Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger af Signe Wulff

Filter
Filter
Genre
  • (5)
  • (1)
  • (5)
  • (4)
Type
  • (4)
  • (2)
  • (1)
Format
  • (4)
  • (2)
  • (1)
Sprog
  • (6)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • af Signe Wulff
    273,95 kr.

    For Karen Blixen var gastronomi en kunst på lige fod med litteratur, musik og maleri.?Derfor gik hun til gastronomien med dannelse, selvbevidsthed, passion, ufravigelige kvalitetskrav og høje forventninger. Med en ukuelig vilje lykkedes det Blixen at stable et køkken op på farmen i Afrika. Hendes madlavning gik fra et absolut nulpunkt hvad angik håndelag, udstyr og råvarer og endte med at blive kaldt det afrikanske kontinents svar på Ritz.?Da hun blev forfatter, lagde hun kogekunsten på hylden - i hvert fald den udførende del. For Karen Blixen forblev en stor gourmet hele livet og brugte hyppigt sin gastronomiske viden i sine fortællinger.I KØKKENET MED KAREN BLIXEN tager læseren med på kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab. Den følger i forfatterindens fodspor fra barndomshjemmet til Britisk Østafrika og videre til Paris, New York og tilbage til Rungstedlund - med afstikkere i form af farverige beretninger fra gastronomiens kulturhistorie.Bogen gengiver også - for første gang - over 40 af Karen Blixens egne yndlingsopskrifter fra hendes læretid som kokkeelev i København. Og så kommer den med et nyt bud på den rigtige menu fra Babettes gæstebud. med tilhørende opskrifter.

  • af Signe Wulff
    118,95 kr.

    Karen Blixens fortælling Babettes gæstebud, der handler om den franske, kvindelige mesterkok, som bruger hele sin gevinst fra nationallotteriet på ét måltid og tryllebinder et selskab af puritanere med sin kogekunst, er en af forfatterskabets mest populære.?Signe Wulff fortæller her om Babettes restaurant i Paris, undersøger menuens retter og komponenter til bunds og viser, hvordan Karen Blixen trak på egne erindringer, sin fars forfatterskab og røverhistorier fra gastronomiens kulturhistorie, da hun skrev sin fortælling.?Bagerst i bogen findes opskrifter på Babettes legendariske fire-retters menu bestående af skildpaddesuppe, blinis Demidoff, vagtler i sarkofag og frugt, så læseren kan lave verdenslitteraturens mest berømte måltid derhjemme.??Signe Wulff (f. 1979) er cand.mag. i fransk og moderne kultur og kulturformidling fra Københavns Universitet. Hun er forfatter til?I køkkenet med Karen Blixen, der tager læseren på en kulinarisk vandring i Karen Blixens liv og forfatterskab.

  • af Signe Wulff
    198,95 kr.

    Bogen er et selvstændigt supplement til Signe Wulffs anmelderroste, kulinariske biografi over den legendariske storyteller, I køkkenet med Karen Blixen, som udkom sidste år. Denne bog samler 150 opskrifter, der har haft betydning for Karen Blixen - blandt andet egne livretter fra køkkenet på Rungstedlund, Denys Finch Hattons favoritter, safari-menuer fra Afrika og måltider beskrevet i breve og fortællinger. Der er alle slags mad - fra det helt enkle og simple til det ekstravagante og tidskrævende. Fællestrækket er Blixens kærlighed til det gode måltid. Opskrifterne er præsenteret i en form, der gør det nemt at genskabe dem i et moderne køkken og genoplive Blixens gastronomi derhjemme, og de er alle ledsaget af en anekdote fra forfatterindens køkken.

  • af Signe Wulff
    1.393,95 kr.

    Da hun blev forfatter lagde hun kogekunsten på hylden – i hvert fald den udførende del. For Karen Blixen forblev en stor gourmet hele livet og brugte hyppigt sin gastronomiske viden i sine fortællinger. ”I køkkenet med Karen Blixen” tager læseren med på en kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab.

  • af Signe Wulff
    65,95 - 185,95 kr.

    For Karen Blixen var gastronomi en kunst på lige fod med litteratur, musik og maleri.Derfor gik hun til gastronomien med dannelse, selvbevidsthed, passion, ufravigelige kvalitetskrav og høje forventninger. Med en ukuelig vilje lykkedes det Blixen at stable et køkken op på farmen i Afrika. Hendes madlavning gik fra et absolut nulpunkt hvad angik håndelag, udstyr og råvarer og endte med at blive kaldt det afrikanske kontinents svar på Ritz.Da hun blev forfatter, lagde hun kogekunsten på hylden - i hvert fald den udførende del. For Karen Blixen forblev en stor gourmet hele livet og brugte hyppigt sin gastronomiske viden i sine fortællinger.I KØKKENET MED KAREN BLIXEN tager læseren med på kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab. Den følger i forfatterindens fodspor fra barndomshjemmet til Britisk Østafrika og videre til Paris, New York og tilbage til Rungstedlund - med afstikkere i form af farverige beretninger fra gastronomiens kulturhistorie.Bogen gengiver også - for første gang - over 40 af Karen Blixens egne yndlingsopskrifter fra hendes læretid som kokkeelev i København. Og så kommer den med et nyt bud på den rigtige menu fra Babettes gæstebud. med tilhørende opskrifter.

  • af Signe Wulff
    28,95 kr.

    Menuen fra Karen Blixens populære fortælling Babettes gæstebud er blevet genopført masser af gange verden over. Men altid på baggrund af filmatiseringens menu – aldrig på den måde, som Karen Blixen selv havde forestillet sig. Signe Wulff dykker ned i den ekstravagante menu, som Babette serverer i Karen Blixens berømte roman ‘Babettes gæstebud’.Signe Wulff er cand.mag. i fransk og moderne kultur og kulturformidling, arbejder som tekstforfatter og skriver primært for iværksætter og virksomheder fra gastronomiens verden. I sin fritid driver hun bloggen kvindevin.dk.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.