Sicilien, der bliver skueplads for brydninger mellem gammel tro og moderne fremskridtstanker - bl. a. om bygningen af en jernbane.

 • af Selma Lagerløf
  29,95 kr.

  Novellesamlingen 'Usynlige lænker' skrev Selma Lagerløf få år efter sin fantastiske roman Gøsta Berlings saga.

 • af Selma Lagerløf
  29,95 kr.

  Inspireret af de fortællinger Selma Lagerløfs farmor fortalte hende som barn, har forfatterinden her skrevet en stribe af bibelske fortællinger, som selv en ateist kan have glæde af.

 • af Selma Lagerløf
  22,95 kr.

  Denne fortælling fra 1905 er, udover at være en romantisk kærlighedshistorie på tværs af klasseskel, også et dirrende indlæg mod kvindernes elendige retsstilling i svangerskabssager.

 • af Selma Lagerløf
  36,95 kr.

  Den unge sværmeriske præst Karl-Artur gifter sig med en ung smuk bissekræmmerske meget mod hans forældres vilje. Karl-Artur vil leve primitivt som en ven af folket og præke blandt disse. Men hans omskiftelige sind kommer ivejen og han fornedrer sig mere og mere, og kan tilsidst ikke finde noget ståsted. Igen rejses spørgsmålet: hvorfor elsker kvinderne en sådan mand?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.